dans workshops

Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardagsfeest, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Djembé Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Okapi Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Dansworkshops zoals:
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dans, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dans, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dans, samba dans, streetdance, striptease dans, zouk dans
?

Onze Dans workshops zijn vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Dansworkshops kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi of Mol.maar wil je de workshops dans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk als voor Duitsland.

Wil je echt iets origineels, dan heeft Djembé Events alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je dansworkshop of voor één van onze andere workshops.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Dans workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene dansworkshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-dansworkshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de dansworkshops:
Mini- dans workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- dans workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- dans workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Salsa en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Djembé Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een dans workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.


Dansworkshop in Brussel, Dansworkshop in Gent, Dansworkshop in Brugge, Dansworkshop in Bergen, Dansworkshop in Leuven, Dansworkshop in Mechelen, Dansworkshop in Aalst, Dansworkshop in Kortrijk, Dansworkshop in Hasselt, Dansworkshop in Sint-Niklaas, Dansworkshop in Oostende, Dansworkshop in Genk, Dansworkshop in Doornik, Dansworkshop in Turnhout, Dansworkshop in Geel, Dansworkshop in Roeselare, Dansworkshop in Moeskroen, Dansworkshop in Lokeren, Dansworkshop in Sint-Truiden, Dansworkshop in Herentals, Dansworkshop in Hoogstraten, Dansworkshop in Lier, Dansworkshop in Mechelen, Dansworkshop in Mortsel, Dansworkshop in Turnhout, Dansworkshop in Aartselaar
, Dansworkshop in Antwerpen, Dansworkshop in Arendonk, Dansworkshop in Baarle-Hertog, Dansworkshop in Balen, Dansworkshop in Beerse, Dansworkshop in Berlaar, Dansworkshop in Boechout, Dansworkshop in Bonheiden, Dansworkshop in Boom, Dansworkshop in Bornem, Dansworkshop in Borsbeek, Dansworkshop in Brasschaat, Dansworkshop in Brecht, Dansworkshop in Dessel, Dansworkshop in Duffel, Dansworkshop in Edegem, Dansworkshop in Essen, Dansworkshop in Geel, Dansworkshop in Grobbendonk, Dansworkshop in Heist-op-den-Berg, Dansworkshop in Hemiksem, Dansworkshop in Herentals, Dansworkshop in Herenthout, Dansworkshop in Herselt, Dansworkshop in Hoogstraten, Dansworkshop in Hove, Dansworkshop in Hulshout, Dansworkshop in Kalmthout, Dansworkshop in Kapellen, Dansworkshop in Kasterlee, Dansworkshop in Kontich, Dansworkshop in Laakdal, Dansworkshop in Lier, Dansworkshop in Lille, Dansworkshop in Lint, Dansworkshop in Malle, Dansworkshop in Mechelen, Dansworkshop in Meerhout, Dansworkshop in Merksplas, Dansworkshop in Mol, Dansworkshop in Mortsel, Dansworkshop in Niel, Dansworkshop in Nijlen, Dansworkshop in Olen, Dansworkshop in Oud-Turnhout, Dansworkshop in Putte, Dansworkshop in Puurs, Dansworkshop in Ranst, Dansworkshop in Ravels, Dansworkshop in Retie, Dansworkshop in Rijkevorsel, Dansworkshop in Rumst, Dansworkshop in Schelle, Dansworkshop in Schilde, Dansworkshop in Schoten, Dansworkshop in Sint-Amands, Dansworkshop in Sint-Katelijne-Waver, Dansworkshop in Stabroek, Dansworkshop in Turnhout, Dansworkshop in Vorselaar, Dansworkshop in Vosselaar, Dansworkshop in Westerlo, Dansworkshop in Wijnegem, Dansworkshop in Willebroek, Dansworkshop in Wommelgem, Dansworkshop in Wuustwezel, Dansworkshop in Zandhoven, Dansworkshop in Zoersel, Dansworkshop in Zwijndrecht, Dansworkshop in Gent, Dansworkshop in Brussel, Dansworkshop in Brugge, Dansworkshop in Leuven, Dansworkshop in Aalst, Dansworkshop in Kortrijk, Dansworkshop in Hasselt, Dansworkshop in Sint-Niklaas, Dansworkshop in Oostende, Dansworkshop in Genk, Dansworkshop in Doornik, Dansworkshop in Roeselare, Dansworkshop in Moeskroen, Dansworkshop in Lokeren, Dansworkshop in Sint-Truiden, Dansworkshop in Mariakerke, Dansworkshop in Drongen, Dansworkshop in Wondelgem, Dansworkshop in Sint-Amandsberg, Dansworkshop in Oostakker, Dansworkshop in Ledeberg, Dansworkshop in Gentbrugge, Dansworkshop in Afsnee, Dansworkshop in Sint-Denijs-Westrem, Dansworkshop in Zwijnaarde, Dansworkshop in Wachtebeke, Dansworkshop in Lochristi, Dansworkshop in Destelbergen, Dansworkshop in Melle, Dansworkshop in Merelbeke, Dansworkshop in Heusden, Dansworkshop in Zevergem, Dansworkshop in De Pinte, Dansworkshop in Sint-Martens-Latem, Dansworkshop in Sint-Martens-Leerne, Dansworkshop in Deinze, Dansworkshop in Vosselare, Dansworkshop in Nevele, Dansworkshop in Landegem, Dansworkshop in Merendree, Dansworkshop in Alken, Dansworkshop in As, Dansworkshop in Beringen, Dansworkshop in Bilzen, Dansworkshop in Bocholt, Dansworkshop in Borgloon, Dansworkshop in Bree, Dansworkshop in Diepenbeek, Dansworkshop in Dilsen-Stokkem, Dansworkshop in Genk, Dansworkshop in Gingelom, Dansworkshop in Halen, Dansworkshop in Ham, Dansworkshop in Hamont-Achel, Dansworkshop in Hechtel-Eksel, Dansworkshop