Samba Dance workshop

Ga je een vrijgezellenfeest organiseren? Djembé Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Djembé Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Samba dans?

Met onze Sambadans workshop leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Braziliaanse Samba dans .

Onze Braziliaanse Samba dansworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:

In Gent:
Hotel Harmony, Kraanlei 37, 9000 Gent [www.hotel-harmony.be]
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop Samba dansen houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Djembé Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Braziliaanse Sambadans workshop of voor één van onze andere workshops. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Samba dans
Braziliaanse dans – Carnavalsfeer – Snelle heupbewegingen–Spectaculair voetenwerk

Oorsprong en achtergrond
De geschiedenis van de Braziliaanse dans samba gaat terug naar het begin van de 20ste eeuw en is een samensmelting van muziek uit de Indiaanse, Europese en Afrikaanse cultuur. De basis, het ritme, is onmiskenbaar gebaseerd op Afrikaanse muziek die slaven uit de Portugese Kolonies Mozambique en Angola hebben meegenomen. Volgens sommigen is het woord “Samba”of “Semba” zelfs van Afrikaanse origine. Het betekent in de Kimbundu en Mgangela talen van Angola buikstoot of umbigada. Het zou gaan om een traditionele krijgsdans waarbij de deelnemers trommelend en zingend in een kring staan.

De buikstoot was – en is nog steeds in een aantal bestaande sambavormen – een manier om de beurt door te geven aan iemand anders.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Braziliaanse dans Samba.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Braziliaanse Samba muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje
We werken uitsluitend met professionele Samba docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Braziliaanse dans Samba workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Samba dansen met eventueel een heerlijk diner naar keuze
Het vrijgezellenfeest maak je helemaal compleet als je de workshop samba dansen afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen afname van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend, vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Samba workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Samba dans workshop
Mini- Samba dans workshop [60 minuten]
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige dans

Super- Samba dansworkshop [90 minuten]
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografische dans

Luxe- Sambadans workshop [120 minuten]
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een complexe choreografische dans

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Samba dansen en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs

Djembé Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Samba workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktail shaken workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Workshop Samba in Brussel, Workshop Samba in Gent, Workshop Samba in Brugge, Workshop Samba in Bergen, Workshop Samba in Leuven, Workshop Samba in Mechelen, Workshop Samba in Aalst, Workshop Samba in Kortrijk, Workshop Samba in Hasselt, Workshop Samba in Sint-Niklaas, Workshop Samba in Oostende, Workshop Samba in Genk, Workshop Samba in Doornik, Workshop Samba in Turnhout, Workshop Samba in Geel, Workshop Samba in Roeselare, Workshop Samba in Moeskroen, Workshop Samba in Lokeren, Workshop Samba in Sint-Truiden, Workshop Samba in Herentals, Workshop Samba in Hoogstraten, Workshop Samba in Lier, Workshop Samba in Mechelen, Workshop Samba in Mortsel, Workshop Samba in Turnhout, Workshop Samba in Aartselaar, Workshop Samba in Antwerpen, Workshop Samba in Arendonk, Workshop Samba in Baarle-Hertog, Workshop Samba in Balen, Workshop Samba in Beerse, Workshop Samba in Berlaar, Workshop Samba in Boechout, Workshop Samba in Bonheiden, Workshop Samba in Boom, Workshop Samba in Bornem, Workshop Samba in Borsbeek, Workshop Samba in Brasschaat, Workshop Samba in Brecht, Workshop Samba in Dessel, Workshop Samba in Duffel, Workshop Samba in Edegem, Workshop Samba in Essen, Workshop Samba in Geel, Workshop Samba in Grobbendonk, Workshop Samba in Heist-op-den-Berg, Workshop Samba in Hemiksem, Workshop Samba in Herentals, Workshop Samba in Herenthout, Workshop Samba in Herselt, Workshop Samba in Hoogstraten, Workshop Samba in Hove, Workshop Samba in Hulshout, Workshop Samba in Kalmthout, Workshop Samba in Kapellen, Workshop Samba in Kasterlee, Workshop Samba in Kontich, Workshop Samba in Laakdal, Workshop Samba in Lier, Workshop Samba in Lille, Workshop Samba in Lint, Workshop Samba in Malle, Workshop Samba in Mechelen, Workshop Samba in Meerhout, Workshop Samba in Merksplas, Workshop Samba in Mol, Workshop Samba in Mortsel, Workshop Samba in Niel, Workshop Samba in Nijlen, Workshop Samba in Olen, Workshop Samba in Oud-Turnhout, Workshop Samba in Putte, Workshop Samba in Puurs, Workshop Samba in Ranst, Workshop Samba in Ravels, Workshop Samba in Retie, Workshop Samba in Rijkevorsel, Workshop Samba in Rumst, Workshop Samba in Schelle, Workshop Samba in Schilde, Workshop Samba in Schoten, Workshop Samba in Sint-Amands, Workshop Samba in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Samba in Stabroek, Workshop Samba in Turnhout, Workshop Samba in Vorselaar, Workshop Samba in Vosselaar, Workshop Samba in Westerlo, Workshop Samba in Wijnegem, Workshop Samba in Willebroek, Workshop Samba in Wommelgem, Workshop Samba in Wuustwezel, Workshop Samba in Zandhoven, Workshop Samba in Zoersel, Workshop Samba in Zwijndrecht, Workshop Samba in Gent, Workshop Samba in Brussel, Workshop Samba in Brugge, Workshop Samba in Leuven, Workshop Samba in Aalst, Workshop Samba in Kortrijk, Workshop Samba in Hasselt, Workshop Samba in Sint-Niklaas, Workshop Samba in Oostende, Workshop Samba in Genk, Workshop Samba in Doornik, Workshop Samba in Roeselare, Workshop Samba in Moeskroen, Workshop Samba in Lokeren, Workshop Samba in Sint-Truiden, Workshop Samba in Mariakerke, Workshop Samba in Drongen, Workshop Samba in Wondelgem, Workshop Samba in Sint-Amandsberg, Workshop Samba in Oostakker, Workshop Samba in Ledeberg, Workshop Samba in Gentbrugge, Workshop Samba in Afsnee, Workshop Samba in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Samba in Zwijnaarde, Workshop Samba in Wachtebeke, Workshop Samba in Lochristi, Workshop Samba in Destelbergen, Workshop Samba in Melle, Workshop Samba in Merelbeke, Workshop Samba in Heusden, Workshop Samba in