Salsa workshop

Ga je een vrijgezellenfeest organiseren? Djembé Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Djembé Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Salsa dans?

Met onze Salsa workshop leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Salsa dansen .

Onze Salsa dansworkshopkunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:

In Gent:
Hotel Harmony, Kraanlei 37, 9000 Gent [www.hotel-harmony.be]
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop Salsa dansen houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Djembé Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Salsa workshop of voor één van onze andere workshops zoals cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.


Beschrijving workshop Salsa dansen
Passievol – Romantisch – Latin muziek–Swingend

De salsa is één van de drie meest bekende latin-dansen en vooral de afgelopen jaren is deze dans overal steeds populairder geworden. Salsa is een dans vol energie, passie en romantiek. Het is een “straatdans” net zoals de merengue en de lambada. Ze wordt niet alleen gedanst in clubs, maar ook – juist vooral – door de gewone mensen op straat.

Oorsprong en achtergrond
Salsa komt van het eiland Cuba. Het Spaanse woord ‘salsa’ betekent letterlijk ‘saus’. Salsa is een mix van verschillende ingrediënten, zoals mambo, danzón, guaguancó, son, cha-cha-cha en vele andere muzieksoorten. Salsa kent een lange geschiedenis. Afrikaanse slaven brachten hun Afrikaanse instrumenten mee naar Cuba zoals de trom, bongo’s en claves, waardoor een combinatie ontstond met Spaanse muziek en Spaanse instrumenten zoals de trompet en gitaar. Vanaf 1920 verspreidde salsa zich langzaam over de hele wereld en vanaf de jaren ’70 werd het steeds populairder, ook hier in Nederland. Er zijn heel veel stijlen en variaties in salsa, onder meer door invloeden van de Caribische eilanden, Colombia en Venezuela.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Salsa dansen.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Salsa muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje
We werken uitsluitend met professionele Salsa docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Salsa workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Salsa dansen met eventueel een heerlijk diner naar keuze
Het vrijgezellenfeest maak je helemaal compleet als je de workshop salsa dansen afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen afname van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend, vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Salsa workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Salsa dans workshop
Mini- Salsa dans workshop [60 minuten]
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige dans

Super- Salsa dansworkshop [90 minuten]
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografische dans

Luxe- Salsadans workshop [120 minuten]
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een complexe choreografische dans

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Salsa dansen en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs

Djembé Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Buikdans workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktail shaken workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Workshop Salsa in Brussel, Workshop Salsa in Gent, Workshop Salsa in Brugge, Workshop Salsa in Bergen, Workshop Salsa in Leuven, Workshop Salsa in Mechelen, Workshop Salsa in Aalst, Workshop Salsa in Kortrijk, Workshop Salsa in Hasselt, Workshop Salsa in Sint-Niklaas, Workshop Salsa in Oostende, Workshop Salsa in Genk, Workshop Salsa in Doornik, Workshop Salsa in Turnhout, Workshop Salsa in Geel, Workshop Salsa in Roeselare, Workshop Salsa in Moeskroen, Workshop Salsa in Lokeren, Workshop Salsa in Sint-Truiden, Workshop Salsa in Herentals, Workshop Salsa in Hoogstraten, Workshop Salsa in Lier, Workshop Salsa in Mechelen, Workshop Salsa in Mortsel, Workshop Salsa in Turnhout, Workshop Salsa in Aartselaar, Workshop Salsa in Antwerpen, Workshop Salsa in Arendonk, Workshop Salsa in Baarle-Hertog, Workshop Salsa in Balen, Workshop Salsa in Beerse, Workshop Salsa in Berlaar, Workshop Salsa in Boechout, Workshop Salsa in Bonheiden, Workshop Salsa in Boom, Workshop Salsa in Bornem, Workshop Salsa in Borsbeek, Workshop Salsa in Brasschaat, Workshop Salsa in Brecht, Workshop Salsa in Dessel, Workshop Salsa in Duffel, Workshop Salsa in Edegem, Workshop Salsa in Essen, Workshop Salsa in Geel, Workshop Salsa in Grobbendonk, Workshop Salsa in Heist-op-den-Berg, Workshop Salsa in Hemiksem, Workshop Salsa in Herentals, Workshop Salsa in Herenthout, Workshop Salsa in Herselt, Workshop Salsa in Hoogstraten, Workshop Salsa in Hove, Workshop Salsa in Hulshout, Workshop Salsa in Kalmthout, Workshop Salsa in Kapellen, Workshop Salsa in Kasterlee, Workshop Salsa in Kontich, Workshop Salsa in Laakdal, Workshop Salsa in Lier, Workshop Salsa in Lille, Workshop Salsa in Lint, Workshop Salsa in Malle, Workshop Salsa in Mechelen, Workshop Salsa in Meerhout, Workshop Salsa in Merksplas, Workshop Salsa in Mol, Workshop Salsa in Mortsel, Workshop Salsa in Niel, Workshop Salsa in Nijlen, Workshop Salsa in Olen, Workshop Salsa in Oud-Turnhout, Workshop Salsa in Putte, Workshop Salsa in Puurs, Workshop Salsa in Ranst, Workshop Salsa in Ravels, Workshop Salsa in Retie, Workshop Salsa in Rijkevorsel, Workshop Salsa in Rumst, Workshop Salsa in Schelle, Workshop Salsa in Schilde, Workshop Salsa in Schoten, Workshop Salsa in Sint-Amands, Workshop Salsa in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Salsa in Stabroek, Workshop Salsa in Turnhout, Workshop Salsa in Vorselaar, Workshop Salsa in Vosselaar, Workshop Salsa in Westerlo, Workshop Salsa in Wijnegem, Workshop Salsa in Willebroek, Workshop Salsa in Wommelgem, Workshop Salsa in Wuustwezel, Workshop Salsa in Zandhoven, Workshop Salsa in Zoersel, Workshop Salsa in Zwijndrecht, Workshop Salsa in Gent, Workshop Salsa in Brussel, Workshop Salsa in Brugge, Workshop Salsa in Leuven, Workshop Salsa in Aalst, Workshop Salsa in Kortrijk, Workshop Salsa in Hasselt, Workshop Salsa in Sint-Niklaas, Workshop Salsa in Oostende, Workshop Salsa in Genk, Workshop Salsa in Doornik, Workshop Salsa in Roeselare, Workshop Salsa in Moeskroen, Workshop Salsa in Lokeren, Workshop Salsa in Sint-Truiden, Workshop Salsa in Mariakerke, Workshop Salsa in Drongen, Workshop Salsa in Wondelgem, Workshop Salsa in Sint-Amandsberg, Workshop Salsa in Oostakker, Workshop Salsa in Ledeberg, Workshop Salsa in Gentbrugge, Workshop Salsa in Afsnee, Workshop Salsa in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Salsa in Zwijnaarde, Workshop Salsa in Wachtebeke, Workshop Salsa in Lochristi, Workshop Salsa