in Heers, Dansworkshop in Herk-de-Stad, Dansworkshop in Herstappe, Dansworkshop in Heusden-Zolder, Dansworkshop in Hoeselt, Dansworkshop in Houthalen-Helchteren, Dansworkshop in Kinrooi, Dansworkshop in Kortessem, Dansworkshop in Lanaken, Dansworkshop in , Dansworkshop in , Dansworkshop in , Dansworkshop in , Dansworkshop in , Dansworkshop in , Dansworkshop in , Dansworkshop in , Dansworkshop in Leopoldsburg, Dansworkshop in Lommel, Dansworkshop in Lummen, Dansworkshop in Maaseik, Dansworkshop in Maasmechelen, Dansworkshop in Meeuwen-Gruitrode, Dansworkshop in Neerpelt, Dansworkshop in Nieuwerkerken, Dansworkshop in Opglabbeek, Dansworkshop in Overpelt, Dansworkshop in Peer, Dansworkshop in Riemst, Dansworkshop in Sint-Truiden, Dansworkshop in Tessenderlo, Dansworkshop in Tongeren, Dansworkshop in Voeren, Dansworkshop in Wellen, Dansworkshop in Zonhoven, Dansworkshop in Zutendaal, Dansworkshop in Aarschot, Dansworkshop in Affligem, Dansworkshop in Asse, Dansworkshop in Beersel, Dansworkshop in Begijnendijk, Dansworkshop in Bekkevoort, Dansworkshop in Bertem, Dansworkshop in Bever, Dansworkshop in Bierbeek, Dansworkshop in Boortmeerbeek, Dansworkshop in Boutersem, Dansworkshop in Diest, Dansworkshop in Dilbeek, Dansworkshop in Drogenbos, Dansworkshop in Galmaarden, Dansworkshop in Geetbets, Dansworkshop in Glabbeek, Dansworkshop in Gooik, Dansworkshop in Grimbergen, Dansworkshop in Haacht, Dansworkshop in Halle, Dansworkshop in Herent, Dansworkshop in Herne, Dansworkshop in Hoegaarden, Dansworkshop in Hoeilaart, Dansworkshop in Holsbeek, Dansworkshop in Huldenberg, Dansworkshop in Kampenhout, Dansworkshop in Kapelle-op-den-Bos, Dansworkshop in Keerbergen, Dansworkshop in Kortenaken, Dansworkshop in Kortenberg, Dansworkshop in Kraainem, Dansworkshop in Landen, Dansworkshop in Lennik, Dansworkshop in Liedekerke, Dansworkshop in Linkebeek, Dansworkshop in Linter, Dansworkshop in Londerzeel, Dansworkshop in Lubbeek, Dansworkshop in Machelen, Dansworkshop in Meise, Dansworkshop in Merchtem, Dansworkshop in Opwijk, Dansworkshop in Oud-Heverlee, Dansworkshop in Overijse, Dansworkshop in Pepingen, Dansworkshop in Roosdaal, Dansworkshop in Rotselaar, Dansworkshop in Scherpenheuvel-Zichem, Dansworkshop in Sint-Genesius-Rode, Dansworkshop in Sint-Pieters-Leeuw, Dansworkshop in Steenokkerzeel, Dansworkshop in Ternat, Dansworkshop in Tervuren, Dansworkshop in Tielt-Winge, Dansworkshop in Tienen, Dansworkshop in Tremelo, Dansworkshop in Vilvoorde, Dansworkshop in Wemmel, Dansworkshop in Wezembeek-Oppem, Dansworkshop in Zaventem, Dansworkshop in Zemst, Dansworkshop in Zoutleeuw, Dansworkshop in Alveringem, Dansworkshop in Anzegem, Dansworkshop in Ardooie, Dansworkshop in Avelgem, Dansworkshop in Beernem, Dansworkshop in Blankenberge, Dansworkshop in Bredene, Dansworkshop in Damme, Dansworkshop in De Haan, Dansworkshop in De Panne, Dansworkshop in Deerlijk, Dansworkshop in Dentergem, Dansworkshop in Diksmuide, Dansworkshop in Gistel, Dansworkshop in Harelbeke, Dansworkshop in Heuvelland, Dansworkshop in Hooglede, Dansworkshop in Houthulst, Dansworkshop in Ichtegem, Dansworkshop in Ieper, Dansworkshop in Ingelmunster, Dansworkshop in Izegem, Dansworkshop in Jabbeke, Dansworkshop in Knokke-Heist, Dansworkshop in Koekelare, Dansworkshop in Koksijde, Dansworkshop in Kortemark, Dansworkshop in Kortrijk, Dansworkshop in Kuurne, Dansworkshop in Langemark-Poelkapelle, Dansworkshop in Ledegem, Dansworkshop in Lendelede, Dansworkshop in Lichtervelde, Dansworkshop in Lo-Reninge, Dansworkshop in Menen, Dansworkshop in Mesen, Dansworkshop in Meulebeke, Dansworkshop in Middelkerke, Dansworkshop in Moorslede, Dansworkshop in Nieuwpoort, Dansworkshop in Oostende, Dansworkshop in Oostkamp, Dansworkshop in Oostrozebeke, Dansworkshop in Oudenburg, Dansworkshop in Pittem, Dansworkshop in Poperinge, Dansworkshop in Roeselare, Dansworkshop in Ruiselede, Dansworkshop in Spiere-Helkijn, Dansworkshop in Staden, Dansworkshop in Tielt, Dansworkshop in Torhout, Dansworkshop in Veurne, Dansworkshop in Vleteren, Dansworkshop in Waregem, Dansworkshop in Wervik, Dansworkshop in Wevelgem, Dansworkshop in Wielsbeke, Dansworkshop in Wingene, Dansworkshop in Zedelgem, Dansworkshop in Zonnebeke, Dansworkshop in Zuienkerke, Dansworkshop in Zwevegem, Dansworkshop in Aarlen, Dansworkshop in Attert, Dansworkshop in Aubange, Dansworkshop in Bastenaken, Dansworkshop in Bertogne, Dansworkshop in Bertrix, Dansworkshop in Bouillon, Dansworkshop in Chiny, Dansworkshop in Daverdisse, Dansworkshop in Durbuy, Dansworkshop in Érezée, Dansworkshop in Étalle, Dansworkshop in Fauvillers, Dansworkshop in Florenville, Dansworkshop in Gouvy, Dansworkshop in Habay, Dansworkshop in Herbeumont, Dansworkshop in Hotton, Dansworkshop in Houffalize, Dansworkshop in La Roche-en-Ardenne, Dansworkshop in Léglise, Dansworkshop in Libin, Dansworkshop in Libramont-Chevigny, Dansworkshop in Manhay, Dansworkshop in Marche-en-Famenne, Dansworkshop in Martelange, Dansworkshop in Meix-devant-Virton, Dansworkshop in Messancy, Dansworkshop in Musson, Dansworkshop in Nassogne, Dansworkshop in Neufchâteau, Dansworkshop in Paliseul, Dansworkshop in Rendeux, Dansworkshop in Rouvroy, Dansworkshop in Sainte-Ode, Dansworkshop in Saint-Hubert, Dansworkshop in Saint-Léger, Dansworkshop in Tellin, Dansworkshop in Tenneville, Dansworkshop in Tintigny, Dansworkshop in Vaux-sur-Sûre, Dansworkshop in Vielsalm, Dansworkshop in Virton, Dansworkshop in Wellin.


