paaldansen workshop

Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Laat Djembé Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Djembé Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Paaldansen workshop?

Natuurlijk leer je op een vrijgezellendag hoe de Paaldans gedanst moet worden, maar onze workshop Paaldans is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Paaldansworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:

In Gent:
Hotel Harmony, Kraanlei 37, 9000 Gent [www.hotel-harmony.be]
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop Paaldans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.


Wil je iets echt origineels, dan heeft Djembé Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Paaldansworkshop of voor één van onze andere workshops zoals cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Paaldans
Niet erotisch, wel sensationeel!

Oorsprong en achtergrond
Het paaldansen zoals wij dat nu kennen vindt zijn oorsprong in de jaren tachtig toen de danspaal voor het eerst in Canadese stripclubs verscheen. Jammer genoeg wordt paaldansen nog veel te vaak geassocieerd met erotiek. Maar paaldansen is vooral anders, uitdagend.

Inhoud van de workshop
Als eerste beginnen we met de warming up om de spieren lekker los te maken. De docente doet de verschillend oefeningen voor, waarna je ze zelf mag uitproberen. Op het programma staan verschillende draaien om de paal en aan het einde van de workshop is iedereen in staat om met een beetje hulp, ondersteboven in de paal te hangen.

Nog even alle voordelen op een rijtje
Professionele Paaldansdocenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van deelnemers van verschillende dansniveaus
Paaldans workshop mogelijk met of zonder diner, exclusief zaalhuur
Op één locatie workshop Paaldans in combinatie met diner; gezelliger, makkelijker en eenvoudiger met parkeren
Programmasamenstelling voor bijna elk budget

Paaldans met eventueel een heerlijk diner naar keuze
Het vrijgezellenfeest maak je helemaal compleet als je de workshop Paaldansen afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen gebruik van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie:

Standaardduur: 60 minuten, mini- Paaldansen workshop, verlenging per 30 minuten
Aanvangstijd: naar keuze, onder voorbehoud van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of bij één van de locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben.

Diverse mogelijkheden voor de Paaldans workshop:
Mini- Paal dansworkshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Paaldans workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Paaldansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop paaldans en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs

Djembé Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Paaldans workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktail shaken workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Paaldans workshop in Brussel, Paaldans workshop in Gent, Paaldans workshop in Brugge, Paaldans workshop in Bergen, Paaldans workshop in Leuven, Paaldans workshop in Mechelen, Paaldans workshop in Aalst, Paaldans workshop in Kortrijk, Paaldans workshop in Hasselt, Paaldans workshop in Sint-Niklaas, Paaldans workshop in Oostende, Paaldans workshop in Genk, Paaldans workshop in Doornik, Paaldans workshop in Turnhout, Paaldans workshop in Geel, Paaldans workshop in Roeselare, Paaldans workshop in Moeskroen, Paaldans workshop in Lokeren, Paaldans workshop in Sint-Truiden, Paaldans workshop in Herentals, Paaldans workshop in Hoogstraten, Paaldans workshop in Lier, Paaldans workshop in Mechelen, Paaldans workshop in Mortsel, Paaldans workshop in Turnhout, Paaldans workshop in Aartselaar, Paaldans workshop in Antwerpen, Paaldans workshop in Arendonk, Paaldans workshop in Baarle-Hertog, Paaldans workshop in Balen, Paaldans workshop in Beerse, Paaldans workshop in Berlaar, Paaldans workshop in Boechout, Paaldans workshop in Bonheiden, Paaldans workshop in Boom, Paaldans workshop in Bornem, Paaldans workshop in Borsbeek, Paaldans workshop in Brasschaat, Paaldans workshop in Brecht, Paaldans workshop in Dessel, Paaldans workshop in Duffel, Paaldans