Djembe workshop

Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Laat Djembé Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Djembé Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Djembe workshop?

Natuurlijk leer je op een vrijgezellendag hoe de Djembe gepeeld moet worden, maar onze workshop Djembe is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Djembe muziekworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:

In Gent:
Hotel Harmony, Kraanlei 37, 9000 Gent [www.hotel-harmony.be]
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop djembe spelen houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Djembé Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Djembe workshop of voor één van onze andere workshops zoals cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.


Beschrijving workshop Djembe
Ritmisch – passie – toegankelijk – vrolijk

Oorsprong en achtergrond
De Djembe (ook wel tamtam) is een trommel die zijn oorsprong vindt in West-Afrika. Van oorsprong is het een instrument dat bespeeld wordt door zogenaamde griots; families van beroeps muzikanten in West-Afrika.

Tegenwoordig echter treft men ook veel Djembe spelers onder het gewone volk aan. De Djembe staat bekend om de verscheidenheid in klanken die met dit instrument bereikt kunnen worden. De lage bas, de hoge, doordringende slap en de verschillende andere tonen geven het instrument een zeer eigen geluid en karakter. De tamtam wordt met de hand bespeeld, ongeveer op dezelfde manier als een conga en een bongo.

Inhoud van de workshop
De workshop percussie (Djembe) wordt gestart met een beknopte uitleg over het ontstaan en het gebruik van de Djembe.

Daarna beginnen we met eenvoudige ritmes, die gaandeweg de workshop steeds moeilijker worden.
Dat dit tot grote hilariteit kan leiden hoeven we vast niet uit te leggen! Geloof het of niet, maar aan het eind van de workshop bewijst jullie ritmisch samenspel dat je heel wat opgestoken hebt.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Djembe docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Djembe workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Djembe workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Djembe workshop:
Mini- Djembe workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige muziek stuk

Super- Djembeworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere muziek stuk

Luxe- Percussie workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde muziek stuk

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Djembe en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs

Djembé Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een djembe workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktail shaken workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Workshop djembe in Brussel, Workshop djembe in Gent, Workshop djembe in Brugge, Workshop djembe in Bergen, Workshop djembe in Leuven, Workshop djembe in Mechelen, Workshop djembe in Aalst, Workshop djembe in Kortrijk, Workshop djembe in Hasselt, Workshop djembe in Sint-Niklaas, Workshop djembe in Oostende, Workshop djembe in Genk, Workshop djembe in Doornik, Workshop djembe in Turnhout, Workshop djembe in Geel, Workshop djembe in Roeselare, Workshop djembe in Moeskroen, Workshop djembe in Lokeren, Workshop djembe in Sint-Truiden, Workshop djembe in Herentals, Workshop djembe in Hoogstraten, Workshop djembe in Lier, Workshop djembe in Mechelen, Workshop djembe in Mortsel, Workshop djembe in Turnhout, Workshop djembe in Aartselaar, Workshop djembe in Antwerpen, Workshop djembe in Arendonk, Workshop djembe in Baarle-Hertog, Workshop djembe in Balen, Workshop djembe in Beerse, Workshop djembe in Berlaar, Workshop djembe in Boechout, Workshop djembe in Bonheiden, Workshop djembe in Boom, Workshop djembe in Bornem, Workshop djembe in Borsbeek, Workshop djembe in Brasschaat, Workshop djembe in Brecht, Workshop djembe in Dessel, Workshop djembe in Duffel, Workshop djembe in Edegem, Workshop djembe in Essen, Workshop djembe in Geel, Workshop djembe in Grobbendonk, Workshop djembe in Heist-op-den-Berg, Workshop djembe in Hemiksem, Workshop djembe in Herentals, Workshop djembe in Herenthout, Workshop djembe in Herselt, Workshop djembe in Hoogstraten, Workshop djembe in Hove, Workshop djembe in Hulshout, Workshop djembe in Kalmthout, Workshop djembe in Kapellen, Workshop djembe in Kasterlee, Workshop djembe in Kontich, Workshop djembe in Laakdal, Workshop djembe in Lier, Workshop djembe in Lille, Workshop djembe in Lint, Workshop djembe in Malle, Workshop djembe in Mechelen, Workshop djembe in Meerhout, Workshop djembe in Merksplas, Workshop djembe in Mol, Workshop djembe in Mortsel, Workshop djembe in Niel, Workshop djembe in Nijlen, Workshop djembe in Olen, Workshop djembe in Oud-Turnhout, Workshop djembe in Putte, Workshop djembe in Puurs, Workshop djembe in Ranst, Workshop djembe in Ravels, Workshop djembe in Retie, Workshop djembe in Rijkevorsel, Workshop djembe in Rumst, Workshop djembe in Schelle, Workshop djembe in Schilde, Workshop djembe in Schoten, Workshop djembe in Sint-Amands, Workshop djembe in Sint-Katelijne-Waver, Workshop djembe in Stabroek, Workshop djembe in Turnhout, Workshop djembe in Vorselaar, Workshop djembe in Vosselaar, Workshop djembe in Westerlo, Workshop djembe in Wijnegem, Workshop djembe in Willebroek, Workshop djembe in Wommelgem, Workshop djembe in Wuustwezel, Workshop djembe in Zandhoven, Workshop djembe in Zoersel, Workshop djembe in Zwijndrecht, Workshop djembe in Gent, Workshop djembe in Brussel, Workshop djembe in Brugge, Workshop djembe in Leuven, Workshop djembe in Aalst, Workshop djembe in Kortrijk, Workshop djembe in Hasselt, Workshop djembe in Sint-Niklaas, Workshop djembe in Oostende, Workshop djembe in Genk, Workshop djembe in Doornik, Workshop djembe in Roeselare, Workshop djembe in Moeskroen, Workshop djembe in Lokeren, Workshop djembe in Sint-Truiden, Workshop djembe in Mariakerke, Workshop djembe in Drongen, Workshop djembe in Wondelgem, Workshop djembe in Sint-Amandsberg, Workshop djembe in Oostakker, Workshop djembe in Ledeberg, Workshop djembe in Gentbrugge, Workshop