Workshop dansen in Brussel, Workshop dansen in Gent, Workshop dansen in Brugge, Workshop dansen in Bergen, Workshop dansen in Leuven, Workshop dansen in Mechelen, Workshop dansen in Aalst, Workshop dansen in Kortrijk, Workshop dansen in Hasselt, Workshop dansen in Sint-Niklaas, Workshop dansen in Oostende, Workshop dansen in Genk, Workshop dansen in Doornik, Workshop dansen in Turnhout, Workshop dansen in Geel, Workshop dansen in Roeselare, Workshop dansen in Moeskroen, Workshop dansen in Lokeren, Workshop dansen in Sint-Truiden, Workshop dansen in Herentals, Workshop dansen in Hoogstraten, Workshop dansen in Lier, Workshop dansen in Mechelen, Workshop dansen in Mortsel, Workshop dansen in Turnhout, Workshop dansen in Aartselaar
, Workshop dansen in Antwerpen, Workshop dansen in Arendonk, Workshop dansen in Baarle-Hertog, Workshop dansen in Balen, Workshop dansen in Beerse, Workshop dansen in Berlaar, Workshop dansen in Boechout, Workshop dansen in Bonheiden, Workshop dansen in Boom, Workshop dansen in Bornem, Workshop dansen in Borsbeek, Workshop dansen in Brasschaat, Workshop dansen in Brecht, Workshop dansen in Dessel, Workshop dansen in Duffel, Workshop dansen in Edegem, Workshop dansen in Essen, Workshop dansen in Geel, Workshop dansen in Grobbendonk, Workshop dansen in Heist-op-den-Berg, Workshop dansen in Hemiksem, Workshop dansen in Herentals, Workshop dansen in Herenthout, Workshop dansen in Herselt, Workshop dansen in Hoogstraten, Workshop dansen in Hove, Workshop dansen in Hulshout, Workshop dansen in Kalmthout, Workshop dansen in Kapellen, Workshop dansen in Kasterlee, Workshop dansen in Kontich, Workshop dansen in Laakdal, Workshop dansen in Lier, Workshop dansen in Lille, Workshop dansen in Lint, Workshop dansen in Malle, Workshop dansen in Mechelen, Workshop dansen in Meerhout, Workshop dansen in Merksplas, Workshop dansen in Mol, Workshop dansen in Mortsel, Workshop dansen in Niel, Workshop dansen in Nijlen, Workshop dansen in Olen, Workshop dansen in Oud-Turnhout, Workshop dansen in Putte, Workshop dansen in Puurs, Workshop dansen in Ranst, Workshop dansen in Ravels, Workshop dansen in Retie, Workshop dansen in Rijkevorsel, Workshop dansen in Rumst, Workshop dansen in Schelle, Workshop dansen in Schilde, Workshop dansen in Schoten, Workshop dansen in Sint-Amands, Workshop dansen in Sint-Katelijne-Waver, Workshop dansen in Stabroek, Workshop dansen in Turnhout, Workshop dansen in Vorselaar, Workshop dansen in Vosselaar, Workshop dansen in Westerlo, Workshop dansen in Wijnegem, Workshop dansen in Willebroek, Workshop dansen in Wommelgem, Workshop dansen in Wuustwezel, Workshop dansen in Zandhoven, Workshop dansen in Zoersel, Workshop dansen in Zwijndrecht, Workshop dansen in Gent, Workshop dansen in Brussel, Workshop dansen in Brugge, Workshop dansen in Leuven, Workshop dansen in Aalst, Workshop dansen in Kortrijk, Workshop dansen in Hasselt, Workshop dansen in Sint-Niklaas, Workshop dansen in Oostende, Workshop dansen in Genk, Workshop dansen in Doornik, Workshop dansen in Roeselare, Workshop dansen in Moeskroen, Workshop dansen in Lokeren, Workshop dansen in Sint-Truiden, Workshop dansen in Mariakerke, Workshop dansen in Drongen, Workshop dansen in Wondelgem, Workshop dansen in Sint-Amandsberg, Workshop dansen in Oostakker, Workshop dansen in Ledeberg, Workshop dansen in Gentbrugge, Workshop dansen in Afsnee, Workshop dansen in Sint-Denijs-Westrem, Workshop dansen in Zwijnaarde, Workshop dansen in Wachtebeke, Workshop dansen in Lochristi, Workshop dansen in Destelbergen, Workshop dansen in Melle, Workshop dansen in Merelbeke, Workshop dansen in Heusden, Workshop dansen in Zevergem, Workshop dansen in De Pinte, Workshop dansen in Sint-Martens-Latem, Workshop dansen in Sint-Martens-Leerne, Workshop dansen in Deinze, Workshop dansen in Vosselare, Workshop dansen in Nevele, Workshop dansen in Landegem, Workshop dansen in Merendree, Workshop dansen in Alken, Workshop dansen in As, Workshop dansen in Beringen, Workshop dansen in Bilzen, Workshop dansen in Bocholt, Workshop dansen in Borgloon, Workshop dansen in Bree, Workshop dansen in Diepenbeek, Workshop dansen in Dilsen-Stokkem, Workshop dansen in Genk, Workshop dansen in Gingelom, Workshop dansen in Halen, Workshop dansen in Ham, Workshop dansen in Hamont-Achel, Workshop dansen in Hechtel-Eksel, Workshop dansen in Heers, Workshop dansen in Herk-de-Stad, Workshop dansen in Herstappe, Workshop dansen in Heusden-Zolder, Workshop dansen in Hoeselt, Workshop dansen in Houthalen-Helchteren, Workshop dansen in Kinrooi, Workshop dansen in Kortessem, Workshop dansen in Lanaken, Workshop dansen in , Workshop dansen in , Workshop dansen in , Workshop dansen in , Workshop dansen in , Workshop dansen in , Workshop dansen in , Workshop dansen in , Workshop dansen in Leopoldsburg, Workshop dansen in Lommel, Workshop dansen in Lummen, Workshop dansen in Maaseik, Workshop dansen in Maasmechelen, Workshop dansen in Meeuwen-Gruitrode, Workshop dansen in Neerpelt, Workshop dansen in Nieuwerkerken, Workshop dansen in Opglabbeek, Workshop dansen in Overpelt, Workshop dansen in Peer, Workshop dansen in Riemst, Workshop dansen in Sint-Truiden, Workshop dansen in Tessenderlo, Workshop dansen in