streetdance workshop

Ga je een vrijgezellenfeest organiseren? Djembé Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Djembé Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Streetdance?

Met onze Streetdanceworkshop leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Streetdance dansen .

Onze Streetdanceworkshopkunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:

In Gent:
Hotel Harmony, Kraanlei 37, 9000 Gent [www.hotel-harmony.be]
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop Streetdance houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.


Wil je iets echt origineels, dan heeft Djembé Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Streetdance workshop of voor één van onze andere workshops. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.


Beschrijving workshop Streetdance
Energiek – Expressief – Dynamisch–Stoer-Hip hop muziek

Oorsprong en achtergrond
Streetdance is ontstaan begin jaren '80 in New York. Vooral in de achterbuurten werd er veel op straat gedanst. Hier komt ook de naam vandaan. Deze dansers zijn vaak gekleed in "baggy clothes". Dit is ruim en dansbaar zittende kleding. In Europa brak streetdance pas door in de jaren '90. Bij streetdance zijn veel bewegingen gericht op bewegingen uit videoclips. Streetdance verandert hierdoor eigenlijk continu. De streetdancebewegingen zijn vaak vrij losjes en komen heel luchtig over. Er wordt meestal op heel snelle muziek gedanst, waardoor het een flitsend effect heeft. Een van de bekendste bewegingen is de snake. Deze is gebaseerd op de lenigheid van een slang. Het is hierbij eigenlijk de bedoeling dat men als het ware met zijn lichaam "rolt". Streetdance is "bouncen op de beat" men danst streetdance vooral op Hip Hop en R&B muziek. Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten, maar op straat, in clubs en op middelbare scholen. Tegenwoordig kan het gezien worden als een onderdeel van de Hip Hop en Funkdance stijlen, die hun oorsprong al in de jaren '70 hadden.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Streetdance.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Hip hop muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje
We werken uitsluitend met professionele Streetdance docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Streetdance workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Streetdance met eventueel een heerlijk diner naar keuze
Het vrijgezellenfeest maak je helemaal compleet als je de workshop streetdance afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen afname van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend, vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Streetdance workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Streetdance workshop
Mini- Street dance workshop [60 minuten]
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige dans

Super- Streetdanceworkshop [90 minuten]
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografische dans

Luxe- Streetdance workshop [120 minuten]
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een complexe choreografische dans

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Streetdance en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs

Djembé Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Streetdance workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktail shaken workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Workshop Streetdance in Brussel, Workshop Streetdance in Gent, Workshop Streetdance in Brugge, Workshop Streetdance in Bergen, Workshop Streetdance in Leuven, Workshop Streetdance in Mechelen, Workshop Streetdance in Aalst, Workshop Streetdance in Kortrijk, Workshop Streetdance in Hasselt, Workshop Streetdance in Sint-Niklaas, Workshop Streetdance in Oostende, Workshop Streetdance in Genk, Workshop Streetdance in Doornik, Workshop Streetdance in Turnhout, Workshop Streetdance in Geel, Workshop Streetdance in Roeselare, Workshop Streetdance in Moeskroen, Workshop Streetdance in Lokeren, Workshop Streetdance in Sint-Truiden, Workshop Streetdance in Herentals, Workshop Streetdance in Hoogstraten, Workshop Streetdance in Lier, Workshop Streetdance in Mechelen, Workshop Streetdance in Mortsel, Workshop Streetdance in Turnhout, Workshop Streetdance in Aartselaar, Workshop Streetdance in Antwerpen, Workshop Streetdance in Arendonk, Workshop Streetdance in Baarle-Hertog, Workshop Streetdance in Balen, Workshop Streetdance in Beerse, Workshop Streetdance in Berlaar, Workshop Streetdance in Boechout, Workshop Streetdance in Bonheiden, Workshop Streetdance in Boom, Workshop Streetdance in Bornem, Workshop Streetdance in Borsbeek, Workshop Streetdance in Brasschaat, Workshop Streetdance in Brecht, Workshop Streetdance in Dessel, Workshop Streetdance in Duffel, Workshop Streetdance in Edegem, Workshop Streetdance in Essen, Workshop Streetdance in Geel, Workshop Streetdance in Grobbendonk, Workshop Streetdance in Heist-op-den-Berg, Workshop Streetdance in Hemiksem, Workshop Streetdance in Herentals, Workshop Streetdance in Herenthout, Workshop Streetdance in Herselt, Workshop Streetdance in Hoogstraten, Workshop Streetdance in Hove, Workshop Streetdance in Hulshout, Workshop Streetdance in Kalmthout, Workshop