vrijgezellenfeesten

Elk vrijgezellenfeest in Gent hoort uniek en heel bijzonder te zijn Een feest om nooit te vergeten! Uiteraard met zeer speciale aandacht voor de vrijgezel in kwestie. Met onze 8-jarige ervaring in het organiseren van leuke vrijgezellenfeesten geven wij garantie op een geslaagd feest met onze 15 verschillende workshops in Gent die gecombineerd kunnen worden met een diner bij de locaties waarmee wij samenwerkingverbanden hebben. Desgewenst en heel leuk voor de vrijgezel, sluiten we de avond af met een erotisch tintje in de vorm van een striptease act (m/v). Zo is je vrijgezellenavond in Gent helemaal compleet.

Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Laat Djembé Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Djembé Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele dansworkshops in Gent, muziekworkshops in Gent, cocktails make workshop in Gent of cocktails shaken workshop in Gent ?

Onze workshops kan worden gegeven in o.a. Gent:
Hotel Harmony, Kraanlei 37, 9000 Gent [www.hotel-harmony.be]

Antwerpen, Brussel, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi, Mol en Turnhout maar wil je de workshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland,Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.


Wil je echt iets origineels, dan heeft Djembé Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenavond voor jou, je vrienden, familie ,kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je vrijgezellenfeest. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Keuze uit 15 verschillende workshops
Djembé Events heeft als doel het verzorgen van workshops met een hoog entertainmentgehalte. Tijdens onze workshops brengen wij de deelnemers graag de beginselen bij van de workshop van hun keuze met altijd als einddoel: het bevredigende gevoel iets nieuws te hebben geleerd, maar vooral een onvergetelijke ervaring te hebben opgedaan.

Dans workshops
Keuze uit: Afrikaanse dans, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, country line dance, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease danceDjembé Events verzorgt een groot aantal dansworkshops, waarbij het onbelangrijk is of het dansen in je bloed zit of dat je zeker weet dat jij de enige bent die het nooit onder de knie zal krijgen. Voor ons is het een uitdaging om iedereen in beweging te krijgen en het gaat er helemaal niet om of je goed of slecht kunt dansen; het gaat om het plezier dat je beleeft tijdens de workshop. Ons streven is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Muziek workshopPercussie workshop(djembe)
Trommelen lijkt zo gemakkelijk maar dat is het niet! Tijdens onze workshop djembe wordt er hard gewerkt aan het maken van een ritmisch muziekstuk. We beginnen met eenvoudige ritmes, die gaandeweg de workshop steeds moeilijker worden. Dat dit tot grote hilariteit kan leiden hoeven we vast niet uit te leggen! Geloof het of niet, maar aan het eind van de workshop bewijst jullie ritmisch samenspel dat je heel wat opgestoken hebt.

Cocktail workshopsBij de cocktailworkshops (cocktails maken workshop/cocktails shaken workshop) krijg je echt waar voor je geld. Letterlijk, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat jij je eigen cocktail en die van de anderen aan een proefinspectie onderwerpt. Daarnaast leer je iets nieuws, iets spectaculairs waarmee je in de toekomst je gasten aangenaam kunt verassen. Voortaan op jouw feestje niet meer alleen “een wijntje of biertje”, maar heerlijke, zelfgemaakte cocktails, ook alcoholvrije cocktails(virgin cocktails).

Erotische vrijgezellenfeesten
Een erotisch vrijgezellenfeest organiseren met Djembé Events is dè garantie op een leuk samenzijn. Met Djembé Events ben je op een ontspannen manier gezamenlijk bezig met je vrienden of familie. Probeer eens iets origineels! We hebben arrangementen die variëren van 3 tot 5 uur. Samen met jou maken we een leuk programma.

We hebben geen specifieke voorkeur voor kleine- of mega erotische vrijgezellenfeesten. Waar wij naar streven is het bieden van een erotisch evenement waar onze klanten met tevredenheid en plezier op terug kijken. Je kunt ons inhuren voor het verzorgen van een compleet erotisch evenement waarbij wij je alle organisatie uit handen nemen. Denk daarbij aan:

 • erotische striptease act
 • erotische show / erotische act
 • topless bediening/playboy's
 • erotische workshops (striptease dance, Reggeaton of erotisch paaldansen)
 • erotisch diner
 • erotische catering
 • erotische optreden

  Wil je slechts een onderdeel van het bovenstaande aanbod dan verlenen wij daar ook graag onze medewerking aan. Bijvoorbeeld:

  Ladies erotic vrijgezellenfeesten  • Erotic Ladies Night Party
  • Ladies Soft Erotic Party
  • Ladies Heavy Erotic Party
  • Ladies Hardcore Erotic Party
  • Ladies Luxe Erotic Party

Men erotic vrijgezellenfeesten • Erotic Men Night Party
 • Men Soft Erotic Party
 • Men Heavy Erotic Party
 • Men Hardcore Erotic Party
 • Men Luxe Erotic Party

