workshop cocktail shaken

Een cocktail shaken workshop in Gent met zonnige muziek, een enthousiaste cocktailshaker in Gent en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen shaken. Dat mag je verwachten van onze cocktails shaken workshop in Gent voor een vrolijke middag of avond. Djembé Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Een passievolle workshop cocktail shaken in Gent met lekkere gemixte dranken voegt iets toe aan je bedrijfsuitje, teambuilding, vriendinnenuitje, zussendag, verjaardagfeest, receptie, vrijgezellenfeest, evenement en meer.

Met onze cocktailshaken workshop in Gent leer je met veel plezier binnen een uur of langer hoe cocktails worden gemaakt. Natuurlijk drink je ze daarna lekker op!

Onze workshop cocktailshaken kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:

In Gent:
Hotel Harmony, Kraanlei 37, 9000 Gent [www.hotel-harmony.be]
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop cocktailshaken houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.


Wil je iets echt origineels, dan heeft Djembé Events alles in huis om een spetterend cocktail feest voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collega’s te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat samen te stellen voor je cocktail party of voor één van onze andere workshops zoals salsadansen, djembe spelen, buikdans, bollywood dans, line dancing enz. Al onze workshops zijn te combineren met een cocktailshaken workshop.

Korte omschrijving cocktail shaken
Kleurrijk – passievol – prikkelend – feest - lekker

Het woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.


Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.

Inhoud van de workshop
Onze workshop cocktailshaken begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van cocktails. Daarna leert de cocktailshaker het doseringsysteem "free pour" dat leert hoe je op gevoel moet schenken zonder maatbeker/maatschenker. Vervolgens komen de bereidingstechnieken aan de orde: het soort glas, ijs, sterke drank, smaakversterker (limoensap, grenadine, vruchtensappen, frisdranken), garnituur en de manier van uitserveren passend bij het soort cocktail.

Tijdens de cocktail shaken workshop worden alleen cocktails gemaakt met behulp van een shaker en een mixglas. Wat deze workshop bijzonder maakt is dat er veel cocktails worden gemaakt in een kort tijdsbestek. De focus ligt dus op het ontdekken van zoveel mogelijk verschillende cocktails en niet zozeer op de algemene techniek van het maken van cocktails . Voor mensen die binnen no time aangeschoten willen worden is de workshop cocktail shaken zeker een aanrader!

Elk van onze cocktailshakers heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan de workshop.Nog even alle voordelen op een rijtje:
-We werken uitsluitend met professionele cocktail shakers/docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten
-Workshop cocktailshaken zonder diner is eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
-Workshop en diner op één locatie; gezellig, makkelijk en eenvoudig, slechts 1x parkeren
-Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Cocktailshaken met een heerlijk diner naar keuze:
Het feest is helemaal compleet als je na je workshop cocktailshaken samen gezellig kunt genieten van een lekker diner op dezelfde locatie. Bovendien wordt jouw reservering met voorrang behandeld.
Je kan een keuze maken uit de volgende mogelijkheden:

-Mediterraans Tapas diner
-Afrikaans diner
-Oosters diner
-Seizoens diner, gemaakt met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen afname van een diner, wordt zaalhuur berekend vanaf 50 euro.
Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene informatie over de workshop cocktailshaken:
Standaardduur: 60 minuten (Mini-Cocktail shaken workshop)
Aanvangstijd: naar keuze, afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: we komen naar je eigen locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de workshop cocktailshaken:
Mini- Cocktailshaken (60 minuten)
In 1 uur tijd leren jullie de basis van het cocktailshaken en shaken jullie eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Malibu Sunset, Sex on the Beach, Tequila Sunrise, Green Eye en meer...... Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktailshaker demonstreert 4 verschillende soorten cocktails waaruit jullie 2 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Super- Cocktailshaken (90 minuten)
In 1,5 uur tijd leren jullie de basis van het cocktailshaken en shaken jullie eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Malibu Sunset, Sex on the Beach, Tequila Sunrise, Green Eye, Harvey Wallbanger, Blue Hawaii en meer...... Bij deze workshop starten we eveneens met de basistechniek en wordt de samenstelling van de cocktails uitgebreid.