in Destelbergen, Workshop Salsa in Melle, Workshop Salsa in Merelbeke, Workshop Salsa in Heusden, Workshop Salsa in Zevergem, Workshop Salsa in De Pinte, Workshop Salsa in Sint-Martens-Latem, Workshop Salsa in Sint-Martens-Leerne, Workshop Salsa in Deinze, Workshop Salsa in Vosselare, Workshop Salsa in Nevele, Workshop Salsa in Landegem, Workshop Salsa in Merendree, Workshop Salsa in Alken, Workshop Salsa in As, Workshop Salsa in Beringen, Workshop Salsa in Bilzen, Workshop Salsa in Bocholt, Workshop Salsa in Borgloon, Workshop Salsa in Bree, Workshop Salsa in Diepenbeek, Workshop Salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop Salsa in Genk, Workshop Salsa in Gingelom, Workshop Salsa in Halen, Workshop Salsa in Ham, Workshop Salsa in Hamont-Achel, Workshop Salsa in Hechtel-Eksel, Workshop Salsa in Heers, Workshop Salsa in Herk-de-Stad, Workshop Salsa in Herstappe, Workshop Salsa in Heusden-Zolder, Workshop Salsa in Hoeselt, Workshop Salsa in Houthalen-Helchteren, Workshop Salsa in Kinrooi, Workshop Salsa in Kortessem, Workshop Salsa in Lanaken, Workshop Salsa in , Workshop Salsa in , Workshop Salsa in , Workshop Salsa in , Workshop Salsa in , Workshop Salsa in , Workshop Salsa in , Workshop Salsa in , Workshop Salsa in Leopoldsburg, Workshop Salsa in Lommel, Workshop Salsa in Lummen, Workshop Salsa in Maaseik, Workshop Salsa in Maasmechelen, Workshop Salsa in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Salsa in Neerpelt, Workshop Salsa in Nieuwerkerken, Workshop Salsa in Opglabbeek, Workshop Salsa in Overpelt, Workshop Salsa in Peer, Workshop Salsa in Riemst, Workshop Salsa in Sint-Truiden, Workshop Salsa in Tessenderlo, Workshop Salsa in Tongeren, Workshop Salsa in Voeren, Workshop Salsa in Wellen, Workshop Salsa in Zonhoven, Workshop Salsa in Zutendaal, Workshop Salsa in Aarschot, Workshop Salsa in Affligem, Workshop Salsa in Asse, Workshop Salsa in Beersel, Workshop Salsa in Begijnendijk, Workshop Salsa in Bekkevoort, Workshop Salsa in Bertem, Workshop Salsa in Bever, Workshop Salsa in Bierbeek, Workshop Salsa in Boortmeerbeek, Workshop Salsa in Boutersem, Workshop Salsa in Diest, Workshop Salsa in Dilbeek, Workshop Salsa in Drogenbos, Workshop Salsa in Galmaarden, Workshop Salsa in Geetbets, Workshop Salsa in Glabbeek, Workshop Salsa in Gooik, Workshop Salsa in Grimbergen, Workshop Salsa in Haacht, Workshop Salsa in Halle, Workshop Salsa in Herent, Workshop Salsa in Herne, Workshop Salsa in Hoegaarden, Workshop Salsa in Hoeilaart, Workshop Salsa in Holsbeek, Workshop Salsa in Huldenberg, Workshop Salsa in Kampenhout, Workshop Salsa in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Salsa in Keerbergen, Workshop Salsa in Kortenaken, Workshop Salsa in Kortenberg, Workshop Salsa in Kraainem, Workshop Salsa in Landen, Workshop Salsa in Lennik, Workshop Salsa in Liedekerke, Workshop Salsa in Linkebeek, Workshop Salsa in Linter, Workshop Salsa in Londerzeel, Workshop Salsa in Lubbeek, Workshop Salsa in Machelen, Workshop Salsa in Meise, Workshop Salsa in Merchtem, Workshop Salsa in Opwijk, Workshop Salsa in Oud-Heverlee, Workshop Salsa in Overijse, Workshop Salsa in Pepingen, Workshop Salsa in Roosdaal, Workshop Salsa in Rotselaar, Workshop Salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Salsa in Sint-Genesius-Rode, Workshop Salsa in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Salsa in Steenokkerzeel, Workshop Salsa in Ternat, Workshop Salsa in Tervuren, Workshop Salsa in Tielt-Winge, Workshop Salsa in Tienen, Workshop Salsa in Tremelo, Workshop Salsa in Vilvoorde, Workshop Salsa in Wemmel, Workshop Salsa in Wezembeek-Oppem, Workshop Salsa in Zaventem, Workshop Salsa in Zemst, Workshop Salsa in Zoutleeuw, Workshop Salsa in Alveringem, Workshop Salsa in Anzegem, Workshop Salsa in Ardooie, Workshop Salsa in Avelgem, Workshop Salsa in Beernem, Workshop Salsa in Blankenberge, Workshop Salsa in Bredene, Workshop Salsa in Damme, Workshop Salsa in De Haan, Workshop Salsa in De Panne, Workshop Salsa in Deerlijk, Workshop Salsa in Dentergem, Workshop Salsa in Diksmuide, Workshop Salsa in Gistel, Workshop Salsa in Harelbeke, Workshop Salsa in Heuvelland, Workshop Salsa in Hooglede, Workshop Salsa in Houthulst, Workshop Salsa in Ichtegem, Workshop Salsa in Ieper, Workshop Salsa in Ingelmunster, Workshop Salsa in Izegem, Workshop Salsa in Jabbeke, Workshop Salsa in Knokke-Heist, Workshop Salsa in Koekelare, Workshop Salsa in Koksijde, Workshop Salsa in Kortemark, Workshop Salsa in Kortrijk, Workshop Salsa in Kuurne, Workshop Salsa in Langemark-Poelkapelle, Workshop Salsa in Ledegem, Workshop Salsa in Lendelede, Workshop Salsa in Lichtervelde, Workshop Salsa in Lo-Reninge, Workshop Salsa in Menen, Workshop Salsa in Mesen, Workshop Salsa in Meulebeke, Workshop Salsa in Middelkerke, Workshop Salsa in Moorslede, Workshop Salsa in Nieuwpoort, Workshop Salsa in Oostende, Workshop Salsa in Oostkamp, Workshop Salsa in Oostrozebeke, Workshop Salsa in Oudenburg, Workshop Salsa in Pittem, Workshop Salsa in Poperinge, Workshop Salsa in Roeselare, Workshop Salsa in Ruiselede, Workshop Salsa in Spiere-Helkijn, Workshop Salsa in Staden, Workshop Salsa in Tielt, Workshop Salsa in Torhout, Workshop Salsa in Veurne, Workshop Salsa in Vleteren, Workshop Salsa in Waregem, Workshop Salsa in Wervik, Workshop Salsa in Wevelgem, Workshop Salsa in Wielsbeke, Workshop Salsa in Wingene, Workshop Salsa in Zedelgem, Workshop Salsa in Zonnebeke, Workshop Salsa in Zuienkerke, Workshop Salsa in Zwevegem, Workshop Salsa in Aarlen, Workshop Salsa in Attert, Workshop Salsa in Aubange, Workshop Salsa in Bastenaken, Workshop Salsa in Bertogne, Workshop Salsa in Bertrix, Workshop Salsa in Bouillon, Workshop Salsa in Chiny, Workshop Salsa in Daverdisse, Workshop Salsa in Durbuy, Workshop Salsa in Érezée, Workshop Salsa in Étalle, Workshop Salsa in Fauvillers, Workshop Salsa in Florenville, Workshop Salsa in Gouvy, Workshop Salsa in Habay, Workshop Salsa in Herbeumont, Workshop Salsa in Hotton, Workshop Salsa in Houffalize, Workshop Salsa in La Roche-en-Ardenne, Workshop Salsa in Léglise, Workshop Salsa in Libin, Workshop Salsa in Libramont-Chevigny, Workshop Salsa in Manhay, Workshop Salsa in Marche-en-Famenne, Workshop Salsa in Martelange, Workshop Salsa in Meix-devant-Virton, Workshop Salsa in Messancy, Workshop Salsa in Musson, Workshop Salsa in Nassogne, Workshop Salsa in Neufchâteau, Workshop Salsa in Paliseul, Workshop Salsa in Rendeux, Workshop Salsa in Rouvroy, Workshop Salsa in Sainte-Ode, Workshop Salsa in Saint-Hubert, Workshop Salsa in Saint-Léger, Workshop Salsa in Tellin, Workshop Salsa in Tenneville, Workshop Salsa in Tintigny, Workshop Salsa in Vaux-sur-Sûre, Workshop Salsa in Vielsalm, Workshop Salsa in Virton, Workshop Salsa in Wellin.