Nog even alle voordelen op een rijtje
Professionele docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van deelnemers van verschillende dans- en muziekniveaus
workshop mogelijk met of zonder diner, exclusief zaalhuur
Op één locatie workshop in combinatie met diner; gezelliger, makkelijker en eenvoudiger met parkeren
Programmasamenstelling voor bijna elk budget

Workshop met eventueel een heerlijk diner naar keuze
Het vrijgezellenfeest maak je helemaal compleet als je de workshop afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen gebruik van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, mini- workshop, verlenging per 30 minuten
Aanvangstijd: naar keuze, onder voorbehoud van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of bij één van de locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in: Gent, Antwerpen, Brussel, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi, Mol en Turnhout.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere workshops te volgen. In geval van aaneensluitende workshops geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in:
Gent, Antwerpen, Brussel, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout. Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Indien we in de plaats van jouw voorkeur niet de beschikking hebben over een locatie, zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.
Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs besloten workshops
Djembé Events hanteert voor alle besloten workshops dezelfde prijsopbouw:

 • Groep tot 10 personen: starttarief
 • Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
 • Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag
 • Onze tarieven zijn inclusief btw voor particulieren.

Korting
Bij afname van 2 aaneensluitende workshops hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Aanvragen van een offerte voor een vrijgezellenfeest
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop/show, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een e-mail terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:
De gewenste datum van de workshop/show
Het type workshop/show
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop/show moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden

 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel (Stichting Bayabi Foundation).
Tijdens de workshop ondersteun je zo op een sympathieke manier kinderen in Congo.
Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf/ verwezenlijking van:

 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

en wat nog meer ontbreekt:

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.

