workshop buikdans

Ga je een vrijgezellenfeest organiseren? Djembé Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Djembé Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Buikdans?

Met onze Buikdans workshop leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Buikdans.

Onze Buikdans dansworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:

In Gent:
Hotel Harmony, Kraanlei 37, 9000 Gent [www.hotel-harmony.be]
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop Oriëntaalse buikdans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Djembé Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Oriëntaalse buikdans workshop of voor één van onze andere workshops zoals cocktail shaken en meer . Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Beschrijving workshop Buikdans dans
Sensuele heupbewegingen–Sierlijkheid– Verleidelijk–Body isolation-Expressief

Oorsprong en achtergrond
Wie aan oosterse dans denkt, denkt aan buikdansen! In het Midden-Oosten is een dans die niet alleen door vrouwen maar ook door mannen wordt gedanst. Vijfduizend jaar geleden werden deze dansen al beoefend in het oude Egypte. Eerst werd er alleen bij gezongen en met de handen geklapt, later kwamen er meer instrumenten bij, zoals trommels en fluiten. Van origine waren deze oosterse dansen religieuze tempeldansen. Later verloren ze hun religieuze connectie en werden ze vooral gebruikt om feesten op te vrolijken. Ook waren er in iedere harem buikdanseressen. Deze vrouwen dansten naakt, met alleen een heupgordel met houten kralen.
Buikdansen is een isolatiedans: het is een dans die bestaat uit het onafhankelijk bewegen van lichaamsdelen. Je hoofd beweegt los van je schouders, en je heupen afgezonderd van je bovenlijf. Bij ons in het Westen is de Egyptische stijl het bekendst. Het Arabische woord voor buikdans is ‘raqs sharki’ en is verdeeld in drie groepen: de sha’abi, de baladi en de klassieke dans. De basisheupbewegingen lijken op elkaar en improvisatie is altijd een belangrijk onderdeel. De buikdanseressen worden begeleid door muzikanten met fluiten, trommels en luiten, en dragen prachtige kostuums met flonkerende pailletten en parelkettingen.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Buikdans.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van orientalmuziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet. Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Een danspartner is niet nodig.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Buikdans docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Buikdans workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Buikdans met evt een heerlijk diner naar keuze:
Het vrijgezellenfeest is pas compleet als je de workshop Buikdans afrondt met een lekker diner op dezelfde locatie. Bovendien wordt jouw reservering met voorrang behandeld. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoens diner, gemaakt met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen afname van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend, vanaf 50 euro,- . Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Buikdans workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Buikdans workshop:
Mini- Buikdans workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Buikdans passen - naar een kleine eenvoudige Buikdans choreografie.

Super- Buikdans workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Buikdans passen - naar een wat uitgebreid Buikdans choreografie.

Luxe- Buikdans workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Buikdans passen - naar een complexe Buikdans choreografie.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Buikdans en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs

Djembé Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Buikdans workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktail shaken workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Workshop Buikdans in Brussel, Workshop Buikdans in Gent, Workshop Buikdans in Brugge, Workshop Buikdans in Bergen, Workshop Buikdans in Leuven, Workshop Buikdans in Mechelen, Workshop Buikdans in Aalst, Workshop Buikdans in Kortrijk, Workshop Buikdans in Hasselt, Workshop Buikdans in Sint-Niklaas, Workshop Buikdans in Oostende, Workshop Buikdans in Genk, Workshop Buikdans in Doornik, Workshop Buikdans in Turnhout, Workshop Buikdans in Geel, Workshop Buikdans in Roeselare, Workshop Buikdans in Moeskroen, Workshop Buikdans in Lokeren, Workshop Buikdans in Sint-Truiden, Workshop Buikdans in Herentals, Workshop Buikdans in Hoogstraten, Workshop Buikdans in Lier, Workshop Buikdans in Mechelen, Workshop Buikdans in Mortsel, Workshop Buikdans in Turnhout, Workshop Buikdans in Aartselaar, Workshop Buikdans in Antwerpen, Workshop Buikdans in Arendonk, Workshop Buikdans in Baarle-Hertog, Workshop Buikdans in Balen, Workshop Buikdans in Beerse, Workshop Buikdans in Berlaar, Workshop Buikdans in Boechout, Workshop Buikdans in Bonheiden, Workshop Buikdans in Boom, Workshop Buikdans in Bornem, Workshop Buikdans in Borsbeek, Workshop Buikdans in Brasschaat, Workshop Buikdans in Brecht, Workshop Buikdans in Dessel, Workshop Buikdans in Duffel, Workshop Buikdans in Edegem, Workshop Buikdans in Essen, Workshop Buikdans in Geel, Workshop Buikdans in Grobbendonk, Workshop Buikdans in Heist-op-den-Berg, Workshop Buikdans in Hemiksem, Workshop Buikdans in Herentals, Workshop Buikdans in Herenthout, Workshop Buikdans in Herselt, Workshop Buikdans in Hoogstraten, Workshop Buikdans in Hove, Workshop Buikdans in Hulshout, Workshop Buikdans in Kalmthout, Workshop Buikdans in Kapellen, Workshop Buikdans in Kasterlee, Workshop Buikdans in Kontich, Workshop Buikdans in Laakdal, Workshop Buikdans in Lier, Workshop Buikdans in Lille, Workshop Buikdans in Lint, Workshop Buikdans in Malle, Workshop Buikdans in Mechelen, Workshop Buikdans in Meerhout, Workshop Buikdans in Merksplas, Workshop Buikdans in Mol, Workshop Buikdans in Mortsel, Workshop Buikdans in Niel, Workshop Buikdans in Nijlen, Workshop Buikdans in Olen, Workshop Buikdans in Oud-Turnhout, Workshop Buikdans in Putte, Workshop Buikdans in Puurs, Workshop Buikdans in Ranst, Workshop Buikdans in Ravels, Workshop Buikdans in Retie, Workshop Buikdans in Rijkevorsel, Workshop Buikdans in Rumst, Workshop Buikdans in Schelle, Workshop Buikdans in Schilde, Workshop Buikdans in Schoten, Workshop Buikdans in Sint-Amands, Workshop Buikdans in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Buikdans in Stabroek, Workshop Buikdans in Turnhout, Workshop Buikdans in Vorselaar, Workshop Buikdans in Vosselaar, Workshop Buikdans in Westerlo, Workshop Buikdans in Wijnegem, Workshop Buikdans in Willebroek, Workshop Buikdans in Wommelgem, Workshop Buikdans in Wuustwezel, Workshop Buikdans in Zandhoven, Workshop Buikdans in Zoersel, Workshop Buikdans in Zwijndrecht, Workshop Buikdans in Gent, Workshop Buikdans in Brussel, Workshop Buikdans in Brugge, Workshop Buikdans in Leuven, Workshop Buikdans in Aalst, Workshop Buikdans in Kortrijk, Workshop Buikdans in Hasselt, Workshop Buikdans in Sint-Niklaas, Workshop Buikdans in Oostende, Workshop Buikdans in Genk, Workshop Buikdans in Doornik, Workshop Buikdans in Roeselare, Workshop Buikdans in Moeskroen, Workshop Buikdans in Lokeren, Workshop Buikdans in Sint-Truiden, Workshop Buikdans in Mariakerke, Workshop Buikdans in Drongen, Workshop Buikdans in Wondelgem, Workshop Buikdans in Sint-Amandsberg, Workshop Buikdans in Oostakker, Workshop Buikdans in Ledeberg, Workshop Buikdans in