djembe in Afsnee, Workshop djembe in Sint-Denijs-Westrem, Workshop djembe in Zwijnaarde, Workshop djembe in Wachtebeke, Workshop djembe in Lochristi, Workshop djembe in Destelbergen, Workshop djembe in Melle, Workshop djembe in Merelbeke, Workshop djembe in Heusden, Workshop djembe in Zevergem, Workshop djembe in De Pinte, Workshop djembe in Sint-Martens-Latem, Workshop djembe in Sint-Martens-Leerne, Workshop djembe in Deinze, Workshop djembe in Vosselare, Workshop djembe in Nevele, Workshop djembe in Landegem, Workshop djembe in Merendree, Workshop djembe in Alken, Workshop djembe in As, Workshop djembe in Beringen, Workshop djembe in Bilzen, Workshop djembe in Bocholt, Workshop djembe in Borgloon, Workshop djembe in Bree, Workshop djembe in Diepenbeek, Workshop djembe in Dilsen-Stokkem, Workshop djembe in Genk, Workshop djembe in Gingelom, Workshop djembe in Halen, Workshop djembe in Ham, Workshop djembe in Hamont-Achel, Workshop djembe in Hechtel-Eksel, Workshop djembe in Heers, Workshop djembe in Herk-de-Stad, Workshop djembe in Herstappe, Workshop djembe in Heusden-Zolder, Workshop djembe in Hoeselt, Workshop djembe in Houthalen-Helchteren, Workshop djembe in Kinrooi, Workshop djembe in Kortessem, Workshop djembe in Lanaken, Workshop djembe in , Workshop djembe in , Workshop djembe in , Workshop djembe in , Workshop djembe in , Workshop djembe in , Workshop djembe in , Workshop djembe in , Workshop djembe in Leopoldsburg, Workshop djembe in Lommel, Workshop djembe in Lummen, Workshop djembe in Maaseik, Workshop djembe in Maasmechelen, Workshop djembe in Meeuwen-Gruitrode, Workshop djembe in Neerpelt, Workshop djembe in Nieuwerkerken, Workshop djembe in Opglabbeek, Workshop djembe in Overpelt, Workshop djembe in Peer, Workshop djembe in Riemst, Workshop djembe in Sint-Truiden, Workshop djembe in Tessenderlo, Workshop djembe in Tongeren, Workshop djembe in Voeren, Workshop djembe in Wellen, Workshop djembe in Zonhoven, Workshop djembe in Zutendaal, Workshop djembe in Aarschot, Workshop djembe in Affligem, Workshop djembe in Asse, Workshop djembe in Beersel, Workshop djembe in Begijnendijk, Workshop djembe in Bekkevoort, Workshop djembe in Bertem, Workshop djembe in Bever, Workshop djembe in Bierbeek, Workshop djembe in Boortmeerbeek, Workshop djembe in Boutersem, Workshop djembe in Diest, Workshop djembe in Dilbeek, Workshop djembe in Drogenbos, Workshop djembe in Galmaarden, Workshop djembe in Geetbets, Workshop djembe in Glabbeek, Workshop djembe in Gooik, Workshop djembe in Grimbergen, Workshop djembe in Haacht, Workshop djembe in Halle, Workshop djembe in Herent, Workshop djembe in Herne, Workshop djembe in Hoegaarden, Workshop djembe in Hoeilaart, Workshop djembe in Holsbeek, Workshop djembe in Huldenberg, Workshop djembe in Kampenhout, Workshop djembe in Kapelle-op-den-Bos, Workshop djembe in Keerbergen, Workshop djembe in Kortenaken, Workshop djembe in Kortenberg, Workshop djembe in Kraainem, Workshop djembe in Landen, Workshop djembe in Lennik, Workshop djembe in Liedekerke, Workshop djembe in Linkebeek, Workshop djembe in Linter, Workshop djembe in Londerzeel, Workshop djembe in Lubbeek, Workshop djembe in Machelen, Workshop djembe in Meise, Workshop djembe in Merchtem, Workshop djembe in Opwijk, Workshop djembe in Oud-Heverlee, Workshop djembe in Overijse, Workshop djembe in Pepingen, Workshop djembe in Roosdaal, Workshop djembe in Rotselaar, Workshop djembe in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop djembe in Sint-Genesius-Rode, Workshop djembe