Streetdance in Kapellen, Workshop Streetdance in Kasterlee, Workshop Streetdance in Kontich, Workshop Streetdance in Laakdal, Workshop Streetdance in Lier, Workshop Streetdance in Lille, Workshop Streetdance in Lint, Workshop Streetdance in Malle, Workshop Streetdance in Mechelen, Workshop Streetdance in Meerhout, Workshop Streetdance in Merksplas, Workshop Streetdance in Mol, Workshop Streetdance in Mortsel, Workshop Streetdance in Niel, Workshop Streetdance in Nijlen, Workshop Streetdance in Olen, Workshop Streetdance in Oud-Turnhout, Workshop Streetdance in Putte, Workshop Streetdance in Puurs, Workshop Streetdance in Ranst, Workshop Streetdance in Ravels, Workshop Streetdance in Retie, Workshop Streetdance in Rijkevorsel, Workshop Streetdance in Rumst, Workshop Streetdance in Schelle, Workshop Streetdance in Schilde, Workshop Streetdance in Schoten, Workshop Streetdance in Sint-Amands, Workshop Streetdance in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Streetdance in Stabroek, Workshop Streetdance in Turnhout, Workshop Streetdance in Vorselaar, Workshop Streetdance in Vosselaar, Workshop Streetdance in Westerlo, Workshop Streetdance in Wijnegem, Workshop Streetdance in Willebroek, Workshop Streetdance in Wommelgem, Workshop Streetdance in Wuustwezel, Workshop Streetdance in Zandhoven, Workshop Streetdance in Zoersel, Workshop Streetdance in Zwijndrecht, Workshop Streetdance in Gent, Workshop Streetdance in Brussel, Workshop Streetdance in Brugge, Workshop Streetdance in Leuven, Workshop Streetdance in Aalst, Workshop Streetdance in Kortrijk, Workshop Streetdance in Hasselt, Workshop Streetdance in Sint-Niklaas, Workshop Streetdance in Oostende, Workshop Streetdance in Genk, Workshop Streetdance in Doornik, Workshop Streetdance in Roeselare, Workshop Streetdance in Moeskroen, Workshop Streetdance in Lokeren, Workshop Streetdance in Sint-Truiden, Workshop Streetdance in Mariakerke, Workshop Streetdance in Drongen, Workshop Streetdance in Wondelgem, Workshop Streetdance in Sint-Amandsberg, Workshop Streetdance in Oostakker, Workshop Streetdance in Ledeberg, Workshop Streetdance in Gentbrugge, Workshop Streetdance in Afsnee, Workshop Streetdance in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Streetdance in Zwijnaarde, Workshop Streetdance in Wachtebeke, Workshop Streetdance in Lochristi, Workshop Streetdance in Destelbergen, Workshop Streetdance in Melle, Workshop Streetdance in Merelbeke, Workshop Streetdance in Heusden, Workshop Streetdance in Zevergem, Workshop Streetdance in De Pinte, Workshop Streetdance in Sint-Martens-Latem, Workshop Streetdance in Sint-Martens-Leerne, Workshop Streetdance in Deinze, Workshop Streetdance in Vosselare, Workshop Streetdance in Nevele, Workshop Streetdance in Landegem, Workshop Streetdance in Merendree, Workshop Streetdance in Alken, Workshop Streetdance in As, Workshop Streetdance in Beringen, Workshop Streetdance in Bilzen, Workshop Streetdance in Bocholt, Workshop Streetdance in Borgloon, Workshop Streetdance in Bree, Workshop Streetdance in Diepenbeek, Workshop Streetdance in Dilsen-Stokkem, Workshop Streetdance in Genk, Workshop Streetdance in Gingelom, Workshop Streetdance in Halen, Workshop Streetdance in Ham, Workshop Streetdance in Hamont-Achel, Workshop Streetdance in Hechtel-Eksel, Workshop Streetdance in Heers, Workshop Streetdance in Herk-de-Stad, Workshop Streetdance in Herstappe, Workshop Streetdance in Heusden-Zolder, Workshop Streetdance in Hoeselt, Workshop Streetdance in Houthalen-Helchteren, Workshop Streetdance in Kinrooi, Workshop Streetdance in Kortessem, Workshop Streetdance in Lanaken, Workshop Streetdance in , Workshop Streetdance in , Workshop Streetdance in , Workshop Streetdance in , Workshop Streetdance in , Workshop Streetdance in , Workshop Streetdance in , Workshop Streetdance in , Workshop Streetdance in Leopoldsburg, Workshop Streetdance in Lommel, Workshop Streetdance in Lummen, Workshop Streetdance in Maaseik, Workshop Streetdance in Maasmechelen, Workshop Streetdance in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Streetdance in Neerpelt, Workshop Streetdance in Nieuwerkerken, Workshop Streetdance in Opglabbeek, Workshop Streetdance in Overpelt, Workshop Streetdance in Peer, Workshop Streetdance in Riemst, Workshop Streetdance in Sint-Truiden, Workshop Streetdance in Tessenderlo, Workshop Streetdance in Tongeren, Workshop Streetdance in Voeren, Workshop Streetdance in Wellen, Workshop Streetdance in Zonhoven, Workshop Streetdance in Zutendaal, Workshop Streetdance in Aarschot, Workshop Streetdance in Affligem, Workshop Streetdance in Asse, Workshop Streetdance in Beersel, Workshop Streetdance in Begijnendijk, Workshop Streetdance in Bekkevoort, Workshop Streetdance in Bertem, Workshop Streetdance in Bever, Workshop Streetdance in Bierbeek, Workshop Streetdance in Boortmeerbeek, Workshop Streetdance in Boutersem, Workshop Streetdance in Diest, Workshop Streetdance in Dilbeek, Workshop Streetdance in Drogenbos, Workshop Streetdance in Galmaarden, Workshop Streetdance in Geetbets, Workshop Streetdance in Glabbeek, Workshop Streetdance in Gooik, Workshop Streetdance in Grimbergen, Workshop Streetdance in Haacht, Workshop Streetdance in Halle, Workshop Streetdance in