Gentbrugge, Workshop Buikdans in Afsnee, Workshop Buikdans in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Buikdans in Zwijnaarde, Workshop Buikdans in Wachtebeke, Workshop Buikdans in Lochristi, Workshop Buikdans in Destelbergen, Workshop Buikdans in Melle, Workshop Buikdans in Merelbeke, Workshop Buikdans in Heusden, Workshop Buikdans in Zevergem, Workshop Buikdans in De Pinte, Workshop Buikdans in Sint-Martens-Latem, Workshop Buikdans in Sint-Martens-Leerne, Workshop Buikdans in Deinze, Workshop Buikdans in Vosselare, Workshop Buikdans in Nevele, Workshop Buikdans in Landegem, Workshop Buikdans in Merendree, Workshop Buikdans in Alken, Workshop Buikdans in As, Workshop Buikdans in Beringen, Workshop Buikdans in Bilzen, Workshop Buikdans in Bocholt, Workshop Buikdans in Borgloon, Workshop Buikdans in Bree, Workshop Buikdans in Diepenbeek, Workshop Buikdans in Dilsen-Stokkem, Workshop Buikdans in Genk, Workshop Buikdans in Gingelom, Workshop Buikdans in Halen, Workshop Buikdans in Ham, Workshop Buikdans in Hamont-Achel, Workshop Buikdans in Hechtel-Eksel, Workshop Buikdans in Heers, Workshop Buikdans in Herk-de-Stad, Workshop Buikdans in Herstappe, Workshop Buikdans in Heusden-Zolder, Workshop Buikdans in Hoeselt, Workshop Buikdans in Houthalen-Helchteren, Workshop Buikdans in Kinrooi, Workshop Buikdans in Kortessem, Workshop Buikdans in Lanaken, Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in , Workshop Buikdans in Leopoldsburg, Workshop Buikdans in Lommel, Workshop Buikdans in Lummen, Workshop Buikdans in Maaseik, Workshop Buikdans in Maasmechelen, Workshop Buikdans in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Buikdans in Neerpelt, Workshop Buikdans in Nieuwerkerken, Workshop Buikdans in Opglabbeek, Workshop Buikdans in Overpelt, Workshop Buikdans in Peer, Workshop Buikdans in Riemst, Workshop Buikdans in Sint-Truiden, Workshop Buikdans in Tessenderlo, Workshop Buikdans in Tongeren, Workshop Buikdans in Voeren, Workshop Buikdans in Wellen, Workshop Buikdans in Zonhoven, Workshop Buikdans in Zutendaal, Workshop Buikdans in Aarschot, Workshop Buikdans in Affligem, Workshop Buikdans in Asse, Workshop Buikdans in Beersel, Workshop Buikdans in Begijnendijk, Workshop Buikdans in Bekkevoort, Workshop Buikdans in Bertem, Workshop Buikdans in Bever, Workshop Buikdans in Bierbeek, Workshop Buikdans in Boortmeerbeek, Workshop Buikdans in Boutersem, Workshop Buikdans in Diest, Workshop Buikdans in Dilbeek, Workshop Buikdans in Drogenbos, Workshop Buikdans in Galmaarden, Workshop Buikdans in Geetbets, Workshop Buikdans in Glabbeek, Workshop Buikdans in Gooik, Workshop Buikdans in Grimbergen, Workshop Buikdans in Haacht, Workshop Buikdans in Halle, Workshop Buikdans in Herent, Workshop Buikdans in Herne, Workshop Buikdans in Hoegaarden, Workshop Buikdans in Hoeilaart, Workshop Buikdans in Holsbeek, Workshop Buikdans in Huldenberg, Workshop Buikdans in Kampenhout, Workshop Buikdans in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Buikdans in Keerbergen, Workshop Buikdans in Kortenaken, Workshop Buikdans in Kortenberg, Workshop Buikdans in Kraainem, Workshop Buikdans in Landen, Workshop Buikdans in Lennik, Workshop Buikdans in Liedekerke, Workshop Buikdans in Linkebeek, Workshop Buikdans in Linter, Workshop Buikdans in Londerzeel, Workshop Buikdans in Lubbeek, Workshop Buikdans in Machelen, Workshop Buikdans in Meise, Workshop Buikdans in Merchtem, Workshop Buikdans in Opwijk, Workshop Buikdans in Oud-Heverlee, Workshop Buikdans in Overijse, Workshop Buikdans in Pepingen, Workshop Buikdans in Roosdaal, Workshop Buikdans in Rotselaar, Workshop Buikdans in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Buikdans in Sint-Genesius-Rode, Workshop Buikdans in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Buikdans