afrikaanse dans workshop

Ga je een vrijgezellenfeest organiseren? Djembé Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Djembé Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Afrikaanse dans?

Met onze Afrikaansedans leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Afrikaanse dans .

Onze Afrikaanse dansworkshopkunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:

In Gent:
Hotel Harmony, Kraanlei 37, 9000 Gent [www.hotel-harmony.be]
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop Afrikaanse dans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Djembé Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Afrikaansedans workshop of voor één van onze andere workshops. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Beschrijving workshop Afrikaanse dans
Energieke – explosieven dans – vrolijk–opzwepend

De trommels roffelen... je maakt contact met Moeder Aarde. Blootvoets dansen is een must. Het ritme is onweerstaanbaar... met raffiarokjes en kleurrijke Afrikaanse kleding wordt de sfeer compleet gemaakt. Afrikaanse dans is opzwepend en laat de adrenaline door je lijf gieren!

Oorsprong en achtergrond
Afrikaanse dans vindt zijn oorsprong in Guinea, Senegal en Kongo (West- en Centraal Afrika). De ritmes zijn opzwepend. Afrikaanse dans is een verzamelnaam voor de dansen die afkomstig zijn uit Zwart-Afrika.

Afrikaanse dansen hebben een heel lange geschiedenis. Zo is er bijvoorbeeld de Danse Serouba die door vrouwen wordt gedanst in Gambia en Guinee-Bissau. Bij de mandingo-stam is het gebruikelijk dat de oudere vrouwen meisjes die aan het begin van de pubertijd staan, een maand lang meenemen de bossen in, om hen voor te bereiden op hun toekomstige leven als volwassen vrouwen. Bij terugkomst wordt de Danse Serouba gedanst. Zo kent iedere dans een eigen achtergrond en gebruik.

Andere bekende Afrikaanse dansen zijn de Senegalese Danse Sabar (voor doop- en huwelijksceremonies) en de Danse Diola Karonne; wanneer er veel regen valt in het regenseizoen – ‘afgedwongen’ door het ritueel kapot slaan van eieren - slacht men een os als dankzegging aan de goden, daarna danst men deze dans.

De verschillende Afrikaanse dansen hebben één ding gemeen: er wordt niet gedanst in een man-vrouw setting, maar in een groepssetting; meestal in een kring.

Djembé Events mixt de diverse dansstijlen tot een energiek geheel.
Afrikaanse dans is opzwepend en verhoogt je adrenalinegehalte
Afrikaanse dans is energie en geeft energie
Afrikaanse dans is communicatie tussen ritme, lichaam en natuur
Afrikaanse dans ontspant, ontwikkelt je ritmegevoel en je lichaam leert nieuwe, meer aardse bewegingen.
Afrikaanse dans is leuk om te doen!

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Afrikaanse dans.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Afrikaanse muziek of de Djembe (afhankelijk van de docent).
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Afrikaanse dans docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Afrikaanse dans workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Afrikaanse dansen met evt een heerlijk diner naar keuze:
Het vrijgezellenfeest is pas compleet als je de workshop Afrikaanse dansen afrondt met een lekker diner op dezelfde locatie. Bovendien wordt jouw reservering met voorrang behandeld. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoens diner, gemaakt met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen afname van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend, vanaf 50 euro,- . Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Afrikaanse dans workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Afrikaanse dans workshop:Mini- Afrikaanse dans workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Afrikaanse danspassen - naar een kleine eenvoudige Afrikaanse dans choreografie.

Super- Afrikaanse dans workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Afrikaanse danspassen - naar een wat uitgebreid Afrikaanse dans choreografie.

Luxe- Afrikaanse dans workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Afrikaanse danspassen - naar een complexe Afrikaanse dans choreografie.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Afrikaanse dans en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs

Djembé Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Afrikaanse dans workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Afrikaanse dans workshop in Brussel, Afrikaanse dans workshop in Gent, Afrikaanse dans workshop in Brugge, Afrikaanse dans workshop in Bergen, Afrikaanse dans workshop in Leuven, Afrikaanse dans workshop in Mechelen, Afrikaanse dans workshop in Aalst, Afrikaanse dans workshop in Kortrijk, Afrikaanse dans workshop in Hasselt, Afrikaanse dans workshop in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans workshop in Oostende, Afrikaanse dans workshop in Genk, Afrikaanse dans workshop in Doornik, Afrikaanse dans workshop in Turnhout, Afrikaanse dans workshop in Geel, Afrikaanse dans workshop in Roeselare, Afrikaanse dans workshop in Moeskroen, Afrikaanse dans workshop in Lokeren, Afrikaanse dans workshop in Sint-Truiden, Afrikaanse dans workshop in Herentals, Afrikaanse dans workshop in Hoogstraten, Afrikaanse dans workshop in Lier, Afrikaanse dans workshop in Mechelen, Afrikaanse dans workshop in Mortsel, Afrikaanse dans workshop in Turnhout, Afrikaanse dans workshop in Aartselaar, Afrikaanse dans workshop in Antwerpen, Afrikaanse dans workshop in Arendonk, Afrikaanse dans workshop in Baarle-Hertog, Afrikaanse dans workshop in Balen, Afrikaanse dans workshop in Beerse, Afrikaanse dans workshop in Berlaar, Afrikaanse dans workshop in Boechout, Afrikaanse dans workshop in Bonheiden, Afrikaanse dans workshop in Boom, Afrikaanse dans workshop in Bornem, Afrikaanse dans workshop in Borsbeek, Afrikaanse dans workshop in Brasschaat, Afrikaanse dans workshop in Brecht, Afrikaanse dans workshop in Dessel, Afrikaanse dans workshop in Duffel, Afrikaanse dans workshop in Edegem, Afrikaanse dans workshop in Essen, Afrikaanse dans workshop in Geel, Afrikaanse dans workshop in Grobbendonk, Afrikaanse dans workshop in Heist-op-den-Berg, Afrikaanse dans workshop in Hemiksem, Afrikaanse dans workshop in Herentals, Afrikaanse dans workshop in Herenthout, Afrikaanse dans workshop in Herselt, Afrikaanse dans workshop in Hoogstraten, Afrikaanse dans workshop in Hove, Afrikaanse dans workshop in Hulshout, Afrikaanse dans workshop in Kalmthout, Afrikaanse dans workshop in Kapellen, Afrikaanse dans workshop in Kasterlee, Afrikaanse dans workshop in Kontich, Afrikaanse dans workshop in Laakdal, Afrikaanse dans workshop in Lier, Afrikaanse dans workshop in Lille, Afrikaanse dans workshop in Lint, Afrikaanse dans workshop in Malle, Afrikaanse dans workshop in Mechelen, Afrikaanse dans workshop in Meerhout, Afrikaanse dans workshop in Merksplas, Afrikaanse dans workshop in Mol, Afrikaanse dans workshop in Mortsel, Afrikaanse dans workshop in Niel, Afrikaanse dans workshop in Nijlen, Afrikaanse dans workshop in Olen, Afrikaanse dans workshop in Oud-Turnhout, Afrikaanse dans workshop in Putte, Afrikaanse dans workshop in Puurs, Afrikaanse dans workshop in Ranst, Afrikaanse dans workshop in Ravels, Afrikaanse dans workshop in Retie, Afrikaanse dans workshop in Rijkevorsel, Afrikaanse dans workshop in Rumst, Afrikaanse dans workshop in Schelle, Afrikaanse dans workshop in Schilde, Afrikaanse dans workshop in Schoten, Afrikaanse dans workshop in Sint-Amands, Afrikaanse dans workshop in Sint-Katelijne-Waver, Afrikaanse dans workshop in Stabroek, Afrikaanse dans workshop in Turnhout, Afrikaanse dans workshop in Vorselaar, Afrikaanse dans workshop in Vosselaar, Afrikaanse dans workshop in Westerlo, Afrikaanse dans workshop in Wijnegem, Afrikaanse dans workshop in Willebroek, Afrikaanse dans workshop in Wommelgem, Afrikaanse dans workshop in Wuustwezel, Afrikaanse dans workshop in Zandhoven, Afrikaanse dans workshop in Zoersel, Afrikaanse dans workshop in Zwijndrecht, Afrikaanse dans workshop in Gent, Afrikaanse dans workshop in Brussel, Afrikaanse dans workshop in Brugge, Afrikaanse dans workshop in Leuven, Afrikaanse dans workshop in Aalst, Afrikaanse dans workshop in Kortrijk, Afrikaanse dans workshop in Hasselt, Afrikaanse dans workshop in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans workshop in Oostende, Afrikaanse dans workshop in Genk, Afrikaanse dans workshop in Doornik, Afrikaanse dans workshop in Roeselare, Afrikaanse dans workshop in Moeskroen, Afrikaanse dans workshop in Lokeren, Afrikaanse dans workshop in Sint-Truiden, Afrikaanse dans workshop in Mariakerke, Afrikaanse dans workshop in Drongen, Afrikaanse dans workshop in Wondelgem, Afrikaanse dans workshop in Sint-Amandsberg, Afrikaanse dans workshop in Oostakker, Afrikaanse dans workshop in Ledeberg, Afrikaanse dans workshop in Gentbrugge, Afrikaanse dans workshop in