workshop in Edegem, Paaldans workshop in Essen, Paaldans workshop in Geel, Paaldans workshop in Grobbendonk, Paaldans workshop in Heist-op-den-Berg, Paaldans workshop in Hemiksem, Paaldans workshop in Herentals, Paaldans workshop in Herenthout, Paaldans workshop in Herselt, Paaldans workshop in Hoogstraten, Paaldans workshop in Hove, Paaldans workshop in Hulshout, Paaldans workshop in Kalmthout, Paaldans workshop in Kapellen, Paaldans workshop in Kasterlee, Paaldans workshop in Kontich, Paaldans workshop in Laakdal, Paaldans workshop in Lier, Paaldans workshop in Lille, Paaldans workshop in Lint, Paaldans workshop in Malle, Paaldans workshop in Mechelen, Paaldans workshop in Meerhout, Paaldans workshop in Merksplas, Paaldans workshop in Mol, Paaldans workshop in Mortsel, Paaldans workshop in Niel, Paaldans workshop in Nijlen, Paaldans workshop in Olen, Paaldans workshop in Oud-Turnhout, Paaldans workshop in Putte, Paaldans workshop in Puurs, Paaldans workshop in Ranst, Paaldans workshop in Ravels, Paaldans workshop in Retie, Paaldans workshop in Rijkevorsel, Paaldans workshop in Rumst, Paaldans workshop in Schelle, Paaldans workshop in Schilde, Paaldans workshop in Schoten, Paaldans workshop in Sint-Amands, Paaldans workshop in Sint-Katelijne-Waver, Paaldans workshop in Stabroek, Paaldans workshop in Turnhout, Paaldans workshop in Vorselaar, Paaldans workshop in Vosselaar, Paaldans workshop in Westerlo, Paaldans workshop in Wijnegem, Paaldans workshop in Willebroek, Paaldans workshop in Wommelgem, Paaldans workshop in Wuustwezel, Paaldans workshop in Zandhoven, Paaldans workshop in Zoersel, Paaldans workshop in Zwijndrecht, Paaldans workshop in Gent, Paaldans workshop in Brussel, Paaldans workshop in Brugge, Paaldans workshop in Leuven, Paaldans workshop in Aalst, Paaldans workshop in Kortrijk, Paaldans workshop in Hasselt, Paaldans workshop in Sint-Niklaas, Paaldans workshop in Oostende, Paaldans workshop in Genk, Paaldans workshop in Doornik, Paaldans workshop in Roeselare, Paaldans workshop in Moeskroen, Paaldans workshop in Lokeren, Paaldans workshop in Sint-Truiden, Paaldans workshop in Mariakerke, Paaldans workshop in Drongen, Paaldans workshop in Wondelgem, Paaldans workshop in Sint-Amandsberg, Paaldans workshop in Oostakker, Paaldans workshop in Ledeberg, Paaldans workshop in Gentbrugge, Paaldans workshop in Afsnee, Paaldans workshop in Sint-Denijs-Westrem, Paaldans workshop in Zwijnaarde, Paaldans workshop in Wachtebeke, Paaldans workshop in Lochristi, Paaldans workshop in Destelbergen, Paaldans workshop in Melle, Paaldans workshop in Merelbeke, Paaldans workshop in Heusden, Paaldans workshop in Zevergem, Paaldans workshop in De Pinte, Paaldans workshop in Sint-Martens-Latem, Paaldans workshop in Sint-Martens-Leerne, Paaldans workshop in Deinze, Paaldans workshop in Vosselare, Paaldans workshop in Nevele, Paaldans workshop in Landegem, Paaldans workshop in Merendree, Paaldans workshop in Alken, Paaldans workshop in As, Paaldans workshop in Beringen, Paaldans workshop in Bilzen, Paaldans workshop in Bocholt, Paaldans workshop in Borgloon, Paaldans workshop in Bree, Paaldans workshop in Diepenbeek, Paaldans workshop in Dilsen-Stokkem, Paaldans workshop in Genk, Paaldans workshop in Gingelom, Paaldans workshop in Halen, Paaldans workshop in Ham, Paaldans workshop in Hamont-Achel, Paaldans workshop in Hechtel-Eksel, Paaldans workshop in Heers, Paaldans workshop in Herk-de-Stad, Paaldans workshop in Herstappe, Paaldans workshop in Heusden-Zolder, Paaldans workshop in Hoeselt, Paaldans workshop in Houthalen-Helchteren, Paaldans workshop in Kinrooi, Paaldans workshop in Kortessem, Paaldans workshop in Lanaken, Paaldans workshop in , Paaldans workshop in , Paaldans workshop in , Paaldans workshop in , Paaldans workshop in , Paaldans workshop in , Paaldans workshop in , Paaldans workshop in , Paaldans workshop in Leopoldsburg, Paaldans workshop in Lommel, Paaldans workshop in Lummen, Paaldans workshop in Maaseik, Paaldans workshop in Maasmechelen, Paaldans workshop in Meeuwen-Gruitrode, Paaldans workshop in Neerpelt, Paaldans workshop in Nieuwerkerken, Paaldans workshop in Opglabbeek, Paaldans workshop in Overpelt, Paaldans workshop