Vrijgezellenfeest  Brussel, Vrijgezellenfeest  Gent, Vrijgezellenfeest  Brugge, Vrijgezellenfeest  Bergen, Vrijgezellenfeest  Leuven, Vrijgezellenfeest  Mechelen, Vrijgezellenfeest  Aalst, Vrijgezellenfeest  Kortrijk, Vrijgezellenfeest  Hasselt, Vrijgezellenfeest  Sint-Niklaas, Vrijgezellenfeest  Oostende, Vrijgezellenfeest  Genk, Vrijgezellenfeest  Doornik, Vrijgezellenfeest  Turnhout, Vrijgezellenfeest  Geel, Vrijgezellenfeest  Roeselare, Vrijgezellenfeest  Moeskroen, Vrijgezellenfeest  Lokeren, Vrijgezellenfeest  Sint-Truiden, Vrijgezellenfeest  Herentals, Vrijgezellenfeest  Hoogstraten, Vrijgezellenfeest  Lier, Vrijgezellenfeest  Mechelen, Vrijgezellenfeest  Mortsel, Vrijgezellenfeest  Turnhout, Vrijgezellenfeest  Aartselaar, Vrijgezellenfeest  Antwerpen, Vrijgezellenfeest  Arendonk, Vrijgezellenfeest  Baarle-Hertog, Vrijgezellenfeest  Balen, Vrijgezellenfeest  Beerse, Vrijgezellenfeest  Berlaar, Vrijgezellenfeest  Boechout, Vrijgezellenfeest  Bonheiden, Vrijgezellenfeest  Boom, Vrijgezellenfeest  Bornem, Vrijgezellenfeest  Borsbeek, Vrijgezellenfeest  Brasschaat, Vrijgezellenfeest  Brecht, Vrijgezellenfeest  Dessel, Vrijgezellenfeest  Duffel, Vrijgezellenfeest  Edegem, Vrijgezellenfeest  Essen, Vrijgezellenfeest  Geel, Vrijgezellenfeest  Grobbendonk, Vrijgezellenfeest  Heist-op-den-Berg, Vrijgezellenfeest  Hemiksem, Vrijgezellenfeest  Herentals, Vrijgezellenfeest  Herenthout, Vrijgezellenfeest  Herselt, Vrijgezellenfeest  Hoogstraten, Vrijgezellenfeest  Hove, Vrijgezellenfeest  Hulshout, Vrijgezellenfeest  Kalmthout, Vrijgezellenfeest  Kapellen, Vrijgezellenfeest  Kasterlee, Vrijgezellenfeest  Kontich, Vrijgezellenfeest  Laakdal, Vrijgezellenfeest  Lier, Vrijgezellenfeest  Lille, Vrijgezellenfeest  Lint, Vrijgezellenfeest  Malle, Vrijgezellenfeest  Mechelen, Vrijgezellenfeest  Meerhout, Vrijgezellenfeest  Merksplas, Vrijgezellenfeest  Mol, Vrijgezellenfeest  Mortsel, Vrijgezellenfeest  Niel, Vrijgezellenfeest  Nijlen, Vrijgezellenfeest  Olen, Vrijgezellenfeest  Oud-Turnhout, Vrijgezellenfeest  Putte, Vrijgezellenfeest  Puurs, Vrijgezellenfeest  Ranst, Vrijgezellenfeest  Ravels, Vrijgezellenfeest  Retie, Vrijgezellenfeest  Rijkevorsel, Vrijgezellenfeest  Rumst, Vrijgezellenfeest  Schelle, Vrijgezellenfeest  Schilde, Vrijgezellenfeest  Schoten, Vrijgezellenfeest  Sint-Amands, Vrijgezellenfeest  Sint-Katelijne-Waver, Vrijgezellenfeest  Stabroek, Vrijgezellenfeest  Turnhout, Vrijgezellenfeest  Vorselaar, Vrijgezellenfeest  Vosselaar, Vrijgezellenfeest  Westerlo, Vrijgezellenfeest  Wijnegem, Vrijgezellenfeest  Willebroek, Vrijgezellenfeest  Wommelgem, Vrijgezellenfeest  Wuustwezel, Vrijgezellenfeest  Zandhoven, Vrijgezellenfeest  Zoersel, Vrijgezellenfeest  Zwijndrecht, Vrijgezellenfeest  Gent, Vrijgezellenfeest  Brussel, Vrijgezellenfeest  Brugge, Vrijgezellenfeest  Leuven, Vrijgezellenfeest  Aalst, Vrijgezellenfeest  Kortrijk, Vrijgezellenfeest  Hasselt, Vrijgezellenfeest  Sint-Niklaas, Vrijgezellenfeest  Oostende, Vrijgezellenfeest  Genk, Vrijgezellenfeest  Doornik, Vrijgezellenfeest  Roeselare, Vrijgezellenfeest  Moeskroen, Vrijgezellenfeest  Lokeren, Vrijgezellenfeest  Sint-Truiden, Vrijgezellenfeest  Mariakerke, Vrijgezellenfeest  Drongen, Vrijgezellenfeest  Wondelgem, Vrijgezellenfeest  Sint-Amandsberg, Vrijgezellenfeest  Oostakker, Vrijgezellenfeest  Ledeberg, Vrijgezellenfeest  Gentbrugge, Vrijgezellenfeest  Afsnee, Vrijgezellenfeest  Sint-Denijs-Westrem, Vrijgezellenfeest  Zwijnaarde, Vrijgezellenfeest  