De cocktailshaker demonstreert in totaal 6 verschillende cocktails waaruit jullie 3 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Luxe- Cocktailshaken (120 minuten)
In 2 uur tijd leren jullie zowel de basis als de ins en outs van het cocktailshaken en shaken jullie eenvoudige drankcombinaties voor cocktails zoals: Malibu Sunset, Sex on the Beach, Tequila Sunrise, Green Eye, Harvey Wallbanger, Blue Hawaii, Batida Maracuja, Storm at Sea en meer...... Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktailshaker demonstreert in totaal 8 verschillende cocktails waaruit jullie 4 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop salsadansen en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs

Djembé Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Cocktailshaken workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktail shaken workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een cocktailshaken workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de cocktail shaken workshop
Welk type cocktailshaken workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop cocktailshaken moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Workshop cocktail shaken  Brussel, Workshop cocktail shaken  Gent, Workshop cocktail shaken  Brugge, Workshop cocktail shaken  Bergen, Workshop cocktail shaken  Leuven, Workshop cocktail shaken  Mechelen, Workshop cocktail shaken  Aalst, Workshop cocktail shaken  Kortrijk, Workshop cocktail shaken  Hasselt, Workshop cocktail shaken  Sint-Niklaas, Workshop cocktail shaken  Oostende, Workshop cocktail shaken  Genk, Workshop cocktail shaken  Doornik, Workshop cocktail shaken  Turnhout, Workshop cocktail shaken  Geel, Workshop cocktail shaken  Roeselare, Workshop cocktail shaken  Moeskroen, Workshop cocktail shaken  Lokeren, Workshop cocktail shaken  Sint-Truiden, Workshop cocktail shaken  Herentals, Workshop cocktail shaken  Hoogstraten, Workshop cocktail shaken  Lier, Workshop cocktail shaken  Mechelen, Workshop cocktail shaken  Mortsel, Workshop cocktail shaken  Turnhout, Workshop cocktail shaken  Aartselaar, Workshop cocktail shaken  Antwerpen, Workshop cocktail shaken  Arendonk, Workshop cocktail shaken  Baarle-Hertog, Workshop cocktail shaken  Balen, Workshop cocktail shaken  Beerse, Workshop cocktail shaken  Berlaar, Workshop cocktail shaken  Boechout, Workshop cocktail shaken  Bonheiden, Workshop cocktail shaken  Boom, Workshop cocktail shaken  Bornem, Workshop cocktail shaken  Borsbeek, Workshop cocktail shaken  Brasschaat, Workshop cocktail shaken  Brecht, Workshop cocktail shaken  Dessel, Workshop cocktail shaken  Duffel, Workshop cocktail shaken  Edegem, Workshop cocktail shaken  Essen, Workshop cocktail shaken  Geel, Workshop cocktail shaken  Grobbendonk, Workshop cocktail shaken  Heist-op-den-Berg, Workshop cocktail shaken  Hemiksem, Workshop cocktail shaken  Herentals, Workshop cocktail shaken  Herenthout, Workshop cocktail shaken  Herselt, Workshop cocktail shaken  Hoogstraten, Workshop cocktail shaken  Hove, Workshop cocktail shaken  Hulshout, Workshop cocktail shaken  Kalmthout, Workshop cocktail shaken  Kapellen, Workshop cocktail shaken  Kasterlee, Workshop cocktail shaken  Kontich, Workshop cocktail shaken  Laakdal, Workshop cocktail shaken  Lier, Workshop cocktail shaken  Lille, Workshop cocktail shaken  Lint, Workshop cocktail shaken  Malle, Workshop cocktail shaken  Mechelen, Workshop cocktail shaken  Meerhout, Workshop cocktail shaken  Merksplas, Workshop cocktail shaken  Mol, Workshop