in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop djembe in Steenokkerzeel, Workshop djembe in Ternat, Workshop djembe in Tervuren, Workshop djembe in Tielt-Winge, Workshop djembe in Tienen, Workshop djembe in Tremelo, Workshop djembe in Vilvoorde, Workshop djembe in Wemmel, Workshop djembe in Wezembeek-Oppem, Workshop djembe in Zaventem, Workshop djembe in Zemst, Workshop djembe in Zoutleeuw, Workshop djembe in Alveringem, Workshop djembe in Anzegem, Workshop djembe in Ardooie, Workshop djembe in Avelgem, Workshop djembe in Beernem, Workshop djembe in Blankenberge, Workshop djembe in Bredene, Workshop djembe in Damme, Workshop djembe in De Haan, Workshop djembe in De Panne, Workshop djembe in Deerlijk, Workshop djembe in Dentergem, Workshop djembe in Diksmuide, Workshop djembe in Gistel, Workshop djembe in Harelbeke, Workshop djembe in Heuvelland, Workshop djembe in Hooglede, Workshop djembe in Houthulst, Workshop djembe in Ichtegem, Workshop djembe in Ieper, Workshop djembe in Ingelmunster, Workshop djembe in Izegem, Workshop djembe in Jabbeke, Workshop djembe in Knokke-Heist, Workshop djembe in Koekelare, Workshop djembe in Koksijde, Workshop djembe in Kortemark, Workshop djembe in Kortrijk, Workshop djembe in Kuurne, Workshop djembe in Langemark-Poelkapelle, Workshop djembe in Ledegem, Workshop djembe in Lendelede, Workshop djembe in Lichtervelde, Workshop djembe in Lo-Reninge, Workshop djembe in Menen, Workshop djembe in Mesen, Workshop djembe in Meulebeke, Workshop djembe in Middelkerke, Workshop djembe in Moorslede, Workshop djembe in Nieuwpoort, Workshop djembe in Oostende, Workshop djembe in Oostkamp, Workshop djembe in Oostrozebeke, Workshop djembe in Oudenburg, Workshop djembe in Pittem, Workshop djembe in Poperinge, Workshop djembe in Roeselare, Workshop djembe in Ruiselede, Workshop djembe in Spiere-Helkijn, Workshop djembe in Staden, Workshop djembe in Tielt, Workshop djembe in Torhout, Workshop djembe in Veurne, Workshop djembe in Vleteren, Workshop djembe in Waregem, Workshop djembe in Wervik, Workshop djembe in Wevelgem, Workshop djembe in Wielsbeke, Workshop djembe in Wingene, Workshop djembe in Zedelgem, Workshop djembe in Zonnebeke, Workshop djembe in Zuienkerke, Workshop djembe in Zwevegem, Workshop djembe in Aarlen, Workshop djembe in Attert, Workshop djembe in Aubange, Workshop djembe in Bastenaken, Workshop djembe in Bertogne, Workshop djembe in Bertrix, Workshop djembe in Bouillon, Workshop djembe in Chiny, Workshop djembe in Daverdisse, Workshop djembe in Durbuy, Workshop djembe in Érezée, Workshop djembe in Étalle, Workshop djembe in Fauvillers, Workshop djembe in Florenville, Workshop djembe in Gouvy, Workshop djembe in Habay, Workshop djembe in Herbeumont, Workshop djembe in Hotton, Workshop djembe in Houffalize, Workshop djembe in La Roche-en-Ardenne, Workshop djembe in Léglise, Workshop djembe in Libin, Workshop djembe in Libramont-Chevigny, Workshop djembe in Manhay, Workshop djembe in Marche-en-Famenne, Workshop djembe in Martelange, Workshop djembe in Meix-devant-Virton, Workshop djembe in Messancy, Workshop djembe in Musson, Workshop djembe in Nassogne, Workshop djembe in Neufchâteau, Workshop djembe in Paliseul, Workshop djembe in Rendeux, Workshop djembe in Rouvroy, Workshop djembe in Sainte-Ode, Workshop djembe in Saint-Hubert, Workshop djembe in Saint-Léger, Workshop djembe in Tellin, Workshop djembe in Tenneville, Workshop djembe in Tintigny, Workshop djembe in Vaux-sur-Sûre, Workshop djembe in Vielsalm, Workshop djembe in Virton, Workshop djembe in Wellin.