Afsnee, Afrikaanse dans workshop in Sint-Denijs-Westrem, Afrikaanse dans workshop in Zwijnaarde, Afrikaanse dans workshop in Wachtebeke, Afrikaanse dans workshop in Lochristi, Afrikaanse dans workshop in Destelbergen, Afrikaanse dans workshop in Melle, Afrikaanse dans workshop in Merelbeke, Afrikaanse dans workshop in Heusden, Afrikaanse dans workshop in Zevergem, Afrikaanse dans workshop in De Pinte, Afrikaanse dans workshop in Sint-Martens-Latem, Afrikaanse dans workshop in Sint-Martens-Leerne, Afrikaanse dans workshop in Deinze, Afrikaanse dans workshop in Vosselare, Afrikaanse dans workshop in Nevele, Afrikaanse dans workshop in Landegem, Afrikaanse dans workshop in Merendree, Afrikaanse dans workshop in Alken, Afrikaanse dans workshop in As, Afrikaanse dans workshop in Beringen, Afrikaanse dans workshop in Bilzen, Afrikaanse dans workshop in Bocholt, Afrikaanse dans workshop in Borgloon, Afrikaanse dans workshop in Bree, Afrikaanse dans workshop in Diepenbeek, Afrikaanse dans workshop in Dilsen-Stokkem, Afrikaanse dans workshop in Genk, Afrikaanse dans workshop in Gingelom, Afrikaanse dans workshop in Halen, Afrikaanse dans workshop in Ham, Afrikaanse dans workshop in Hamont-Achel, Afrikaanse dans workshop in Hechtel-Eksel, Afrikaanse dans workshop in Heers, Afrikaanse dans workshop in Herk-de-Stad, Afrikaanse dans workshop in Herstappe, Afrikaanse dans workshop in Heusden-Zolder, Afrikaanse dans workshop in Hoeselt, Afrikaanse dans workshop in Houthalen-Helchteren, Afrikaanse dans workshop in Kinrooi, Afrikaanse dans workshop in Kortessem, Afrikaanse dans workshop in Lanaken, Afrikaanse dans workshop in , Afrikaanse dans workshop in , Afrikaanse dans workshop in , Afrikaanse dans workshop in , Afrikaanse dans workshop in , Afrikaanse dans workshop in , Afrikaanse dans workshop in , Afrikaanse dans workshop in , Afrikaanse dans workshop in Leopoldsburg, Afrikaanse dans workshop in Lommel, Afrikaanse dans workshop in Lummen, Afrikaanse dans workshop in Maaseik, Afrikaanse dans workshop in Maasmechelen, Afrikaanse dans workshop in Meeuwen-Gruitrode, Afrikaanse dans workshop in Neerpelt, Afrikaanse dans workshop in Nieuwerkerken, Afrikaanse dans workshop in Opglabbeek, Afrikaanse dans workshop in Overpelt, Afrikaanse dans workshop in Peer, Afrikaanse dans workshop in Riemst, Afrikaanse dans workshop in Sint-Truiden, Afrikaanse dans workshop in Tessenderlo, Afrikaanse dans workshop in Tongeren, Afrikaanse dans workshop in Voeren, Afrikaanse dans workshop in Wellen, Afrikaanse dans workshop in Zonhoven, Afrikaanse dans workshop in Zutendaal, Afrikaanse dans workshop in Aarschot, Afrikaanse dans workshop in Affligem, Afrikaanse dans workshop in Asse, Afrikaanse dans workshop in Beersel, Afrikaanse dans workshop in Begijnendijk, Afrikaanse dans workshop in Bekkevoort, Afrikaanse dans workshop in Bertem, Afrikaanse dans workshop in Bever, Afrikaanse dans workshop in Bierbeek, Afrikaanse dans workshop in Boortmeerbeek, Afrikaanse dans workshop in Boutersem, Afrikaanse dans workshop in Diest, Afrikaanse dans workshop in Dilbeek, Afrikaanse dans workshop in Drogenbos, Afrikaanse dans workshop in Galmaarden, Afrikaanse dans workshop in Geetbets, Afrikaanse dans workshop in Glabbeek, Afrikaanse dans workshop in Gooik, Afrikaanse dans workshop in Grimbergen, Afrikaanse dans workshop in Haacht, Afrikaanse dans workshop in Halle, Afrikaanse dans workshop in Herent, Afrikaanse dans workshop in Herne, Afrikaanse dans workshop in Hoegaarden, Afrikaanse dans workshop in Hoeilaart, Afrikaanse dans workshop in Holsbeek, Afrikaanse dans workshop in Huldenberg, Afrikaanse dans workshop in Kampenhout, Afrikaanse dans workshop in Kapelle-op-den-Bos, Afrikaanse dans workshop in Keerbergen, Afrikaanse dans workshop in Kortenaken, Afrikaanse dans workshop in Kortenberg, Afrikaanse dans workshop in Kraainem, Afrikaanse dans workshop in Landen, Afrikaanse dans workshop in Lennik, Afrikaanse dans workshop in Liedekerke, Afrikaanse dans workshop in Linkebeek, Afrikaanse dans workshop in Linter, Afrikaanse dans workshop in Londerzeel, Afrikaanse dans workshop in Lubbeek, Afrikaanse dans workshop in Machelen, Afrikaanse dans workshop in Meise, Afrikaanse dans workshop in Merchtem, Afrikaanse dans workshop in Opwijk, Afrikaanse dans workshop in Oud-Heverlee, Afrikaanse dans workshop in Overijse, Afrikaanse dans workshop in Pepingen, Afrikaanse dans workshop in Roosdaal, Afrikaanse dans workshop in Rotselaar, Afrikaanse dans workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Afrikaanse dans workshop in Sint-Genesius-Rode, Afrikaanse dans workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Afrikaanse dans workshop in Steenokkerzeel, Afrikaanse dans workshop in Ternat, Afrikaanse dans workshop in Tervuren, Afrikaanse dans workshop in Tielt-Winge, Afrikaanse dans workshop in Tienen, Afrikaanse dans workshop in Tremelo, Afrikaanse dans workshop in Vilvoorde, Afrikaanse dans workshop in Wemmel, Afrikaanse dans workshop in Wezembeek-Oppem, Afrikaanse dans workshop in Zaventem, Afrikaanse dans workshop in Zemst, Afrikaanse dans workshop in Zoutleeuw, Afrikaanse dans workshop in Alveringem, Afrikaanse dans workshop in Anzegem, Afrikaanse dans workshop in Ardooie, Afrikaanse dans workshop in Avelgem, Afrikaanse dans workshop in Beernem, Afrikaanse dans workshop in Blankenberge, Afrikaanse dans workshop in Bredene, Afrikaanse dans workshop in Damme, Afrikaanse dans workshop in De Haan, Afrikaanse dans workshop in De Panne, Afrikaanse dans workshop in Deerlijk, Afrikaanse dans workshop in Dentergem, Afrikaanse dans workshop in Diksmuide, Afrikaanse dans workshop in Gistel, Afrikaanse dans workshop in Harelbeke, Afrikaanse dans workshop in Heuvelland, Afrikaanse dans workshop in Hooglede, Afrikaanse dans workshop in Houthulst, Afrikaanse dans workshop in Ichtegem, Afrikaanse dans workshop in Ieper, Afrikaanse dans workshop in Ingelmunster, Afrikaanse dans workshop in Izegem, Afrikaanse dans workshop in Jabbeke, Afrikaanse dans workshop in Knokke-Heist, Afrikaanse dans workshop in Koekelare, Afrikaanse dans workshop in Koksijde, Afrikaanse dans workshop in Kortemark, Afrikaanse dans workshop in Kortrijk, Afrikaanse dans workshop in Kuurne, Afrikaanse dans workshop in Langemark-Poelkapelle, Afrikaanse dans workshop in Ledegem, Afrikaanse dans workshop in Lendelede, Afrikaanse dans workshop in Lichtervelde, Afrikaanse dans workshop in Lo-Reninge, Afrikaanse dans workshop in Menen, Afrikaanse dans workshop in Mesen, Afrikaanse dans workshop in Meulebeke, Afrikaanse dans workshop in Middelkerke, Afrikaanse dans workshop in Moorslede, Afrikaanse dans workshop in Nieuwpoort, Afrikaanse dans workshop in Oostende, Afrikaanse dans workshop in Oostkamp, Afrikaanse dans workshop in Oostrozebeke, Afrikaanse dans workshop in Oudenburg, Afrikaanse dans workshop in Pittem, Afrikaanse dans workshop in Poperinge, Afrikaanse dans workshop in Roeselare, Afrikaanse dans workshop in Ruiselede, Afrikaanse dans workshop in Spiere-Helkijn, Afrikaanse dans workshop in Staden, Afrikaanse dans workshop in Tielt, Afrikaanse dans workshop in Torhout, Afrikaanse dans workshop in Veurne, Afrikaanse dans workshop in Vleteren, Afrikaanse dans workshop in Waregem, Afrikaanse dans workshop in Wervik, Afrikaanse dans workshop in Wevelgem, Afrikaanse dans workshop in Wielsbeke, Afrikaanse dans workshop in Wingene, Afrikaanse dans workshop in Zedelgem, Afrikaanse dans workshop in Zonnebeke, Afrikaanse dans workshop in Zuienkerke, Afrikaanse dans workshop in Zwevegem, Afrikaanse dans workshop in Aarlen, Afrikaanse dans workshop in Attert, Afrikaanse dans workshop in Aubange, Afrikaanse dans workshop in Bastenaken, Afrikaanse dans workshop in Bertogne, Afrikaanse dans workshop in Bertrix, Afrikaanse dans workshop in Bouillon, Afrikaanse dans workshop in Chiny, Afrikaanse dans workshop in Daverdisse, Afrikaanse dans workshop in Durbuy, Afrikaanse dans workshop in Érezée, Afrikaanse dans workshop in Étalle, Afrikaanse dans workshop in Fauvillers, Afrikaanse dans workshop in Florenville, Afrikaanse dans workshop in Gouvy, Afrikaanse dans workshop in Habay, Afrikaanse dans workshop in Herbeumont, Afrikaanse dans workshop in Hotton, Afrikaanse dans workshop in Houffalize, Afrikaanse dans workshop in La Roche-en-Ardenne, Afrikaanse dans workshop in Léglise, Afrikaanse dans workshop in Libin, Afrikaanse dans workshop in Libramont-Chevigny, Afrikaanse dans workshop in Manhay, Afrikaanse dans workshop in Marche-en-Famenne, Afrikaanse dans workshop in Martelange, Afrikaanse dans workshop in Meix-devant-Virton, Afrikaanse dans workshop in Messancy, Afrikaanse dans workshop in Musson, Afrikaanse dans workshop in Nassogne, Afrikaanse dans workshop in Neufchâteau, Afrikaanse dans workshop in Paliseul, Afrikaanse dans workshop in Rendeux, Afrikaanse dans workshop in Rouvroy, Afrikaanse dans workshop in Sainte-Ode, Afrikaanse dans workshop in Saint-Hubert, Afrikaanse dans workshop in Saint-Léger, Afrikaanse dans workshop in Tellin, Afrikaanse dans workshop in Tenneville, Afrikaanse dans workshop in Tintigny, Afrikaanse dans workshop in Vaux-sur-Sûre, Afrikaanse dans workshop in Vielsalm, Afrikaanse dans workshop in Virton, Afrikaanse dans workshop in Wellin.