in Steenokkerzeel, Workshop Buikdans in Ternat, Workshop Buikdans in Tervuren, Workshop Buikdans in Tielt-Winge, Workshop Buikdans in Tienen, Workshop Buikdans in Tremelo, Workshop Buikdans in Vilvoorde, Workshop Buikdans in Wemmel, Workshop Buikdans in Wezembeek-Oppem, Workshop Buikdans in Zaventem, Workshop Buikdans in Zemst, Workshop Buikdans in Zoutleeuw, Workshop Buikdans in Alveringem, Workshop Buikdans in Anzegem, Workshop Buikdans in Ardooie, Workshop Buikdans in Avelgem, Workshop Buikdans in Beernem, Workshop Buikdans in Blankenberge, Workshop Buikdans in Bredene, Workshop Buikdans in Damme, Workshop Buikdans in De Haan, Workshop Buikdans in De Panne, Workshop Buikdans in Deerlijk, Workshop Buikdans in Dentergem, Workshop Buikdans in Diksmuide, Workshop Buikdans in Gistel, Workshop Buikdans in Harelbeke, Workshop Buikdans in Heuvelland, Workshop Buikdans in Hooglede, Workshop Buikdans in Houthulst, Workshop Buikdans in Ichtegem, Workshop Buikdans in Ieper, Workshop Buikdans in Ingelmunster, Workshop Buikdans in Izegem, Workshop Buikdans in Jabbeke, Workshop Buikdans in Knokke-Heist, Workshop Buikdans in Koekelare, Workshop Buikdans in Koksijde, Workshop Buikdans in Kortemark, Workshop Buikdans in Kortrijk, Workshop Buikdans in Kuurne, Workshop Buikdans in Langemark-Poelkapelle, Workshop Buikdans in Ledegem, Workshop Buikdans in Lendelede, Workshop Buikdans in Lichtervelde, Workshop Buikdans in Lo-Reninge, Workshop Buikdans in Menen, Workshop Buikdans in Mesen, Workshop Buikdans in Meulebeke, Workshop Buikdans in Middelkerke, Workshop Buikdans in Moorslede, Workshop Buikdans in Nieuwpoort, Workshop Buikdans in Oostende, Workshop Buikdans in Oostkamp, Workshop Buikdans in Oostrozebeke, Workshop Buikdans in Oudenburg, Workshop Buikdans in Pittem, Workshop Buikdans in Poperinge, Workshop Buikdans in Roeselare, Workshop Buikdans in Ruiselede, Workshop Buikdans in Spiere-Helkijn, Workshop Buikdans in Staden, Workshop Buikdans in Tielt, Workshop Buikdans in Torhout, Workshop Buikdans in Veurne, Workshop Buikdans in Vleteren, Workshop Buikdans in Waregem, Workshop Buikdans in Wervik, Workshop Buikdans in Wevelgem, Workshop Buikdans in Wielsbeke, Workshop Buikdans in Wingene, Workshop Buikdans in Zedelgem, Workshop Buikdans in Zonnebeke, Workshop Buikdans in Zuienkerke, Workshop Buikdans in Zwevegem, Workshop Buikdans in Aarlen, Workshop Buikdans in Attert, Workshop Buikdans in Aubange, Workshop Buikdans in Bastenaken, Workshop Buikdans in Bertogne, Workshop Buikdans in Bertrix, Workshop Buikdans in Bouillon, Workshop Buikdans in Chiny, Workshop Buikdans in Daverdisse, Workshop Buikdans in Durbuy, Workshop Buikdans in Érezée, Workshop Buikdans in Étalle, Workshop Buikdans in Fauvillers, Workshop Buikdans in Florenville, Workshop Buikdans in Gouvy, Workshop Buikdans in Habay, Workshop Buikdans in Herbeumont, Workshop Buikdans in Hotton, Workshop Buikdans in Houffalize, Workshop Buikdans in La Roche-en-Ardenne, Workshop Buikdans in Léglise, Workshop Buikdans in Libin, Workshop Buikdans in Libramont-Chevigny, Workshop Buikdans in Manhay, Workshop Buikdans in Marche-en-Famenne, Workshop Buikdans in Martelange, Workshop Buikdans in Meix-devant-Virton, Workshop Buikdans in Messancy, Workshop Buikdans in Musson, Workshop Buikdans in Nassogne, Workshop Buikdans in Neufchâteau, Workshop Buikdans in Paliseul, Workshop Buikdans in Rendeux, Workshop Buikdans in Rouvroy, Workshop Buikdans in Sainte-Ode, Workshop Buikdans in Saint-Hubert, Workshop Buikdans in Saint-Léger, Workshop Buikdans in Tellin, Workshop Buikdans in Tenneville, Workshop Buikdans in Tintigny, Workshop Buikdans in Vaux-sur-Sûre, Workshop Buikdans in Vielsalm, Workshop Buikdans in Virton, Workshop Buikdans in Wellin.