Wachtebeke, Vrijgezellenfeest  Lochristi, Vrijgezellenfeest  Destelbergen, Vrijgezellenfeest  Melle, Vrijgezellenfeest  Merelbeke, Vrijgezellenfeest  Heusden, Vrijgezellenfeest  Zevergem, Vrijgezellenfeest  De Pinte, Vrijgezellenfeest  Sint-Martens-Latem, Vrijgezellenfeest  Sint-Martens-Leerne, Vrijgezellenfeest  Deinze, Vrijgezellenfeest  Vosselare, Vrijgezellenfeest  Nevele, Vrijgezellenfeest  Landegem, Vrijgezellenfeest  Merendree, Vrijgezellenfeest  Alken, Vrijgezellenfeest  As, Vrijgezellenfeest  Beringen, Vrijgezellenfeest  Bilzen, Vrijgezellenfeest  Bocholt, Vrijgezellenfeest  Borgloon, Vrijgezellenfeest  Bree, Vrijgezellenfeest  Diepenbeek, Vrijgezellenfeest  Dilsen-Stokkem, Vrijgezellenfeest  Genk, Vrijgezellenfeest  Gingelom, Vrijgezellenfeest  Halen, Vrijgezellenfeest  Ham, Vrijgezellenfeest  Hamont-Achel, Vrijgezellenfeest  Hechtel-Eksel, Vrijgezellenfeest  Heers, Vrijgezellenfeest  Herk-de-Stad, Vrijgezellenfeest  Herstappe, Vrijgezellenfeest  Heusden-Zolder, Vrijgezellenfeest  Hoeselt, Vrijgezellenfeest  Houthalen-Helchteren, Vrijgezellenfeest  Kinrooi, Vrijgezellenfeest  Kortessem, Vrijgezellenfeest  Lanaken, Vrijgezellenfeest  , Vrijgezellenfeest  , Vrijgezellenfeest  , Vrijgezellenfeest  , Vrijgezellenfeest  , Vrijgezellenfeest  , Vrijgezellenfeest  , Vrijgezellenfeest  , Vrijgezellenfeest  Leopoldsburg, Vrijgezellenfeest  Lommel, Vrijgezellenfeest  Lummen, Vrijgezellenfeest  Maaseik, Vrijgezellenfeest  Maasmechelen, Vrijgezellenfeest  Meeuwen-Gruitrode, Vrijgezellenfeest  Neerpelt, Vrijgezellenfeest  Nieuwerkerken, Vrijgezellenfeest  Opglabbeek, Vrijgezellenfeest  Overpelt, Vrijgezellenfeest  Peer, Vrijgezellenfeest  Riemst, Vrijgezellenfeest  Sint-Truiden, Vrijgezellenfeest  Tessenderlo, Vrijgezellenfeest  Tongeren, Vrijgezellenfeest  Voeren, Vrijgezellenfeest  Wellen, Vrijgezellenfeest  Zonhoven, Vrijgezellenfeest  Zutendaal, Vrijgezellenfeest  Aarschot, Vrijgezellenfeest  Affligem, Vrijgezellenfeest  Asse, Vrijgezellenfeest  Beersel, Vrijgezellenfeest  Begijnendijk, Vrijgezellenfeest  Bekkevoort, Vrijgezellenfeest  Bertem, Vrijgezellenfeest  Bever, Vrijgezellenfeest  Bierbeek, Vrijgezellenfeest  Boortmeerbeek, Vrijgezellenfeest  Boutersem, Vrijgezellenfeest  Diest, Vrijgezellenfeest  Dilbeek, Vrijgezellenfeest  Drogenbos, Vrijgezellenfeest  Galmaarden, Vrijgezellenfeest  Geetbets, Vrijgezellenfeest  Glabbeek, Vrijgezellenfeest  Gooik, Vrijgezellenfeest  Grimbergen, Vrijgezellenfeest  Haacht, Vrijgezellenfeest  Halle, Vrijgezellenfeest  Herent, Vrijgezellenfeest  Herne, Vrijgezellenfeest  Hoegaarden, Vrijgezellenfeest  Hoeilaart, Vrijgezellenfeest  Holsbeek, Vrijgezellenfeest  Huldenberg, Vrijgezellenfeest  Kampenhout, Vrijgezellenfeest  Kapelle-op-den-Bos, Vrijgezellenfeest  Keerbergen, Vrijgezellenfeest  Kortenaken, Vrijgezellenfeest  Kortenberg, Vrijgezellenfeest  Kraainem, Vrijgezellenfeest  Landen, Vrijgezellenfeest  Lennik, Vrijgezellenfeest  Liedekerke, Vrijgezellenfeest  Linkebeek, Vrijgezellenfeest  Linter, Vrijgezellenfeest  Londerzeel, Vrijgezellenfeest  Lubbeek, Vrijgezellenfeest  Machelen, Vrijgezellenfeest  Meise, Vrijgezellenfeest  Merchtem, Vrijgezellenfeest  Opwijk, Vrijgezellenfeest  Oud-Heverlee, Vrijgezellenfeest  Overijse, Vrijgezellenfeest  Pepingen, Vrijgezellenfeest  Roosdaal, Vrijgezellenfeest  Rotselaar, Vrijgezellenfeest  Scherpenheuvel-Zichem, Vrijgezellenfeest  Sint-Genesius-Rode, Vrijgezellenfeest  Sint-Pieters-Leeuw, Vrijgezellenfeest  Steenokkerzeel, Vrijgezellenfeest  