in Peer, Paaldans workshop in Riemst, Paaldans workshop in Sint-Truiden, Paaldans workshop in Tessenderlo, Paaldans workshop in Tongeren, Paaldans workshop in Voeren, Paaldans workshop in Wellen, Paaldans workshop in Zonhoven, Paaldans workshop in Zutendaal, Paaldans workshop in Aarschot, Paaldans workshop in Affligem, Paaldans workshop in Asse, Paaldans workshop in Beersel, Paaldans workshop in Begijnendijk, Paaldans workshop in Bekkevoort, Paaldans workshop in Bertem, Paaldans workshop in Bever, Paaldans workshop in Bierbeek, Paaldans workshop in Boortmeerbeek, Paaldans workshop in Boutersem, Paaldans workshop in Diest, Paaldans workshop in Dilbeek, Paaldans workshop in Drogenbos, Paaldans workshop in Galmaarden, Paaldans workshop in Geetbets, Paaldans workshop in Glabbeek, Paaldans workshop in Gooik, Paaldans workshop in Grimbergen, Paaldans workshop in Haacht, Paaldans workshop in Halle, Paaldans workshop in Herent, Paaldans workshop in Herne, Paaldans workshop in Hoegaarden, Paaldans workshop in Hoeilaart, Paaldans workshop in Holsbeek, Paaldans workshop in Huldenberg, Paaldans workshop in Kampenhout, Paaldans workshop in Kapelle-op-den-Bos, Paaldans workshop in Keerbergen, Paaldans workshop in Kortenaken, Paaldans workshop in Kortenberg, Paaldans workshop in Kraainem, Paaldans workshop in Landen, Paaldans workshop in Lennik, Paaldans workshop in Liedekerke, Paaldans workshop in Linkebeek, Paaldans workshop in Linter, Paaldans workshop in Londerzeel, Paaldans workshop in Lubbeek, Paaldans workshop in Machelen, Paaldans workshop in Meise, Paaldans workshop in Merchtem, Paaldans workshop in Opwijk, Paaldans workshop in Oud-Heverlee, Paaldans workshop in Overijse, Paaldans workshop in Pepingen, Paaldans workshop in Roosdaal, Paaldans workshop in Rotselaar, Paaldans workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Paaldans workshop in Sint-Genesius-Rode, Paaldans workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Paaldans workshop in Steenokkerzeel, Paaldans workshop in Ternat, Paaldans workshop in Tervuren, Paaldans workshop in Tielt-Winge, Paaldans workshop in Tienen, Paaldans workshop in Tremelo, Paaldans workshop in Vilvoorde, Paaldans workshop in Wemmel, Paaldans workshop in Wezembeek-Oppem, Paaldans workshop in Zaventem, Paaldans workshop in Zemst, Paaldans workshop in Zoutleeuw, Paaldans workshop in Alveringem, Paaldans workshop in Anzegem, Paaldans workshop in Ardooie, Paaldans workshop in Avelgem, Paaldans workshop in Beernem, Paaldans workshop in Blankenberge, Paaldans workshop in Bredene, Paaldans workshop in Damme, Paaldans workshop in De Haan, Paaldans workshop in De Panne, Paaldans workshop in Deerlijk, Paaldans workshop in Dentergem, Paaldans workshop in Diksmuide, Paaldans workshop in Gistel, Paaldans workshop in Harelbeke, Paaldans workshop in Heuvelland, Paaldans workshop in Hooglede, Paaldans workshop in Houthulst, Paaldans workshop in Ichtegem, Paaldans workshop in Ieper, Paaldans workshop in Ingelmunster, Paaldans workshop in Izegem, Paaldans workshop in Jabbeke, Paaldans workshop in Knokke-Heist, Paaldans workshop in Koekelare, Paaldans workshop in Koksijde, Paaldans workshop in Kortemark, Paaldans workshop in Kortrijk, Paaldans workshop in Kuurne, Paaldans workshop in Langemark-Poelkapelle, Paaldans workshop in Ledegem, Paaldans workshop in Lendelede, Paaldans workshop in Lichtervelde, Paaldans workshop in Lo-Reninge, Paaldans workshop in Menen, Paaldans workshop in Mesen, Paaldans workshop in Meulebeke, Paaldans workshop in Middelkerke, Paaldans workshop in Moorslede, Paaldans workshop in Nieuwpoort, Paaldans workshop in Oostende, Paaldans workshop in Oostkamp, Paaldans workshop in Oostrozebeke, Paaldans workshop in Oudenburg, Paaldans workshop in Pittem, Paaldans workshop in Poperinge, Paaldans workshop in Roeselare, Paaldans workshop in Ruiselede, Paaldans workshop in Spiere-Helkijn, Paaldans workshop in Staden, Paaldans workshop in Tielt, Paaldans workshop in Torhout, Paaldans workshop in Veurne, Paaldans workshop in Vleteren, Paaldans workshop in Waregem, Paaldans workshop in Wervik, Paaldans workshop in Wevelgem, Paaldans workshop in Wielsbeke, Paaldans workshop in Wingene, Paaldans workshop