Herent, Workshop Streetdance in Herne, Workshop Streetdance in Hoegaarden, Workshop Streetdance in Hoeilaart, Workshop Streetdance in Holsbeek, Workshop Streetdance in Huldenberg, Workshop Streetdance in Kampenhout, Workshop Streetdance in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Streetdance in Keerbergen, Workshop Streetdance in Kortenaken, Workshop Streetdance in Kortenberg, Workshop Streetdance in Kraainem, Workshop Streetdance in Landen, Workshop Streetdance in Lennik, Workshop Streetdance in Liedekerke, Workshop Streetdance in Linkebeek, Workshop Streetdance in Linter, Workshop Streetdance in Londerzeel, Workshop Streetdance in Lubbeek, Workshop Streetdance in Machelen, Workshop Streetdance in Meise, Workshop Streetdance in Merchtem, Workshop Streetdance in Opwijk, Workshop Streetdance in Oud-Heverlee, Workshop Streetdance in Overijse, Workshop Streetdance in Pepingen, Workshop Streetdance in Roosdaal, Workshop Streetdance in Rotselaar, Workshop Streetdance in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Streetdance in Sint-Genesius-Rode, Workshop Streetdance in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Streetdance in Steenokkerzeel, Workshop Streetdance in Ternat, Workshop Streetdance in Tervuren, Workshop Streetdance in Tielt-Winge, Workshop Streetdance in Tienen, Workshop Streetdance in Tremelo, Workshop Streetdance in Vilvoorde, Workshop Streetdance in Wemmel, Workshop Streetdance in Wezembeek-Oppem, Workshop Streetdance in Zaventem, Workshop Streetdance in Zemst, Workshop Streetdance in Zoutleeuw, Workshop Streetdance in Alveringem, Workshop Streetdance in Anzegem, Workshop Streetdance in Ardooie, Workshop Streetdance in Avelgem, Workshop Streetdance in Beernem, Workshop Streetdance in Blankenberge, Workshop Streetdance in Bredene, Workshop Streetdance in Damme, Workshop Streetdance in De Haan, Workshop Streetdance in De Panne, Workshop Streetdance in Deerlijk, Workshop Streetdance in Dentergem, Workshop Streetdance in Diksmuide, Workshop Streetdance in Gistel, Workshop Streetdance in Harelbeke, Workshop Streetdance in Heuvelland, Workshop Streetdance in Hooglede, Workshop Streetdance in Houthulst, Workshop Streetdance in Ichtegem, Workshop Streetdance in Ieper, Workshop Streetdance in Ingelmunster, Workshop Streetdance in Izegem, Workshop Streetdance in Jabbeke, Workshop Streetdance in Knokke-Heist, Workshop Streetdance in Koekelare, Workshop Streetdance in Koksijde, Workshop Streetdance in Kortemark, Workshop Streetdance in Kortrijk, Workshop Streetdance in Kuurne, Workshop Streetdance in Langemark-Poelkapelle, Workshop Streetdance in Ledegem, Workshop Streetdance in Lendelede, Workshop Streetdance in Lichtervelde, Workshop Streetdance in Lo-Reninge, Workshop Streetdance in Menen, Workshop Streetdance in Mesen, Workshop Streetdance in Meulebeke, Workshop Streetdance in Middelkerke, Workshop Streetdance in Moorslede, Workshop Streetdance in Nieuwpoort, Workshop Streetdance in Oostende, Workshop Streetdance in Oostkamp, Workshop Streetdance in Oostrozebeke, Workshop Streetdance in Oudenburg, Workshop Streetdance in Pittem, Workshop Streetdance in Poperinge, Workshop Streetdance in Roeselare, Workshop Streetdance in Ruiselede, Workshop Streetdance in Spiere-Helkijn, Workshop Streetdance in Staden, Workshop Streetdance in Tielt, Workshop Streetdance in Torhout, Workshop Streetdance in Veurne, Workshop Streetdance in Vleteren, Workshop Streetdance in Waregem, Workshop Streetdance in Wervik, Workshop Streetdance in Wevelgem, Workshop Streetdance in Wielsbeke, Workshop Streetdance in Wingene, Workshop Streetdance in Zedelgem, Workshop Streetdance in Zonnebeke, Workshop Streetdance in Zuienkerke, Workshop Streetdance in Zwevegem, Workshop Streetdance in Aarlen, Workshop Streetdance in Attert, Workshop Streetdance in Aubange, Workshop Streetdance in Bastenaken, Workshop Streetdance in Bertogne, Workshop Streetdance in Bertrix, Workshop Streetdance in Bouillon, Workshop Streetdance in Chiny, Workshop Streetdance in Daverdisse, Workshop Streetdance in Durbuy, Workshop Streetdance in Érezée, Workshop Streetdance in Étalle, Workshop Streetdance in Fauvillers, Workshop Streetdance in Florenville, Workshop Streetdance in Gouvy, Workshop Streetdance in Habay, Workshop Streetdance in Herbeumont, Workshop Streetdance in Hotton, Workshop Streetdance in Houffalize, Workshop Streetdance in La Roche-en-Ardenne, Workshop Streetdance in Léglise, Workshop Streetdance in Libin, Workshop Streetdance in Libramont-Chevigny, Workshop Streetdance in Manhay, Workshop Streetdance in Marche-en-Famenne, Workshop Streetdance in Martelange, Workshop Streetdance in Meix-devant-Virton, Workshop Streetdance in Messancy, Workshop Streetdance in Musson, Workshop Streetdance in Nassogne, Workshop Streetdance in Neufchâteau, Workshop Streetdance in Paliseul, Workshop Streetdance in Rendeux, Workshop Streetdance in Rouvroy, Workshop Streetdance in Sainte-Ode, Workshop Streetdance in Saint-Hubert, Workshop Streetdance in Saint-Léger, Workshop Streetdance in Tellin, Workshop Streetdance in Tenneville, Workshop Streetdance in Tintigny, Workshop Streetdance in Vaux-sur-Sûre, Workshop Streetdance in Vielsalm, Workshop Streetdance in Virton, Workshop Streetdance in Wellin.