Salsa workshop in Brussel, Salsa workshop in Gent, Salsa workshop in Brugge, Salsa workshop in Bergen, Salsa workshop in Leuven, Salsa workshop in Mechelen, Salsa workshop in Aalst, Salsa workshop in Kortrijk, Salsa workshop in Hasselt, Salsa workshop in Sint-Niklaas, Salsa workshop in Oostende, Salsa workshop in Genk, Salsa workshop in Doornik, Salsa workshop in Turnhout, Salsa workshop in Geel, Salsa workshop in Roeselare, Salsa workshop in Moeskroen, Salsa workshop in Lokeren, Salsa workshop in Sint-Truiden, Salsa workshop in Herentals, Salsa workshop in Hoogstraten, Salsa workshop in Lier, Salsa workshop in Mechelen, Salsa workshop in Mortsel, Salsa workshop in Turnhout, Salsa workshop in Aartselaar, Salsa workshop in Antwerpen, Salsa workshop in Arendonk, Salsa workshop in Baarle-Hertog, Salsa workshop in Balen, Salsa workshop in Beerse, Salsa workshop in Berlaar, Salsa workshop in Boechout, Salsa workshop in Bonheiden, Salsa workshop in Boom, Salsa workshop in Bornem, Salsa workshop in Borsbeek, Salsa workshop in Brasschaat, Salsa workshop in Brecht, Salsa workshop in Dessel, Salsa workshop in Duffel, Salsa workshop in Edegem, Salsa workshop in Essen, Salsa workshop in Geel, Salsa workshop in Grobbendonk, Salsa workshop in Heist-op-den-Berg, Salsa workshop in Hemiksem, Salsa workshop in Herentals, Salsa workshop in Herenthout, Salsa workshop in Herselt, Salsa workshop in Hoogstraten, Salsa workshop in Hove, Salsa workshop in Hulshout, Salsa workshop in Kalmthout, Salsa workshop in Kapellen, Salsa workshop in Kasterlee, Salsa workshop in Kontich, Salsa workshop in Laakdal, Salsa workshop in Lier, Salsa workshop in Lille, Salsa workshop in Lint, Salsa workshop in Malle, Salsa workshop in Mechelen, Salsa workshop in Meerhout, Salsa workshop in Merksplas, Salsa workshop in Mol, Salsa workshop in Mortsel, Salsa workshop in Niel, Salsa workshop in Nijlen, Salsa workshop in Olen, Salsa workshop in Oud-Turnhout, Salsa workshop in Putte, Salsa workshop in Puurs, Salsa workshop in Ranst, Salsa workshop in Ravels, Salsa workshop in Retie, Salsa workshop in Rijkevorsel, Salsa workshop in Rumst, Salsa workshop in Schelle, Salsa workshop in Schilde, Salsa workshop in Schoten, Salsa workshop in Sint-Amands, Salsa workshop in Sint-Katelijne-Waver, Salsa workshop in Stabroek, Salsa workshop in Turnhout, Salsa workshop in Vorselaar, Salsa workshop in Vosselaar, Salsa workshop in Westerlo, Salsa workshop in Wijnegem, Salsa workshop in Willebroek, Salsa workshop in Wommelgem, Salsa workshop in Wuustwezel, Salsa workshop in Zandhoven, Salsa workshop in Zoersel, Salsa workshop in Zwijndrecht, Salsa workshop in Gent, Salsa workshop in Brussel, Salsa workshop in Brugge, Salsa workshop in Leuven, Salsa workshop in Aalst, Salsa workshop in Kortrijk, Salsa workshop in Hasselt, Salsa workshop in Sint-Niklaas, Salsa workshop in Oostende, Salsa workshop in Genk, Salsa workshop in Doornik, Salsa workshop in Roeselare, Salsa workshop in Moeskroen, Salsa workshop in Lokeren, Salsa workshop in Sint-Truiden, Salsa workshop in Mariakerke, Salsa workshop in Drongen, Salsa workshop in Wondelgem, Salsa workshop in Sint-Amandsberg, Salsa workshop in Oostakker, Salsa workshop in Ledeberg, Salsa workshop in Gentbrugge, Salsa workshop in Afsnee, Salsa workshop in Sint-Denijs-Westrem, Salsa workshop in Zwijnaarde, Salsa workshop in Wachtebeke, Salsa workshop in Lochristi, Salsa workshop in Destelbergen, Salsa workshop in Melle, Salsa workshop in Merelbeke, Salsa workshop in Heusden, Salsa workshop in Zevergem, Salsa workshop in De Pinte, Salsa workshop in Sint-Martens-Latem, Salsa workshop in Sint-Martens-Leerne, Salsa workshop in Deinze, Salsa workshop in Vosselare, Salsa workshop in Nevele, Salsa workshop in Landegem, Salsa workshop in Merendree, Salsa workshop in Alken, Salsa workshop in As, Salsa workshop in Beringen, Salsa workshop in Bilzen, Salsa workshop in Bocholt, Salsa workshop in Borgloon, Salsa workshop in Bree, Salsa workshop in Diepenbeek, Salsa workshop in Dilsen-Stokkem, Salsa workshop in Genk, Salsa workshop in Gingelom, Salsa workshop in Halen, Salsa workshop in Ham, Salsa workshop in Hamont-Achel, Salsa workshop in Hechtel-Eksel, Salsa workshop in Heers, Salsa workshop in Herk-de-Stad, Salsa workshop in Herstappe, Salsa workshop in Heusden-Zolder, Salsa workshop in Hoeselt, Salsa workshop in Houthalen-Helchteren, Salsa workshop in Kinrooi, Salsa workshop in Kortessem, Salsa workshop in Lanaken, Salsa workshop in , Salsa workshop in , Salsa workshop in , Salsa workshop in , Salsa workshop in , Salsa workshop in , Salsa workshop in , Salsa workshop in , Salsa workshop in Leopoldsburg, Salsa workshop in Lommel, Salsa workshop in Lummen, Salsa workshop in Maaseik, Salsa workshop in Maasmechelen, Salsa workshop in Meeuwen-Gruitrode, Salsa workshop in Neerpelt, Salsa workshop in Nieuwerkerken, Salsa workshop in Opglabbeek, Salsa workshop in Overpelt, Salsa workshop in Peer, Salsa workshop in Riemst, Salsa workshop in Sint-Truiden, Salsa workshop in Tessenderlo, Salsa workshop in Tongeren, Salsa workshop in Voeren, Salsa workshop in Wellen, Salsa workshop in Zonhoven, Salsa workshop in Zutendaal, Salsa workshop in Aarschot, Salsa workshop in Affligem, Salsa workshop in Asse, Salsa workshop in Beersel, Salsa workshop in Begijnendijk, Salsa workshop in Bekkevoort, Salsa workshop in Bertem, Salsa workshop in Bever, Salsa workshop in Bierbeek, Salsa workshop in Boortmeerbeek, Salsa workshop in Boutersem, Salsa workshop in Diest, Salsa workshop in Dilbeek, Salsa workshop in Drogenbos, Salsa workshop in Galmaarden, Salsa workshop in Geetbets, Salsa workshop in Glabbeek, Salsa workshop in Gooik, Salsa workshop in Grimbergen, Salsa workshop in Haacht, Salsa workshop in Halle, Salsa workshop in Herent, Salsa workshop in Herne, Salsa workshop in Hoegaarden, Salsa workshop in Hoeilaart, Salsa workshop in Holsbeek, Salsa workshop in Huldenberg, Salsa workshop in Kampenhout, Salsa workshop in Kapelle-op-den-Bos, Salsa workshop in Keerbergen, Salsa workshop in Kortenaken, Salsa workshop in Kortenberg, Salsa workshop in Kraainem, Salsa workshop in Landen, Salsa workshop in Lennik, Salsa workshop in Liedekerke, Salsa workshop in Linkebeek, Salsa workshop in Linter, Salsa workshop in Londerzeel, Salsa workshop in Lubbeek, Salsa workshop in Machelen, Salsa workshop in Meise, Salsa workshop in Merchtem, Salsa workshop in Opwijk, Salsa workshop in Oud-Heverlee, Salsa workshop in Overijse, Salsa workshop in