Ternat, Vrijgezellenfeest  Tervuren, Vrijgezellenfeest  Tielt-Winge, Vrijgezellenfeest  Tienen, Vrijgezellenfeest  Tremelo, Vrijgezellenfeest  Vilvoorde, Vrijgezellenfeest  Wemmel, Vrijgezellenfeest  Wezembeek-Oppem, Vrijgezellenfeest  Zaventem, Vrijgezellenfeest  Zemst, Vrijgezellenfeest  Zoutleeuw, Vrijgezellenfeest  Alveringem, Vrijgezellenfeest  Anzegem, Vrijgezellenfeest  Ardooie, Vrijgezellenfeest  Avelgem, Vrijgezellenfeest  Beernem, Vrijgezellenfeest  Blankenberge, Vrijgezellenfeest  Bredene, Vrijgezellenfeest  Damme, Vrijgezellenfeest  De Haan, Vrijgezellenfeest  De Panne, Vrijgezellenfeest  Deerlijk, Vrijgezellenfeest  Dentergem, Vrijgezellenfeest  Diksmuide, Vrijgezellenfeest  Gistel, Vrijgezellenfeest  Harelbeke, Vrijgezellenfeest  Heuvelland, Vrijgezellenfeest  Hooglede, Vrijgezellenfeest  Houthulst, Vrijgezellenfeest  Ichtegem, Vrijgezellenfeest  Ieper, Vrijgezellenfeest  Ingelmunster, Vrijgezellenfeest  Izegem, Vrijgezellenfeest  Jabbeke, Vrijgezellenfeest  Knokke-Heist, Vrijgezellenfeest  Koekelare, Vrijgezellenfeest  Koksijde, Vrijgezellenfeest  Kortemark, Vrijgezellenfeest  Kortrijk, Vrijgezellenfeest  Kuurne, Vrijgezellenfeest  Langemark-Poelkapelle, Vrijgezellenfeest  Ledegem, Vrijgezellenfeest  Lendelede, Vrijgezellenfeest  Lichtervelde, Vrijgezellenfeest  Lo-Reninge, Vrijgezellenfeest  Menen, Vrijgezellenfeest  Mesen, Vrijgezellenfeest  Meulebeke, Vrijgezellenfeest  Middelkerke, Vrijgezellenfeest  Moorslede, Vrijgezellenfeest  Nieuwpoort, Vrijgezellenfeest  Oostende, Vrijgezellenfeest  Oostkamp, Vrijgezellenfeest  Oostrozebeke, Vrijgezellenfeest  Oudenburg, Vrijgezellenfeest  Pittem, Vrijgezellenfeest  Poperinge, Vrijgezellenfeest  Roeselare, Vrijgezellenfeest  Ruiselede, Vrijgezellenfeest  Spiere-Helkijn, Vrijgezellenfeest  Staden, Vrijgezellenfeest  Tielt, Vrijgezellenfeest  Torhout, Vrijgezellenfeest  Veurne, Vrijgezellenfeest  Vleteren, Vrijgezellenfeest  Waregem, Vrijgezellenfeest  Wervik, Vrijgezellenfeest  Wevelgem, Vrijgezellenfeest  Wielsbeke, Vrijgezellenfeest  Wingene, Vrijgezellenfeest  Zedelgem, Vrijgezellenfeest  Zonnebeke, Vrijgezellenfeest  Zuienkerke, Vrijgezellenfeest  Zwevegem, Vrijgezellenfeest  Aarlen, Vrijgezellenfeest  Attert, Vrijgezellenfeest  Aubange, Vrijgezellenfeest  Bastenaken, Vrijgezellenfeest  Bertogne, Vrijgezellenfeest  Bertrix, Vrijgezellenfeest  Bouillon, Vrijgezellenfeest  Chiny, Vrijgezellenfeest  Daverdisse, Vrijgezellenfeest  Durbuy, Vrijgezellenfeest  Érezée, Vrijgezellenfeest  Étalle, Vrijgezellenfeest  Fauvillers, Vrijgezellenfeest  Florenville, Vrijgezellenfeest  Gouvy, Vrijgezellenfeest  Habay, Vrijgezellenfeest  Herbeumont, Vrijgezellenfeest  Hotton, Vrijgezellenfeest  Houffalize, Vrijgezellenfeest  La Roche-en-Ardenne, Vrijgezellenfeest  Léglise, Vrijgezellenfeest  Libin, Vrijgezellenfeest  Libramont-Chevigny, Vrijgezellenfeest  Manhay, Vrijgezellenfeest  Marche-en-Famenne, Vrijgezellenfeest  Martelange, Vrijgezellenfeest  Meix-devant-Virton, Vrijgezellenfeest  Messancy, Vrijgezellenfeest  Musson, Vrijgezellenfeest  Nassogne, Vrijgezellenfeest  Neufchâteau, Vrijgezellenfeest  Paliseul, Vrijgezellenfeest  Rendeux, Vrijgezellenfeest  Rouvroy, Vrijgezellenfeest  Sainte-Ode, Vrijgezellenfeest  Saint-Hubert, Vrijgezellenfeest  Saint-Léger, Vrijgezellenfeest  Tellin, Vrijgezellenfeest  Tenneville, Vrijgezellenfeest  Tintigny, Vrijgezellenfeest  Vaux-sur-Sûre, Vrijgezellenfeest  Vielsalm, Vrijgezellenfeest  Virton, Vrijgezellenfeest  Wellin.