Streetdance workshop in Brussel, Streetdance workshop in Gent, Streetdance workshop in Brugge, Streetdance workshop in Bergen, Streetdance workshop in Leuven, Streetdance workshop in Mechelen, Streetdance workshop in Aalst, Streetdance workshop in Kortrijk, Streetdance workshop in Hasselt, Streetdance workshop in Sint-Niklaas, Streetdance workshop in Oostende, Streetdance workshop in Genk, Streetdance workshop in Doornik, Streetdance workshop in Turnhout, Streetdance workshop in Geel, Streetdance workshop in Roeselare, Streetdance workshop in Moeskroen, Streetdance workshop in Lokeren, Streetdance workshop in Sint-Truiden, Streetdance workshop in Herentals, Streetdance workshop in Hoogstraten, Streetdance workshop in Lier, Streetdance workshop in Mechelen, Streetdance workshop in Mortsel, Streetdance workshop in Turnhout, Streetdance workshop in Aartselaar, Streetdance workshop in Antwerpen, Streetdance workshop in Arendonk, Streetdance workshop in Baarle-Hertog, Streetdance workshop in Balen, Streetdance workshop in Beerse, Streetdance workshop in Berlaar, Streetdance workshop in Boechout, Streetdance workshop in Bonheiden, Streetdance workshop in Boom, Streetdance workshop in Bornem, Streetdance workshop in Borsbeek, Streetdance workshop in Brasschaat, Streetdance workshop in Brecht, Streetdance workshop in Dessel, Streetdance workshop in Duffel, Streetdance workshop in Edegem, Streetdance workshop in Essen, Streetdance workshop in Geel, Streetdance workshop in Grobbendonk, Streetdance workshop in Heist-op-den-Berg, Streetdance workshop in Hemiksem, Streetdance workshop in Herentals, Streetdance workshop in Herenthout, Streetdance workshop in Herselt, Streetdance workshop in Hoogstraten, Streetdance workshop in Hove, Streetdance workshop in Hulshout, Streetdance workshop in Kalmthout, Streetdance workshop in Kapellen, Streetdance workshop in Kasterlee, Streetdance workshop in Kontich, Streetdance workshop in Laakdal, Streetdance workshop in Lier, Streetdance workshop in Lille, Streetdance workshop in Lint, Streetdance workshop in Malle, Streetdance workshop in Mechelen, Streetdance workshop in Meerhout, Streetdance workshop in Merksplas, Streetdance workshop in Mol, Streetdance workshop in Mortsel, Streetdance workshop in Niel, Streetdance workshop in Nijlen, Streetdance workshop in Olen, Streetdance workshop in Oud-Turnhout, Streetdance workshop in Putte, Streetdance workshop in Puurs, Streetdance workshop in Ranst, Streetdance workshop in Ravels, Streetdance workshop in Retie, Streetdance workshop in Rijkevorsel, Streetdance workshop in Rumst, Streetdance workshop in Schelle, Streetdance workshop in Schilde, Streetdance workshop in Schoten, Streetdance workshop in Sint-Amands, Streetdance workshop in Sint-Katelijne-Waver, Streetdance workshop in Stabroek, Streetdance workshop in Turnhout, Streetdance workshop in Vorselaar, Streetdance workshop in Vosselaar, Streetdance workshop in Westerlo, Streetdance workshop in Wijnegem, Streetdance workshop in Willebroek, Streetdance workshop in Wommelgem, Streetdance workshop in Wuustwezel, Streetdance workshop in Zandhoven, Streetdance workshop in Zoersel, Streetdance workshop in Zwijndrecht, Streetdance workshop in Gent, Streetdance workshop in Brussel, Streetdance workshop in Brugge, Streetdance workshop in Leuven, Streetdance workshop in Aalst, Streetdance workshop in Kortrijk, Streetdance workshop in Hasselt, Streetdance workshop in Sint-Niklaas, Streetdance workshop in Oostende, Streetdance workshop in Genk, Streetdance workshop in Doornik, Streetdance workshop in Roeselare, Streetdance workshop in Moeskroen, Streetdance workshop in Lokeren, Streetdance workshop in Sint-Truiden, Streetdance workshop in Mariakerke, Streetdance workshop in Drongen, Streetdance workshop in Wondelgem, Streetdance workshop in Sint-Amandsberg, Streetdance workshop in Oostakker, Streetdance workshop in Ledeberg, Streetdance workshop in Gentbrugge, Streetdance workshop in Afsnee, Streetdance workshop in Sint-Denijs-Westrem, Streetdance workshop in Zwijnaarde, Streetdance workshop in Wachtebeke, Streetdance workshop in Lochristi, Streetdance workshop in Destelbergen, Streetdance workshop in Melle, Streetdance workshop in Merelbeke, Streetdance workshop in Heusden, Streetdance workshop in Zevergem, Streetdance workshop in De Pinte, Streetdance workshop in Sint-Martens-Latem, Streetdance workshop in Sint-Martens-Leerne, Streetdance workshop in Deinze, Streetdance