Pepingen, Salsa workshop in Roosdaal, Salsa workshop in Rotselaar, Salsa workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Salsa workshop in Sint-Genesius-Rode, Salsa workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Salsa workshop in Steenokkerzeel, Salsa workshop in Ternat, Salsa workshop in Tervuren, Salsa workshop in Tielt-Winge, Salsa workshop in Tienen, Salsa workshop in Tremelo, Salsa workshop in Vilvoorde, Salsa workshop in Wemmel, Salsa workshop in Wezembeek-Oppem, Salsa workshop in Zaventem, Salsa workshop in Zemst, Salsa workshop in Zoutleeuw, Salsa workshop in Alveringem, Salsa workshop in Anzegem, Salsa workshop in Ardooie, Salsa workshop in Avelgem, Salsa workshop in Beernem, Salsa workshop in Blankenberge, Salsa workshop in Bredene, Salsa workshop in Damme, Salsa workshop in De Haan, Salsa workshop in De Panne, Salsa workshop in Deerlijk, Salsa workshop in Dentergem, Salsa workshop in Diksmuide, Salsa workshop in Gistel, Salsa workshop in Harelbeke, Salsa workshop in Heuvelland, Salsa workshop in Hooglede, Salsa workshop in Houthulst, Salsa workshop in Ichtegem, Salsa workshop in Ieper, Salsa workshop in Ingelmunster, Salsa workshop in Izegem, Salsa workshop in Jabbeke, Salsa workshop in Knokke-Heist, Salsa workshop in Koekelare, Salsa workshop in Koksijde, Salsa workshop in Kortemark, Salsa workshop in Kortrijk, Salsa workshop in Kuurne, Salsa workshop in Langemark-Poelkapelle, Salsa workshop in Ledegem, Salsa workshop in Lendelede, Salsa workshop in Lichtervelde, Salsa workshop in Lo-Reninge, Salsa workshop in Menen, Salsa workshop in Mesen, Salsa workshop in Meulebeke, Salsa workshop in Middelkerke, Salsa workshop in Moorslede, Salsa workshop in Nieuwpoort, Salsa workshop in Oostende, Salsa workshop in Oostkamp, Salsa workshop in Oostrozebeke, Salsa workshop in Oudenburg, Salsa workshop in Pittem, Salsa workshop in Poperinge, Salsa workshop in Roeselare, Salsa workshop in Ruiselede, Salsa workshop in Spiere-Helkijn, Salsa workshop in Staden, Salsa workshop in Tielt, Salsa workshop in Torhout, Salsa workshop in Veurne, Salsa workshop in Vleteren, Salsa workshop in Waregem, Salsa workshop in Wervik, Salsa workshop in Wevelgem, Salsa workshop in Wielsbeke, Salsa workshop in Wingene, Salsa workshop in Zedelgem, Salsa workshop in Zonnebeke, Salsa workshop in Zuienkerke, Salsa workshop in Zwevegem, Salsa workshop in Aarlen, Salsa workshop in Attert, Salsa workshop in Aubange, Salsa workshop in Bastenaken, Salsa workshop in Bertogne, Salsa workshop in Bertrix, Salsa workshop in Bouillon, Salsa workshop in Chiny, Salsa workshop in Daverdisse, Salsa workshop in Durbuy, Salsa workshop in Érezée, Salsa workshop in Étalle, Salsa workshop in Fauvillers, Salsa workshop in Florenville, Salsa workshop in Gouvy, Salsa workshop in Habay, Salsa workshop in Herbeumont, Salsa workshop in Hotton, Salsa workshop in Houffalize, Salsa workshop in La Roche-en-Ardenne, Salsa workshop in Léglise, Salsa workshop in Libin, Salsa workshop in Libramont-Chevigny, Salsa workshop in Manhay, Salsa workshop in Marche-en-Famenne, Salsa workshop in Martelange, Salsa workshop in Meix-devant-Virton, Salsa workshop in Messancy, Salsa workshop in Musson, Salsa workshop in Nassogne, Salsa workshop in Neufchâteau, Salsa workshop in Paliseul, Salsa workshop in Rendeux, Salsa workshop in Rouvroy, Salsa workshop in Sainte-Ode, Salsa workshop in Saint-Hubert, Salsa workshop in Saint-Léger, Salsa workshop in Tellin, Salsa workshop in Tenneville, Salsa workshop in Tintigny, Salsa workshop in Vaux-sur-Sûre, Salsa workshop in Vielsalm, Salsa workshop in Virton, Salsa workshop in Wellin.

Salsa lessen in Brussel, Salsa lessen in Gent, Salsa lessen in Brugge, Salsa lessen in Bergen, Salsa lessen in Leuven, Salsa lessen in Mechelen, Salsa lessen in Aalst, Salsa lessen in Kortrijk, Salsa lessen in Hasselt, Salsa lessen in Sint-Niklaas, Salsa lessen in Oostende, Salsa lessen in Genk, Salsa lessen in Doornik, Salsa lessen in Turnhout, Salsa lessen in Geel, Salsa lessen in Roeselare, Salsa lessen in Moeskroen, Salsa lessen in Lokeren, Salsa lessen in Sint-Truiden, Salsa lessen in Herentals, Salsa lessen in Hoogstraten, Salsa lessen in Lier, Salsa lessen in Mechelen, Salsa lessen in Mortsel, Salsa lessen in Turnhout, Salsa lessen in Aartselaar, Salsa lessen in Antwerpen, Salsa lessen in Arendonk, Salsa lessen in Baarle-Hertog, Salsa lessen in Balen, Salsa lessen in Beerse, Salsa lessen in Berlaar, Salsa lessen in Boechout, Salsa lessen in Bonheiden, Salsa lessen in Boom, Salsa lessen in Bornem, Salsa lessen in Borsbeek, Salsa lessen in Brasschaat, Salsa lessen in Brecht, Salsa lessen in Dessel, Salsa lessen in Duffel, Salsa lessen in Edegem, Salsa lessen in Essen, Salsa lessen in Geel, Salsa lessen in Grobbendonk, Salsa lessen in Heist-op-den-Berg, Salsa lessen in Hemiksem, Salsa lessen in Herentals, Salsa lessen in Herenthout, Salsa lessen in Herselt, Salsa lessen in Hoogstraten, Salsa lessen in Hove, Salsa lessen in Hulshout, Salsa lessen in Kalmthout, Salsa lessen in Kapellen, Salsa lessen in Kasterlee, Salsa lessen in Kontich, Salsa lessen in Laakdal, Salsa lessen in Lier, Salsa lessen in Lille, Salsa lessen in Lint, Salsa lessen in Malle, Salsa lessen in Mechelen, Salsa lessen in Meerhout, Salsa lessen in Merksplas, Salsa lessen in Mol, Salsa lessen in Mortsel, Salsa lessen in Niel, Salsa lessen in Nijlen, Salsa lessen in Olen, Salsa lessen in Oud-Turnhout, Salsa lessen in Putte, Salsa lessen in Puurs, Salsa lessen in Ranst, Salsa lessen in Ravels, Salsa lessen in Retie, Salsa lessen in Rijkevorsel, Salsa lessen in Rumst, Salsa lessen in Schelle, Salsa lessen in Schilde, Salsa lessen in Schoten, Salsa lessen in Sint-Amands, Salsa lessen in Sint-Katelijne-Waver, Salsa lessen in Stabroek, Salsa lessen in Turnhout, Salsa lessen in Vorselaar, Salsa lessen in Vosselaar, Salsa lessen in Westerlo, Salsa lessen in Wijnegem, Salsa lessen in Willebroek, Salsa lessen in Wommelgem, Salsa lessen in Wuustwezel, Salsa lessen in Zandhoven, Salsa lessen in Zoersel, Salsa lessen in Zwijndrecht, Salsa lessen in Gent, Salsa lessen in Brussel, Salsa lessen in Brugge, Salsa lessen in Leuven, Salsa lessen in Aalst, Salsa lessen in Kortrijk, Salsa lessen in Hasselt, Salsa lessen in Sint-Niklaas, Salsa lessen in Oostende, Salsa lessen in Genk, Salsa lessen in Doornik, Salsa lessen in Roeselare, Salsa lessen in Moeskroen, Salsa lessen in Lokeren, Salsa lessen in Sint-Truiden, Salsa lessen in Mariakerke, Salsa lessen in