Buikdans workshop in Brussel, Buikdans workshop in Gent, Buikdans workshop in Brugge, Buikdans workshop in Bergen, Buikdans workshop in Leuven, Buikdans workshop in Mechelen, Buikdans workshop in Aalst, Buikdans workshop in Kortrijk, Buikdans workshop in Hasselt, Buikdans workshop in Sint-Niklaas, Buikdans workshop in Oostende, Buikdans workshop in Genk, Buikdans workshop in Doornik, Buikdans workshop in Turnhout, Buikdans workshop in Geel, Buikdans workshop in Roeselare, Buikdans workshop in Moeskroen, Buikdans workshop in Lokeren, Buikdans workshop in Sint-Truiden, Buikdans workshop in Herentals, Buikdans workshop in Hoogstraten, Buikdans workshop in Lier, Buikdans workshop in Mechelen, Buikdans workshop in Mortsel, Buikdans workshop in Turnhout, Buikdans workshop in Aartselaar, Buikdans workshop in Antwerpen, Buikdans workshop in Arendonk, Buikdans workshop in Baarle-Hertog, Buikdans workshop in Balen, Buikdans workshop in Beerse, Buikdans workshop in Berlaar, Buikdans workshop in Boechout, Buikdans workshop in Bonheiden, Buikdans workshop in Boom, Buikdans workshop in Bornem, Buikdans workshop in Borsbeek, Buikdans workshop in Brasschaat, Buikdans workshop in Brecht, Buikdans workshop in Dessel, Buikdans workshop in Duffel, Buikdans workshop in Edegem, Buikdans workshop in Essen, Buikdans workshop in Geel, Buikdans workshop in Grobbendonk, Buikdans workshop in Heist-op-den-Berg, Buikdans workshop in Hemiksem, Buikdans workshop in Herentals, Buikdans workshop in Herenthout, Buikdans workshop in Herselt, Buikdans workshop in Hoogstraten, Buikdans workshop in Hove, Buikdans workshop in Hulshout, Buikdans workshop in Kalmthout, Buikdans workshop in Kapellen, Buikdans workshop in Kasterlee, Buikdans workshop in Kontich, Buikdans workshop in Laakdal, Buikdans workshop in Lier, Buikdans workshop in Lille, Buikdans workshop in Lint, Buikdans workshop in Malle, Buikdans workshop in Mechelen, Buikdans workshop in Meerhout, Buikdans workshop in Merksplas, Buikdans workshop in Mol, Buikdans workshop in Mortsel, Buikdans workshop in Niel, Buikdans workshop in Nijlen, Buikdans workshop in Olen, Buikdans workshop in Oud-Turnhout, Buikdans workshop in Putte, Buikdans workshop in Puurs, Buikdans workshop in Ranst, Buikdans workshop in Ravels, Buikdans workshop in Retie, Buikdans workshop in Rijkevorsel, Buikdans workshop in Rumst, Buikdans workshop in Schelle, Buikdans workshop in Schilde, Buikdans workshop in Schoten, Buikdans workshop in Sint-Amands, Buikdans workshop in Sint-Katelijne-Waver, Buikdans workshop in Stabroek, Buikdans workshop in Turnhout, Buikdans workshop in Vorselaar, Buikdans workshop in Vosselaar, Buikdans workshop in Westerlo, Buikdans workshop in Wijnegem, Buikdans workshop in Willebroek, Buikdans workshop in Wommelgem, Buikdans workshop in Wuustwezel, Buikdans workshop in Zandhoven, Buikdans workshop in Zoersel, Buikdans workshop in Zwijndrecht, Buikdans workshop in Gent, Buikdans workshop in Brussel, Buikdans workshop in Brugge, Buikdans workshop in Leuven, Buikdans workshop in Aalst, Buikdans workshop in Kortrijk, Buikdans workshop in Hasselt, Buikdans workshop in Sint-Niklaas, Buikdans workshop in Oostende, Buikdans workshop in Genk, Buikdans workshop in Doornik, Buikdans workshop in Roeselare, Buikdans workshop in Moeskroen, Buikdans workshop in Lokeren, Buikdans workshop in Sint-Truiden, Buikdans workshop in Mariakerke, Buikdans workshop in Drongen, Buikdans workshop in Wondelgem, Buikdans workshop in Sint-Amandsberg, Buikdans workshop in Oostakker, Buikdans workshop in Ledeberg, Buikdans workshop in Gentbrugge, Buikdans workshop in Afsnee, Buikdans workshop in Sint-Denijs-Westrem, Buikdans workshop in Zwijnaarde, Buikdans workshop in