cocktail shaken  Mortsel, Workshop cocktail shaken  Niel, Workshop cocktail shaken  Nijlen, Workshop cocktail shaken  Olen, Workshop cocktail shaken  Oud-Turnhout, Workshop cocktail shaken  Putte, Workshop cocktail shaken  Puurs, Workshop cocktail shaken  Ranst, Workshop cocktail shaken  Ravels, Workshop cocktail shaken  Retie, Workshop cocktail shaken  Rijkevorsel, Workshop cocktail shaken  Rumst, Workshop cocktail shaken  Schelle, Workshop cocktail shaken  Schilde, Workshop cocktail shaken  Schoten, Workshop cocktail shaken  Sint-Amands, Workshop cocktail shaken  Sint-Katelijne-Waver, Workshop cocktail shaken  Stabroek, Workshop cocktail shaken  Turnhout, Workshop cocktail shaken  Vorselaar, Workshop cocktail shaken  Vosselaar, Workshop cocktail shaken  Westerlo, Workshop cocktail shaken  Wijnegem, Workshop cocktail shaken  Willebroek, Workshop cocktail shaken  Wommelgem, Workshop cocktail shaken  Wuustwezel, Workshop cocktail shaken  Zandhoven, Workshop cocktail shaken  Zoersel, Workshop cocktail shaken  Zwijndrecht, Workshop cocktail shaken  Gent, Workshop cocktail shaken  Brussel, Workshop cocktail shaken  Brugge, Workshop cocktail shaken  Leuven, Workshop cocktail shaken  Aalst, Workshop cocktail shaken  Kortrijk, Workshop cocktail shaken  Hasselt, Workshop cocktail shaken  Sint-Niklaas, Workshop cocktail shaken  Oostende, Workshop cocktail shaken  Genk, Workshop cocktail shaken  Doornik, Workshop cocktail shaken  Roeselare, Workshop cocktail shaken  Moeskroen, Workshop cocktail shaken  Lokeren, Workshop cocktail shaken  Sint-Truiden, Workshop cocktail shaken  Mariakerke, Workshop cocktail shaken  Drongen, Workshop cocktail shaken  Wondelgem, Workshop cocktail shaken  Sint-Amandsberg, Workshop cocktail shaken  Oostakker, Workshop cocktail shaken  Ledeberg, Workshop cocktail shaken  Gentbrugge, Workshop cocktail shaken  Afsnee, Workshop cocktail shaken  Sint-Denijs-Westrem, Workshop cocktail shaken  Zwijnaarde, Workshop cocktail shaken  Wachtebeke, Workshop cocktail shaken  Lochristi, Workshop cocktail shaken  Destelbergen, Workshop cocktail shaken  Melle, Workshop cocktail shaken  Merelbeke, Workshop cocktail shaken  Heusden, Workshop cocktail shaken  Zevergem, Workshop cocktail shaken  De Pinte, Workshop cocktail shaken  Sint-Martens-Latem, Workshop cocktail shaken  Sint-Martens-Leerne, Workshop cocktail shaken  Deinze, Workshop cocktail shaken  Vosselare, Workshop cocktail shaken  Nevele, Workshop cocktail shaken  Landegem, Workshop cocktail shaken  Merendree, Workshop cocktail shaken  Alken, Workshop cocktail shaken  As, Workshop cocktail shaken  Beringen, Workshop cocktail shaken  Bilzen, Workshop cocktail shaken  Bocholt, Workshop cocktail shaken  Borgloon, Workshop cocktail shaken  Bree, Workshop cocktail shaken  Diepenbeek, Workshop cocktail shaken  Dilsen-Stokkem, Workshop cocktail shaken  Genk, Workshop cocktail shaken  Gingelom, Workshop cocktail shaken  Halen, Workshop cocktail shaken  Ham, Workshop cocktail shaken  Hamont-Achel, Workshop cocktail shaken  Hechtel-Eksel, Workshop cocktail shaken  Heers, Workshop cocktail shaken  Herk-de-Stad, Workshop cocktail shaken  Herstappe, Workshop cocktail shaken  Heusden-Zolder, Workshop cocktail shaken  Hoeselt, Workshop cocktail shaken  Houthalen-Helchteren, Workshop cocktail shaken  Kinrooi, Workshop cocktail shaken  Kortessem, Workshop cocktail shaken  Lanaken, Workshop cocktail shaken  , Workshop cocktail shaken  , Workshop cocktail shaken  , Workshop cocktail shaken  , Workshop cocktail shaken  , Workshop