Drongen, Salsa lessen in Wondelgem, Salsa lessen in Sint-Amandsberg, Salsa lessen in Oostakker, Salsa lessen in Ledeberg, Salsa lessen in Gentbrugge, Salsa lessen in Afsnee, Salsa lessen in Sint-Denijs-Westrem, Salsa lessen in Zwijnaarde, Salsa lessen in Wachtebeke, Salsa lessen in Lochristi, Salsa lessen in Destelbergen, Salsa lessen in Melle, Salsa lessen in Merelbeke, Salsa lessen in Heusden, Salsa lessen in Zevergem, Salsa lessen in De Pinte, Salsa lessen in Sint-Martens-Latem, Salsa lessen in Sint-Martens-Leerne, Salsa lessen in Deinze, Salsa lessen in Vosselare, Salsa lessen in Nevele, Salsa lessen in Landegem, Salsa lessen in Merendree, Salsa lessen in Alken, Salsa lessen in As, Salsa lessen in Beringen, Salsa lessen in Bilzen, Salsa lessen in Bocholt, Salsa lessen in Borgloon, Salsa lessen in Bree, Salsa lessen in Diepenbeek, Salsa lessen in Dilsen-Stokkem, Salsa lessen in Genk, Salsa lessen in Gingelom, Salsa lessen in Halen, Salsa lessen in Ham, Salsa lessen in Hamont-Achel, Salsa lessen in Hechtel-Eksel, Salsa lessen in Heers, Salsa lessen in Herk-de-Stad, Salsa lessen in Herstappe, Salsa lessen in Heusden-Zolder, Salsa lessen in Hoeselt, Salsa lessen in Houthalen-Helchteren, Salsa lessen in Kinrooi, Salsa lessen in Kortessem, Salsa lessen in Lanaken, Salsa lessen in , Salsa lessen in , Salsa lessen in , Salsa lessen in , Salsa lessen in , Salsa lessen in , Salsa lessen in , Salsa lessen in , Salsa lessen in Leopoldsburg, Salsa lessen in Lommel, Salsa lessen in Lummen, Salsa lessen in Maaseik, Salsa lessen in Maasmechelen, Salsa lessen in Meeuwen-Gruitrode, Salsa lessen in Neerpelt, Salsa lessen in Nieuwerkerken, Salsa lessen in Opglabbeek, Salsa lessen in Overpelt, Salsa lessen in Peer, Salsa lessen in Riemst, Salsa lessen in Sint-Truiden, Salsa lessen in Tessenderlo, Salsa lessen in Tongeren, Salsa lessen in Voeren, Salsa lessen in Wellen, Salsa lessen in Zonhoven, Salsa lessen in Zutendaal, Salsa lessen in Aarschot, Salsa lessen in Affligem, Salsa lessen in Asse, Salsa lessen in Beersel, Salsa lessen in Begijnendijk, Salsa lessen in Bekkevoort, Salsa lessen in Bertem, Salsa lessen in Bever, Salsa lessen in Bierbeek, Salsa lessen in Boortmeerbeek, Salsa lessen in Boutersem, Salsa lessen in Diest, Salsa lessen in Dilbeek, Salsa lessen in Drogenbos, Salsa lessen in Galmaarden, Salsa lessen in Geetbets, Salsa lessen in Glabbeek, Salsa lessen in Gooik, Salsa lessen in Grimbergen, Salsa lessen in Haacht, Salsa lessen in Halle, Salsa lessen in Herent, Salsa lessen in Herne, Salsa lessen in Hoegaarden, Salsa lessen in Hoeilaart, Salsa lessen in Holsbeek, Salsa lessen in Huldenberg, Salsa lessen in Kampenhout, Salsa lessen in Kapelle-op-den-Bos, Salsa lessen in Keerbergen, Salsa lessen in Kortenaken, Salsa lessen in Kortenberg, Salsa lessen in Kraainem, Salsa lessen in Landen, Salsa lessen in Lennik, Salsa lessen in Liedekerke, Salsa lessen in Linkebeek, Salsa lessen in Linter, Salsa lessen in Londerzeel, Salsa lessen in Lubbeek, Salsa lessen in Machelen, Salsa lessen in Meise, Salsa lessen in Merchtem, Salsa lessen in Opwijk, Salsa lessen in Oud-Heverlee, Salsa lessen in Overijse, Salsa lessen in Pepingen, Salsa lessen in Roosdaal, Salsa lessen in Rotselaar, Salsa lessen in Scherpenheuvel-Zichem, Salsa lessen in Sint-Genesius-Rode, Salsa lessen in Sint-Pieters-Leeuw, Salsa lessen in Steenokkerzeel, Salsa lessen in Ternat, Salsa lessen in Tervuren, Salsa lessen in Tielt-Winge, Salsa lessen in Tienen, Salsa lessen in Tremelo, Salsa lessen in Vilvoorde, Salsa lessen in Wemmel, Salsa lessen in Wezembeek-Oppem, Salsa lessen in Zaventem, Salsa lessen in Zemst, Salsa lessen in Zoutleeuw, Salsa lessen in Alveringem, Salsa lessen in Anzegem, Salsa lessen in Ardooie, Salsa lessen in Avelgem, Salsa lessen in Beernem, Salsa lessen in Blankenberge, Salsa lessen in Bredene, Salsa lessen in Damme, Salsa lessen in De Haan, Salsa lessen in De Panne, Salsa lessen in Deerlijk, Salsa lessen in Dentergem, Salsa lessen in Diksmuide, Salsa lessen in Gistel, Salsa lessen in Harelbeke, Salsa lessen in Heuvelland, Salsa lessen in Hooglede, Salsa lessen in Houthulst, Salsa lessen in Ichtegem, Salsa lessen in Ieper, Salsa lessen in Ingelmunster, Salsa lessen in Izegem, Salsa lessen in Jabbeke, Salsa lessen in Knokke-Heist, Salsa lessen in Koekelare, Salsa lessen in Koksijde, Salsa lessen in Kortemark, Salsa lessen in Kortrijk, Salsa lessen in Kuurne, Salsa lessen in Langemark-Poelkapelle, Salsa lessen in Ledegem, Salsa lessen in Lendelede, Salsa lessen in Lichtervelde, Salsa lessen in Lo-Reninge, Salsa lessen in Menen, Salsa lessen in Mesen, Salsa lessen in Meulebeke, Salsa lessen in Middelkerke, Salsa lessen in Moorslede, Salsa lessen in Nieuwpoort, Salsa lessen in Oostende, Salsa lessen in Oostkamp, Salsa lessen in Oostrozebeke, Salsa lessen in Oudenburg, Salsa lessen in Pittem, Salsa lessen in Poperinge, Salsa lessen in Roeselare, Salsa lessen in Ruiselede, Salsa lessen in Spiere-Helkijn, Salsa lessen in Staden, Salsa lessen in Tielt, Salsa lessen in Torhout, Salsa lessen in Veurne, Salsa lessen in Vleteren, Salsa lessen in Waregem, Salsa lessen in Wervik, Salsa lessen in Wevelgem, Salsa lessen in Wielsbeke, Salsa lessen in Wingene, Salsa lessen in Zedelgem, Salsa lessen in Zonnebeke, Salsa lessen in Zuienkerke, Salsa lessen in Zwevegem, Salsa lessen in Aarlen, Salsa lessen in Attert, Salsa lessen in Aubange, Salsa lessen in Bastenaken, Salsa lessen in Bertogne, Salsa lessen in Bertrix, Salsa lessen in Bouillon, Salsa lessen in Chiny, Salsa lessen in Daverdisse, Salsa lessen in Durbuy, Salsa lessen in Érezée, Salsa lessen in Étalle, Salsa lessen in Fauvillers, Salsa lessen in Florenville, Salsa lessen in Gouvy, Salsa lessen in Habay, Salsa lessen in Herbeumont, Salsa lessen in Hotton, Salsa lessen in Houffalize, Salsa lessen in La Roche-en-Ardenne, Salsa lessen in Léglise, Salsa lessen in Libin, Salsa lessen in Libramont-Chevigny, Salsa lessen in Manhay, Salsa lessen in Marche-en-Famenne, Salsa lessen in Martelange, Salsa lessen in Meix-devant-Virton, Salsa lessen in Messancy, Salsa lessen in Musson, Salsa lessen in Nassogne, Salsa lessen in Neufchâteau, Salsa lessen in Paliseul, Salsa lessen in Rendeux, Salsa lessen in Rouvroy, Salsa lessen in Sainte-Ode, Salsa lessen in Saint-Hubert, Salsa lessen in Saint-Léger, Salsa lessen in Tellin, Salsa lessen in Tenneville, Salsa lessen in Tintigny, Salsa lessen in Vaux-sur-Sûre, Salsa lessen in Vielsalm, Salsa lessen in Virton, Salsa lessen in Wellin.

Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Bergen, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Sint-Niklaas, Cocktail workshop in Oostende, Cocktail workshop in Genk, Cocktail workshop in Doornik, Cocktail workshop in Turnhout, Cocktail workshop in Geel, Cocktail workshop in Roeselare, Cocktail workshop in Moeskroen, Cocktail workshop in Lokeren, Cocktail workshop in Sint-Truiden, Cocktail workshop in Herentals, Cocktail workshop in Hoogstraten, Cocktail workshop in Lier, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Mortsel, Cocktail workshop in Turnhout, Cocktail workshop in Aartselaar, Cocktail workshop in Antwerpen, Cocktail workshop in Arendonk, Cocktail workshop in Baarle-Hertog, Cocktail workshop in Balen, Cocktail workshop in Beerse, Cocktail workshop in Berlaar, Cocktail workshop in Boechout, Cocktail workshop in Bonheiden, Cocktail workshop in Boom, Cocktail workshop in Bornem, Cocktail workshop in Borsbeek, Cocktail workshop in Brasschaat, Cocktail workshop in Brecht, Cocktail workshop in Dessel, Cocktail workshop in Duffel, Cocktail workshop in Edegem, Cocktail workshop in Essen, Cocktail workshop in Geel, Cocktail workshop in Grobbendonk, Cocktail workshop in Heist-op-den-Berg, Cocktail workshop in Hemiksem, Cocktail workshop in Herentals, Cocktail workshop in Herenthout, Cocktail workshop in Herselt, Cocktail workshop in Hoogstraten, Cocktail workshop in Hove, Cocktail workshop in Hulshout, Cocktail workshop in Kalmthout, Cocktail workshop in Kapellen, Cocktail workshop in Kasterlee, Cocktail workshop in Kontich, Cocktail workshop in Laakdal, Cocktail workshop in Lier, Cocktail workshop in Lille, Cocktail workshop in Lint, Cocktail workshop in Malle, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Meerhout, Cocktail workshop in Merksplas, Cocktail workshop in Mol, Cocktail workshop in Mortsel, Cocktail workshop in Niel, Cocktail workshop in Nijlen, Cocktail workshop in Olen, Cocktail workshop in Oud-Turnhout, Cocktail workshop in Putte, Cocktail workshop in Puurs, Cocktail workshop in Ranst, Cocktail workshop in Ravels, Cocktail workshop in Retie, Cocktail workshop in Rijkevorsel, Cocktail workshop in Rumst, Cocktail workshop in Schelle, Cocktail workshop in Schilde, Cocktail workshop in Schoten, Cocktail workshop in Sint-Amands, Cocktail workshop in Sint-Katelijne-Waver, Cocktail workshop in Stabroek, Cocktail workshop in Turnhout, Cocktail workshop in Vorselaar, Cocktail workshop in Vosselaar, Cocktail workshop in Westerlo, Cocktail workshop in Wijnegem, Cocktail workshop in Willebroek, Cocktail workshop in Wommelgem, Cocktail workshop in Wuustwezel, Cocktail workshop in Zandhoven, Cocktail workshop in Zoersel, Cocktail workshop in Zwijndrecht, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Sint-Niklaas, Cocktail workshop in Oostende, Cocktail workshop in Genk, Cocktail workshop in Doornik, Cocktail workshop in Roeselare, Cocktail workshop in Moeskroen, Cocktail workshop in Lokeren, Cocktail workshop in Sint-Truiden, Cocktail workshop in Mariakerke, Cocktail workshop in Drongen, Cocktail workshop in Wondelgem, Cocktail workshop in Sint-Amandsberg, Cocktail workshop in Oostakker, Cocktail workshop in Ledeberg, Cocktail workshop in Gentbrugge, Cocktail workshop in Afsnee, Cocktail workshop in Sint-Denijs-Westrem, Cocktail workshop in Zwijnaarde, Cocktail workshop in Wachtebeke, Cocktail workshop in Lochristi, Cocktail workshop in Destelbergen, Cocktail workshop in Melle, Cocktail workshop in Merelbeke, Cocktail workshop in Heusden, Cocktail workshop in Zevergem, Cocktail workshop in De Pinte, Cocktail workshop in Sint-Martens-Latem, Cocktail workshop in Sint-Martens-Leerne, Cocktail workshop in Deinze, Cocktail workshop in Vosselare, Cocktail workshop in Nevele, Cocktail workshop in Landegem, Cocktail workshop in Merendree, Cocktail workshop in Alken, Cocktail workshop in As, Cocktail workshop in Beringen, Cocktail workshop in Bilzen, Cocktail workshop in Bocholt, Cocktail workshop in Borgloon, Cocktail workshop in Bree, Cocktail workshop in Diepenbeek, Cocktail workshop in Dilsen-Stokkem, Cocktail workshop in Genk, Cocktail workshop in Gingelom, Cocktail workshop in Halen, Cocktail workshop in Ham, Cocktail workshop in Hamont-Achel, Cocktail workshop in Hechtel-Eksel, Cocktail workshop in Heers, Cocktail workshop in Herk-de-Stad, Cocktail workshop in Herstappe, Cocktail workshop in Heusden-Zolder, Cocktail workshop in Hoeselt, Cocktail workshop in Houthalen-Helchteren, Cocktail workshop in Kinrooi, Cocktail workshop in Kortessem, Cocktail workshop in Lanaken, Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in Leopoldsburg, Cocktail workshop in Lommel, Cocktail workshop in Lummen, Cocktail workshop in Maaseik, Cocktail workshop in Maasmechelen, Cocktail workshop in Meeuwen-Gruitrode, Cocktail workshop in Neerpelt, Cocktail workshop in Nieuwerkerken, Cocktail workshop in Opglabbeek, Cocktail workshop in Overpelt, Cocktail workshop in Peer, Cocktail workshop in Riemst, Cocktail workshop in Sint-Truiden, Cocktail workshop in Tessenderlo, Cocktail workshop in Tongeren, Cocktail workshop in Voeren, Cocktail workshop in Wellen, Cocktail workshop in Zonhoven, Cocktail workshop in Zutendaal, Cocktail workshop in Aarschot, Cocktail workshop in Affligem, Cocktail workshop in Asse, Cocktail workshop in Beersel, Cocktail workshop in Begijnendijk, Cocktail workshop in Bekkevoort, Cocktail workshop in Bertem, Cocktail workshop in Bever, Cocktail workshop in Bierbeek, Cocktail workshop in Boortmeerbeek, Cocktail workshop in Boutersem, Cocktail workshop in Diest, Cocktail workshop in Dilbeek, Cocktail workshop in Drogenbos, Cocktail workshop in Galmaarden, Cocktail workshop in Geetbets, Cocktail workshop in Glabbeek, Cocktail workshop in Gooik, Cocktail workshop in Grimbergen, Cocktail workshop in Haacht, Cocktail workshop in Halle, Cocktail workshop in Herent, Cocktail workshop in Herne, Cocktail workshop in Hoegaarden, Cocktail workshop in Hoeilaart, Cocktail workshop in Holsbeek, Cocktail workshop in Huldenberg, Cocktail workshop in Kampenhout, Cocktail workshop in Kapelle-op-den-Bos, Cocktail workshop in Keerbergen, Cocktail workshop in Kortenaken, Cocktail workshop in Kortenberg, Cocktail workshop in Kraainem, Cocktail workshop in Landen, Cocktail workshop in Lennik, Cocktail workshop in Liedekerke, Cocktail workshop in Linkebeek, Cocktail workshop in Linter, Cocktail workshop in Londerzeel, Cocktail workshop in Lubbeek, Cocktail workshop in Machelen, Cocktail workshop in Meise, Cocktail workshop in Merchtem, Cocktail workshop in Opwijk, Cocktail workshop in Oud-Heverlee, Cocktail workshop in Overijse, Cocktail workshop in Pepingen, Cocktail workshop in Roosdaal, Cocktail workshop in Rotselaar, Cocktail workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Cocktail workshop in Sint-Genesius-Rode, Cocktail workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Cocktail workshop in Steenokkerzeel, Cocktail workshop in Ternat, Cocktail workshop in Tervuren, Cocktail workshop in Tielt-Winge, Cocktail workshop in Tienen, Cocktail workshop in Tremelo, Cocktail workshop in Vilvoorde, Cocktail workshop in Wemmel, Cocktail workshop in Wezembeek-Oppem, Cocktail workshop in Zaventem, Cocktail workshop