Vrijgezellenfeesten  Brussel, Vrijgezellenfeesten  Gent, Vrijgezellenfeesten  Brugge, Vrijgezellenfeesten  Bergen, Vrijgezellenfeesten  Leuven, Vrijgezellenfeesten  Mechelen, Vrijgezellenfeesten  Aalst, Vrijgezellenfeesten  Kortrijk, Vrijgezellenfeesten  Hasselt, Vrijgezellenfeesten  Sint-Niklaas, Vrijgezellenfeesten  Oostende, Vrijgezellenfeesten  Genk, Vrijgezellenfeesten  Doornik, Vrijgezellenfeesten  Turnhout, Vrijgezellenfeesten  Geel, Vrijgezellenfeesten  Roeselare, Vrijgezellenfeesten  Moeskroen, Vrijgezellenfeesten  Lokeren, Vrijgezellenfeesten  Sint-Truiden, Vrijgezellenfeesten  Herentals, Vrijgezellenfeesten  Hoogstraten, Vrijgezellenfeesten  Lier, Vrijgezellenfeesten  Mechelen, Vrijgezellenfeesten  Mortsel, Vrijgezellenfeesten  Turnhout, Vrijgezellenfeesten  Aartselaar, Vrijgezellenfeesten  Antwerpen, Vrijgezellenfeesten  Arendonk, Vrijgezellenfeesten  Baarle-Hertog, Vrijgezellenfeesten  Balen, Vrijgezellenfeesten  Beerse, Vrijgezellenfeesten  Berlaar, Vrijgezellenfeesten  Boechout, Vrijgezellenfeesten  Bonheiden, Vrijgezellenfeesten  Boom, Vrijgezellenfeesten  Bornem, Vrijgezellenfeesten  Borsbeek, Vrijgezellenfeesten  Brasschaat, Vrijgezellenfeesten  Brecht, Vrijgezellenfeesten  Dessel, Vrijgezellenfeesten  Duffel, Vrijgezellenfeesten  Edegem, Vrijgezellenfeesten  Essen, Vrijgezellenfeesten  Geel, Vrijgezellenfeesten  Grobbendonk, Vrijgezellenfeesten  Heist-op-den-Berg, Vrijgezellenfeesten  Hemiksem, Vrijgezellenfeesten  Herentals, Vrijgezellenfeesten  Herenthout, Vrijgezellenfeesten  Herselt, Vrijgezellenfeesten  Hoogstraten, Vrijgezellenfeesten  Hove, Vrijgezellenfeesten  Hulshout, Vrijgezellenfeesten  Kalmthout, Vrijgezellenfeesten  Kapellen, Vrijgezellenfeesten  Kasterlee, Vrijgezellenfeesten  Kontich, Vrijgezellenfeesten  Laakdal, Vrijgezellenfeesten  Lier, Vrijgezellenfeesten  Lille, Vrijgezellenfeesten  Lint, Vrijgezellenfeesten  Malle, Vrijgezellenfeesten  Mechelen, Vrijgezellenfeesten  Meerhout, Vrijgezellenfeesten  Merksplas, Vrijgezellenfeesten  Mol, Vrijgezellenfeesten  Mortsel, Vrijgezellenfeesten  Niel, Vrijgezellenfeesten  Nijlen, Vrijgezellenfeesten  Olen, Vrijgezellenfeesten  Oud-Turnhout, Vrijgezellenfeesten  Putte, Vrijgezellenfeesten  Puurs, Vrijgezellenfeesten  Ranst, Vrijgezellenfeesten  Ravels, Vrijgezellenfeesten  Retie, Vrijgezellenfeesten  Rijkevorsel, Vrijgezellenfeesten  Rumst, Vrijgezellenfeesten  Schelle, Vrijgezellenfeesten  Schilde, Vrijgezellenfeesten  Schoten, Vrijgezellenfeesten  Sint-Amands, Vrijgezellenfeesten  Sint-Katelijne-Waver, Vrijgezellenfeesten  Stabroek, Vrijgezellenfeesten  Turnhout, Vrijgezellenfeesten  Vorselaar, Vrijgezellenfeesten  Vosselaar, Vrijgezellenfeesten  Westerlo, Vrijgezellenfeesten  Wijnegem, Vrijgezellenfeesten  Willebroek, Vrijgezellenfeesten  Wommelgem, Vrijgezellenfeesten  Wuustwezel, Vrijgezellenfeesten  Zandhoven, Vrijgezellenfeesten  Zoersel, Vrijgezellenfeesten  Zwijndrecht, Vrijgezellenfeesten  Gent, Vrijgezellenfeesten  Brussel, Vrijgezellenfeesten  Brugge, Vrijgezellenfeesten  Leuven, Vrijgezellenfeesten  Aalst, Vrijgezellenfeesten  Kortrijk, Vrijgezellenfeesten  Hasselt, Vrijgezellenfeesten  Sint-Niklaas, Vrijgezellenfeesten  Oostende, Vrijgezellenfeesten  Genk, Vrijgezellenfeesten  Doornik, Vrijgezellenfeesten  Roeselare, Vrijgezellenfeesten  Moeskroen, Vrijgezellenfeesten  Lokeren, Vrijgezellenfeesten  Sint-Truiden, Vrijgezellenfeesten  Mariakerke, Vrijgezellenfeesten  Drongen, Vrijgezellenfeesten  Wondelgem, Vrijgezellenfeesten  Sint-Amandsberg, Vrijgezellenfeesten  Oostakker, Vrijgezellenfeesten  Ledeberg, Vrijgezellenfeesten  Gentbrugge, Vrijgezellenfeesten  Afsnee, Vrijgezellenfeesten  Sint-Denijs-Westrem, Vrijgezellenfeesten  Zwijnaarde, Vrijgezellenfeesten  