Zevergem, Workshop Samba in De Pinte, Workshop Samba in Sint-Martens-Latem, Workshop Samba in Sint-Martens-Leerne, Workshop Samba in Deinze, Workshop Samba in Vosselare, Workshop Samba in Nevele, Workshop Samba in Landegem, Workshop Samba in Merendree, Workshop Samba in Alken, Workshop Samba in As, Workshop Samba in Beringen, Workshop Samba in Bilzen, Workshop Samba in Bocholt, Workshop Samba in Borgloon, Workshop Samba in Bree, Workshop Samba in Diepenbeek, Workshop Samba in Dilsen-Stokkem, Workshop Samba in Genk, Workshop Samba in Gingelom, Workshop Samba in Halen, Workshop Samba in Ham, Workshop Samba in Hamont-Achel, Workshop Samba in Hechtel-Eksel, Workshop Samba in Heers, Workshop Samba in Herk-de-Stad, Workshop Samba in Herstappe, Workshop Samba in Heusden-Zolder, Workshop Samba in Hoeselt, Workshop Samba in Houthalen-Helchteren, Workshop Samba in Kinrooi, Workshop Samba in Kortessem, Workshop Samba in Lanaken, Workshop Samba in , Workshop Samba in , Workshop Samba in , Workshop Samba in , Workshop Samba in , Workshop Samba in , Workshop Samba in , Workshop Samba in , Workshop Samba in Leopoldsburg, Workshop Samba in Lommel, Workshop Samba in Lummen, Workshop Samba in Maaseik, Workshop Samba in Maasmechelen, Workshop Samba in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Samba in Neerpelt, Workshop Samba in Nieuwerkerken, Workshop Samba in Opglabbeek, Workshop Samba in Overpelt, Workshop Samba in Peer, Workshop Samba in Riemst, Workshop Samba in Sint-Truiden, Workshop Samba in Tessenderlo, Workshop Samba in Tongeren, Workshop Samba in Voeren, Workshop Samba in Wellen, Workshop Samba in Zonhoven, Workshop Samba in Zutendaal, Workshop Samba in Aarschot, Workshop Samba in Affligem, Workshop Samba in Asse, Workshop Samba in Beersel, Workshop Samba in Begijnendijk, Workshop Samba in Bekkevoort, Workshop Samba in Bertem, Workshop Samba in Bever, Workshop Samba in Bierbeek, Workshop Samba in Boortmeerbeek, Workshop Samba in Boutersem, Workshop Samba in Diest, Workshop Samba in Dilbeek, Workshop Samba in Drogenbos, Workshop Samba in Galmaarden, Workshop Samba in Geetbets, Workshop Samba in Glabbeek, Workshop Samba in Gooik, Workshop Samba in Grimbergen, Workshop Samba in Haacht, Workshop Samba in Halle, Workshop Samba in Herent, Workshop Samba in Herne, Workshop Samba in Hoegaarden, Workshop Samba in Hoeilaart, Workshop Samba in Holsbeek, Workshop Samba in Huldenberg, Workshop Samba in Kampenhout, Workshop Samba in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Samba in Keerbergen, Workshop Samba in Kortenaken, Workshop Samba in Kortenberg, Workshop Samba in Kraainem, Workshop Samba in Landen, Workshop Samba in Lennik, Workshop Samba in Liedekerke, Workshop Samba in Linkebeek, Workshop Samba in Linter, Workshop Samba in Londerzeel, Workshop Samba in Lubbeek, Workshop Samba in Machelen, Workshop Samba in Meise, Workshop Samba in Merchtem, Workshop Samba in Opwijk, Workshop Samba in Oud-Heverlee, Workshop Samba in Overijse, Workshop Samba in Pepingen, Workshop Samba in Roosdaal, Workshop Samba in Rotselaar, Workshop Samba in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Samba in Sint-Genesius-Rode, Workshop Samba in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Samba in Steenokkerzeel, Workshop Samba in Ternat, Workshop Samba in Tervuren, Workshop