in Zedelgem, Paaldans workshop in Zonnebeke, Paaldans workshop in Zuienkerke, Paaldans workshop in Zwevegem, Paaldans workshop in Aarlen, Paaldans workshop in Attert, Paaldans workshop in Aubange, Paaldans workshop in Bastenaken, Paaldans workshop in Bertogne, Paaldans workshop in Bertrix, Paaldans workshop in Bouillon, Paaldans workshop in Chiny, Paaldans workshop in Daverdisse, Paaldans workshop in Durbuy, Paaldans workshop in Érezée, Paaldans workshop in Étalle, Paaldans workshop in Fauvillers, Paaldans workshop in Florenville, Paaldans workshop in Gouvy, Paaldans workshop in Habay, Paaldans workshop in Herbeumont, Paaldans workshop in Hotton, Paaldans workshop in Houffalize, Paaldans workshop in La Roche-en-Ardenne, Paaldans workshop in Léglise, Paaldans workshop in Libin, Paaldans workshop in Libramont-Chevigny, Paaldans workshop in Manhay, Paaldans workshop in Marche-en-Famenne, Paaldans workshop in Martelange, Paaldans workshop in Meix-devant-Virton, Paaldans workshop in Messancy, Paaldans workshop in Musson, Paaldans workshop in Nassogne, Paaldans workshop in Neufchâteau, Paaldans workshop in Paliseul, Paaldans workshop in Rendeux, Paaldans workshop in Rouvroy, Paaldans workshop in Sainte-Ode, Paaldans workshop in Saint-Hubert, Paaldans workshop in Saint-Léger, Paaldans workshop in Tellin, Paaldans workshop in Tenneville, Paaldans workshop in Tintigny, Paaldans workshop in Vaux-sur-Sûre, Paaldans workshop in Vielsalm, Paaldans workshop in Virton, Paaldans workshop in Wellin.

Workshop Paaldans in Brussel, Workshop Paaldans in Gent, Workshop Paaldans in Brugge, Workshop Paaldans in Bergen, Workshop Paaldans in Leuven, Workshop Paaldans in Mechelen, Workshop Paaldans in Aalst, Workshop Paaldans in Kortrijk, Workshop Paaldans in Hasselt, Workshop Paaldans in Sint-Niklaas, Workshop Paaldans in Oostende, Workshop Paaldans in Genk, Workshop Paaldans in Doornik, Workshop Paaldans in Turnhout, Workshop Paaldans in Geel, Workshop Paaldans in Roeselare, Workshop Paaldans in Moeskroen, Workshop Paaldans in Lokeren, Workshop Paaldans in Sint-Truiden, Workshop Paaldans in Herentals, Workshop Paaldans in Hoogstraten, Workshop Paaldans in Lier, Workshop Paaldans in Mechelen, Workshop Paaldans in Mortsel, Workshop Paaldans in Turnhout, Workshop Paaldans in Aartselaar, Workshop Paaldans in Antwerpen, Workshop Paaldans in Arendonk, Workshop Paaldans in Baarle-Hertog, Workshop Paaldans in Balen, Workshop Paaldans in Beerse, Workshop Paaldans in Berlaar, Workshop Paaldans in Boechout, Workshop Paaldans in Bonheiden, Workshop Paaldans in Boom, Workshop Paaldans in Bornem, Workshop Paaldans in Borsbeek, Workshop Paaldans in Brasschaat, Workshop Paaldans in Brecht, Workshop Paaldans in Dessel, Workshop Paaldans in Duffel, Workshop Paaldans in Edegem, Workshop Paaldans in Essen, Workshop Paaldans in Geel, Workshop Paaldans in Grobbendonk, Workshop Paaldans in Heist-op-den-Berg, Workshop Paaldans in Hemiksem, Workshop Paaldans in Herentals, Workshop Paaldans in Herenthout, Workshop Paaldans in Herselt, Workshop Paaldans in Hoogstraten, Workshop Paaldans in Hove, Workshop Paaldans in Hulshout, Workshop Paaldans in Kalmthout, Workshop Paaldans in Kapellen, Workshop Paaldans in Kasterlee, Workshop Paaldans in Kontich, Workshop Paaldans in Laakdal, Workshop Paaldans in Lier, Workshop Paaldans in Lille, Workshop Paaldans in Lint, Workshop Paaldans in Malle, Workshop Paaldans in Mechelen, Workshop Paaldans in Meerhout, Workshop Paaldans in Merksplas, Workshop Paaldans in Mol, Workshop Paaldans in Mortsel, Workshop Paaldans in Niel, Workshop Paaldans in Nijlen, Workshop Paaldans in Olen, Workshop Paaldans in Oud-Turnhout, Workshop Paaldans in Putte, Workshop Paaldans in Puurs, Workshop Paaldans in Ranst, Workshop Paaldans in Ravels, Workshop Paaldans in Retie, Workshop Paaldans in Rijkevorsel, Workshop Paaldans in Rumst, Workshop Paaldans in Schelle, Workshop Paaldans in Schilde, Workshop Paaldans in Schoten, Workshop Paaldans in Sint-Amands, Workshop Paaldans in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Paaldans in Stabroek, Workshop Paaldans in Turnhout, Workshop Paaldans in Vorselaar, Workshop Paaldans in Vosselaar, Workshop Paaldans in