Wachtebeke, Vrijgezellenfeesten  Lochristi, Vrijgezellenfeesten  Destelbergen, Vrijgezellenfeesten  Melle, Vrijgezellenfeesten  Merelbeke, Vrijgezellenfeesten  Heusden, Vrijgezellenfeesten  Zevergem, Vrijgezellenfeesten  De Pinte, Vrijgezellenfeesten  Sint-Martens-Latem, Vrijgezellenfeesten  Sint-Martens-Leerne, Vrijgezellenfeesten  Deinze, Vrijgezellenfeesten  Vosselare, Vrijgezellenfeesten  Nevele, Vrijgezellenfeesten  Landegem, Vrijgezellenfeesten  Merendree, Vrijgezellenfeesten  Alken, Vrijgezellenfeesten  As, Vrijgezellenfeesten  Beringen, Vrijgezellenfeesten  Bilzen, Vrijgezellenfeesten  Bocholt, Vrijgezellenfeesten  Borgloon, Vrijgezellenfeesten  Bree, Vrijgezellenfeesten  Diepenbeek, Vrijgezellenfeesten  Dilsen-Stokkem, Vrijgezellenfeesten  Genk, Vrijgezellenfeesten  Gingelom, Vrijgezellenfeesten  Halen, Vrijgezellenfeesten  Ham, Vrijgezellenfeesten  Hamont-Achel, Vrijgezellenfeesten  Hechtel-Eksel, Vrijgezellenfeesten  Heers, Vrijgezellenfeesten  Herk-de-Stad, Vrijgezellenfeesten  Herstappe, Vrijgezellenfeesten  Heusden-Zolder, Vrijgezellenfeesten  Hoeselt, Vrijgezellenfeesten  Houthalen-Helchteren, Vrijgezellenfeesten  Kinrooi, Vrijgezellenfeesten  Kortessem, Vrijgezellenfeesten  Lanaken, Vrijgezellenfeesten  , Vrijgezellenfeesten  , Vrijgezellenfeesten  , Vrijgezellenfeesten  , Vrijgezellenfeesten  , Vrijgezellenfeesten  , Vrijgezellenfeesten  , Vrijgezellenfeesten  , Vrijgezellenfeesten  Leopoldsburg, Vrijgezellenfeesten  Lommel, Vrijgezellenfeesten  Lummen, Vrijgezellenfeesten  Maaseik, Vrijgezellenfeesten  Maasmechelen, Vrijgezellenfeesten  Meeuwen-Gruitrode, Vrijgezellenfeesten  Neerpelt, Vrijgezellenfeesten  Nieuwerkerken, Vrijgezellenfeesten  Opglabbeek, Vrijgezellenfeesten  Overpelt, Vrijgezellenfeesten  Peer, Vrijgezellenfeesten  Riemst, Vrijgezellenfeesten  Sint-Truiden, Vrijgezellenfeesten  Tessenderlo, Vrijgezellenfeesten  Tongeren, Vrijgezellenfeesten  Voeren, Vrijgezellenfeesten  Wellen, Vrijgezellenfeesten  Zonhoven, Vrijgezellenfeesten  Zutendaal, Vrijgezellenfeesten  Aarschot, Vrijgezellenfeesten  Affligem, Vrijgezellenfeesten  Asse, Vrijgezellenfeesten  Beersel, Vrijgezellenfeesten  Begijnendijk, Vrijgezellenfeesten  Bekkevoort, Vrijgezellenfeesten  Bertem, Vrijgezellenfeesten  Bever, Vrijgezellenfeesten  Bierbeek, Vrijgezellenfeesten  Boortmeerbeek, Vrijgezellenfeesten  Boutersem, Vrijgezellenfeesten  Diest, Vrijgezellenfeesten  Dilbeek, Vrijgezellenfeesten  Drogenbos, Vrijgezellenfeesten  Galmaarden, Vrijgezellenfeesten  Geetbets, Vrijgezellenfeesten  Glabbeek, Vrijgezellenfeesten  Gooik, Vrijgezellenfeesten  Grimbergen, Vrijgezellenfeesten  Haacht, Vrijgezellenfeesten  Halle, Vrijgezellenfeesten  Herent, Vrijgezellenfeesten  Herne, Vrijgezellenfeesten  Hoegaarden, Vrijgezellenfeesten  Hoeilaart, Vrijgezellenfeesten  Holsbeek, Vrijgezellenfeesten  Huldenberg, Vrijgezellenfeesten  Kampenhout, Vrijgezellenfeesten  Kapelle-op-den-Bos, Vrijgezellenfeesten  Keerbergen, Vrijgezellenfeesten  Kortenaken, Vrijgezellenfeesten  Kortenberg, Vrijgezellenfeesten  Kraainem, Vrijgezellenfeesten  Landen, Vrijgezellenfeesten  Lennik, Vrijgezellenfeesten  Liedekerke, Vrijgezellenfeesten  Linkebeek, Vrijgezellenfeesten  Linter, Vrijgezellenfeesten  Londerzeel, Vrijgezellenfeesten  Lubbeek, Vrijgezellenfeesten  Machelen, Vrijgezellenfeesten  Meise, Vrijgezellenfeesten  Merchtem, Vrijgezellenfeesten  Opwijk, Vrijgezellenfeesten  Oud-Heverlee, Vrijgezellenfeesten  Overijse, Vrijgezellenfeesten  Pepingen, Vrijgezellenfeesten  Roosdaal, Vrijgezellenfeesten  Rotselaar, Vrijgezellenfeesten  Scherpenheuvel-Zichem, Vrijgezellenfeesten  Sint-Genesius-Rode, Vrijgezellenfeesten  Sint-Pieters-Leeuw, Vrijgezellenfeesten  Steenokkerzeel, Vrijgezellenfeesten  