in Zemst, Cocktail workshop in Zoutleeuw, Cocktail workshop in Alveringem, Cocktail workshop in Anzegem, Cocktail workshop in Ardooie, Cocktail workshop in Avelgem, Cocktail workshop in Beernem, Cocktail workshop in Blankenberge, Cocktail workshop in Bredene, Cocktail workshop in Damme, Cocktail workshop in De Haan, Cocktail workshop in De Panne, Cocktail workshop in Deerlijk, Cocktail workshop in Dentergem, Cocktail workshop in Diksmuide, Cocktail workshop in Gistel, Cocktail workshop in Harelbeke, Cocktail workshop in Heuvelland, Cocktail workshop in Hooglede, Cocktail workshop in Houthulst, Cocktail workshop in Ichtegem, Cocktail workshop in Ieper, Cocktail workshop in Ingelmunster, Cocktail workshop in Izegem, Cocktail workshop in Jabbeke, Cocktail workshop in Knokke-Heist, Cocktail workshop in Koekelare, Cocktail workshop in Koksijde, Cocktail workshop in Kortemark, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Kuurne, Cocktail workshop in Langemark-Poelkapelle, Cocktail workshop in Ledegem, Cocktail workshop in Lendelede, Cocktail workshop in Lichtervelde, Cocktail workshop in Lo-Reninge, Cocktail workshop in Menen, Cocktail workshop in Mesen, Cocktail workshop in Meulebeke, Cocktail workshop in Middelkerke, Cocktail workshop in Moorslede, Cocktail workshop in Nieuwpoort, Cocktail workshop in Oostende, Cocktail workshop in Oostkamp, Cocktail workshop in Oostrozebeke, Cocktail workshop in Oudenburg, Cocktail workshop in Pittem, Cocktail workshop in Poperinge, Cocktail workshop in Roeselare, Cocktail workshop in Ruiselede, Cocktail workshop in Spiere-Helkijn, Cocktail workshop in Staden, Cocktail workshop in Tielt, Cocktail workshop in Torhout, Cocktail workshop in Veurne, Cocktail workshop in Vleteren, Cocktail workshop in Waregem, Cocktail workshop in Wervik, Cocktail workshop in Wevelgem, Cocktail workshop in Wielsbeke, Cocktail workshop in Wingene, Cocktail workshop in Zedelgem, Cocktail workshop in Zonnebeke, Cocktail workshop in Zuienkerke, Cocktail workshop in Zwevegem, Cocktail workshop in Aarlen, Cocktail workshop in Attert, Cocktail workshop in Aubange, Cocktail workshop in Bastenaken, Cocktail workshop in Bertogne, Cocktail workshop in Bertrix, Cocktail workshop in Bouillon, Cocktail workshop in Chiny, Cocktail workshop in Daverdisse, Cocktail workshop in Durbuy, Cocktail workshop in Érezée, Cocktail workshop in Étalle, Cocktail workshop in Fauvillers, Cocktail workshop in Florenville, Cocktail workshop in Gouvy, Cocktail workshop in Habay, Cocktail workshop in Herbeumont, Cocktail workshop in Hotton, Cocktail workshop in Houffalize, Cocktail workshop in La Roche-en-Ardenne, Cocktail workshop in Léglise, Cocktail workshop in Libin, Cocktail workshop in Libramont-Chevigny, Cocktail workshop in Manhay, Cocktail workshop in Marche-en-Famenne, Cocktail workshop in Martelange, Cocktail workshop in Meix-devant-Virton, Cocktail workshop in Messancy, Cocktail workshop in Musson, Cocktail workshop in Nassogne, Cocktail workshop in Neufchâteau, Cocktail workshop in Paliseul, Cocktail workshop in Rendeux, Cocktail workshop in Rouvroy, Cocktail workshop in Sainte-Ode, Cocktail workshop in Saint-Hubert, Cocktail workshop in Saint-Léger, Cocktail workshop in Tellin, Cocktail workshop in Tenneville, Cocktail workshop in Tintigny, Cocktail workshop in Vaux-sur-Sûre, Cocktail workshop in Vielsalm, Cocktail workshop in Virton, Cocktail workshop in Wellin.
Workshop Cocktail in Brussel, Workshop Cocktail in Gent, Workshop Cocktail in Brugge, Workshop Cocktail in Bergen, Workshop Cocktail in Leuven, Workshop Cocktail in Mechelen, Workshop Cocktail in Aalst, Workshop Cocktail in Kortrijk, Workshop Cocktail in Hasselt, Workshop Cocktail in Sint-Niklaas, Workshop Cocktail in Oostende, Workshop Cocktail in Genk, Workshop Cocktail in Doornik, Workshop Cocktail in Turnhout, Workshop Cocktail in Geel, Workshop Cocktail in Roeselare, Workshop Cocktail in Moeskroen, Workshop Cocktail in Lokeren, Workshop Cocktail in Sint-Truiden, Workshop Cocktail in Herentals, Workshop Cocktail in Hoogstraten, Workshop Cocktail in Lier, Workshop Cocktail in Mechelen, Workshop Cocktail in Mortsel, Workshop Cocktail in Turnhout, Workshop Cocktail in Aartselaar, Workshop Cocktail in Antwerpen, Workshop Cocktail in Arendonk, Workshop Cocktail in Baarle-Hertog, Workshop Cocktail in Balen, Workshop Cocktail in Beerse, Workshop Cocktail in Berlaar, Workshop Cocktail in Boechout, Workshop Cocktail in Bonheiden, Workshop Cocktail in Boom, Workshop Cocktail in Bornem, Workshop Cocktail in Borsbeek, Workshop Cocktail in Brasschaat, Workshop Cocktail in Brecht, Workshop Cocktail in Dessel, Workshop Cocktail in Duffel, Workshop Cocktail in Edegem, Workshop Cocktail in Essen, Workshop Cocktail in Geel, Workshop Cocktail in Grobbendonk, Workshop Cocktail in Heist-op-den-Berg, Workshop Cocktail in Hemiksem, Workshop Cocktail in Herentals, Workshop Cocktail in Herenthout, Workshop Cocktail in Herselt, Workshop Cocktail in Hoogstraten, Workshop Cocktail in Hove, Workshop Cocktail in Hulshout, Workshop Cocktail in Kalmthout, Workshop Cocktail in Kapellen, Workshop Cocktail in Kasterlee, Workshop Cocktail in Kontich, Workshop Cocktail in Laakdal, Workshop Cocktail in Lier, Workshop Cocktail in Lille, Workshop Cocktail in Lint, Workshop Cocktail in Malle, Workshop Cocktail in Mechelen, Workshop Cocktail in Meerhout, Workshop Cocktail in Merksplas, Workshop Cocktail in Mol, Workshop Cocktail in Mortsel, Workshop Cocktail in Niel, Workshop Cocktail in Nijlen, Workshop Cocktail in Olen, Workshop Cocktail in Oud-Turnhout, Workshop Cocktail in Putte, Workshop Cocktail in Puurs, Workshop Cocktail in Ranst, Workshop Cocktail in Ravels, Workshop Cocktail in Retie, Workshop Cocktail in Rijkevorsel, Workshop Cocktail in Rumst, Workshop Cocktail in Schelle, Workshop Cocktail in Schilde, Workshop Cocktail in Schoten, Workshop Cocktail in Sint-Amands, Workshop Cocktail in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Cocktail in Stabroek, Workshop Cocktail in Turnhout, Workshop Cocktail in Vorselaar, Workshop Cocktail in Vosselaar, Workshop Cocktail in Westerlo, Workshop Cocktail in Wijnegem, Workshop Cocktail in Willebroek, Workshop Cocktail in Wommelgem, Workshop Cocktail in Wuustwezel, Workshop Cocktail in Zandhoven, Workshop Cocktail in Zoersel, Workshop Cocktail in Zwijndrecht, Workshop Cocktail in Gent, Workshop Cocktail in Brussel, Workshop Cocktail in Brugge, Workshop Cocktail in Leuven, Workshop Cocktail in Aalst, Workshop Cocktail in Kortrijk, Workshop Cocktail in Hasselt, Workshop Cocktail in Sint-Niklaas, Workshop Cocktail in Oostende, Workshop Cocktail in Genk, Workshop Cocktail in Doornik, Workshop Cocktail in Roeselare, Workshop Cocktail in Moeskroen, Workshop Cocktail in Lokeren, Workshop Cocktail in Sint-Truiden, Workshop Cocktail in Mariakerke, Workshop Cocktail in Drongen, Workshop Cocktail in Wondelgem, Workshop Cocktail in Sint-Amandsberg, Workshop Cocktail in Oostakker, Workshop Cocktail in Ledeberg, Workshop Cocktail in Gentbrugge, Workshop Cocktail in Afsnee, Workshop Cocktail in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Cocktail in Zwijnaarde, Workshop Cocktail in Wachtebeke, Workshop Cocktail in Lochristi, Workshop Cocktail in Destelbergen, Workshop