Westerlo, Workshop Paaldans in Wijnegem, Workshop Paaldans in Willebroek, Workshop Paaldans in Wommelgem, Workshop Paaldans in Wuustwezel, Workshop Paaldans in Zandhoven, Workshop Paaldans in Zoersel, Workshop Paaldans in Zwijndrecht, Workshop Paaldans in Gent, Workshop Paaldans in Brussel, Workshop Paaldans in Brugge, Workshop Paaldans in Leuven, Workshop Paaldans in Aalst, Workshop Paaldans in Kortrijk, Workshop Paaldans in Hasselt, Workshop Paaldans in Sint-Niklaas, Workshop Paaldans in Oostende, Workshop Paaldans in Genk, Workshop Paaldans in Doornik, Workshop Paaldans in Roeselare, Workshop Paaldans in Moeskroen, Workshop Paaldans in Lokeren, Workshop Paaldans in Sint-Truiden, Workshop Paaldans in Mariakerke, Workshop Paaldans in Drongen, Workshop Paaldans in Wondelgem, Workshop Paaldans in Sint-Amandsberg, Workshop Paaldans in Oostakker, Workshop Paaldans in Ledeberg, Workshop Paaldans in Gentbrugge, Workshop Paaldans in Afsnee, Workshop Paaldans in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Paaldans in Zwijnaarde, Workshop Paaldans in Wachtebeke, Workshop Paaldans in Lochristi, Workshop Paaldans in Destelbergen, Workshop Paaldans in Melle, Workshop Paaldans in Merelbeke, Workshop Paaldans in Heusden, Workshop Paaldans in Zevergem, Workshop Paaldans in De Pinte, Workshop Paaldans in Sint-Martens-Latem, Workshop Paaldans in Sint-Martens-Leerne, Workshop Paaldans in Deinze, Workshop Paaldans in Vosselare, Workshop Paaldans in Nevele, Workshop Paaldans in Landegem, Workshop Paaldans in Merendree, Workshop Paaldans in Alken, Workshop Paaldans in As, Workshop Paaldans in Beringen, Workshop Paaldans in Bilzen, Workshop Paaldans in Bocholt, Workshop Paaldans in Borgloon, Workshop Paaldans in Bree, Workshop Paaldans in Diepenbeek, Workshop Paaldans in Dilsen-Stokkem, Workshop Paaldans in Genk, Workshop Paaldans in Gingelom, Workshop Paaldans in Halen, Workshop Paaldans in Ham, Workshop Paaldans in Hamont-Achel, Workshop Paaldans in Hechtel-Eksel, Workshop Paaldans in Heers, Workshop Paaldans in Herk-de-Stad, Workshop Paaldans in Herstappe, Workshop Paaldans in Heusden-Zolder, Workshop Paaldans in Hoeselt, Workshop Paaldans in Houthalen-Helchteren, Workshop Paaldans in Kinrooi, Workshop Paaldans in Kortessem, Workshop Paaldans in Lanaken, Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in Leopoldsburg, Workshop Paaldans in Lommel, Workshop Paaldans in Lummen, Workshop Paaldans in Maaseik, Workshop Paaldans in Maasmechelen, Workshop Paaldans in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Paaldans in Neerpelt, Workshop Paaldans in Nieuwerkerken, Workshop Paaldans in Opglabbeek, Workshop Paaldans in Overpelt, Workshop Paaldans in Peer, Workshop Paaldans in Riemst, Workshop Paaldans in Sint-Truiden, Workshop Paaldans in Tessenderlo, Workshop Paaldans in Tongeren, Workshop Paaldans in Voeren, Workshop Paaldans in Wellen, Workshop Paaldans in Zonhoven, Workshop Paaldans in Zutendaal, Workshop Paaldans in Aarschot, Workshop Paaldans in Affligem, Workshop Paaldans in Asse, Workshop Paaldans in Beersel, Workshop Paaldans in Begijnendijk, Workshop Paaldans in Bekkevoort, Workshop Paaldans in Bertem, Workshop Paaldans in Bever, Workshop Paaldans in Bierbeek, Workshop Paaldans in Boortmeerbeek, Workshop Paaldans in Boutersem, Workshop Paaldans in Diest, Workshop Paaldans in Dilbeek, Workshop Paaldans in Drogenbos, Workshop Paaldans in Galmaarden, Workshop Paaldans in Geetbets, Workshop Paaldans in Glabbeek, Workshop Paaldans in Gooik, Workshop Paaldans in Grimbergen, Workshop Paaldans in Haacht, Workshop Paaldans in Halle, Workshop Paaldans in Herent, Workshop Paaldans in Herne, Workshop Paaldans in Hoegaarden, Workshop Paaldans in Hoeilaart, Workshop Paaldans in Holsbeek, Workshop Paaldans in Huldenberg, Workshop Paaldans in Kampenhout, Workshop Paaldans in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Paaldans in Keerbergen, Workshop Paaldans in Kortenaken, Workshop Paaldans in Kortenberg, Workshop Paaldans in Kraainem, Workshop Paaldans in Landen, Workshop Paaldans in Lennik, Workshop Paaldans in Liedekerke, Workshop Paaldans in Linkebeek, Workshop Paaldans in Linter, Workshop Paaldans in Londerzeel, Workshop Paaldans in