Djembe workshop in Brussel, Djembe workshop in Gent, Djembe workshop in Brugge, Djembe workshop in Bergen, Djembe workshop in Leuven, Djembe workshop in Mechelen, Djembe workshop in Aalst, Djembe workshop in Kortrijk, Djembe workshop in Hasselt, Djembe workshop in Sint-Niklaas, Djembe workshop in Oostende, Djembe workshop in Genk, Djembe workshop in Doornik, Djembe workshop in Turnhout, Djembe workshop in Geel, Djembe workshop in Roeselare, Djembe workshop in Moeskroen, Djembe workshop in Lokeren, Djembe workshop in Sint-Truiden, Djembe workshop in Herentals, Djembe workshop in Hoogstraten, Djembe workshop in Lier, Djembe workshop in Mechelen, Djembe workshop in Mortsel, Djembe workshop in Turnhout, Djembe workshop in Aartselaar, Djembe workshop in Antwerpen, Djembe workshop in Arendonk, Djembe workshop in Baarle-Hertog, Djembe workshop in Balen, Djembe workshop in Beerse, Djembe workshop in Berlaar, Djembe workshop in Boechout, Djembe workshop in Bonheiden, Djembe workshop in Boom, Djembe workshop in Bornem, Djembe workshop in Borsbeek, Djembe workshop in Brasschaat, Djembe workshop in Brecht, Djembe workshop in Dessel, Djembe workshop in Duffel, Djembe workshop in Edegem, Djembe workshop in Essen, Djembe workshop in Geel, Djembe workshop in Grobbendonk, Djembe workshop in Heist-op-den-Berg, Djembe workshop in Hemiksem, Djembe workshop in Herentals, Djembe workshop in Herenthout, Djembe workshop in Herselt, Djembe workshop in Hoogstraten, Djembe workshop in Hove, Djembe workshop in Hulshout, Djembe workshop in Kalmthout, Djembe workshop in Kapellen, Djembe workshop in Kasterlee, Djembe workshop in Kontich, Djembe workshop in Laakdal, Djembe workshop in Lier, Djembe workshop in Lille, Djembe workshop in Lint, Djembe workshop in Malle, Djembe workshop in Mechelen, Djembe workshop in Meerhout, Djembe workshop in Merksplas, Djembe workshop in Mol, Djembe workshop in Mortsel, Djembe workshop in Niel, Djembe workshop in Nijlen, Djembe workshop in Olen, Djembe workshop in Oud-Turnhout, Djembe workshop in Putte, Djembe workshop in Puurs, Djembe workshop in Ranst, Djembe workshop in Ravels, Djembe workshop in Retie, Djembe workshop in Rijkevorsel, Djembe workshop in Rumst, Djembe workshop in Schelle, Djembe workshop in Schilde, Djembe workshop in Schoten, Djembe workshop in Sint-Amands, Djembe workshop in Sint-Katelijne-Waver, Djembe workshop in Stabroek, Djembe workshop in Turnhout, Djembe workshop in Vorselaar, Djembe workshop in Vosselaar, Djembe workshop in Westerlo, Djembe workshop in Wijnegem, Djembe workshop in Willebroek, Djembe workshop in Wommelgem, Djembe workshop in Wuustwezel, Djembe workshop in Zandhoven, Djembe workshop in Zoersel, Djembe workshop in Zwijndrecht, Djembe workshop in Gent, Djembe workshop in Brussel, Djembe workshop in Brugge, Djembe workshop in Leuven, Djembe workshop in Aalst, Djembe workshop in Kortrijk, Djembe workshop in Hasselt, Djembe workshop in Sint-Niklaas, Djembe workshop in Oostende, Djembe workshop in Genk, Djembe workshop in Doornik, Djembe workshop in Roeselare, Djembe workshop in Moeskroen, Djembe workshop in Lokeren, Djembe workshop in Sint-Truiden, Djembe workshop in Mariakerke, Djembe workshop in Drongen, Djembe workshop in Wondelgem, Djembe workshop in Sint-Amandsberg, Djembe workshop in Oostakker, Djembe workshop in Ledeberg, Djembe workshop in Gentbrugge, Djembe workshop in Afsnee, Djembe workshop in Sint-Denijs-Westrem, Djembe workshop in Zwijnaarde, Djembe workshop in Wachtebeke, Djembe