Cocktail in Melle, Workshop Cocktail in Merelbeke, Workshop Cocktail in Heusden, Workshop Cocktail in Zevergem, Workshop Cocktail in De Pinte, Workshop Cocktail in Sint-Martens-Latem, Workshop Cocktail in Sint-Martens-Leerne, Workshop Cocktail in Deinze, Workshop Cocktail in Vosselare, Workshop Cocktail in Nevele, Workshop Cocktail in Landegem, Workshop Cocktail in Merendree, Workshop Cocktail in Alken, Workshop Cocktail in As, Workshop Cocktail in Beringen, Workshop Cocktail in Bilzen, Workshop Cocktail in Bocholt, Workshop Cocktail in Borgloon, Workshop Cocktail in Bree, Workshop Cocktail in Diepenbeek, Workshop Cocktail in Dilsen-Stokkem, Workshop Cocktail in Genk, Workshop Cocktail in Gingelom, Workshop Cocktail in Halen, Workshop Cocktail in Ham, Workshop Cocktail in Hamont-Achel, Workshop Cocktail in Hechtel-Eksel, Workshop Cocktail in Heers, Workshop Cocktail in Herk-de-Stad, Workshop Cocktail in Herstappe, Workshop Cocktail in Heusden-Zolder, Workshop Cocktail in Hoeselt, Workshop Cocktail in Houthalen-Helchteren, Workshop Cocktail in Kinrooi, Workshop Cocktail in Kortessem, Workshop Cocktail in Lanaken, Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in Leopoldsburg, Workshop Cocktail in Lommel, Workshop Cocktail in Lummen, Workshop Cocktail in Maaseik, Workshop Cocktail in Maasmechelen, Workshop Cocktail in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Cocktail in Neerpelt, Workshop Cocktail in Nieuwerkerken, Workshop Cocktail in Opglabbeek, Workshop Cocktail in Overpelt, Workshop Cocktail in Peer, Workshop Cocktail in Riemst, Workshop Cocktail in Sint-Truiden, Workshop Cocktail in Tessenderlo, Workshop Cocktail in Tongeren, Workshop Cocktail in Voeren, Workshop Cocktail in Wellen, Workshop Cocktail in Zonhoven, Workshop Cocktail in Zutendaal, Workshop Cocktail in Aarschot, Workshop Cocktail in Affligem, Workshop Cocktail in Asse, Workshop Cocktail in Beersel, Workshop Cocktail in Begijnendijk, Workshop Cocktail in Bekkevoort, Workshop Cocktail in Bertem, Workshop Cocktail in Bever, Workshop Cocktail in Bierbeek, Workshop Cocktail in Boortmeerbeek, Workshop Cocktail in Boutersem, Workshop Cocktail in Diest, Workshop Cocktail in Dilbeek, Workshop Cocktail in Drogenbos, Workshop Cocktail in Galmaarden, Workshop Cocktail in Geetbets, Workshop Cocktail in Glabbeek, Workshop Cocktail in Gooik, Workshop Cocktail in Grimbergen, Workshop Cocktail in Haacht, Workshop Cocktail in Halle, Workshop Cocktail in Herent, Workshop Cocktail in Herne, Workshop Cocktail in Hoegaarden, Workshop Cocktail in Hoeilaart, Workshop Cocktail in Holsbeek, Workshop Cocktail in Huldenberg, Workshop Cocktail in Kampenhout, Workshop Cocktail in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Cocktail in Keerbergen, Workshop Cocktail in Kortenaken, Workshop Cocktail in Kortenberg, Workshop Cocktail in Kraainem, Workshop Cocktail in Landen, Workshop Cocktail in Lennik, Workshop Cocktail in Liedekerke, Workshop Cocktail in Linkebeek, Workshop Cocktail in Linter, Workshop Cocktail in Londerzeel, Workshop Cocktail in Lubbeek, Workshop Cocktail in Machelen, Workshop Cocktail in Meise, Workshop Cocktail in Merchtem, Workshop Cocktail in Opwijk, Workshop Cocktail in Oud-Heverlee, Workshop Cocktail in Overijse, Workshop Cocktail in Pepingen, Workshop Cocktail in Roosdaal, Workshop Cocktail in Rotselaar, Workshop Cocktail in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Cocktail in Sint-Genesius-Rode, Workshop Cocktail in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Cocktail in Steenokkerzeel, Workshop Cocktail in Ternat, Workshop Cocktail in Tervuren, Workshop Cocktail in Tielt-Winge, Workshop Cocktail in Tienen, Workshop Cocktail in Tremelo, Workshop Cocktail in Vilvoorde, Workshop Cocktail in Wemmel, Workshop Cocktail in Wezembeek-Oppem, Workshop Cocktail in Zaventem, Workshop Cocktail in Zemst, Workshop Cocktail in Zoutleeuw, Workshop Cocktail in Alveringem, Workshop Cocktail in Anzegem, Workshop Cocktail in Ardooie, Workshop Cocktail in Avelgem, Workshop Cocktail in Beernem, Workshop Cocktail in Blankenberge, Workshop Cocktail in Bredene, Workshop Cocktail in Damme, Workshop Cocktail in De Haan, Workshop Cocktail in De Panne, Workshop Cocktail in Deerlijk, Workshop Cocktail in Dentergem, Workshop Cocktail in Diksmuide, Workshop Cocktail in Gistel, Workshop Cocktail in Harelbeke, Workshop Cocktail in Heuvelland, Workshop Cocktail in Hooglede, Workshop Cocktail in Houthulst, Workshop Cocktail in Ichtegem, Workshop Cocktail in Ieper, Workshop Cocktail in Ingelmunster, Workshop Cocktail in Izegem, Workshop Cocktail in Jabbeke, Workshop Cocktail in Knokke-Heist, Workshop Cocktail in Koekelare, Workshop Cocktail in Koksijde, Workshop Cocktail in Kortemark, Workshop Cocktail in Kortrijk, Workshop Cocktail in Kuurne, Workshop Cocktail in Langemark-Poelkapelle, Workshop Cocktail in Ledegem, Workshop Cocktail in Lendelede, Workshop Cocktail in Lichtervelde, Workshop Cocktail in Lo-Reninge, Workshop Cocktail in Menen, Workshop Cocktail in Mesen, Workshop Cocktail in Meulebeke, Workshop Cocktail in Middelkerke, Workshop Cocktail in Moorslede, Workshop Cocktail in Nieuwpoort, Workshop Cocktail in Oostende, Workshop Cocktail in Oostkamp, Workshop Cocktail in Oostrozebeke, Workshop Cocktail in Oudenburg, Workshop Cocktail in Pittem, Workshop Cocktail in Poperinge, Workshop Cocktail in Roeselare, Workshop Cocktail in Ruiselede, Workshop Cocktail in Spiere-Helkijn, Workshop Cocktail in Staden, Workshop Cocktail in Tielt, Workshop Cocktail in Torhout, Workshop Cocktail in Veurne, Workshop Cocktail in Vleteren, Workshop Cocktail in Waregem, Workshop Cocktail in Wervik, Workshop Cocktail in Wevelgem, Workshop Cocktail in Wielsbeke, Workshop Cocktail in Wingene, Workshop Cocktail in Zedelgem, Workshop Cocktail in Zonnebeke, Workshop Cocktail in Zuienkerke, Workshop Cocktail in Zwevegem, Workshop Cocktail in Aarlen, Workshop Cocktail in Attert, Workshop Cocktail in Aubange, Workshop Cocktail in Bastenaken, Workshop Cocktail in Bertogne, Workshop Cocktail in Bertrix, Workshop Cocktail in Bouillon, Workshop Cocktail in Chiny, Workshop Cocktail in Daverdisse, Workshop Cocktail in Durbuy, Workshop Cocktail in Érezée, Workshop Cocktail in Étalle, Workshop Cocktail in Fauvillers, Workshop Cocktail in Florenville, Workshop Cocktail in Gouvy, Workshop Cocktail in Habay, Workshop Cocktail in Herbeumont, Workshop Cocktail in Hotton, Workshop Cocktail in Houffalize, Workshop Cocktail in La Roche-en-Ardenne, Workshop Cocktail in Léglise, Workshop Cocktail in Libin, Workshop Cocktail in Libramont-Chevigny, Workshop Cocktail in Manhay, Workshop Cocktail in Marche-en-Famenne, Workshop Cocktail in Martelange, Workshop Cocktail in Meix-devant-Virton, Workshop Cocktail in Messancy, Workshop Cocktail in Musson, Workshop Cocktail in Nassogne, Workshop Cocktail in Neufchâteau, Workshop Cocktail in Paliseul, Workshop Cocktail in Rendeux, Workshop Cocktail in Rouvroy, Workshop Cocktail in Sainte-Ode, Workshop Cocktail in Saint-Hubert, Workshop Cocktail in Saint-Léger, Workshop Cocktail in Tellin, Workshop Cocktail in Tenneville, Workshop Cocktail in Tintigny, Workshop Cocktail in Vaux-sur-Sûre, Workshop Cocktail in Vielsalm, Workshop Cocktail in Virton, Workshop Cocktail in Wellin.