workshop in Vosselare, Streetdance workshop in Nevele, Streetdance workshop in Landegem, Streetdance workshop in Merendree, Streetdance workshop in Alken, Streetdance workshop in As, Streetdance workshop in Beringen, Streetdance workshop in Bilzen, Streetdance workshop in Bocholt, Streetdance workshop in Borgloon, Streetdance workshop in Bree, Streetdance workshop in Diepenbeek, Streetdance workshop in Dilsen-Stokkem, Streetdance workshop in Genk, Streetdance workshop in Gingelom, Streetdance workshop in Halen, Streetdance workshop in Ham, Streetdance workshop in Hamont-Achel, Streetdance workshop in Hechtel-Eksel, Streetdance workshop in Heers, Streetdance workshop in Herk-de-Stad, Streetdance workshop in Herstappe, Streetdance workshop in Heusden-Zolder, Streetdance workshop in Hoeselt, Streetdance workshop in Houthalen-Helchteren, Streetdance workshop in Kinrooi, Streetdance workshop in Kortessem, Streetdance workshop in Lanaken, Streetdance workshop in , Streetdance workshop in , Streetdance workshop in , Streetdance workshop in , Streetdance workshop in , Streetdance workshop in , Streetdance workshop in , Streetdance workshop in , Streetdance workshop in Leopoldsburg, Streetdance workshop in Lommel, Streetdance workshop in Lummen, Streetdance workshop in Maaseik, Streetdance workshop in Maasmechelen, Streetdance workshop in Meeuwen-Gruitrode, Streetdance workshop in Neerpelt, Streetdance workshop in Nieuwerkerken, Streetdance workshop in Opglabbeek, Streetdance workshop in Overpelt, Streetdance workshop in Peer, Streetdance workshop in Riemst, Streetdance workshop in Sint-Truiden, Streetdance workshop in Tessenderlo, Streetdance workshop in Tongeren, Streetdance workshop in Voeren, Streetdance workshop in Wellen, Streetdance workshop in Zonhoven, Streetdance workshop in Zutendaal, Streetdance workshop in Aarschot, Streetdance workshop in Affligem, Streetdance workshop in Asse, Streetdance workshop in Beersel, Streetdance workshop in Begijnendijk, Streetdance workshop in Bekkevoort, Streetdance workshop in Bertem, Streetdance workshop in Bever, Streetdance workshop in Bierbeek, Streetdance workshop in Boortmeerbeek, Streetdance workshop in Boutersem, Streetdance workshop in Diest, Streetdance workshop in Dilbeek, Streetdance workshop in Drogenbos, Streetdance workshop in Galmaarden, Streetdance workshop in Geetbets, Streetdance workshop in Glabbeek, Streetdance workshop in Gooik, Streetdance workshop in Grimbergen, Streetdance workshop in Haacht, Streetdance workshop in Halle, Streetdance workshop in Herent, Streetdance workshop in Herne, Streetdance workshop in Hoegaarden, Streetdance workshop in Hoeilaart, Streetdance workshop in Holsbeek, Streetdance workshop in Huldenberg, Streetdance workshop in Kampenhout, Streetdance workshop in Kapelle-op-den-Bos, Streetdance workshop in Keerbergen, Streetdance workshop in Kortenaken, Streetdance workshop in Kortenberg, Streetdance workshop in Kraainem, Streetdance workshop in Landen, Streetdance workshop in Lennik, Streetdance workshop in Liedekerke, Streetdance workshop in Linkebeek, Streetdance workshop in Linter, Streetdance workshop in Londerzeel, Streetdance workshop in Lubbeek, Streetdance workshop in Machelen, Streetdance workshop in Meise, Streetdance workshop in Merchtem, Streetdance workshop in Opwijk, Streetdance workshop in Oud-Heverlee, Streetdance workshop in Overijse, Streetdance workshop in Pepingen, Streetdance workshop in Roosdaal, Streetdance workshop in Rotselaar, Streetdance workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Streetdance workshop in Sint-Genesius-Rode, Streetdance workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Streetdance workshop in Steenokkerzeel, Streetdance workshop in Ternat, Streetdance workshop in Tervuren, Streetdance workshop in Tielt-Winge, Streetdance workshop in Tienen, Streetdance workshop in Tremelo, Streetdance workshop in Vilvoorde, Streetdance workshop in Wemmel, Streetdance workshop in Wezembeek-Oppem, Streetdance workshop in Zaventem, Streetdance workshop in Zemst, Streetdance workshop in Zoutleeuw, Streetdance workshop in Alveringem, Streetdance workshop in Anzegem, Streetdance workshop in Ardooie, Streetdance workshop in Avelgem, Streetdance workshop in Beernem, Streetdance workshop in Blankenberge, Streetdance workshop in Bredene, Streetdance workshop in Damme, Streetdance workshop in De Haan, Streetdance workshop in De Panne, Streetdance workshop in