Workshop Afrikaanse dans in Brussel, Workshop Afrikaanse dans in Gent, Workshop Afrikaanse dans in Brugge, Workshop Afrikaanse dans in Bergen, Workshop Afrikaanse dans in Leuven, Workshop Afrikaanse dans in Mechelen, Workshop Afrikaanse dans in Aalst, Workshop Afrikaanse dans in Kortrijk, Workshop Afrikaanse dans in Hasselt, Workshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaas, Workshop Afrikaanse dans in Oostende, Workshop Afrikaanse dans in Genk, Workshop Afrikaanse dans in Doornik, Workshop Afrikaanse dans in Turnhout, Workshop Afrikaanse dans in Geel, Workshop Afrikaanse dans in Roeselare, Workshop Afrikaanse dans in Moeskroen, Workshop Afrikaanse dans in Lokeren, Workshop Afrikaanse dans in Sint-Truiden, Workshop Afrikaanse dans in Herentals, Workshop Afrikaanse dans in Hoogstraten, Workshop Afrikaanse dans in Lier, Workshop Afrikaanse dans in Mechelen, Workshop Afrikaanse dans in Mortsel, Workshop Afrikaanse dans in Turnhout, Workshop Afrikaanse dans in Aartselaar, Workshop Afrikaanse dans in Antwerpen, Workshop Afrikaanse dans in Arendonk, Workshop Afrikaanse dans in Baarle-Hertog, Workshop Afrikaanse dans in Balen, Workshop Afrikaanse dans in Beerse, Workshop Afrikaanse dans in Berlaar, Workshop Afrikaanse dans in Boechout, Workshop Afrikaanse dans in Bonheiden, Workshop Afrikaanse dans in Boom, Workshop Afrikaanse dans in Bornem, Workshop Afrikaanse dans in Borsbeek, Workshop Afrikaanse dans in Brasschaat, Workshop Afrikaanse dans in Brecht, Workshop Afrikaanse dans in Dessel, Workshop Afrikaanse dans in Duffel, Workshop Afrikaanse dans in Edegem, Workshop Afrikaanse dans in Essen, Workshop Afrikaanse dans in Geel, Workshop Afrikaanse dans in Grobbendonk, Workshop Afrikaanse dans in Heist-op-den-Berg, Workshop Afrikaanse dans in Hemiksem, Workshop Afrikaanse dans in Herentals, Workshop Afrikaanse dans in Herenthout, Workshop Afrikaanse dans in Herselt, Workshop Afrikaanse dans in Hoogstraten, Workshop Afrikaanse dans in Hove, Workshop Afrikaanse dans in Hulshout, Workshop Afrikaanse dans in Kalmthout, Workshop Afrikaanse dans in Kapellen, Workshop Afrikaanse dans in Kasterlee, Workshop Afrikaanse dans in Kontich, Workshop Afrikaanse dans in Laakdal, Workshop Afrikaanse dans in Lier, Workshop Afrikaanse dans in Lille, Workshop Afrikaanse dans in Lint, Workshop Afrikaanse dans in Malle, Workshop Afrikaanse dans in Mechelen, Workshop Afrikaanse dans in Meerhout, Workshop Afrikaanse dans in Merksplas, Workshop Afrikaanse dans in Mol, Workshop Afrikaanse dans in Mortsel, Workshop Afrikaanse dans in Niel, Workshop Afrikaanse dans in Nijlen, Workshop Afrikaanse dans in Olen, Workshop Afrikaanse dans in Oud-Turnhout, Workshop Afrikaanse dans in Putte, Workshop Afrikaanse dans in Puurs, Workshop Afrikaanse dans in Ranst, Workshop Afrikaanse dans in Ravels, Workshop Afrikaanse dans in Retie, Workshop Afrikaanse dans in Rijkevorsel, Workshop Afrikaanse dans in Rumst, Workshop Afrikaanse dans in Schelle, Workshop Afrikaanse dans in Schilde, Workshop Afrikaanse dans in Schoten, Workshop Afrikaanse dans in Sint-Amands, Workshop Afrikaanse dans in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Afrikaanse dans in Stabroek, Workshop Afrikaanse dans in Turnhout, Workshop Afrikaanse dans in Vorselaar, Workshop Afrikaanse dans in Vosselaar, Workshop Afrikaanse dans in Westerlo, Workshop Afrikaanse dans in Wijnegem, Workshop Afrikaanse dans in Willebroek, Workshop Afrikaanse dans in