workshop in Lochristi, Djembe workshop in Destelbergen, Djembe workshop in Melle, Djembe workshop in Merelbeke, Djembe workshop in Heusden, Djembe workshop in Zevergem, Djembe workshop in De Pinte, Djembe workshop in Sint-Martens-Latem, Djembe workshop in Sint-Martens-Leerne, Djembe workshop in Deinze, Djembe workshop in Vosselare, Djembe workshop in Nevele, Djembe workshop in Landegem, Djembe workshop in Merendree, Djembe workshop in Alken, Djembe workshop in As, Djembe workshop in Beringen, Djembe workshop in Bilzen, Djembe workshop in Bocholt, Djembe workshop in Borgloon, Djembe workshop in Bree, Djembe workshop in Diepenbeek, Djembe workshop in Dilsen-Stokkem, Djembe workshop in Genk, Djembe workshop in Gingelom, Djembe workshop in Halen, Djembe workshop in Ham, Djembe workshop in Hamont-Achel, Djembe workshop in Hechtel-Eksel, Djembe workshop in Heers, Djembe workshop in Herk-de-Stad, Djembe workshop in Herstappe, Djembe workshop in Heusden-Zolder, Djembe workshop in Hoeselt, Djembe workshop in Houthalen-Helchteren, Djembe workshop in Kinrooi, Djembe workshop in Kortessem, Djembe workshop in Lanaken, Djembe workshop in , Djembe workshop in , Djembe workshop in , Djembe workshop in , Djembe workshop in , Djembe workshop in , Djembe workshop in , Djembe workshop in , Djembe workshop in Leopoldsburg, Djembe workshop in Lommel, Djembe workshop in Lummen, Djembe workshop in Maaseik, Djembe workshop in Maasmechelen, Djembe workshop in Meeuwen-Gruitrode, Djembe workshop in Neerpelt, Djembe workshop in Nieuwerkerken, Djembe workshop in Opglabbeek, Djembe workshop in Overpelt, Djembe workshop in Peer, Djembe workshop in Riemst, Djembe workshop in Sint-Truiden, Djembe workshop in Tessenderlo, Djembe workshop in Tongeren, Djembe workshop in Voeren, Djembe workshop in Wellen, Djembe workshop in Zonhoven, Djembe workshop in Zutendaal, Djembe workshop in Aarschot, Djembe workshop in Affligem, Djembe workshop in Asse, Djembe workshop in Beersel, Djembe workshop in Begijnendijk, Djembe workshop in Bekkevoort, Djembe workshop in Bertem, Djembe workshop in Bever, Djembe workshop in Bierbeek, Djembe workshop in Boortmeerbeek, Djembe workshop in Boutersem, Djembe workshop in Diest, Djembe workshop in Dilbeek, Djembe workshop in Drogenbos, Djembe workshop in Galmaarden, Djembe workshop in Geetbets, Djembe workshop in Glabbeek, Djembe workshop in Gooik, Djembe workshop in Grimbergen, Djembe workshop in Haacht, Djembe workshop in Halle, Djembe workshop in Herent, Djembe workshop in Herne, Djembe workshop in Hoegaarden, Djembe workshop in Hoeilaart, Djembe workshop in Holsbeek, Djembe workshop in Huldenberg, Djembe workshop in Kampenhout, Djembe workshop in Kapelle-op-den-Bos, Djembe workshop in Keerbergen, Djembe workshop in Kortenaken, Djembe workshop in Kortenberg, Djembe workshop in Kraainem, Djembe workshop in Landen, Djembe workshop in Lennik, Djembe workshop in Liedekerke, Djembe workshop in Linkebeek, Djembe workshop in Linter, Djembe workshop in Londerzeel, Djembe workshop in Lubbeek, Djembe workshop in Machelen, Djembe workshop in Meise, Djembe workshop in Merchtem, Djembe workshop in Opwijk, Djembe workshop in Oud-Heverlee, Djembe workshop in Overijse, Djembe workshop in Pepingen, Djembe workshop in Roosdaal, Djembe workshop in Rotselaar, Djembe workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Djembe workshop in Sint-Genesius-Rode, Djembe workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Djembe workshop in