Wachtebeke, Buikdans workshop in Lochristi, Buikdans workshop in Destelbergen, Buikdans workshop in Melle, Buikdans workshop in Merelbeke, Buikdans workshop in Heusden, Buikdans workshop in Zevergem, Buikdans workshop in De Pinte, Buikdans workshop in Sint-Martens-Latem, Buikdans workshop in Sint-Martens-Leerne, Buikdans workshop in Deinze, Buikdans workshop in Vosselare, Buikdans workshop in Nevele, Buikdans workshop in Landegem, Buikdans workshop in Merendree, Buikdans workshop in Alken, Buikdans workshop in As, Buikdans workshop in Beringen, Buikdans workshop in Bilzen, Buikdans workshop in Bocholt, Buikdans workshop in Borgloon, Buikdans workshop in Bree, Buikdans workshop in Diepenbeek, Buikdans workshop in Dilsen-Stokkem, Buikdans workshop in Genk, Buikdans workshop in Gingelom, Buikdans workshop in Halen, Buikdans workshop in Ham, Buikdans workshop in Hamont-Achel, Buikdans workshop in Hechtel-Eksel, Buikdans workshop in Heers, Buikdans workshop in Herk-de-Stad, Buikdans workshop in Herstappe, Buikdans workshop in Heusden-Zolder, Buikdans workshop in Hoeselt, Buikdans workshop in Houthalen-Helchteren, Buikdans workshop in Kinrooi, Buikdans workshop in Kortessem, Buikdans workshop in Lanaken, Buikdans workshop in , Buikdans workshop in , Buikdans workshop in , Buikdans workshop in , Buikdans workshop in , Buikdans workshop in , Buikdans workshop in , Buikdans workshop in , Buikdans workshop in Leopoldsburg, Buikdans workshop in Lommel, Buikdans workshop in Lummen, Buikdans workshop in Maaseik, Buikdans workshop in Maasmechelen, Buikdans workshop in Meeuwen-Gruitrode, Buikdans workshop in Neerpelt, Buikdans workshop in Nieuwerkerken, Buikdans workshop in Opglabbeek, Buikdans workshop in Overpelt, Buikdans workshop in Peer, Buikdans workshop in Riemst, Buikdans workshop in Sint-Truiden, Buikdans workshop in Tessenderlo, Buikdans workshop in Tongeren, Buikdans workshop in Voeren, Buikdans workshop in Wellen, Buikdans workshop in Zonhoven, Buikdans workshop in Zutendaal, Buikdans workshop in Aarschot, Buikdans workshop in Affligem, Buikdans workshop in Asse, Buikdans workshop in Beersel, Buikdans workshop in Begijnendijk, Buikdans workshop in Bekkevoort, Buikdans workshop in Bertem, Buikdans workshop in Bever, Buikdans workshop in Bierbeek, Buikdans workshop in Boortmeerbeek, Buikdans workshop in Boutersem, Buikdans workshop in Diest, Buikdans workshop in Dilbeek, Buikdans workshop in Drogenbos, Buikdans workshop in Galmaarden, Buikdans workshop in Geetbets, Buikdans workshop in Glabbeek, Buikdans workshop in Gooik, Buikdans workshop in Grimbergen, Buikdans workshop in Haacht, Buikdans workshop in Halle, Buikdans workshop in Herent, Buikdans workshop in Herne, Buikdans workshop in Hoegaarden, Buikdans workshop in Hoeilaart, Buikdans workshop in Holsbeek, Buikdans workshop in Huldenberg, Buikdans workshop in Kampenhout, Buikdans workshop in Kapelle-op-den-Bos, Buikdans workshop in Keerbergen, Buikdans workshop in Kortenaken, Buikdans workshop in Kortenberg, Buikdans workshop in Kraainem, Buikdans workshop in Landen, Buikdans workshop in Lennik, Buikdans workshop in Liedekerke, Buikdans workshop in Linkebeek, Buikdans workshop in Linter, Buikdans workshop in Londerzeel, Buikdans workshop in Lubbeek, Buikdans workshop in Machelen, Buikdans workshop in Meise, Buikdans workshop in Merchtem, Buikdans workshop in Opwijk, Buikdans workshop in Oud-Heverlee, Buikdans workshop in Overijse, Buikdans workshop in Pepingen, Buikdans workshop in Roosdaal, Buikdans workshop in Rotselaar, Buikdans workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Buikdans workshop in Sint-Genesius-Rode, Buikdans workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Buikdans workshop in