cocktail shaken  , Workshop cocktail shaken  , Workshop cocktail shaken  , Workshop cocktail shaken  Leopoldsburg, Workshop cocktail shaken  Lommel, Workshop cocktail shaken  Lummen, Workshop cocktail shaken  Maaseik, Workshop cocktail shaken  Maasmechelen, Workshop cocktail shaken  Meeuwen-Gruitrode, Workshop cocktail shaken  Neerpelt, Workshop cocktail shaken  Nieuwerkerken, Workshop cocktail shaken  Opglabbeek, Workshop cocktail shaken  Overpelt, Workshop cocktail shaken  Peer, Workshop cocktail shaken  Riemst, Workshop cocktail shaken  Sint-Truiden, Workshop cocktail shaken  Tessenderlo, Workshop cocktail shaken  Tongeren, Workshop cocktail shaken  Voeren, Workshop cocktail shaken  Wellen, Workshop cocktail shaken  Zonhoven, Workshop cocktail shaken  Zutendaal, Workshop cocktail shaken  Aarschot, Workshop cocktail shaken  Affligem, Workshop cocktail shaken  Asse, Workshop cocktail shaken  Beersel, Workshop cocktail shaken  Begijnendijk, Workshop cocktail shaken  Bekkevoort, Workshop cocktail shaken  Bertem, Workshop cocktail shaken  Bever, Workshop cocktail shaken  Bierbeek, Workshop cocktail shaken  Boortmeerbeek, Workshop cocktail shaken  Boutersem, Workshop cocktail shaken  Diest, Workshop cocktail shaken  Dilbeek, Workshop cocktail shaken  Drogenbos, Workshop cocktail shaken  Galmaarden, Workshop cocktail shaken  Geetbets, Workshop cocktail shaken  Glabbeek, Workshop cocktail shaken  Gooik, Workshop cocktail shaken  Grimbergen, Workshop cocktail shaken  Haacht, Workshop cocktail shaken  Halle, Workshop cocktail shaken  Herent, Workshop cocktail shaken  Herne, Workshop cocktail shaken  Hoegaarden, Workshop cocktail shaken  Hoeilaart, Workshop cocktail shaken  Holsbeek, Workshop cocktail shaken  Huldenberg, Workshop cocktail shaken  Kampenhout, Workshop cocktail shaken  Kapelle-op-den-Bos, Workshop cocktail shaken  Keerbergen, Workshop cocktail shaken  Kortenaken, Workshop cocktail shaken  Kortenberg, Workshop cocktail shaken  Kraainem, Workshop cocktail shaken  Landen, Workshop cocktail shaken  Lennik, Workshop cocktail shaken  Liedekerke, Workshop cocktail shaken  Linkebeek, Workshop cocktail shaken  Linter, Workshop cocktail shaken  Londerzeel, Workshop cocktail shaken  Lubbeek, Workshop cocktail shaken  Machelen, Workshop cocktail shaken  Meise, Workshop cocktail shaken  Merchtem, Workshop cocktail shaken  Opwijk, Workshop cocktail shaken  Oud-Heverlee, Workshop cocktail shaken  Overijse, Workshop cocktail shaken  Pepingen, Workshop cocktail shaken  Roosdaal, Workshop cocktail shaken  Rotselaar, Workshop cocktail shaken  Scherpenheuvel-Zichem, Workshop cocktail shaken  Sint-Genesius-Rode, Workshop cocktail shaken  Sint-Pieters-Leeuw, Workshop cocktail shaken  Steenokkerzeel, Workshop cocktail shaken  Ternat, Workshop cocktail shaken  Tervuren, Workshop cocktail shaken  Tielt-Winge, Workshop cocktail shaken  Tienen, Workshop cocktail shaken  Tremelo, Workshop cocktail shaken  Vilvoorde, Workshop cocktail shaken  Wemmel, Workshop cocktail shaken  Wezembeek-Oppem, Workshop cocktail shaken  Zaventem, Workshop cocktail shaken  Zemst, Workshop cocktail shaken  Zoutleeuw, Workshop cocktail shaken  Alveringem, Workshop cocktail shaken  Anzegem, Workshop cocktail shaken  Ardooie, Workshop cocktail shaken  Avelgem, Workshop cocktail shaken  Beernem, Workshop cocktail shaken  Blankenberge, Workshop cocktail shaken  Bredene, Workshop cocktail shaken  Damme, Workshop cocktail shaken  De Haan, Workshop cocktail shaken  De Panne, Workshop cocktail shaken  