Tongeren, Workshop dansen in Voeren, Workshop dansen in Wellen, Workshop dansen in Zonhoven, Workshop dansen in Zutendaal, Workshop dansen in Aarschot, Workshop dansen in Affligem, Workshop dansen in Asse, Workshop dansen in Beersel, Workshop dansen in Begijnendijk, Workshop dansen in Bekkevoort, Workshop dansen in Bertem, Workshop dansen in Bever, Workshop dansen in Bierbeek, Workshop dansen in Boortmeerbeek, Workshop dansen in Boutersem, Workshop dansen in Diest, Workshop dansen in Dilbeek, Workshop dansen in Drogenbos, Workshop dansen in Galmaarden, Workshop dansen in Geetbets, Workshop dansen in Glabbeek, Workshop dansen in Gooik, Workshop dansen in Grimbergen, Workshop dansen in Haacht, Workshop dansen in Halle, Workshop dansen in Herent, Workshop dansen in Herne, Workshop dansen in Hoegaarden, Workshop dansen in Hoeilaart, Workshop dansen in Holsbeek, Workshop dansen in Huldenberg, Workshop dansen in Kampenhout, Workshop dansen in Kapelle-op-den-Bos, Workshop dansen in Keerbergen, Workshop dansen in Kortenaken, Workshop dansen in Kortenberg, Workshop dansen in Kraainem, Workshop dansen in Landen, Workshop dansen in Lennik, Workshop dansen in Liedekerke, Workshop dansen in Linkebeek, Workshop dansen in Linter, Workshop dansen in Londerzeel, Workshop dansen in Lubbeek, Workshop dansen in Machelen, Workshop dansen in Meise, Workshop dansen in Merchtem, Workshop dansen in Opwijk, Workshop dansen in Oud-Heverlee, Workshop dansen in Overijse, Workshop dansen in Pepingen, Workshop dansen in Roosdaal, Workshop dansen in Rotselaar, Workshop dansen in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop dansen in Sint-Genesius-Rode, Workshop dansen in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop dansen in Steenokkerzeel, Workshop dansen in Ternat, Workshop dansen in Tervuren, Workshop dansen in Tielt-Winge, Workshop dansen in Tienen, Workshop dansen in Tremelo, Workshop dansen in Vilvoorde, Workshop dansen in Wemmel, Workshop dansen in Wezembeek-Oppem, Workshop dansen in Zaventem, Workshop dansen in Zemst, Workshop dansen in Zoutleeuw, Workshop dansen in Alveringem, Workshop dansen in Anzegem, Workshop dansen in Ardooie, Workshop dansen in Avelgem, Workshop dansen in Beernem, Workshop dansen in Blankenberge, Workshop dansen in Bredene, Workshop dansen in Damme, Workshop dansen in De Haan, Workshop dansen in De Panne, Workshop dansen in Deerlijk, Workshop dansen in Dentergem, Workshop dansen in Diksmuide, Workshop dansen in Gistel, Workshop dansen in Harelbeke, Workshop dansen in Heuvelland, Workshop dansen in Hooglede, Workshop dansen in Houthulst, Workshop dansen in Ichtegem, Workshop dansen in Ieper, Workshop dansen in Ingelmunster, Workshop dansen in Izegem, Workshop dansen in Jabbeke, Workshop dansen in Knokke-Heist, Workshop dansen in Koekelare, Workshop dansen in Koksijde, Workshop dansen in Kortemark, Workshop dansen in Kortrijk, Workshop dansen in Kuurne, Workshop dansen in Langemark-Poelkapelle, Workshop dansen in Ledegem, Workshop dansen in Lendelede, Workshop dansen in Lichtervelde, Workshop dansen in Lo-Reninge, Workshop dansen in Menen, Workshop dansen in Mesen, Workshop dansen in Meulebeke, Workshop dansen in Middelkerke, Workshop dansen in Moorslede, Workshop dansen in Nieuwpoort, Workshop dansen in Oostende, Workshop dansen in Oostkamp, Workshop dansen in Oostrozebeke, Workshop dansen in Oudenburg, Workshop dansen in Pittem, Workshop dansen in Poperinge, Workshop dansen in Roeselare, Workshop dansen in Ruiselede, Workshop dansen in Spiere-Helkijn, Workshop dansen in Staden, Workshop dansen in Tielt, Workshop dansen in Torhout, Workshop dansen in Veurne, Workshop dansen in Vleteren, Workshop dansen in Waregem, Workshop dansen in Wervik, Workshop dansen in Wevelgem, Workshop dansen in Wielsbeke, Workshop dansen in Wingene, Workshop dansen in Zedelgem, Workshop dansen in Zonnebeke, Workshop dansen in Zuienkerke, Workshop dansen in Zwevegem, Workshop dansen in Aarlen, Workshop dansen in Attert, Workshop dansen in Aubange, Workshop dansen in Bastenaken, Workshop dansen in Bertogne, Workshop dansen in Bertrix, Workshop dansen in Bouillon, Workshop dansen in Chiny, Workshop dansen in Daverdisse, Workshop dansen in Durbuy, Workshop dansen in Érezée, Workshop dansen in Étalle, Workshop dansen in Fauvillers, Workshop dansen in Florenville, Workshop dansen in Gouvy, Workshop dansen in Habay, Workshop dansen in Herbeumont, Workshop dansen in Hotton, Workshop dansen in Houffalize, Workshop dansen in La Roche-en-Ardenne, Workshop dansen in Léglise, Workshop dansen in Libin, Workshop dansen in Libramont-Chevigny, Workshop dansen in Manhay, Workshop dansen in Marche-en-Famenne, Workshop dansen in Martelange, Workshop dansen in Meix-devant-Virton, Workshop dansen in Messancy, Workshop dansen in Musson, Workshop dansen in Nassogne, Workshop dansen in Neufchâteau, Workshop dansen in Paliseul, Workshop dansen in Rendeux, Workshop dansen in Rouvroy, Workshop dansen in Sainte-Ode, Workshop dansen in Saint-Hubert, Workshop dansen in Saint-Léger, Workshop dansen in Tellin, Workshop dansen in Tenneville, Workshop dansen in Tintigny, Workshop dansen in Vaux-sur-Sûre, Workshop dansen in Vielsalm, Workshop dansen in Virton, Workshop dansen in Wellin.

Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Bergen, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Sint-Niklaas, Cocktail workshop in Oostende, Cocktail workshop in Genk, Cocktail workshop in Doornik, Cocktail workshop in Turnhout, Cocktail workshop in Geel, Cocktail workshop in Roeselare, Cocktail workshop in Moeskroen, Cocktail workshop in Lokeren, Cocktail workshop in Sint-Truiden, Cocktail workshop in Herentals, Cocktail workshop in Hoogstraten, Cocktail workshop in Lier, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Mortsel, Cocktail workshop in Turnhout, Cocktail workshop in Aartselaar, Cocktail workshop in Antwerpen, Cocktail workshop in Arendonk, Cocktail workshop in Baarle-Hertog, Cocktail workshop in Balen, Cocktail workshop in Beerse, Cocktail workshop in Berlaar, Cocktail workshop in Boechout, Cocktail workshop in Bonheiden, Cocktail workshop in Boom, Cocktail workshop in Bornem, Cocktail workshop in Borsbeek, Cocktail workshop in Brasschaat, Cocktail workshop in Brecht, Cocktail workshop in Dessel, Cocktail workshop in Duffel, Cocktail workshop in Edegem, Cocktail workshop in Essen, Cocktail workshop in Geel, Cocktail workshop in Grobbendonk, Cocktail workshop in Heist-op-den-Berg, Cocktail workshop in Hemiksem, Cocktail workshop in Herentals, Cocktail workshop in Herenthout, Cocktail workshop in Herselt, Cocktail workshop in Hoogstraten, Cocktail workshop in Hove, Cocktail workshop in Hulshout, Cocktail workshop in Kalmthout, Cocktail workshop in Kapellen, Cocktail workshop in Kasterlee, Cocktail workshop in Kontich, Cocktail workshop in Laakdal, Cocktail workshop in Lier, Cocktail workshop in Lille, Cocktail workshop in Lint, Cocktail workshop in Malle, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Meerhout, Cocktail workshop in Merksplas, Cocktail workshop in Mol, Cocktail workshop in Mortsel, Cocktail workshop in Niel, Cocktail workshop in Nijlen, Cocktail workshop in Olen, Cocktail workshop in Oud-Turnhout, Cocktail workshop in Putte, Cocktail workshop in Puurs, Cocktail workshop in Ranst, Cocktail workshop in Ravels, Cocktail workshop in Retie, Cocktail workshop in Rijkevorsel, Cocktail workshop in Rumst, Cocktail workshop in Schelle, Cocktail workshop in Schilde, Cocktail workshop in Schoten, Cocktail workshop in Sint-Amands, Cocktail workshop in Sint-Katelijne-Waver, Cocktail workshop in Stabroek, Cocktail workshop in Turnhout, Cocktail workshop in Vorselaar, Cocktail workshop in Vosselaar, Cocktail workshop in Westerlo, Cocktail workshop in Wijnegem, Cocktail workshop in Willebroek, Cocktail workshop in Wommelgem, Cocktail workshop in Wuustwezel, Cocktail workshop in Zandhoven, Cocktail workshop in Zoersel, Cocktail workshop in Zwijndrecht, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Sint-Niklaas, Cocktail workshop in Oostende, Cocktail workshop in Genk, Cocktail workshop in Doornik, Cocktail workshop in Roeselare, Cocktail workshop in Moeskroen, Cocktail workshop in Lokeren, Cocktail workshop in Sint-Truiden, Cocktail workshop in Mariakerke, Cocktail workshop in Drongen, Cocktail workshop in Wondelgem, Cocktail workshop in Sint-Amandsberg, Cocktail workshop in Oostakker, Cocktail workshop in Ledeberg, Cocktail workshop in Gentbrugge, Cocktail workshop in Afsnee, Cocktail workshop in Sint-Denijs-Westrem, Cocktail workshop in Zwijnaarde, Cocktail workshop in Wachtebeke, Cocktail workshop in Lochristi, Cocktail workshop in Destelbergen, Cocktail workshop in Melle, Cocktail workshop in Merelbeke, Cocktail workshop in Heusden, Cocktail workshop in Zevergem, Cocktail workshop in De Pinte, Cocktail workshop in Sint-Martens-Latem, Cocktail workshop in Sint-Martens-Leerne, Cocktail workshop in Deinze, Cocktail workshop in Vosselare, Cocktail workshop in Nevele, Cocktail workshop in Landegem, Cocktail workshop in Merendree, Cocktail workshop in Alken, Cocktail workshop in As, Cocktail workshop in Beringen, Cocktail workshop in Bilzen, Cocktail workshop in Bocholt, Cocktail workshop in Borgloon, Cocktail workshop in Bree, Cocktail workshop in Diepenbeek, Cocktail workshop in Dilsen-Stokkem, Cocktail workshop in Genk, Cocktail workshop in Gingelom, Cocktail workshop in Halen, Cocktail workshop in Ham, Cocktail workshop in Hamont-Achel, Cocktail workshop in Hechtel-Eksel, Cocktail workshop in Heers, Cocktail workshop in Herk-de-Stad, Cocktail workshop in Herstappe, Cocktail workshop in Heusden-Zolder, Cocktail workshop in Hoeselt, Cocktail workshop in Houthalen-Helchteren, Cocktail workshop in Kinrooi, Cocktail workshop in Kortessem, Cocktail workshop in Lanaken, Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in Leopoldsburg, Cocktail workshop in Lommel, Cocktail workshop in Lummen, Cocktail workshop in Maaseik, Cocktail workshop in Maasmechelen, Cocktail workshop in Meeuwen-Gruitrode, Cocktail workshop in Neerpelt, Cocktail workshop in Nieuwerkerken, Cocktail workshop in Opglabbeek, Cocktail workshop in Overpelt, Cocktail workshop in Peer, Cocktail workshop in Riemst, Cocktail workshop in Sint-Truiden, Cocktail workshop in Tessenderlo, Cocktail workshop in Tongeren, Cocktail workshop in Voeren, Cocktail workshop in Wellen, Cocktail workshop in Zonhoven, Cocktail workshop in Zutendaal, Cocktail workshop in Aarschot, Cocktail workshop in Affligem, Cocktail workshop in Asse, Cocktail workshop in