Samba in Tielt-Winge, Workshop Samba in Tienen, Workshop Samba in Tremelo, Workshop Samba in Vilvoorde, Workshop Samba in Wemmel, Workshop Samba in Wezembeek-Oppem, Workshop Samba in Zaventem, Workshop Samba in Zemst, Workshop Samba in Zoutleeuw, Workshop Samba in Alveringem, Workshop Samba in Anzegem, Workshop Samba in Ardooie, Workshop Samba in Avelgem, Workshop Samba in Beernem, Workshop Samba in Blankenberge, Workshop Samba in Bredene, Workshop Samba in Damme, Workshop Samba in De Haan, Workshop Samba in De Panne, Workshop Samba in Deerlijk, Workshop Samba in Dentergem, Workshop Samba in Diksmuide, Workshop Samba in Gistel, Workshop Samba in Harelbeke, Workshop Samba in Heuvelland, Workshop Samba in Hooglede, Workshop Samba in Houthulst, Workshop Samba in Ichtegem, Workshop Samba in Ieper, Workshop Samba in Ingelmunster, Workshop Samba in Izegem, Workshop Samba in Jabbeke, Workshop Samba in Knokke-Heist, Workshop Samba in Koekelare, Workshop Samba in Koksijde, Workshop Samba in Kortemark, Workshop Samba in Kortrijk, Workshop Samba in Kuurne, Workshop Samba in Langemark-Poelkapelle, Workshop Samba in Ledegem, Workshop Samba in Lendelede, Workshop Samba in Lichtervelde, Workshop Samba in Lo-Reninge, Workshop Samba in Menen, Workshop Samba in Mesen, Workshop Samba in Meulebeke, Workshop Samba in Middelkerke, Workshop Samba in Moorslede, Workshop Samba in Nieuwpoort, Workshop Samba in Oostende, Workshop Samba in Oostkamp, Workshop Samba in Oostrozebeke, Workshop Samba in Oudenburg, Workshop Samba in Pittem, Workshop Samba in Poperinge, Workshop Samba in Roeselare, Workshop Samba in Ruiselede, Workshop Samba in Spiere-Helkijn, Workshop Samba in Staden, Workshop Samba in Tielt, Workshop Samba in Torhout, Workshop Samba in Veurne, Workshop Samba in Vleteren, Workshop Samba in Waregem, Workshop Samba in Wervik, Workshop Samba in Wevelgem, Workshop Samba in Wielsbeke, Workshop Samba in Wingene, Workshop Samba in Zedelgem, Workshop Samba in Zonnebeke, Workshop Samba in Zuienkerke, Workshop Samba in Zwevegem, Workshop Samba in Aarlen, Workshop Samba in Attert, Workshop Samba in Aubange, Workshop Samba in Bastenaken, Workshop Samba in Bertogne, Workshop Samba in Bertrix, Workshop Samba in Bouillon, Workshop Samba in Chiny, Workshop Samba in Daverdisse, Workshop Samba in Durbuy, Workshop Samba in Érezée, Workshop Samba in Étalle, Workshop Samba in Fauvillers, Workshop Samba in Florenville, Workshop Samba in Gouvy, Workshop Samba in Habay, Workshop Samba in Herbeumont, Workshop Samba in Hotton, Workshop Samba in Houffalize, Workshop Samba in La Roche-en-Ardenne, Workshop Samba in Léglise, Workshop Samba in Libin, Workshop Samba in Libramont-Chevigny, Workshop Samba in Manhay, Workshop Samba in Marche-en-Famenne, Workshop Samba in Martelange, Workshop Samba in Meix-devant-Virton, Workshop Samba in Messancy, Workshop Samba in Musson, Workshop Samba in Nassogne, Workshop Samba in Neufchâteau, Workshop Samba in Paliseul, Workshop Samba in Rendeux, Workshop Samba in Rouvroy, Workshop Samba in Sainte-Ode, Workshop Samba in Saint-Hubert, Workshop Samba in Saint-Léger, Workshop Samba in Tellin, Workshop Samba in Tenneville, Workshop Samba in Tintigny, Workshop Samba in Vaux-sur-Sûre, Workshop Samba in Vielsalm, Workshop Samba in Virton, Workshop Samba in Wellin.