Deerlijk, Streetdance workshop in Dentergem, Streetdance workshop in Diksmuide, Streetdance workshop in Gistel, Streetdance workshop in Harelbeke, Streetdance workshop in Heuvelland, Streetdance workshop in Hooglede, Streetdance workshop in Houthulst, Streetdance workshop in Ichtegem, Streetdance workshop in Ieper, Streetdance workshop in Ingelmunster, Streetdance workshop in Izegem, Streetdance workshop in Jabbeke, Streetdance workshop in Knokke-Heist, Streetdance workshop in Koekelare, Streetdance workshop in Koksijde, Streetdance workshop in Kortemark, Streetdance workshop in Kortrijk, Streetdance workshop in Kuurne, Streetdance workshop in Langemark-Poelkapelle, Streetdance workshop in Ledegem, Streetdance workshop in Lendelede, Streetdance workshop in Lichtervelde, Streetdance workshop in Lo-Reninge, Streetdance workshop in Menen, Streetdance workshop in Mesen, Streetdance workshop in Meulebeke, Streetdance workshop in Middelkerke, Streetdance workshop in Moorslede, Streetdance workshop in Nieuwpoort, Streetdance workshop in Oostende, Streetdance workshop in Oostkamp, Streetdance workshop in Oostrozebeke, Streetdance workshop in Oudenburg, Streetdance workshop in Pittem, Streetdance workshop in Poperinge, Streetdance workshop in Roeselare, Streetdance workshop in Ruiselede, Streetdance workshop in Spiere-Helkijn, Streetdance workshop in Staden, Streetdance workshop in Tielt, Streetdance workshop in Torhout, Streetdance workshop in Veurne, Streetdance workshop in Vleteren, Streetdance workshop in Waregem, Streetdance workshop in Wervik, Streetdance workshop in Wevelgem, Streetdance workshop in Wielsbeke, Streetdance workshop in Wingene, Streetdance workshop in Zedelgem, Streetdance workshop in Zonnebeke, Streetdance workshop in Zuienkerke, Streetdance workshop in Zwevegem, Streetdance workshop in Aarlen, Streetdance workshop in Attert, Streetdance workshop in Aubange, Streetdance workshop in Bastenaken, Streetdance workshop in Bertogne, Streetdance workshop in Bertrix, Streetdance workshop in Bouillon, Streetdance workshop in Chiny, Streetdance workshop in Daverdisse, Streetdance workshop in Durbuy, Streetdance workshop in Érezée, Streetdance workshop in Étalle, Streetdance workshop in Fauvillers, Streetdance workshop in Florenville, Streetdance workshop in Gouvy, Streetdance workshop in Habay, Streetdance workshop in Herbeumont, Streetdance workshop in Hotton, Streetdance workshop in Houffalize, Streetdance workshop in La Roche-en-Ardenne, Streetdance workshop in Léglise, Streetdance workshop in Libin, Streetdance workshop in Libramont-Chevigny, Streetdance workshop in Manhay, Streetdance workshop in Marche-en-Famenne, Streetdance workshop in Martelange, Streetdance workshop in Meix-devant-Virton, Streetdance workshop in Messancy, Streetdance workshop in Musson, Streetdance workshop in Nassogne, Streetdance workshop in Neufchâteau, Streetdance workshop in Paliseul, Streetdance workshop in Rendeux, Streetdance workshop in Rouvroy, Streetdance workshop in Sainte-Ode, Streetdance workshop in Saint-Hubert, Streetdance workshop in Saint-Léger, Streetdance workshop in Tellin, Streetdance workshop in Tenneville, Streetdance workshop in Tintigny, Streetdance workshop in Vaux-sur-Sûre, Streetdance workshop in Vielsalm, Streetdance workshop in Virton, Streetdance workshop in Wellin.

Streetdanceles in Brussel, Streetdanceles in Gent, Streetdanceles in Brugge, Streetdanceles in Bergen, Streetdanceles in Leuven, Streetdanceles in Mechelen, Streetdanceles in Aalst, Streetdanceles in Kortrijk, Streetdanceles in Hasselt, Streetdanceles in Sint-Niklaas, Streetdanceles in Oostende, Streetdanceles in Genk, Streetdanceles in Doornik, Streetdanceles in Turnhout, Streetdanceles in Geel, Streetdanceles in Roeselare, Streetdanceles in Moeskroen, Streetdanceles in Lokeren, Streetdanceles in Sint-Truiden, Streetdanceles in Herentals, Streetdanceles in Hoogstraten, Streetdanceles in Lier, Streetdanceles in Mechelen, Streetdanceles in Mortsel, Streetdanceles in Turnhout, Streetdanceles in Aartselaar, Streetdanceles in Antwerpen, Streetdanceles in Arendonk, Streetdanceles in Baarle-Hertog, Streetdanceles in Balen, Streetdanceles in Beerse, Streetdanceles in Berlaar, Streetdanceles in Boechout, Streetdanceles in Bonheiden, Streetdanceles in Boom, Streetdanceles in Bornem, Streetdanceles in Borsbeek, Streetdanceles in Brasschaat, Streetdanceles in Brecht, Streetdanceles in Dessel, Streetdanceles in Duffel, Streetdanceles