Beersel, Cocktail workshop in Begijnendijk, Cocktail workshop in Bekkevoort, Cocktail workshop in Bertem, Cocktail workshop in Bever, Cocktail workshop in Bierbeek, Cocktail workshop in Boortmeerbeek, Cocktail workshop in Boutersem, Cocktail workshop in Diest, Cocktail workshop in Dilbeek, Cocktail workshop in Drogenbos, Cocktail workshop in Galmaarden, Cocktail workshop in Geetbets, Cocktail workshop in Glabbeek, Cocktail workshop in Gooik, Cocktail workshop in Grimbergen, Cocktail workshop in Haacht, Cocktail workshop in Halle, Cocktail workshop in Herent, Cocktail workshop in Herne, Cocktail workshop in Hoegaarden, Cocktail workshop in Hoeilaart, Cocktail workshop in Holsbeek, Cocktail workshop in Huldenberg, Cocktail workshop in Kampenhout, Cocktail workshop in Kapelle-op-den-Bos, Cocktail workshop in Keerbergen, Cocktail workshop in Kortenaken, Cocktail workshop in Kortenberg, Cocktail workshop in Kraainem, Cocktail workshop in Landen, Cocktail workshop in Lennik, Cocktail workshop in Liedekerke, Cocktail workshop in Linkebeek, Cocktail workshop in Linter, Cocktail workshop in Londerzeel, Cocktail workshop in Lubbeek, Cocktail workshop in Machelen, Cocktail workshop in Meise, Cocktail workshop in Merchtem, Cocktail workshop in Opwijk, Cocktail workshop in Oud-Heverlee, Cocktail workshop in Overijse, Cocktail workshop in Pepingen, Cocktail workshop in Roosdaal, Cocktail workshop in Rotselaar, Cocktail workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Cocktail workshop in Sint-Genesius-Rode, Cocktail workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Cocktail workshop in Steenokkerzeel, Cocktail workshop in Ternat, Cocktail workshop in Tervuren, Cocktail workshop in Tielt-Winge, Cocktail workshop in Tienen, Cocktail workshop in Tremelo, Cocktail workshop in Vilvoorde, Cocktail workshop in Wemmel, Cocktail workshop in Wezembeek-Oppem, Cocktail workshop in Zaventem, Cocktail workshop in Zemst, Cocktail workshop in Zoutleeuw, Cocktail workshop in Alveringem, Cocktail workshop in Anzegem, Cocktail workshop in Ardooie, Cocktail workshop in Avelgem, Cocktail workshop in Beernem, Cocktail workshop in Blankenberge, Cocktail workshop in Bredene, Cocktail workshop in Damme, Cocktail workshop in De Haan, Cocktail workshop in De Panne, Cocktail workshop in Deerlijk, Cocktail workshop in Dentergem, Cocktail workshop in Diksmuide, Cocktail workshop in Gistel, Cocktail workshop in Harelbeke, Cocktail workshop in Heuvelland, Cocktail workshop in Hooglede, Cocktail workshop in Houthulst, Cocktail workshop in Ichtegem, Cocktail workshop in Ieper, Cocktail workshop in Ingelmunster, Cocktail workshop in Izegem, Cocktail workshop in Jabbeke, Cocktail workshop in Knokke-Heist, Cocktail workshop in Koekelare, Cocktail workshop in Koksijde, Cocktail workshop in Kortemark, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Kuurne, Cocktail workshop in Langemark-Poelkapelle, Cocktail workshop in Ledegem, Cocktail workshop in Lendelede, Cocktail workshop in Lichtervelde, Cocktail workshop in Lo-Reninge, Cocktail workshop in Menen, Cocktail workshop in Mesen, Cocktail workshop in Meulebeke, Cocktail workshop in Middelkerke, Cocktail workshop in Moorslede, Cocktail workshop in Nieuwpoort, Cocktail workshop in Oostende, Cocktail workshop in Oostkamp, Cocktail workshop in Oostrozebeke, Cocktail workshop in Oudenburg, Cocktail workshop in Pittem, Cocktail workshop in Poperinge, Cocktail workshop in Roeselare, Cocktail workshop in Ruiselede, Cocktail workshop in Spiere-Helkijn, Cocktail workshop in Staden, Cocktail workshop in Tielt, Cocktail workshop in Torhout, Cocktail workshop in Veurne, Cocktail workshop in Vleteren, Cocktail workshop in Waregem, Cocktail workshop in Wervik, Cocktail workshop in Wevelgem, Cocktail workshop in Wielsbeke, Cocktail workshop in Wingene, Cocktail workshop in Zedelgem, Cocktail workshop in Zonnebeke, Cocktail workshop in Zuienkerke, Cocktail workshop in Zwevegem, Cocktail workshop in Aarlen, Cocktail workshop in Attert, Cocktail workshop in Aubange, Cocktail workshop in Bastenaken, Cocktail workshop in Bertogne, Cocktail workshop in Bertrix, Cocktail workshop in Bouillon, Cocktail workshop in Chiny, Cocktail workshop in Daverdisse, Cocktail workshop in Durbuy, Cocktail workshop in Érezée, Cocktail workshop in Étalle, Cocktail workshop in Fauvillers, Cocktail workshop in Florenville, Cocktail workshop in Gouvy, Cocktail workshop in Habay, Cocktail workshop in Herbeumont, Cocktail workshop in Hotton, Cocktail workshop in Houffalize, Cocktail workshop in La Roche-en-Ardenne, Cocktail workshop in Léglise, Cocktail workshop in Libin, Cocktail workshop in Libramont-Chevigny, Cocktail workshop in Manhay, Cocktail workshop in Marche-en-Famenne, Cocktail workshop in Martelange, Cocktail workshop in Meix-devant-Virton, Cocktail workshop in Messancy, Cocktail workshop in Musson, Cocktail workshop in Nassogne, Cocktail workshop in Neufchâteau, Cocktail workshop in Paliseul, Cocktail workshop in Rendeux, Cocktail workshop in Rouvroy, Cocktail workshop in Sainte-Ode, Cocktail workshop in Saint-Hubert, Cocktail workshop in Saint-Léger, Cocktail workshop in Tellin, Cocktail workshop in Tenneville, Cocktail workshop in Tintigny, Cocktail workshop in Vaux-sur-Sûre, Cocktail workshop in Vielsalm, Cocktail workshop in Virton, Cocktail workshop in Wellin.