Ternat, Vrijgezellenfeesten  Tervuren, Vrijgezellenfeesten  Tielt-Winge, Vrijgezellenfeesten  Tienen, Vrijgezellenfeesten  Tremelo, Vrijgezellenfeesten  Vilvoorde, Vrijgezellenfeesten  Wemmel, Vrijgezellenfeesten  Wezembeek-Oppem, Vrijgezellenfeesten  Zaventem, Vrijgezellenfeesten  Zemst, Vrijgezellenfeesten  Zoutleeuw, Vrijgezellenfeesten  Alveringem, Vrijgezellenfeesten  Anzegem, Vrijgezellenfeesten  Ardooie, Vrijgezellenfeesten  Avelgem, Vrijgezellenfeesten  Beernem, Vrijgezellenfeesten  Blankenberge, Vrijgezellenfeesten  Bredene, Vrijgezellenfeesten  Damme, Vrijgezellenfeesten  De Haan, Vrijgezellenfeesten  De Panne, Vrijgezellenfeesten  Deerlijk, Vrijgezellenfeesten  Dentergem, Vrijgezellenfeesten  Diksmuide, Vrijgezellenfeesten  Gistel, Vrijgezellenfeesten  Harelbeke, Vrijgezellenfeesten  Heuvelland, Vrijgezellenfeesten  Hooglede, Vrijgezellenfeesten  Houthulst, Vrijgezellenfeesten  Ichtegem, Vrijgezellenfeesten  Ieper, Vrijgezellenfeesten  Ingelmunster, Vrijgezellenfeesten  Izegem, Vrijgezellenfeesten  Jabbeke, Vrijgezellenfeesten  Knokke-Heist, Vrijgezellenfeesten  Koekelare, Vrijgezellenfeesten  Koksijde, Vrijgezellenfeesten  Kortemark, Vrijgezellenfeesten  Kortrijk, Vrijgezellenfeesten  Kuurne, Vrijgezellenfeesten  Langemark-Poelkapelle, Vrijgezellenfeesten  Ledegem, Vrijgezellenfeesten  Lendelede, Vrijgezellenfeesten  Lichtervelde, Vrijgezellenfeesten  Lo-Reninge, Vrijgezellenfeesten  Menen, Vrijgezellenfeesten  Mesen, Vrijgezellenfeesten  Meulebeke, Vrijgezellenfeesten  Middelkerke, Vrijgezellenfeesten  Moorslede, Vrijgezellenfeesten  Nieuwpoort, Vrijgezellenfeesten  Oostende, Vrijgezellenfeesten  Oostkamp, Vrijgezellenfeesten  Oostrozebeke, Vrijgezellenfeesten  Oudenburg, Vrijgezellenfeesten  Pittem, Vrijgezellenfeesten  Poperinge, Vrijgezellenfeesten  Roeselare, Vrijgezellenfeesten  Ruiselede, Vrijgezellenfeesten  Spiere-Helkijn, Vrijgezellenfeesten  Staden, Vrijgezellenfeesten  Tielt, Vrijgezellenfeesten  Torhout, Vrijgezellenfeesten  Veurne, Vrijgezellenfeesten  Vleteren, Vrijgezellenfeesten  Waregem, Vrijgezellenfeesten  Wervik, Vrijgezellenfeesten  Wevelgem, Vrijgezellenfeesten  Wielsbeke, Vrijgezellenfeesten  Wingene, Vrijgezellenfeesten  Zedelgem, Vrijgezellenfeesten  Zonnebeke, Vrijgezellenfeesten  Zuienkerke, Vrijgezellenfeesten  Zwevegem, Vrijgezellenfeesten  Aarlen, Vrijgezellenfeesten  Attert, Vrijgezellenfeesten  Aubange, Vrijgezellenfeesten  Bastenaken, Vrijgezellenfeesten  Bertogne, Vrijgezellenfeesten  Bertrix, Vrijgezellenfeesten  Bouillon, Vrijgezellenfeesten  Chiny, Vrijgezellenfeesten  Daverdisse, Vrijgezellenfeesten  Durbuy, Vrijgezellenfeesten  Érezée, Vrijgezellenfeesten  Étalle, Vrijgezellenfeesten  Fauvillers, Vrijgezellenfeesten  Florenville, Vrijgezellenfeesten  Gouvy, Vrijgezellenfeesten  Habay, Vrijgezellenfeesten  Herbeumont, Vrijgezellenfeesten  Hotton, Vrijgezellenfeesten  Houffalize, Vrijgezellenfeesten  La Roche-en-Ardenne, Vrijgezellenfeesten  Léglise, Vrijgezellenfeesten  Libin, Vrijgezellenfeesten  Libramont-Chevigny, Vrijgezellenfeesten  Manhay, Vrijgezellenfeesten  Marche-en-Famenne, Vrijgezellenfeesten  Martelange, Vrijgezellenfeesten  Meix-devant-Virton, Vrijgezellenfeesten  Messancy, Vrijgezellenfeesten  Musson, Vrijgezellenfeesten  Nassogne, Vrijgezellenfeesten  Neufchâteau, Vrijgezellenfeesten  Paliseul, Vrijgezellenfeesten  Rendeux, Vrijgezellenfeesten  Rouvroy, Vrijgezellenfeesten  Sainte-Ode, Vrijgezellenfeesten  Saint-Hubert, Vrijgezellenfeesten  Saint-Léger, Vrijgezellenfeesten  Tellin, Vrijgezellenfeesten  Tenneville, Vrijgezellenfeesten  Tintigny, Vrijgezellenfeesten  Vaux-sur-Sûre, Vrijgezellenfeesten  Vielsalm, Vrijgezellenfeesten  Virton, Vrijgezellenfeesten  Wellin.