in Edegem, Streetdanceles in Essen, Streetdanceles in Geel, Streetdanceles in Grobbendonk, Streetdanceles in Heist-op-den-Berg, Streetdanceles in Hemiksem, Streetdanceles in Herentals, Streetdanceles in Herenthout, Streetdanceles in Herselt, Streetdanceles in Hoogstraten, Streetdanceles in Hove, Streetdanceles in Hulshout, Streetdanceles in Kalmthout, Streetdanceles in Kapellen, Streetdanceles in Kasterlee, Streetdanceles in Kontich, Streetdanceles in Laakdal, Streetdanceles in Lier, Streetdanceles in Lille, Streetdanceles in Lint, Streetdanceles in Malle, Streetdanceles in Mechelen, Streetdanceles in Meerhout, Streetdanceles in Merksplas, Streetdanceles in Mol, Streetdanceles in Mortsel, Streetdanceles in Niel, Streetdanceles in Nijlen, Streetdanceles in Olen, Streetdanceles in Oud-Turnhout, Streetdanceles in Putte, Streetdanceles in Puurs, Streetdanceles in Ranst, Streetdanceles in Ravels, Streetdanceles in Retie, Streetdanceles in Rijkevorsel, Streetdanceles in Rumst, Streetdanceles in Schelle, Streetdanceles in Schilde, Streetdanceles in Schoten, Streetdanceles in Sint-Amands, Streetdanceles in Sint-Katelijne-Waver, Streetdanceles in Stabroek, Streetdanceles in Turnhout, Streetdanceles in Vorselaar, Streetdanceles in Vosselaar, Streetdanceles in Westerlo, Streetdanceles in Wijnegem, Streetdanceles in Willebroek, Streetdanceles in Wommelgem, Streetdanceles in Wuustwezel, Streetdanceles in Zandhoven, Streetdanceles in Zoersel, Streetdanceles in Zwijndrecht, Streetdanceles in Gent, Streetdanceles in Brussel, Streetdanceles in Brugge, Streetdanceles in Leuven, Streetdanceles in Aalst, Streetdanceles in Kortrijk, Streetdanceles in Hasselt, Streetdanceles in Sint-Niklaas, Streetdanceles in Oostende, Streetdanceles in Genk, Streetdanceles in Doornik, Streetdanceles in Roeselare, Streetdanceles in Moeskroen, Streetdanceles in Lokeren, Streetdanceles in Sint-Truiden, Streetdanceles in Mariakerke, Streetdanceles in Drongen, Streetdanceles in Wondelgem, Streetdanceles in Sint-Amandsberg, Streetdanceles in Oostakker, Streetdanceles in Ledeberg, Streetdanceles in Gentbrugge, Streetdanceles in Afsnee, Streetdanceles in Sint-Denijs-Westrem, Streetdanceles in Zwijnaarde, Streetdanceles in Wachtebeke, Streetdanceles in Lochristi, Streetdanceles in Destelbergen, Streetdanceles in Melle, Streetdanceles in Merelbeke, Streetdanceles in Heusden, Streetdanceles in Zevergem, Streetdanceles in De Pinte, Streetdanceles in Sint-Martens-Latem, Streetdanceles in Sint-Martens-Leerne, Streetdanceles in Deinze, Streetdanceles in Vosselare, Streetdanceles in Nevele, Streetdanceles in Landegem, Streetdanceles in Merendree, Streetdanceles in Alken, Streetdanceles in As, Streetdanceles in Beringen, Streetdanceles in Bilzen, Streetdanceles in Bocholt, Streetdanceles in Borgloon, Streetdanceles in Bree, Streetdanceles in Diepenbeek, Streetdanceles in Dilsen-Stokkem, Streetdanceles in Genk, Streetdanceles in Gingelom, Streetdanceles in Halen, Streetdanceles in Ham, Streetdanceles in Hamont-Achel, Streetdanceles in Hechtel-Eksel, Streetdanceles in Heers, Streetdanceles in Herk-de-Stad, Streetdanceles in Herstappe, Streetdanceles in Heusden-Zolder, Streetdanceles in Hoeselt, Streetdanceles in Houthalen-Helchteren, Streetdanceles in Kinrooi, Streetdanceles in Kortessem, Streetdanceles in Lanaken, Streetdanceles in , Streetdanceles in , Streetdanceles in , Streetdanceles in , Streetdanceles in , Streetdanceles in , Streetdanceles in , Streetdanceles in , Streetdanceles in Leopoldsburg, Streetdanceles in Lommel, Streetdanceles in Lummen, Streetdanceles in Maaseik, Streetdanceles in Maasmechelen, Streetdanceles in Meeuwen-Gruitrode, Streetdanceles in Neerpelt, Streetdanceles in Nieuwerkerken, Streetdanceles in Opglabbeek, Streetdanceles in Overpelt, Streetdanceles in Peer, Streetdanceles in Riemst, Streetdanceles in Sint-Truiden, Streetdanceles in Tessenderlo, Streetdanceles in Tongeren, Streetdanceles in Voeren, Streetdanceles in Wellen, Streetdanceles in Zonhoven, Streetdanceles in Zutendaal, Streetdanceles in Aarschot, Streetdanceles in Affligem, Streetdanceles in Asse, Streetdanceles in Beersel, Streetdanceles in Begijnendijk, Streetdanceles in Bekkevoort, Streetdanceles in Bertem, Streetdanceles in Bever, Streetdanceles in Bierbeek, Streetdanceles in Boortmeerbeek, Streetdanceles in Boutersem, Streetdanceles in Diest, Streetdanceles in Dilbeek, Streetdanceles in Drogenbos, Streetdanceles in Galmaarden, Streetdanceles