Workshop Cocktail in Brussel, Workshop Cocktail in Gent, Workshop Cocktail in Brugge, Workshop Cocktail in Bergen, Workshop Cocktail in Leuven, Workshop Cocktail in Mechelen, Workshop Cocktail in Aalst, Workshop Cocktail in Kortrijk, Workshop Cocktail in Hasselt, Workshop Cocktail in Sint-Niklaas, Workshop Cocktail in Oostende, Workshop Cocktail in Genk, Workshop Cocktail in Doornik, Workshop Cocktail in Turnhout, Workshop Cocktail in Geel, Workshop Cocktail in Roeselare, Workshop Cocktail in Moeskroen, Workshop Cocktail in Lokeren, Workshop Cocktail in Sint-Truiden, Workshop Cocktail in Herentals, Workshop Cocktail in Hoogstraten, Workshop Cocktail in Lier, Workshop Cocktail in Mechelen, Workshop Cocktail in Mortsel, Workshop Cocktail in Turnhout, Workshop Cocktail in Aartselaar, Workshop Cocktail in Antwerpen, Workshop Cocktail in Arendonk, Workshop Cocktail in Baarle-Hertog, Workshop Cocktail in Balen, Workshop Cocktail in Beerse, Workshop Cocktail in Berlaar, Workshop Cocktail in Boechout, Workshop Cocktail in Bonheiden, Workshop Cocktail in Boom, Workshop Cocktail in Bornem, Workshop Cocktail in Borsbeek, Workshop Cocktail in Brasschaat, Workshop Cocktail in Brecht, Workshop Cocktail in Dessel, Workshop Cocktail in Duffel, Workshop Cocktail in Edegem, Workshop Cocktail in Essen, Workshop Cocktail in Geel, Workshop Cocktail in Grobbendonk, Workshop Cocktail in Heist-op-den-Berg, Workshop Cocktail in Hemiksem, Workshop Cocktail in Herentals, Workshop Cocktail in Herenthout, Workshop Cocktail in Herselt, Workshop Cocktail in Hoogstraten, Workshop Cocktail in Hove, Workshop Cocktail in Hulshout, Workshop Cocktail in Kalmthout, Workshop Cocktail in Kapellen, Workshop Cocktail in Kasterlee, Workshop Cocktail in Kontich, Workshop Cocktail in Laakdal, Workshop Cocktail in Lier, Workshop Cocktail in Lille, Workshop Cocktail in Lint, Workshop Cocktail in Malle, Workshop Cocktail in Mechelen, Workshop Cocktail in Meerhout, Workshop Cocktail in Merksplas, Workshop Cocktail in Mol, Workshop Cocktail in Mortsel, Workshop Cocktail in Niel, Workshop Cocktail in Nijlen, Workshop Cocktail in Olen, Workshop Cocktail in Oud-Turnhout, Workshop Cocktail in Putte, Workshop Cocktail in Puurs, Workshop Cocktail in Ranst, Workshop Cocktail in Ravels, Workshop Cocktail in Retie, Workshop Cocktail in Rijkevorsel, Workshop Cocktail in Rumst, Workshop Cocktail in Schelle, Workshop Cocktail in Schilde, Workshop Cocktail in Schoten, Workshop Cocktail in Sint-Amands, Workshop Cocktail in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Cocktail in Stabroek, Workshop Cocktail in Turnhout, Workshop Cocktail in Vorselaar, Workshop Cocktail in Vosselaar, Workshop Cocktail in Westerlo, Workshop Cocktail in Wijnegem, Workshop Cocktail in Willebroek, Workshop Cocktail in Wommelgem, Workshop Cocktail in Wuustwezel, Workshop Cocktail in Zandhoven, Workshop Cocktail in Zoersel, Workshop Cocktail in Zwijndrecht, Workshop Cocktail in Gent, Workshop Cocktail in Brussel, Workshop Cocktail in Brugge, Workshop Cocktail in Leuven, Workshop Cocktail in Aalst, Workshop Cocktail in Kortrijk, Workshop Cocktail in Hasselt, Workshop Cocktail in Sint-Niklaas, Workshop Cocktail in Oostende, Workshop Cocktail in Genk, Workshop Cocktail in Doornik, Workshop Cocktail in Roeselare, Workshop Cocktail in Moeskroen, Workshop Cocktail in Lokeren, Workshop Cocktail in Sint-Truiden, Workshop Cocktail in Mariakerke, Workshop Cocktail in Drongen, Workshop Cocktail in Wondelgem, Workshop Cocktail in Sint-Amandsberg, Workshop Cocktail in Oostakker, Workshop Cocktail in Ledeberg, Workshop Cocktail in Gentbrugge, Workshop Cocktail in Afsnee, Workshop Cocktail in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Cocktail in Zwijnaarde, Workshop Cocktail in Wachtebeke, Workshop Cocktail in Lochristi, Workshop Cocktail in Destelbergen, Workshop Cocktail in Melle, Workshop Cocktail in Merelbeke, Workshop Cocktail in Heusden, Workshop Cocktail in Zevergem, Workshop Cocktail in De Pinte, Workshop Cocktail in Sint-Martens-Latem, Workshop Cocktail in Sint-Martens-Leerne, Workshop Cocktail in Deinze, Workshop Cocktail in Vosselare, Workshop Cocktail in Nevele, Workshop Cocktail in Landegem, Workshop Cocktail in Merendree, Workshop Cocktail in Alken, Workshop Cocktail in As, Workshop Cocktail in Beringen, Workshop Cocktail in Bilzen, Workshop Cocktail in Bocholt, Workshop Cocktail in Borgloon, Workshop Cocktail in Bree, Workshop Cocktail in Diepenbeek, Workshop Cocktail in Dilsen-Stokkem, Workshop Cocktail in Genk, Workshop Cocktail in Gingelom, Workshop Cocktail in Halen, Workshop Cocktail in Ham, Workshop Cocktail in Hamont-Achel, Workshop Cocktail in Hechtel-Eksel, Workshop Cocktail in Heers, Workshop Cocktail in Herk-de-Stad, Workshop Cocktail in Herstappe, Workshop Cocktail in Heusden-Zolder, Workshop Cocktail in Hoeselt, Workshop Cocktail in Houthalen-Helchteren, Workshop Cocktail in Kinrooi, Workshop Cocktail in Kortessem, Workshop Cocktail in Lanaken, Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in Leopoldsburg, Workshop Cocktail in Lommel, Workshop Cocktail in Lummen, Workshop Cocktail in Maaseik, Workshop Cocktail in Maasmechelen, Workshop Cocktail in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Cocktail in Neerpelt, Workshop Cocktail in Nieuwerkerken, Workshop Cocktail in Opglabbeek, Workshop Cocktail in Overpelt, Workshop Cocktail in Peer, Workshop Cocktail in Riemst, Workshop Cocktail in Sint-Truiden, Workshop Cocktail in Tessenderlo, Workshop Cocktail in Tongeren, Workshop Cocktail in Voeren, Workshop