Wommelgem, Workshop Afrikaanse dans in Wuustwezel, Workshop Afrikaanse dans in Zandhoven, Workshop Afrikaanse dans in Zoersel, Workshop Afrikaanse dans in Zwijndrecht, Workshop Afrikaanse dans in Gent, Workshop Afrikaanse dans in Brussel, Workshop Afrikaanse dans in Brugge, Workshop Afrikaanse dans in Leuven, Workshop Afrikaanse dans in Aalst, Workshop Afrikaanse dans in Kortrijk, Workshop Afrikaanse dans in Hasselt, Workshop Afrikaanse dans in Sint-Niklaas, Workshop Afrikaanse dans in Oostende, Workshop Afrikaanse dans in Genk, Workshop Afrikaanse dans in Doornik, Workshop Afrikaanse dans in Roeselare, Workshop Afrikaanse dans in Moeskroen, Workshop Afrikaanse dans in Lokeren, Workshop Afrikaanse dans in Sint-Truiden, Workshop Afrikaanse dans in Mariakerke, Workshop Afrikaanse dans in Drongen, Workshop Afrikaanse dans in Wondelgem, Workshop Afrikaanse dans in Sint-Amandsberg, Workshop Afrikaanse dans in Oostakker, Workshop Afrikaanse dans in Ledeberg, Workshop Afrikaanse dans in Gentbrugge, Workshop Afrikaanse dans in Afsnee, Workshop Afrikaanse dans in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Afrikaanse dans in Zwijnaarde, Workshop Afrikaanse dans in Wachtebeke, Workshop Afrikaanse dans in Lochristi, Workshop Afrikaanse dans in Destelbergen, Workshop Afrikaanse dans in Melle, Workshop Afrikaanse dans in Merelbeke, Workshop Afrikaanse dans in Heusden, Workshop Afrikaanse dans in Zevergem, Workshop Afrikaanse dans in De Pinte, Workshop Afrikaanse dans in Sint-Martens-Latem, Workshop Afrikaanse dans in Sint-Martens-Leerne, Workshop Afrikaanse dans in Deinze, Workshop Afrikaanse dans in Vosselare, Workshop Afrikaanse dans in Nevele, Workshop Afrikaanse dans in Landegem, Workshop Afrikaanse dans in Merendree, Workshop Afrikaanse dans in Alken, Workshop Afrikaanse dans in As, Workshop Afrikaanse dans in Beringen, Workshop Afrikaanse dans in Bilzen, Workshop Afrikaanse dans in Bocholt, Workshop Afrikaanse dans in Borgloon, Workshop Afrikaanse dans in Bree, Workshop Afrikaanse dans in Diepenbeek, Workshop Afrikaanse dans in Dilsen-Stokkem, Workshop Afrikaanse dans in Genk, Workshop Afrikaanse dans in Gingelom, Workshop Afrikaanse dans in Halen, Workshop Afrikaanse dans in Ham, Workshop Afrikaanse dans in Hamont-Achel, Workshop Afrikaanse dans in Hechtel-Eksel, Workshop Afrikaanse dans in Heers, Workshop Afrikaanse dans in Herk-de-Stad, Workshop Afrikaanse dans in Herstappe, Workshop Afrikaanse dans in Heusden-Zolder, Workshop Afrikaanse dans in Hoeselt, Workshop Afrikaanse dans in Houthalen-Helchteren, Workshop Afrikaanse dans in Kinrooi, Workshop Afrikaanse dans in Kortessem, Workshop Afrikaanse dans in Lanaken, Workshop Afrikaanse dans in , Workshop Afrikaanse dans in , Workshop Afrikaanse dans in , Workshop Afrikaanse dans in , Workshop Afrikaanse dans in , Workshop Afrikaanse dans in , Workshop Afrikaanse dans in , Workshop Afrikaanse dans in , Workshop Afrikaanse dans in Leopoldsburg, Workshop Afrikaanse dans in Lommel, Workshop Afrikaanse dans in Lummen, Workshop Afrikaanse dans in Maaseik, Workshop Afrikaanse dans in Maasmechelen, Workshop Afrikaanse dans in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Afrikaanse dans in Neerpelt, Workshop Afrikaanse dans in Nieuwerkerken, Workshop Afrikaanse dans in Opglabbeek, Workshop Afrikaanse dans in Overpelt, Workshop Afrikaanse dans in Peer, Workshop Afrikaanse dans in Riemst, Workshop Afrikaanse dans in Sint-Truiden, Workshop