in Geetbets, Streetdanceles in Glabbeek, Streetdanceles in Gooik, Streetdanceles in Grimbergen, Streetdanceles in Haacht, Streetdanceles in Halle, Streetdanceles in Herent, Streetdanceles in Herne, Streetdanceles in Hoegaarden, Streetdanceles in Hoeilaart, Streetdanceles in Holsbeek, Streetdanceles in Huldenberg, Streetdanceles in Kampenhout, Streetdanceles in Kapelle-op-den-Bos, Streetdanceles in Keerbergen, Streetdanceles in Kortenaken, Streetdanceles in Kortenberg, Streetdanceles in Kraainem, Streetdanceles in Landen, Streetdanceles in Lennik, Streetdanceles in Liedekerke, Streetdanceles in Linkebeek, Streetdanceles in Linter, Streetdanceles in Londerzeel, Streetdanceles in Lubbeek, Streetdanceles in Machelen, Streetdanceles in Meise, Streetdanceles in Merchtem, Streetdanceles in Opwijk, Streetdanceles in Oud-Heverlee, Streetdanceles in Overijse, Streetdanceles in Pepingen, Streetdanceles in Roosdaal, Streetdanceles in Rotselaar, Streetdanceles in Scherpenheuvel-Zichem, Streetdanceles in Sint-Genesius-Rode, Streetdanceles in Sint-Pieters-Leeuw, Streetdanceles in Steenokkerzeel, Streetdanceles in Ternat, Streetdanceles in Tervuren, Streetdanceles in Tielt-Winge, Streetdanceles in Tienen, Streetdanceles in Tremelo, Streetdanceles in Vilvoorde, Streetdanceles in Wemmel, Streetdanceles in Wezembeek-Oppem, Streetdanceles in Zaventem, Streetdanceles in Zemst, Streetdanceles in Zoutleeuw, Streetdanceles in Alveringem, Streetdanceles in Anzegem, Streetdanceles in Ardooie, Streetdanceles in Avelgem, Streetdanceles in Beernem, Streetdanceles in Blankenberge, Streetdanceles in Bredene, Streetdanceles in Damme, Streetdanceles in De Haan, Streetdanceles in De Panne, Streetdanceles in Deerlijk, Streetdanceles in Dentergem, Streetdanceles in Diksmuide, Streetdanceles in Gistel, Streetdanceles in Harelbeke, Streetdanceles in Heuvelland, Streetdanceles in Hooglede, Streetdanceles in Houthulst, Streetdanceles in Ichtegem, Streetdanceles in Ieper, Streetdanceles in Ingelmunster, Streetdanceles in Izegem, Streetdanceles in Jabbeke, Streetdanceles in Knokke-Heist, Streetdanceles in Koekelare, Streetdanceles in Koksijde, Streetdanceles in Kortemark, Streetdanceles in Kortrijk, Streetdanceles in Kuurne, Streetdanceles in Langemark-Poelkapelle, Streetdanceles in Ledegem, Streetdanceles in Lendelede, Streetdanceles in Lichtervelde, Streetdanceles in Lo-Reninge, Streetdanceles in Menen, Streetdanceles in Mesen, Streetdanceles in Meulebeke, Streetdanceles in Middelkerke, Streetdanceles in Moorslede, Streetdanceles in Nieuwpoort, Streetdanceles in Oostende, Streetdanceles in Oostkamp, Streetdanceles in Oostrozebeke, Streetdanceles in Oudenburg, Streetdanceles in Pittem, Streetdanceles in Poperinge, Streetdanceles in Roeselare, Streetdanceles in Ruiselede, Streetdanceles in Spiere-Helkijn, Streetdanceles in Staden, Streetdanceles in Tielt, Streetdanceles in Torhout, Streetdanceles in Veurne, Streetdanceles in Vleteren, Streetdanceles in Waregem, Streetdanceles in Wervik, Streetdanceles in Wevelgem, Streetdanceles in Wielsbeke, Streetdanceles in Wingene, Streetdanceles in Zedelgem, Streetdanceles in Zonnebeke, Streetdanceles in Zuienkerke, Streetdanceles in Zwevegem, Streetdanceles in Aarlen, Streetdanceles in Attert, Streetdanceles in Aubange, Streetdanceles in Bastenaken, Streetdanceles in Bertogne, Streetdanceles in Bertrix, Streetdanceles in Bouillon, Streetdanceles in Chiny, Streetdanceles in Daverdisse, Streetdanceles in Durbuy, Streetdanceles in Érezée, Streetdanceles in Étalle, Streetdanceles in Fauvillers, Streetdanceles in Florenville, Streetdanceles in Gouvy, Streetdanceles in Habay, Streetdanceles in Herbeumont, Streetdanceles in Hotton, Streetdanceles in Houffalize, Streetdanceles in La Roche-en-Ardenne, Streetdanceles in Léglise, Streetdanceles in Libin, Streetdanceles in Libramont-Chevigny, Streetdanceles in Manhay, Streetdanceles in Marche-en-Famenne, Streetdanceles in Martelange, Streetdanceles in Meix-devant-Virton, Streetdanceles in Messancy, Streetdanceles in Musson, Streetdanceles in Nassogne, Streetdanceles in Neufchâteau, Streetdanceles in Paliseul, Streetdanceles in Rendeux, Streetdanceles in Rouvroy, Streetdanceles in Sainte-Ode, Streetdanceles in Saint-Hubert, Streetdanceles in Saint-Léger, Streetdanceles in Tellin, Streetdanceles in Tenneville, Streetdanceles in Tintigny, Streetdanceles in Vaux-sur-Sûre, Streetdanceles in Vielsalm, Streetdanceles in Virton, Streetdanceles in Wellin.