Cocktail in Wellen, Workshop Cocktail in Zonhoven, Workshop Cocktail in Zutendaal, Workshop Cocktail in Aarschot, Workshop Cocktail in Affligem, Workshop Cocktail in Asse, Workshop Cocktail in Beersel, Workshop Cocktail in Begijnendijk, Workshop Cocktail in Bekkevoort, Workshop Cocktail in Bertem, Workshop Cocktail in Bever, Workshop Cocktail in Bierbeek, Workshop Cocktail in Boortmeerbeek, Workshop Cocktail in Boutersem, Workshop Cocktail in Diest, Workshop Cocktail in Dilbeek, Workshop Cocktail in Drogenbos, Workshop Cocktail in Galmaarden, Workshop Cocktail in Geetbets, Workshop Cocktail in Glabbeek, Workshop Cocktail in Gooik, Workshop Cocktail in Grimbergen, Workshop Cocktail in Haacht, Workshop Cocktail in Halle, Workshop Cocktail in Herent, Workshop Cocktail in Herne, Workshop Cocktail in Hoegaarden, Workshop Cocktail in Hoeilaart, Workshop Cocktail in Holsbeek, Workshop Cocktail in Huldenberg, Workshop Cocktail in Kampenhout, Workshop Cocktail in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Cocktail in Keerbergen, Workshop Cocktail in Kortenaken, Workshop Cocktail in Kortenberg, Workshop Cocktail in Kraainem, Workshop Cocktail in Landen, Workshop Cocktail in Lennik, Workshop Cocktail in Liedekerke, Workshop Cocktail in Linkebeek, Workshop Cocktail in Linter, Workshop Cocktail in Londerzeel, Workshop Cocktail in Lubbeek, Workshop Cocktail in Machelen, Workshop Cocktail in Meise, Workshop Cocktail in Merchtem, Workshop Cocktail in Opwijk, Workshop Cocktail in Oud-Heverlee, Workshop Cocktail in Overijse, Workshop Cocktail in Pepingen, Workshop Cocktail in Roosdaal, Workshop Cocktail in Rotselaar, Workshop Cocktail in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Cocktail in Sint-Genesius-Rode, Workshop Cocktail in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Cocktail in Steenokkerzeel, Workshop Cocktail in Ternat, Workshop Cocktail in Tervuren, Workshop Cocktail in Tielt-Winge, Workshop Cocktail in Tienen, Workshop Cocktail in Tremelo, Workshop Cocktail in Vilvoorde, Workshop Cocktail in Wemmel, Workshop Cocktail in Wezembeek-Oppem, Workshop Cocktail in Zaventem, Workshop Cocktail in Zemst, Workshop Cocktail in Zoutleeuw, Workshop Cocktail in Alveringem, Workshop Cocktail in Anzegem, Workshop Cocktail in Ardooie, Workshop Cocktail in Avelgem, Workshop Cocktail in Beernem, Workshop Cocktail in Blankenberge, Workshop Cocktail in Bredene, Workshop Cocktail in Damme, Workshop Cocktail in De Haan, Workshop Cocktail in De Panne, Workshop Cocktail in Deerlijk, Workshop Cocktail in Dentergem, Workshop Cocktail in Diksmuide, Workshop Cocktail in Gistel, Workshop Cocktail in Harelbeke, Workshop Cocktail in Heuvelland, Workshop Cocktail in Hooglede, Workshop Cocktail in Houthulst, Workshop Cocktail in Ichtegem, Workshop Cocktail in Ieper, Workshop Cocktail in Ingelmunster, Workshop Cocktail in Izegem, Workshop Cocktail in Jabbeke, Workshop Cocktail in Knokke-Heist, Workshop Cocktail in Koekelare, Workshop Cocktail in Koksijde, Workshop Cocktail in Kortemark, Workshop Cocktail in Kortrijk, Workshop Cocktail in Kuurne, Workshop Cocktail in Langemark-Poelkapelle, Workshop Cocktail in Ledegem, Workshop Cocktail in Lendelede, Workshop Cocktail in Lichtervelde, Workshop Cocktail in Lo-Reninge, Workshop Cocktail in Menen, Workshop Cocktail in Mesen, Workshop Cocktail in Meulebeke, Workshop Cocktail in Middelkerke, Workshop Cocktail in Moorslede, Workshop Cocktail in Nieuwpoort, Workshop Cocktail in Oostende, Workshop Cocktail in Oostkamp, Workshop Cocktail in Oostrozebeke, Workshop Cocktail in Oudenburg, Workshop Cocktail in Pittem, Workshop Cocktail in Poperinge, Workshop Cocktail in Roeselare, Workshop Cocktail in Ruiselede, Workshop Cocktail in Spiere-Helkijn, Workshop Cocktail in Staden, Workshop Cocktail in Tielt, Workshop Cocktail in Torhout, Workshop Cocktail in Veurne, Workshop Cocktail in Vleteren, Workshop Cocktail in Waregem, Workshop Cocktail in Wervik, Workshop Cocktail in Wevelgem, Workshop Cocktail in Wielsbeke, Workshop Cocktail in Wingene, Workshop Cocktail in Zedelgem, Workshop Cocktail in Zonnebeke, Workshop Cocktail in Zuienkerke, Workshop Cocktail in Zwevegem, Workshop Cocktail in Aarlen, Workshop Cocktail in Attert, Workshop Cocktail in Aubange, Workshop Cocktail in Bastenaken, Workshop Cocktail in Bertogne, Workshop Cocktail in Bertrix, Workshop Cocktail in Bouillon, Workshop Cocktail in Chiny, Workshop Cocktail in Daverdisse, Workshop Cocktail in Durbuy, Workshop Cocktail in Érezée, Workshop Cocktail in Étalle, Workshop Cocktail in Fauvillers, Workshop Cocktail in Florenville, Workshop Cocktail in Gouvy, Workshop Cocktail in Habay, Workshop Cocktail in Herbeumont, Workshop Cocktail in Hotton, Workshop Cocktail in Houffalize, Workshop Cocktail in La Roche-en-Ardenne, Workshop Cocktail in Léglise, Workshop Cocktail in Libin, Workshop Cocktail in Libramont-Chevigny, Workshop Cocktail in Manhay, Workshop Cocktail in Marche-en-Famenne, Workshop Cocktail in Martelange, Workshop Cocktail in Meix-devant-Virton, Workshop Cocktail in Messancy, Workshop Cocktail in Musson, Workshop Cocktail in Nassogne, Workshop Cocktail in Neufchâteau, Workshop Cocktail in Paliseul, Workshop Cocktail in Rendeux, Workshop Cocktail in Rouvroy, Workshop Cocktail in Sainte-Ode, Workshop Cocktail in Saint-Hubert, Workshop Cocktail in Saint-Léger, Workshop Cocktail in Tellin, Workshop Cocktail in Tenneville, Workshop Cocktail in Tintigny, Workshop Cocktail in Vaux-sur-Sûre, Workshop Cocktail in Vielsalm, Workshop Cocktail in Virton, Workshop Cocktail in Wellin.