Deerlijk, Workshop cocktail shaken  Dentergem, Workshop cocktail shaken  Diksmuide, Workshop cocktail shaken  Gistel, Workshop cocktail shaken  Harelbeke, Workshop cocktail shaken  Heuvelland, Workshop cocktail shaken  Hooglede, Workshop cocktail shaken  Houthulst, Workshop cocktail shaken  Ichtegem, Workshop cocktail shaken  Ieper, Workshop cocktail shaken  Ingelmunster, Workshop cocktail shaken  Izegem, Workshop cocktail shaken  Jabbeke, Workshop cocktail shaken  Knokke-Heist, Workshop cocktail shaken  Koekelare, Workshop cocktail shaken  Koksijde, Workshop cocktail shaken  Kortemark, Workshop cocktail shaken  Kortrijk, Workshop cocktail shaken  Kuurne, Workshop cocktail shaken  Langemark-Poelkapelle, Workshop cocktail shaken  Ledegem, Workshop cocktail shaken  Lendelede, Workshop cocktail shaken  Lichtervelde, Workshop cocktail shaken  Lo-Reninge, Workshop cocktail shaken  Menen, Workshop cocktail shaken  Mesen, Workshop cocktail shaken  Meulebeke, Workshop cocktail shaken  Middelkerke, Workshop cocktail shaken  Moorslede, Workshop cocktail shaken  Nieuwpoort, Workshop cocktail shaken  Oostende, Workshop cocktail shaken  Oostkamp, Workshop cocktail shaken  Oostrozebeke, Workshop cocktail shaken  Oudenburg, Workshop cocktail shaken  Pittem, Workshop cocktail shaken  Poperinge, Workshop cocktail shaken  Roeselare, Workshop cocktail shaken  Ruiselede, Workshop cocktail shaken  Spiere-Helkijn, Workshop cocktail shaken  Staden, Workshop cocktail shaken  Tielt, Workshop cocktail shaken  Torhout, Workshop cocktail shaken  Veurne, Workshop cocktail shaken  Vleteren, Workshop cocktail shaken  Waregem, Workshop cocktail shaken  Wervik, Workshop cocktail shaken  Wevelgem, Workshop cocktail shaken  Wielsbeke, Workshop cocktail shaken  Wingene, Workshop cocktail shaken  Zedelgem, Workshop cocktail shaken  Zonnebeke, Workshop cocktail shaken  Zuienkerke, Workshop cocktail shaken  Zwevegem, Workshop cocktail shaken  Aarlen, Workshop cocktail shaken  Attert, Workshop cocktail shaken  Aubange, Workshop cocktail shaken  Bastenaken, Workshop cocktail shaken  Bertogne, Workshop cocktail shaken  Bertrix, Workshop cocktail shaken  Bouillon, Workshop cocktail shaken  Chiny, Workshop cocktail shaken  Daverdisse, Workshop cocktail shaken  Durbuy, Workshop cocktail shaken  Érezée, Workshop cocktail shaken  Étalle, Workshop cocktail shaken  Fauvillers, Workshop cocktail shaken  Florenville, Workshop cocktail shaken  Gouvy, Workshop cocktail shaken  Habay, Workshop cocktail shaken  Herbeumont, Workshop cocktail shaken  Hotton, Workshop cocktail shaken  Houffalize, Workshop cocktail shaken  La Roche-en-Ardenne, Workshop cocktail shaken  Léglise, Workshop cocktail shaken  Libin, Workshop cocktail shaken  Libramont-Chevigny, Workshop cocktail shaken  Manhay, Workshop cocktail shaken  Marche-en-Famenne, Workshop cocktail shaken  Martelange, Workshop cocktail shaken  Meix-devant-Virton, Workshop cocktail shaken  Messancy, Workshop cocktail shaken  Musson, Workshop cocktail shaken  Nassogne, Workshop cocktail shaken  Neufchâteau, Workshop cocktail shaken  Paliseul, Workshop cocktail shaken  Rendeux, Workshop cocktail shaken  Rouvroy, Workshop cocktail shaken  Sainte-Ode, Workshop cocktail shaken  Saint-Hubert, Workshop cocktail shaken  Saint-Léger, Workshop cocktail shaken  Tellin, Workshop cocktail shaken  Tenneville, Workshop cocktail shaken  Tintigny, Workshop cocktail shaken  Vaux-sur-Sûre, Workshop cocktail shaken  Vielsalm, Workshop cocktail shaken  Virton, Workshop cocktail shaken  Wellin.