Lubbeek, Workshop Paaldans in Machelen, Workshop Paaldans in Meise, Workshop Paaldans in Merchtem, Workshop Paaldans in Opwijk, Workshop Paaldans in Oud-Heverlee, Workshop Paaldans in Overijse, Workshop Paaldans in Pepingen, Workshop Paaldans in Roosdaal, Workshop Paaldans in Rotselaar, Workshop Paaldans in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Paaldans in Sint-Genesius-Rode, Workshop Paaldans in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Paaldans in Steenokkerzeel, Workshop Paaldans in Ternat, Workshop Paaldans in Tervuren, Workshop Paaldans in Tielt-Winge, Workshop Paaldans in Tienen, Workshop Paaldans in Tremelo, Workshop Paaldans in Vilvoorde, Workshop Paaldans in Wemmel, Workshop Paaldans in Wezembeek-Oppem, Workshop Paaldans in Zaventem, Workshop Paaldans in Zemst, Workshop Paaldans in Zoutleeuw, Workshop Paaldans in Alveringem, Workshop Paaldans in Anzegem, Workshop Paaldans in Ardooie, Workshop Paaldans in Avelgem, Workshop Paaldans in Beernem, Workshop Paaldans in Blankenberge, Workshop Paaldans in Bredene, Workshop Paaldans in Damme, Workshop Paaldans in De Haan, Workshop Paaldans in De Panne, Workshop Paaldans in Deerlijk, Workshop Paaldans in Dentergem, Workshop Paaldans in Diksmuide, Workshop Paaldans in Gistel, Workshop Paaldans in Harelbeke, Workshop Paaldans in Heuvelland, Workshop Paaldans in Hooglede, Workshop Paaldans in Houthulst, Workshop Paaldans in Ichtegem, Workshop Paaldans in Ieper, Workshop Paaldans in Ingelmunster, Workshop Paaldans in Izegem, Workshop Paaldans in Jabbeke, Workshop Paaldans in Knokke-Heist, Workshop Paaldans in Koekelare, Workshop Paaldans in Koksijde, Workshop Paaldans in Kortemark, Workshop Paaldans in Kortrijk, Workshop Paaldans in Kuurne, Workshop Paaldans in Langemark-Poelkapelle, Workshop Paaldans in Ledegem, Workshop Paaldans in Lendelede, Workshop Paaldans in Lichtervelde, Workshop Paaldans in Lo-Reninge, Workshop Paaldans in Menen, Workshop Paaldans in Mesen, Workshop Paaldans in Meulebeke, Workshop Paaldans in Middelkerke, Workshop Paaldans in Moorslede, Workshop Paaldans in Nieuwpoort, Workshop Paaldans in Oostende, Workshop Paaldans in Oostkamp, Workshop Paaldans in Oostrozebeke, Workshop Paaldans in Oudenburg, Workshop Paaldans in Pittem, Workshop Paaldans in Poperinge, Workshop Paaldans in Roeselare, Workshop Paaldans in Ruiselede, Workshop Paaldans in Spiere-Helkijn, Workshop Paaldans in Staden, Workshop Paaldans in Tielt, Workshop Paaldans in Torhout, Workshop Paaldans in Veurne, Workshop Paaldans in Vleteren, Workshop Paaldans in Waregem, Workshop Paaldans in Wervik, Workshop Paaldans in Wevelgem, Workshop Paaldans in Wielsbeke, Workshop Paaldans in Wingene, Workshop Paaldans in Zedelgem, Workshop Paaldans in Zonnebeke, Workshop Paaldans in Zuienkerke, Workshop Paaldans in Zwevegem, Workshop Paaldans in Aarlen, Workshop Paaldans in Attert, Workshop Paaldans in Aubange, Workshop Paaldans in Bastenaken, Workshop Paaldans in Bertogne, Workshop Paaldans in Bertrix, Workshop Paaldans in Bouillon, Workshop Paaldans in Chiny, Workshop Paaldans in Daverdisse, Workshop Paaldans in Durbuy, Workshop Paaldans in Érezée, Workshop Paaldans in Étalle, Workshop Paaldans in Fauvillers, Workshop Paaldans in Florenville, Workshop Paaldans in Gouvy, Workshop Paaldans in Habay, Workshop Paaldans in Herbeumont, Workshop Paaldans in Hotton, Workshop Paaldans in Houffalize, Workshop Paaldans in La Roche-en-Ardenne, Workshop Paaldans in Léglise, Workshop Paaldans in Libin, Workshop Paaldans in Libramont-Chevigny, Workshop Paaldans in Manhay, Workshop Paaldans in Marche-en-Famenne, Workshop Paaldans in Martelange, Workshop Paaldans in Meix-devant-Virton, Workshop Paaldans in Messancy, Workshop Paaldans in Musson, Workshop Paaldans in Nassogne, Workshop Paaldans in Neufchâteau, Workshop Paaldans in Paliseul, Workshop Paaldans in Rendeux, Workshop Paaldans in Rouvroy, Workshop Paaldans in Sainte-Ode, Workshop Paaldans in Saint-Hubert, Workshop Paaldans in Saint-Léger, Workshop Paaldans in Tellin, Workshop Paaldans in Tenneville, Workshop Paaldans in Tintigny, Workshop Paaldans in Vaux-sur-Sûre, Workshop Paaldans in Vielsalm, Workshop Paaldans in Virton, Workshop Paaldans in Wellin.