Steenokkerzeel, Buikdans workshop in Ternat, Buikdans workshop in Tervuren, Buikdans workshop in Tielt-Winge, Buikdans workshop in Tienen, Buikdans workshop in Tremelo, Buikdans workshop in Vilvoorde, Buikdans workshop in Wemmel, Buikdans workshop in Wezembeek-Oppem, Buikdans workshop in Zaventem, Buikdans workshop in Zemst, Buikdans workshop in Zoutleeuw, Buikdans workshop in Alveringem, Buikdans workshop in Anzegem, Buikdans workshop in Ardooie, Buikdans workshop in Avelgem, Buikdans workshop in Beernem, Buikdans workshop in Blankenberge, Buikdans workshop in Bredene, Buikdans workshop in Damme, Buikdans workshop in De Haan, Buikdans workshop in De Panne, Buikdans workshop in Deerlijk, Buikdans workshop in Dentergem, Buikdans workshop in Diksmuide, Buikdans workshop in Gistel, Buikdans workshop in Harelbeke, Buikdans workshop in Heuvelland, Buikdans workshop in Hooglede, Buikdans workshop in Houthulst, Buikdans workshop in Ichtegem, Buikdans workshop in Ieper, Buikdans workshop in Ingelmunster, Buikdans workshop in Izegem, Buikdans workshop in Jabbeke, Buikdans workshop in Knokke-Heist, Buikdans workshop in Koekelare, Buikdans workshop in Koksijde, Buikdans workshop in Kortemark, Buikdans workshop in Kortrijk, Buikdans workshop in Kuurne, Buikdans workshop in Langemark-Poelkapelle, Buikdans workshop in Ledegem, Buikdans workshop in Lendelede, Buikdans workshop in Lichtervelde, Buikdans workshop in Lo-Reninge, Buikdans workshop in Menen, Buikdans workshop in Mesen, Buikdans workshop in Meulebeke, Buikdans workshop in Middelkerke, Buikdans workshop in Moorslede, Buikdans workshop in Nieuwpoort, Buikdans workshop in Oostende, Buikdans workshop in Oostkamp, Buikdans workshop in Oostrozebeke, Buikdans workshop in Oudenburg, Buikdans workshop in Pittem, Buikdans workshop in Poperinge, Buikdans workshop in Roeselare, Buikdans workshop in Ruiselede, Buikdans workshop in Spiere-Helkijn, Buikdans workshop in Staden, Buikdans workshop in Tielt, Buikdans workshop in Torhout, Buikdans workshop in Veurne, Buikdans workshop in Vleteren, Buikdans workshop in Waregem, Buikdans workshop in Wervik, Buikdans workshop in Wevelgem, Buikdans workshop in Wielsbeke, Buikdans workshop in Wingene, Buikdans workshop in Zedelgem, Buikdans workshop in Zonnebeke, Buikdans workshop in Zuienkerke, Buikdans workshop in Zwevegem, Buikdans workshop in Aarlen, Buikdans workshop in Attert, Buikdans workshop in Aubange, Buikdans workshop in Bastenaken, Buikdans workshop in Bertogne, Buikdans workshop in Bertrix, Buikdans workshop in Bouillon, Buikdans workshop in Chiny, Buikdans workshop in Daverdisse, Buikdans workshop in Durbuy, Buikdans workshop in Érezée, Buikdans workshop in Étalle, Buikdans workshop in Fauvillers, Buikdans workshop in Florenville, Buikdans workshop in Gouvy, Buikdans workshop in Habay, Buikdans workshop in Herbeumont, Buikdans workshop in Hotton, Buikdans workshop in Houffalize, Buikdans workshop in La Roche-en-Ardenne, Buikdans workshop in Léglise, Buikdans workshop in Libin, Buikdans workshop in Libramont-Chevigny, Buikdans workshop in Manhay, Buikdans workshop in Marche-en-Famenne, Buikdans workshop in Martelange, Buikdans workshop in Meix-devant-Virton, Buikdans workshop in Messancy, Buikdans workshop in Musson, Buikdans workshop in Nassogne, Buikdans workshop in Neufchâteau, Buikdans workshop in Paliseul, Buikdans workshop in Rendeux, Buikdans workshop in Rouvroy, Buikdans workshop in Sainte-Ode, Buikdans workshop in Saint-Hubert, Buikdans workshop in Saint-Léger, Buikdans workshop in Tellin, Buikdans workshop in Tenneville, Buikdans workshop in Tintigny, Buikdans workshop in Vaux-sur-Sûre, Buikdans workshop in Vielsalm, Buikdans workshop in Virton, Buikdans workshop in Wellin.