Workshop Samba in Brussel, Workshop Samba in Gent, Workshop Samba in Brugge, Workshop Samba in Bergen, Workshop Samba in Leuven, Workshop Samba in Mechelen, Workshop Samba in Aalst, Workshop Samba in Kortrijk, Workshop Samba in Hasselt, Workshop Samba in Sint-Niklaas, Workshop Samba in Oostende, Workshop Samba in Genk, Workshop Samba in Doornik, Workshop Samba in Turnhout, Workshop Samba in Geel, Workshop Samba in Roeselare, Workshop Samba in Moeskroen, Workshop Samba in Lokeren, Workshop Samba in Sint-Truiden, Workshop Samba in Herentals, Workshop Samba in Hoogstraten, Workshop Samba in Lier, Workshop Samba in Mechelen, Workshop Samba in Mortsel, Workshop Samba in Turnhout, Workshop Samba in Aartselaar, Workshop Samba in Antwerpen, Workshop Samba in Arendonk, Workshop Samba in Baarle-Hertog, Workshop Samba in Balen, Workshop Samba in Beerse, Workshop Samba in Berlaar, Workshop Samba in Boechout, Workshop Samba in Bonheiden, Workshop Samba in Boom, Workshop Samba in Bornem, Workshop Samba in Borsbeek, Workshop Samba in Brasschaat, Workshop Samba in Brecht, Workshop Samba in Dessel, Workshop Samba in Duffel, Workshop Samba in Edegem, Workshop Samba in Essen, Workshop Samba in Geel, Workshop Samba in Grobbendonk, Workshop Samba in Heist-op-den-Berg, Workshop Samba in Hemiksem, Workshop Samba in Herentals, Workshop Samba in Herenthout, Workshop Samba in Herselt, Workshop Samba in Hoogstraten, Workshop Samba in Hove, Workshop Samba in Hulshout, Workshop Samba in Kalmthout, Workshop Samba in Kapellen, Workshop Samba in Kasterlee, Workshop Samba in Kontich, Workshop Samba in Laakdal, Workshop Samba in Lier, Workshop Samba in Lille, Workshop Samba in Lint, Workshop Samba in Malle, Workshop Samba in Mechelen, Workshop Samba in Meerhout, Workshop Samba in Merksplas, Workshop Samba in Mol, Workshop Samba in Mortsel, Workshop Samba in Niel, Workshop Samba in Nijlen, Workshop Samba in Olen, Workshop Samba in Oud-Turnhout, Workshop Samba in Putte, Workshop Samba in Puurs, Workshop Samba in Ranst, Workshop Samba in Ravels, Workshop Samba in Retie, Workshop Samba in Rijkevorsel, Workshop Samba in Rumst, Workshop Samba in Schelle, Workshop Samba in Schilde, Workshop Samba in Schoten, Workshop Samba in Sint-Amands, Workshop Samba in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Samba in Stabroek, Workshop Samba in Turnhout, Workshop Samba in Vorselaar, Workshop Samba in Vosselaar, Workshop Samba in Westerlo, Workshop Samba in Wijnegem, Workshop Samba in Willebroek, Workshop Samba in Wommelgem, Workshop Samba in Wuustwezel, Workshop Samba in Zandhoven, Workshop Samba in Zoersel, Workshop Samba in Zwijndrecht, Workshop Samba in Gent, Workshop Samba in Brussel, Workshop Samba in Brugge, Workshop Samba in Leuven, Workshop Samba in Aalst, Workshop Samba in Kortrijk, Workshop Samba in Hasselt, Workshop Samba in Sint-Niklaas, Workshop Samba in Oostende, Workshop Samba in Genk, Workshop Samba in Doornik, Workshop Samba in Roeselare, Workshop Samba in Moeskroen, Workshop Samba in Lokeren, Workshop Samba in Sint-Truiden, Workshop Samba in Mariakerke, Workshop Samba in Drongen, Workshop Samba in Wondelgem, Workshop Samba in Sint-Amandsberg, Workshop Samba in Oostakker, Workshop Samba in Ledeberg, Workshop Samba in Gentbrugge, Workshop Samba in Afsnee, Workshop Samba in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Samba in Zwijnaarde, Workshop Samba in