Afrikaanse dans in Tessenderlo, Workshop Afrikaanse dans in Tongeren, Workshop Afrikaanse dans in Voeren, Workshop Afrikaanse dans in Wellen, Workshop Afrikaanse dans in Zonhoven, Workshop Afrikaanse dans in Zutendaal, Workshop Afrikaanse dans in Aarschot, Workshop Afrikaanse dans in Affligem, Workshop Afrikaanse dans in Asse, Workshop Afrikaanse dans in Beersel, Workshop Afrikaanse dans in Begijnendijk, Workshop Afrikaanse dans in Bekkevoort, Workshop Afrikaanse dans in Bertem, Workshop Afrikaanse dans in Bever, Workshop Afrikaanse dans in Bierbeek, Workshop Afrikaanse dans in Boortmeerbeek, Workshop Afrikaanse dans in Boutersem, Workshop Afrikaanse dans in Diest, Workshop Afrikaanse dans in Dilbeek, Workshop Afrikaanse dans in Drogenbos, Workshop Afrikaanse dans in Galmaarden, Workshop Afrikaanse dans in Geetbets, Workshop Afrikaanse dans in Glabbeek, Workshop Afrikaanse dans in Gooik, Workshop Afrikaanse dans in Grimbergen, Workshop Afrikaanse dans in Haacht, Workshop Afrikaanse dans in Halle, Workshop Afrikaanse dans in Herent, Workshop Afrikaanse dans in Herne, Workshop Afrikaanse dans in Hoegaarden, Workshop Afrikaanse dans in Hoeilaart, Workshop Afrikaanse dans in Holsbeek, Workshop Afrikaanse dans in Huldenberg, Workshop Afrikaanse dans in Kampenhout, Workshop Afrikaanse dans in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Afrikaanse dans in Keerbergen, Workshop Afrikaanse dans in Kortenaken, Workshop Afrikaanse dans in Kortenberg, Workshop Afrikaanse dans in Kraainem, Workshop Afrikaanse dans in Landen, Workshop Afrikaanse dans in Lennik, Workshop Afrikaanse dans in Liedekerke, Workshop Afrikaanse dans in Linkebeek, Workshop Afrikaanse dans in Linter, Workshop Afrikaanse dans in Londerzeel, Workshop Afrikaanse dans in Lubbeek, Workshop Afrikaanse dans in Machelen, Workshop Afrikaanse dans in Meise, Workshop Afrikaanse dans in Merchtem, Workshop Afrikaanse dans in Opwijk, Workshop Afrikaanse dans in Oud-Heverlee, Workshop Afrikaanse dans in Overijse, Workshop Afrikaanse dans in Pepingen, Workshop Afrikaanse dans in Roosdaal, Workshop Afrikaanse dans in Rotselaar, Workshop Afrikaanse dans in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Afrikaanse dans in Sint-Genesius-Rode, Workshop Afrikaanse dans in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Afrikaanse dans in Steenokkerzeel, Workshop Afrikaanse dans in Ternat, Workshop Afrikaanse dans in Tervuren, Workshop Afrikaanse dans in Tielt-Winge, Workshop Afrikaanse dans in Tienen, Workshop Afrikaanse dans in Tremelo, Workshop Afrikaanse dans in Vilvoorde, Workshop Afrikaanse dans in Wemmel, Workshop Afrikaanse dans in Wezembeek-Oppem, Workshop Afrikaanse dans in Zaventem, Workshop Afrikaanse dans in Zemst, Workshop Afrikaanse dans in Zoutleeuw, Workshop Afrikaanse dans in Alveringem, Workshop Afrikaanse dans in Anzegem, Workshop Afrikaanse dans in Ardooie, Workshop Afrikaanse dans in Avelgem, Workshop Afrikaanse dans in Beernem, Workshop Afrikaanse dans in Blankenberge, Workshop Afrikaanse dans in Bredene, Workshop Afrikaanse dans in Damme, Workshop Afrikaanse dans in De Haan, Workshop Afrikaanse dans in De Panne, Workshop Afrikaanse dans in Deerlijk, Workshop Afrikaanse dans in Dentergem, Workshop Afrikaanse dans in Diksmuide, Workshop Afrikaanse dans in Gistel, Workshop Afrikaanse dans in Harelbeke, Workshop Afrikaanse dans in Heuvelland, Workshop Afrikaanse dans in Hooglede, Workshop Afrikaanse dans in