Cocktail shaken workshop  Brussel, Cocktail shaken workshop  Gent, Cocktail shaken workshop  Brugge, Cocktail shaken workshop  Bergen, Cocktail shaken workshop  Leuven, Cocktail shaken workshop  Mechelen, Cocktail shaken workshop  Aalst, Cocktail shaken workshop  Kortrijk, Cocktail shaken workshop  Hasselt, Cocktail shaken workshop  Sint-Niklaas, Cocktail shaken workshop  Oostende, Cocktail shaken workshop  Genk, Cocktail shaken workshop  Doornik, Cocktail shaken workshop  Turnhout, Cocktail shaken workshop  Geel, Cocktail shaken workshop  Roeselare, Cocktail shaken workshop  Moeskroen, Cocktail shaken workshop  Lokeren, Cocktail shaken workshop  Sint-Truiden, Cocktail shaken workshop  Herentals, Cocktail shaken workshop  Hoogstraten, Cocktail shaken workshop  Lier, Cocktail shaken workshop  Mechelen, Cocktail shaken workshop  Mortsel, Cocktail shaken workshop  Turnhout, Cocktail shaken workshop  Aartselaar, Cocktail shaken workshop  Antwerpen, Cocktail shaken workshop  Arendonk, Cocktail shaken workshop  Baarle-Hertog, Cocktail shaken workshop  Balen, Cocktail shaken workshop  Beerse, Cocktail shaken workshop  Berlaar, Cocktail shaken workshop  Boechout, Cocktail shaken workshop  Bonheiden, Cocktail shaken workshop  Boom, Cocktail shaken workshop  Bornem, Cocktail shaken workshop  Borsbeek, Cocktail shaken workshop  Brasschaat, Cocktail shaken workshop  Brecht, Cocktail shaken workshop  Dessel, Cocktail shaken workshop  Duffel, Cocktail shaken workshop  Edegem, Cocktail shaken workshop  Essen, Cocktail shaken workshop  Geel, Cocktail shaken workshop  Grobbendonk, Cocktail shaken workshop  Heist-op-den-Berg, Cocktail shaken workshop  Hemiksem, Cocktail shaken workshop  Herentals, Cocktail shaken workshop  Herenthout, Cocktail shaken workshop  Herselt, Cocktail shaken workshop  Hoogstraten, Cocktail shaken workshop  Hove, Cocktail shaken workshop  Hulshout, Cocktail shaken workshop  Kalmthout, Cocktail shaken workshop  Kapellen, Cocktail shaken workshop  Kasterlee, Cocktail shaken workshop  Kontich, Cocktail shaken workshop  Laakdal, Cocktail shaken workshop  Lier, Cocktail shaken workshop  Lille, Cocktail shaken workshop  Lint, Cocktail shaken workshop  Malle, Cocktail shaken workshop  Mechelen, Cocktail shaken workshop  Meerhout, Cocktail shaken workshop  Merksplas, Cocktail shaken workshop  Mol, Cocktail shaken workshop  Mortsel, Cocktail shaken workshop  Niel, Cocktail shaken workshop  Nijlen, Cocktail shaken workshop  Olen, Cocktail shaken workshop  Oud-Turnhout, Cocktail shaken workshop  Putte, Cocktail shaken workshop  Puurs, Cocktail shaken workshop  Ranst, Cocktail shaken workshop  Ravels, Cocktail shaken workshop  Retie, Cocktail shaken workshop  Rijkevorsel, Cocktail shaken workshop  Rumst, Cocktail shaken workshop  Schelle, Cocktail shaken workshop  Schilde, Cocktail shaken workshop  Schoten, Cocktail shaken workshop  Sint-Amands, Cocktail shaken workshop  Sint-Katelijne-Waver, Cocktail shaken workshop  Stabroek, Cocktail shaken workshop  Turnhout, Cocktail shaken workshop  Vorselaar, Cocktail shaken workshop  Vosselaar, Cocktail shaken workshop  Westerlo, Cocktail shaken workshop  Wijnegem, Cocktail shaken workshop  Willebroek, Cocktail shaken workshop  Wommelgem, Cocktail shaken workshop  Wuustwezel, Cocktail shaken workshop  Zandhoven, Cocktail shaken workshop  Zoersel, Cocktail shaken workshop  Zwijndrecht, Cocktail shaken workshop  Gent, Cocktail shaken workshop  Brussel, Cocktail shaken workshop  Brugge, Cocktail shaken workshop  Leuven, Cocktail shaken workshop  Aalst, Cocktail shaken workshop  Kortrijk, Cocktail shaken workshop  Hasselt, Cocktail shaken workshop  Sint-Niklaas, Cocktail shaken workshop  Oostende, Cocktail shaken workshop  Genk, Cocktail shaken workshop  Doornik, Cocktail shaken workshop  Roeselare, Cocktail shaken workshop  Moeskroen, Cocktail shaken workshop  Lokeren, Cocktail shaken workshop  Sint-Truiden, Cocktail shaken workshop  Mariakerke, Cocktail shaken workshop  Drongen, Cocktail shaken workshop  Wondelgem, Cocktail shaken workshop  Sint-Amandsberg, Cocktail shaken workshop  Oostakker, Cocktail shaken workshop  Ledeberg, Cocktail shaken workshop  Gentbrugge, Cocktail shaken workshop  Afsnee, Cocktail shaken workshop  Sint-Denijs-Westrem, Cocktail shaken workshop  Zwijnaarde, Cocktail