Wachtebeke, Workshop Samba in Lochristi, Workshop Samba in Destelbergen, Workshop Samba in Melle, Workshop Samba in Merelbeke, Workshop Samba in Heusden, Workshop Samba in Zevergem, Workshop Samba in De Pinte, Workshop Samba in Sint-Martens-Latem, Workshop Samba in Sint-Martens-Leerne, Workshop Samba in Deinze, Workshop Samba in Vosselare, Workshop Samba in Nevele, Workshop Samba in Landegem, Workshop Samba in Merendree, Workshop Samba in Alken, Workshop Samba in As, Workshop Samba in Beringen, Workshop Samba in Bilzen, Workshop Samba in Bocholt, Workshop Samba in Borgloon, Workshop Samba in Bree, Workshop Samba in Diepenbeek, Workshop Samba in Dilsen-Stokkem, Workshop Samba in Genk, Workshop Samba in Gingelom, Workshop Samba in Halen, Workshop Samba in Ham, Workshop Samba in Hamont-Achel, Workshop Samba in Hechtel-Eksel, Workshop Samba in Heers, Workshop Samba in Herk-de-Stad, Workshop Samba in Herstappe, Workshop Samba in Heusden-Zolder, Workshop Samba in Hoeselt, Workshop Samba in Houthalen-Helchteren, Workshop Samba in Kinrooi, Workshop Samba in Kortessem, Workshop Samba in Lanaken, Workshop Samba in , Workshop Samba in , Workshop Samba in , Workshop Samba in , Workshop Samba in , Workshop Samba in , Workshop Samba in , Workshop Samba in , Workshop Samba in Leopoldsburg, Workshop Samba in Lommel, Workshop Samba in Lummen, Workshop Samba in Maaseik, Workshop Samba in Maasmechelen, Workshop Samba in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Samba in Neerpelt, Workshop Samba in Nieuwerkerken, Workshop Samba in Opglabbeek, Workshop Samba in Overpelt, Workshop Samba in Peer, Workshop Samba in Riemst, Workshop Samba in Sint-Truiden, Workshop Samba in Tessenderlo, Workshop Samba in Tongeren, Workshop Samba in Voeren, Workshop Samba in Wellen, Workshop Samba in Zonhoven, Workshop Samba in Zutendaal, Workshop Samba in Aarschot, Workshop Samba in Affligem, Workshop Samba in Asse, Workshop Samba in Beersel, Workshop Samba in Begijnendijk, Workshop Samba in Bekkevoort, Workshop Samba in Bertem, Workshop Samba in Bever, Workshop Samba in Bierbeek, Workshop Samba in Boortmeerbeek, Workshop Samba in Boutersem, Workshop Samba in Diest, Workshop Samba in Dilbeek, Workshop Samba in Drogenbos, Workshop Samba in Galmaarden, Workshop Samba in Geetbets, Workshop Samba in Glabbeek, Workshop Samba in Gooik, Workshop Samba in Grimbergen, Workshop Samba in Haacht, Workshop Samba in Halle, Workshop Samba in Herent, Workshop Samba in Herne, Workshop Samba in Hoegaarden, Workshop Samba in Hoeilaart, Workshop Samba in Holsbeek, Workshop Samba in Huldenberg, Workshop Samba in Kampenhout, Workshop Samba in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Samba in Keerbergen, Workshop Samba in Kortenaken, Workshop Samba in Kortenberg, Workshop Samba in Kraainem, Workshop Samba in Landen, Workshop Samba in Lennik, Workshop Samba in Liedekerke, Workshop Samba in Linkebeek, Workshop Samba in Linter, Workshop Samba in Londerzeel, Workshop Samba in Lubbeek, Workshop Samba in Machelen, Workshop Samba in Meise, Workshop Samba in Merchtem, Workshop Samba in Opwijk, Workshop Samba in Oud-Heverlee, Workshop Samba in Overijse, Workshop Samba in Pepingen, Workshop Samba in Roosdaal, Workshop Samba in Rotselaar, Workshop Samba in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Samba in Sint-Genesius-Rode, Workshop Samba in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Samba