Paaldansles in Brussel, Paaldansles in Gent, Paaldansles in Brugge, Paaldansles in Bergen, Paaldansles in Leuven, Paaldansles in Mechelen, Paaldansles in Aalst, Paaldansles in Kortrijk, Paaldansles in Hasselt, Paaldansles in Sint-Niklaas, Paaldansles in Oostende, Paaldansles in Genk, Paaldansles in Doornik, Paaldansles in Turnhout, Paaldansles in Geel, Paaldansles in Roeselare, Paaldansles in Moeskroen, Paaldansles in Lokeren, Paaldansles in Sint-Truiden, Paaldansles in Herentals, Paaldansles in Hoogstraten, Paaldansles in Lier, Paaldansles in Mechelen, Paaldansles in Mortsel, Paaldansles in Turnhout, Paaldansles in Aartselaar, Paaldansles in Antwerpen, Paaldansles in Arendonk, Paaldansles in Baarle-Hertog, Paaldansles in Balen, Paaldansles in Beerse, Paaldansles in Berlaar, Paaldansles in Boechout, Paaldansles in Bonheiden, Paaldansles in Boom, Paaldansles in Bornem, Paaldansles in Borsbeek, Paaldansles in Brasschaat, Paaldansles in Brecht, Paaldansles in Dessel, Paaldansles in Duffel, Paaldansles in Edegem, Paaldansles in Essen, Paaldansles in Geel, Paaldansles in Grobbendonk, Paaldansles in Heist-op-den-Berg, Paaldansles in Hemiksem, Paaldansles in Herentals, Paaldansles in Herenthout, Paaldansles in Herselt, Paaldansles in Hoogstraten, Paaldansles in Hove, Paaldansles in Hulshout, Paaldansles in Kalmthout, Paaldansles in Kapellen, Paaldansles in Kasterlee, Paaldansles in Kontich, Paaldansles in Laakdal, Paaldansles in Lier, Paaldansles in Lille, Paaldansles in Lint, Paaldansles in Malle, Paaldansles in Mechelen, Paaldansles in Meerhout, Paaldansles in Merksplas, Paaldansles in Mol, Paaldansles in Mortsel, Paaldansles in Niel, Paaldansles in Nijlen, Paaldansles in Olen, Paaldansles in Oud-Turnhout, Paaldansles in Putte, Paaldansles in Puurs, Paaldansles in Ranst, Paaldansles in Ravels, Paaldansles in Retie, Paaldansles in Rijkevorsel, Paaldansles in Rumst, Paaldansles in Schelle, Paaldansles in Schilde, Paaldansles in Schoten, Paaldansles in Sint-Amands, Paaldansles in Sint-Katelijne-Waver, Paaldansles in Stabroek, Paaldansles in Turnhout, Paaldansles in Vorselaar, Paaldansles in Vosselaar, Paaldansles in Westerlo, Paaldansles in Wijnegem, Paaldansles in Willebroek, Paaldansles in Wommelgem, Paaldansles in Wuustwezel, Paaldansles in Zandhoven, Paaldansles in Zoersel, Paaldansles in Zwijndrecht, Paaldansles in Gent, Paaldansles in Brussel, Paaldansles in Brugge, Paaldansles in Leuven, Paaldansles in Aalst, Paaldansles in Kortrijk, Paaldansles in Hasselt, Paaldansles in Sint-Niklaas, Paaldansles in Oostende, Paaldansles in Genk, Paaldansles in Doornik, Paaldansles in Roeselare, Paaldansles in Moeskroen, Paaldansles in Lokeren, Paaldansles in Sint-Truiden, Paaldansles in Mariakerke, Paaldansles in Drongen, Paaldansles in Wondelgem, Paaldansles in Sint-Amandsberg, Paaldansles in Oostakker, Paaldansles in Ledeberg, Paaldansles in Gentbrugge, Paaldansles in Afsnee, Paaldansles in Sint-Denijs-Westrem, Paaldansles in Zwijnaarde, Paaldansles in Wachtebeke, Paaldansles in Lochristi, Paaldansles in Destelbergen, Paaldansles in Melle, Paaldansles in Merelbeke, Paaldansles in Heusden, Paaldansles in Zevergem, Paaldansles in