shaken workshop  Wachtebeke, Cocktail shaken workshop  Lochristi, Cocktail shaken workshop  Destelbergen, Cocktail shaken workshop  Melle, Cocktail shaken workshop  Merelbeke, Cocktail shaken workshop  Heusden, Cocktail shaken workshop  Zevergem, Cocktail shaken workshop  De Pinte, Cocktail shaken workshop  Sint-Martens-Latem, Cocktail shaken workshop  Sint-Martens-Leerne, Cocktail shaken workshop  Deinze, Cocktail shaken workshop  Vosselare, Cocktail shaken workshop  Nevele, Cocktail shaken workshop  Landegem, Cocktail shaken workshop  Merendree, Cocktail shaken workshop  Alken, Cocktail shaken workshop  As, Cocktail shaken workshop  Beringen, Cocktail shaken workshop  Bilzen, Cocktail shaken workshop  Bocholt, Cocktail shaken workshop  Borgloon, Cocktail shaken workshop  Bree, Cocktail shaken workshop  Diepenbeek, Cocktail shaken workshop  Dilsen-Stokkem, Cocktail shaken workshop  Genk, Cocktail shaken workshop  Gingelom, Cocktail shaken workshop  Halen, Cocktail shaken workshop  Ham, Cocktail shaken workshop  Hamont-Achel, Cocktail shaken workshop  Hechtel-Eksel, Cocktail shaken workshop  Heers, Cocktail shaken workshop  Herk-de-Stad, Cocktail shaken workshop  Herstappe, Cocktail shaken workshop  Heusden-Zolder, Cocktail shaken workshop  Hoeselt, Cocktail shaken workshop  Houthalen-Helchteren, Cocktail shaken workshop  Kinrooi, Cocktail shaken workshop  Kortessem, Cocktail shaken workshop  Lanaken, Cocktail shaken workshop  , Cocktail shaken workshop  , Cocktail shaken workshop  , Cocktail shaken workshop  , Cocktail shaken workshop  , Cocktail shaken workshop  , Cocktail shaken workshop  , Cocktail shaken workshop  , Cocktail shaken workshop  Leopoldsburg, Cocktail shaken workshop  Lommel, Cocktail shaken workshop  Lummen, Cocktail shaken workshop  Maaseik, Cocktail shaken workshop  Maasmechelen, Cocktail shaken workshop  Meeuwen-Gruitrode, Cocktail shaken workshop  Neerpelt, Cocktail shaken workshop  Nieuwerkerken, Cocktail shaken workshop  Opglabbeek, Cocktail shaken workshop  Overpelt, Cocktail shaken workshop  Peer, Cocktail shaken workshop  Riemst, Cocktail shaken workshop  Sint-Truiden, Cocktail shaken workshop  Tessenderlo, Cocktail shaken workshop  Tongeren, Cocktail shaken workshop  Voeren, Cocktail shaken workshop  Wellen, Cocktail shaken workshop  Zonhoven, Cocktail shaken workshop  Zutendaal, Cocktail shaken workshop  Aarschot, Cocktail shaken workshop  Affligem, Cocktail shaken workshop  Asse, Cocktail shaken workshop  Beersel, Cocktail shaken workshop  Begijnendijk, Cocktail shaken workshop  Bekkevoort, Cocktail shaken workshop  Bertem, Cocktail shaken workshop  Bever, Cocktail shaken workshop  Bierbeek, Cocktail shaken workshop  Boortmeerbeek, Cocktail shaken workshop  Boutersem, Cocktail shaken workshop  Diest, Cocktail shaken workshop  Dilbeek, Cocktail shaken workshop  Drogenbos, Cocktail shaken workshop  Galmaarden, Cocktail shaken workshop  Geetbets, Cocktail shaken workshop  Glabbeek, Cocktail shaken workshop  Gooik, Cocktail shaken workshop  Grimbergen, Cocktail shaken workshop  Haacht, Cocktail shaken workshop  Halle, Cocktail shaken workshop  Herent, Cocktail shaken workshop  Herne, Cocktail shaken workshop  Hoegaarden, Cocktail shaken workshop  Hoeilaart, Cocktail shaken workshop  Holsbeek, Cocktail shaken workshop  Huldenberg, Cocktail shaken workshop  Kampenhout, Cocktail shaken workshop  Kapelle-op-den-Bos, Cocktail shaken workshop  Keerbergen, Cocktail shaken workshop  Kortenaken, Cocktail shaken workshop  Kortenberg, Cocktail shaken workshop  Kraainem, Cocktail shaken workshop  Landen, Cocktail shaken workshop  Lennik, Cocktail shaken workshop  Liedekerke, Cocktail shaken workshop  Linkebeek, Cocktail shaken workshop  Linter, Cocktail shaken workshop  Londerzeel, Cocktail shaken workshop  Lubbeek, Cocktail shaken workshop  Machelen, Cocktail shaken workshop  Meise, Cocktail shaken workshop  Merchtem, Cocktail shaken workshop  Opwijk, Cocktail shaken workshop  Oud-Heverlee, Cocktail shaken workshop  Overijse, Cocktail shaken workshop  Pepingen, Cocktail shaken workshop  Roosdaal, Cocktail shaken workshop  Rotselaar, Cocktail shaken workshop  Scherpenheuvel-Zichem, Cocktail shaken workshop  Sint-Genesius-Rode, Cocktail shaken workshop  Sint-Pieters-Leeuw, Cocktail shaken workshop  Steenokkerzeel, Cocktail