Steenokkerzeel, Djembe workshop in Ternat, Djembe workshop in Tervuren, Djembe workshop in Tielt-Winge, Djembe workshop in Tienen, Djembe workshop in Tremelo, Djembe workshop in Vilvoorde, Djembe workshop in Wemmel, Djembe workshop in Wezembeek-Oppem, Djembe workshop in Zaventem, Djembe workshop in Zemst, Djembe workshop in Zoutleeuw, Djembe workshop in Alveringem, Djembe workshop in Anzegem, Djembe workshop in Ardooie, Djembe workshop in Avelgem, Djembe workshop in Beernem, Djembe workshop in Blankenberge, Djembe workshop in Bredene, Djembe workshop in Damme, Djembe workshop in De Haan, Djembe workshop in De Panne, Djembe workshop in Deerlijk, Djembe workshop in Dentergem, Djembe workshop in Diksmuide, Djembe workshop in Gistel, Djembe workshop in Harelbeke, Djembe workshop in Heuvelland, Djembe workshop in Hooglede, Djembe workshop in Houthulst, Djembe workshop in Ichtegem, Djembe workshop in Ieper, Djembe workshop in Ingelmunster, Djembe workshop in Izegem, Djembe workshop in Jabbeke, Djembe workshop in Knokke-Heist, Djembe workshop in Koekelare, Djembe workshop in Koksijde, Djembe workshop in Kortemark, Djembe workshop in Kortrijk, Djembe workshop in Kuurne, Djembe workshop in Langemark-Poelkapelle, Djembe workshop in Ledegem, Djembe workshop in Lendelede, Djembe workshop in Lichtervelde, Djembe workshop in Lo-Reninge, Djembe workshop in Menen, Djembe workshop in Mesen, Djembe workshop in Meulebeke, Djembe workshop in Middelkerke, Djembe workshop in Moorslede, Djembe workshop in Nieuwpoort, Djembe workshop in Oostende, Djembe workshop in Oostkamp, Djembe workshop in Oostrozebeke, Djembe workshop in Oudenburg, Djembe workshop in Pittem, Djembe workshop in Poperinge, Djembe workshop in Roeselare, Djembe workshop in Ruiselede, Djembe workshop in Spiere-Helkijn, Djembe workshop in Staden, Djembe workshop in Tielt, Djembe workshop in Torhout, Djembe workshop in Veurne, Djembe workshop in Vleteren, Djembe workshop in Waregem, Djembe workshop in Wervik, Djembe workshop in Wevelgem, Djembe workshop in Wielsbeke, Djembe workshop in Wingene, Djembe workshop in Zedelgem, Djembe workshop in Zonnebeke, Djembe workshop in Zuienkerke, Djembe workshop in Zwevegem, Djembe workshop in Aarlen, Djembe workshop in Attert, Djembe workshop in Aubange, Djembe workshop in Bastenaken, Djembe workshop in Bertogne, Djembe workshop in Bertrix, Djembe workshop in Bouillon, Djembe workshop in Chiny, Djembe workshop in Daverdisse, Djembe workshop in Durbuy, Djembe workshop in Érezée, Djembe workshop in Étalle, Djembe workshop in Fauvillers, Djembe workshop in Florenville, Djembe workshop in Gouvy, Djembe workshop in Habay, Djembe workshop in Herbeumont, Djembe workshop in Hotton, Djembe workshop in Houffalize, Djembe workshop in La Roche-en-Ardenne, Djembe workshop in Léglise, Djembe workshop in Libin, Djembe workshop in Libramont-Chevigny, Djembe workshop in Manhay, Djembe workshop in Marche-en-Famenne, Djembe workshop in Martelange, Djembe workshop in Meix-devant-Virton, Djembe workshop in Messancy, Djembe workshop in Musson, Djembe workshop in Nassogne, Djembe workshop in Neufchâteau, Djembe workshop in Paliseul, Djembe workshop in Rendeux, Djembe workshop in Rouvroy, Djembe workshop in Sainte-Ode, Djembe workshop in Saint-Hubert, Djembe workshop in Saint-Léger, Djembe workshop in Tellin, Djembe workshop in Tenneville, Djembe workshop in Tintigny, Djembe workshop in Vaux-sur-Sûre, Djembe workshop in Vielsalm, Djembe workshop in Virton, Djembe workshop in Wellin.