Houthulst, Workshop Afrikaanse dans in Ichtegem, Workshop Afrikaanse dans in Ieper, Workshop Afrikaanse dans in Ingelmunster, Workshop Afrikaanse dans in Izegem, Workshop Afrikaanse dans in Jabbeke, Workshop Afrikaanse dans in Knokke-Heist, Workshop Afrikaanse dans in Koekelare, Workshop Afrikaanse dans in Koksijde, Workshop Afrikaanse dans in Kortemark, Workshop Afrikaanse dans in Kortrijk, Workshop Afrikaanse dans in Kuurne, Workshop Afrikaanse dans in Langemark-Poelkapelle, Workshop Afrikaanse dans in Ledegem, Workshop Afrikaanse dans in Lendelede, Workshop Afrikaanse dans in Lichtervelde, Workshop Afrikaanse dans in Lo-Reninge, Workshop Afrikaanse dans in Menen, Workshop Afrikaanse dans in Mesen, Workshop Afrikaanse dans in Meulebeke, Workshop Afrikaanse dans in Middelkerke, Workshop Afrikaanse dans in Moorslede, Workshop Afrikaanse dans in Nieuwpoort, Workshop Afrikaanse dans in Oostende, Workshop Afrikaanse dans in Oostkamp, Workshop Afrikaanse dans in Oostrozebeke, Workshop Afrikaanse dans in Oudenburg, Workshop Afrikaanse dans in Pittem, Workshop Afrikaanse dans in Poperinge, Workshop Afrikaanse dans in Roeselare, Workshop Afrikaanse dans in Ruiselede, Workshop Afrikaanse dans in Spiere-Helkijn, Workshop Afrikaanse dans in Staden, Workshop Afrikaanse dans in Tielt, Workshop Afrikaanse dans in Torhout, Workshop Afrikaanse dans in Veurne, Workshop Afrikaanse dans in Vleteren, Workshop Afrikaanse dans in Waregem, Workshop Afrikaanse dans in Wervik, Workshop Afrikaanse dans in Wevelgem, Workshop Afrikaanse dans in Wielsbeke, Workshop Afrikaanse dans in Wingene, Workshop Afrikaanse dans in Zedelgem, Workshop Afrikaanse dans in Zonnebeke, Workshop Afrikaanse dans in Zuienkerke, Workshop Afrikaanse dans in Zwevegem, Workshop Afrikaanse dans in Aarlen, Workshop Afrikaanse dans in Attert, Workshop Afrikaanse dans in Aubange, Workshop Afrikaanse dans in Bastenaken, Workshop Afrikaanse dans in Bertogne, Workshop Afrikaanse dans in Bertrix, Workshop Afrikaanse dans in Bouillon, Workshop Afrikaanse dans in Chiny, Workshop Afrikaanse dans in Daverdisse, Workshop Afrikaanse dans in Durbuy, Workshop Afrikaanse dans in Érezée, Workshop Afrikaanse dans in Étalle, Workshop Afrikaanse dans in Fauvillers, Workshop Afrikaanse dans in Florenville, Workshop Afrikaanse dans in Gouvy, Workshop Afrikaanse dans in Habay, Workshop Afrikaanse dans in Herbeumont, Workshop Afrikaanse dans in Hotton, Workshop Afrikaanse dans in Houffalize, Workshop Afrikaanse dans in La Roche-en-Ardenne, Workshop Afrikaanse dans in Léglise, Workshop Afrikaanse dans in Libin, Workshop Afrikaanse dans in Libramont-Chevigny, Workshop Afrikaanse dans in Manhay, Workshop Afrikaanse dans in Marche-en-Famenne, Workshop Afrikaanse dans in Martelange, Workshop Afrikaanse dans in Meix-devant-Virton, Workshop Afrikaanse dans in Messancy, Workshop Afrikaanse dans in Musson, Workshop Afrikaanse dans in Nassogne, Workshop Afrikaanse dans in Neufchâteau, Workshop Afrikaanse dans in Paliseul, Workshop Afrikaanse dans in Rendeux, Workshop Afrikaanse dans in Rouvroy, Workshop Afrikaanse dans in Sainte-Ode, Workshop Afrikaanse dans in Saint-Hubert, Workshop Afrikaanse dans in Saint-Léger, Workshop Afrikaanse dans in Tellin, Workshop Afrikaanse dans in Tenneville, Workshop Afrikaanse dans in Tintigny, Workshop Afrikaanse dans in Vaux-sur-Sûre, Workshop Afrikaanse dans in Vielsalm, Workshop Afrikaanse dans in Virton, Workshop Afrikaanse dans in Wellin.