shaken workshop  Ternat, Cocktail shaken workshop  Tervuren, Cocktail shaken workshop  Tielt-Winge, Cocktail shaken workshop  Tienen, Cocktail shaken workshop  Tremelo, Cocktail shaken workshop  Vilvoorde, Cocktail shaken workshop  Wemmel, Cocktail shaken workshop  Wezembeek-Oppem, Cocktail shaken workshop  Zaventem, Cocktail shaken workshop  Zemst, Cocktail shaken workshop  Zoutleeuw, Cocktail shaken workshop  Alveringem, Cocktail shaken workshop  Anzegem, Cocktail shaken workshop  Ardooie, Cocktail shaken workshop  Avelgem, Cocktail shaken workshop  Beernem, Cocktail shaken workshop  Blankenberge, Cocktail shaken workshop  Bredene, Cocktail shaken workshop  Damme, Cocktail shaken workshop  De Haan, Cocktail shaken workshop  De Panne, Cocktail shaken workshop  Deerlijk, Cocktail shaken workshop  Dentergem, Cocktail shaken workshop  Diksmuide, Cocktail shaken workshop  Gistel, Cocktail shaken workshop  Harelbeke, Cocktail shaken workshop  Heuvelland, Cocktail shaken workshop  Hooglede, Cocktail shaken workshop  Houthulst, Cocktail shaken workshop  Ichtegem, Cocktail shaken workshop  Ieper, Cocktail shaken workshop  Ingelmunster, Cocktail shaken workshop  Izegem, Cocktail shaken workshop  Jabbeke, Cocktail shaken workshop  Knokke-Heist, Cocktail shaken workshop  Koekelare, Cocktail shaken workshop  Koksijde, Cocktail shaken workshop  Kortemark, Cocktail shaken workshop  Kortrijk, Cocktail shaken workshop  Kuurne, Cocktail shaken workshop  Langemark-Poelkapelle, Cocktail shaken workshop  Ledegem, Cocktail shaken workshop  Lendelede, Cocktail shaken workshop  Lichtervelde, Cocktail shaken workshop  Lo-Reninge, Cocktail shaken workshop  Menen, Cocktail shaken workshop  Mesen, Cocktail shaken workshop  Meulebeke, Cocktail shaken workshop  Middelkerke, Cocktail shaken workshop  Moorslede, Cocktail shaken workshop  Nieuwpoort, Cocktail shaken workshop  Oostende, Cocktail shaken workshop  Oostkamp, Cocktail shaken workshop  Oostrozebeke, Cocktail shaken workshop  Oudenburg, Cocktail shaken workshop  Pittem, Cocktail shaken workshop  Poperinge, Cocktail shaken workshop  Roeselare, Cocktail shaken workshop  Ruiselede, Cocktail shaken workshop  Spiere-Helkijn, Cocktail shaken workshop  Staden, Cocktail shaken workshop  Tielt, Cocktail shaken workshop  Torhout, Cocktail shaken workshop  Veurne, Cocktail shaken workshop  Vleteren, Cocktail shaken workshop  Waregem, Cocktail shaken workshop  Wervik, Cocktail shaken workshop  Wevelgem, Cocktail shaken workshop  Wielsbeke, Cocktail shaken workshop  Wingene, Cocktail shaken workshop  Zedelgem, Cocktail shaken workshop  Zonnebeke, Cocktail shaken workshop  Zuienkerke, Cocktail shaken workshop  Zwevegem, Cocktail shaken workshop  Aarlen, Cocktail shaken workshop  Attert, Cocktail shaken workshop  Aubange, Cocktail shaken workshop  Bastenaken, Cocktail shaken workshop  Bertogne, Cocktail shaken workshop  Bertrix, Cocktail shaken workshop  Bouillon, Cocktail shaken workshop  Chiny, Cocktail shaken workshop  Daverdisse, Cocktail shaken workshop  Durbuy, Cocktail shaken workshop  Érezée, Cocktail shaken workshop  Étalle, Cocktail shaken workshop  Fauvillers, Cocktail shaken workshop  Florenville, Cocktail shaken workshop  Gouvy, Cocktail shaken workshop  Habay, Cocktail shaken workshop  Herbeumont, Cocktail shaken workshop  Hotton, Cocktail shaken workshop  Houffalize, Cocktail shaken workshop  La Roche-en-Ardenne, Cocktail shaken workshop  Léglise, Cocktail shaken workshop  Libin, Cocktail shaken workshop  Libramont-Chevigny, Cocktail shaken workshop  Manhay, Cocktail shaken workshop  Marche-en-Famenne, Cocktail shaken workshop  Martelange, Cocktail shaken workshop  Meix-devant-Virton, Cocktail shaken workshop  Messancy, Cocktail shaken workshop  Musson, Cocktail shaken workshop  Nassogne, Cocktail shaken workshop  Neufchâteau, Cocktail shaken workshop  Paliseul, Cocktail shaken workshop  Rendeux, Cocktail shaken workshop  Rouvroy, Cocktail shaken workshop  Sainte-Ode, Cocktail shaken workshop  Saint-Hubert, Cocktail shaken workshop  Saint-Léger, Cocktail shaken workshop  Tellin, Cocktail shaken workshop  Tenneville, Cocktail shaken workshop  Tintigny, Cocktail shaken workshop  Vaux-sur-Sûre, Cocktail shaken workshop  Vielsalm, Cocktail shaken workshop  Virton, Cocktail shaken workshop  Wellin.