in Steenokkerzeel, Workshop Samba in Ternat, Workshop Samba in Tervuren, Workshop Samba in Tielt-Winge, Workshop Samba in Tienen, Workshop Samba in Tremelo, Workshop Samba in Vilvoorde, Workshop Samba in Wemmel, Workshop Samba in Wezembeek-Oppem, Workshop Samba in Zaventem, Workshop Samba in Zemst, Workshop Samba in Zoutleeuw, Workshop Samba in Alveringem, Workshop Samba in Anzegem, Workshop Samba in Ardooie, Workshop Samba in Avelgem, Workshop Samba in Beernem, Workshop Samba in Blankenberge, Workshop Samba in Bredene, Workshop Samba in Damme, Workshop Samba in De Haan, Workshop Samba in De Panne, Workshop Samba in Deerlijk, Workshop Samba in Dentergem, Workshop Samba in Diksmuide, Workshop Samba in Gistel, Workshop Samba in Harelbeke, Workshop Samba in Heuvelland, Workshop Samba in Hooglede, Workshop Samba in Houthulst, Workshop Samba in Ichtegem, Workshop Samba in Ieper, Workshop Samba in Ingelmunster, Workshop Samba in Izegem, Workshop Samba in Jabbeke, Workshop Samba in Knokke-Heist, Workshop Samba in Koekelare, Workshop Samba in Koksijde, Workshop Samba in Kortemark, Workshop Samba in Kortrijk, Workshop Samba in Kuurne, Workshop Samba in Langemark-Poelkapelle, Workshop Samba in Ledegem, Workshop Samba in Lendelede, Workshop Samba in Lichtervelde, Workshop Samba in Lo-Reninge, Workshop Samba in Menen, Workshop Samba in Mesen, Workshop Samba in Meulebeke, Workshop Samba in Middelkerke, Workshop Samba in Moorslede, Workshop Samba in Nieuwpoort, Workshop Samba in Oostende, Workshop Samba in Oostkamp, Workshop Samba in Oostrozebeke, Workshop Samba in Oudenburg, Workshop Samba in Pittem, Workshop Samba in Poperinge, Workshop Samba in Roeselare, Workshop Samba in Ruiselede, Workshop Samba in Spiere-Helkijn, Workshop Samba in Staden, Workshop Samba in Tielt, Workshop Samba in Torhout, Workshop Samba in Veurne, Workshop Samba in Vleteren, Workshop Samba in Waregem, Workshop Samba in Wervik, Workshop Samba in Wevelgem, Workshop Samba in Wielsbeke, Workshop Samba in Wingene, Workshop Samba in Zedelgem, Workshop Samba in Zonnebeke, Workshop Samba in Zuienkerke, Workshop Samba in Zwevegem, Workshop Samba in Aarlen, Workshop Samba in Attert, Workshop Samba in Aubange, Workshop Samba in Bastenaken, Workshop Samba in Bertogne, Workshop Samba in Bertrix, Workshop Samba in Bouillon, Workshop Samba in Chiny, Workshop Samba in Daverdisse, Workshop Samba in Durbuy, Workshop Samba in Érezée, Workshop Samba in Étalle, Workshop Samba in Fauvillers, Workshop Samba in Florenville, Workshop Samba in Gouvy, Workshop Samba in Habay, Workshop Samba in Herbeumont, Workshop Samba in Hotton, Workshop Samba in Houffalize, Workshop Samba in La Roche-en-Ardenne, Workshop Samba in Léglise, Workshop Samba in Libin, Workshop Samba in Libramont-Chevigny, Workshop Samba in Manhay, Workshop Samba in Marche-en-Famenne, Workshop Samba in Martelange, Workshop Samba in Meix-devant-Virton, Workshop Samba in Messancy, Workshop Samba in Musson, Workshop Samba in Nassogne, Workshop Samba in Neufchâteau, Workshop Samba in Paliseul, Workshop Samba in Rendeux, Workshop Samba in Rouvroy, Workshop Samba in Sainte-Ode, Workshop Samba in Saint-Hubert, Workshop Samba in Saint-Léger, Workshop Samba in Tellin, Workshop Samba in Tenneville, Workshop Samba in Tintigny, Workshop Samba in Vaux-sur-Sûre, Workshop Samba in Vielsalm, Workshop Samba in Virton, Workshop Samba in Wellin.