De Pinte, Paaldansles in Sint-Martens-Latem, Paaldansles in Sint-Martens-Leerne, Paaldansles in Deinze, Paaldansles in Vosselare, Paaldansles in Nevele, Paaldansles in Landegem, Paaldansles in Merendree, Paaldansles in Alken, Paaldansles in As, Paaldansles in Beringen, Paaldansles in Bilzen, Paaldansles in Bocholt, Paaldansles in Borgloon, Paaldansles in Bree, Paaldansles in Diepenbeek, Paaldansles in Dilsen-Stokkem, Paaldansles in Genk, Paaldansles in Gingelom, Paaldansles in Halen, Paaldansles in Ham, Paaldansles in Hamont-Achel, Paaldansles in Hechtel-Eksel, Paaldansles in Heers, Paaldansles in Herk-de-Stad, Paaldansles in Herstappe, Paaldansles in Heusden-Zolder, Paaldansles in Hoeselt, Paaldansles in Houthalen-Helchteren, Paaldansles in Kinrooi, Paaldansles in Kortessem, Paaldansles in Lanaken, Paaldansles in , Paaldansles in , Paaldansles in , Paaldansles in , Paaldansles in , Paaldansles in , Paaldansles in , Paaldansles in , Paaldansles in Leopoldsburg, Paaldansles in Lommel, Paaldansles in Lummen, Paaldansles in Maaseik, Paaldansles in Maasmechelen, Paaldansles in Meeuwen-Gruitrode, Paaldansles in Neerpelt, Paaldansles in Nieuwerkerken, Paaldansles in Opglabbeek, Paaldansles in Overpelt, Paaldansles in Peer, Paaldansles in Riemst, Paaldansles in Sint-Truiden, Paaldansles in Tessenderlo, Paaldansles in Tongeren, Paaldansles in Voeren, Paaldansles in Wellen, Paaldansles in Zonhoven, Paaldansles in Zutendaal, Paaldansles in Aarschot, Paaldansles in Affligem, Paaldansles in Asse, Paaldansles in Beersel, Paaldansles in Begijnendijk, Paaldansles in Bekkevoort, Paaldansles in Bertem, Paaldansles in Bever, Paaldansles in Bierbeek, Paaldansles in Boortmeerbeek, Paaldansles in Boutersem, Paaldansles in Diest, Paaldansles in Dilbeek, Paaldansles in Drogenbos, Paaldansles in Galmaarden, Paaldansles in Geetbets, Paaldansles in Glabbeek, Paaldansles in Gooik, Paaldansles in Grimbergen, Paaldansles in Haacht, Paaldansles in Halle, Paaldansles in Herent, Paaldansles in Herne, Paaldansles in Hoegaarden, Paaldansles in Hoeilaart, Paaldansles in Holsbeek, Paaldansles in Huldenberg, Paaldansles in Kampenhout, Paaldansles in Kapelle-op-den-Bos, Paaldansles in Keerbergen, Paaldansles in Kortenaken, Paaldansles in Kortenberg, Paaldansles in Kraainem, Paaldansles in Landen, Paaldansles in Lennik, Paaldansles in Liedekerke, Paaldansles in Linkebeek, Paaldansles in Linter, Paaldansles in Londerzeel, Paaldansles in Lubbeek, Paaldansles in Machelen, Paaldansles in Meise, Paaldansles in Merchtem, Paaldansles in Opwijk, Paaldansles in Oud-Heverlee, Paaldansles in Overijse, Paaldansles in Pepingen, Paaldansles in Roosdaal, Paaldansles in Rotselaar, Paaldansles in Scherpenheuvel-Zichem, Paaldansles in Sint-Genesius-Rode, Paaldansles in Sint-Pieters-Leeuw, Paaldansles in Steenokkerzeel, Paaldansles in Ternat, Paaldansles in Tervuren, Paaldansles in Tielt-Winge, Paaldansles in Tienen, Paaldansles in Tremelo, Paaldansles in Vilvoorde, Paaldansles in Wemmel, Paaldansles in Wezembeek-Oppem, Paaldansles in Zaventem, Paaldansles in Zemst, Paaldansles in Zoutleeuw, Paaldansles in Alveringem, Paaldansles in Anzegem, Paaldansles in Ardooie, Paaldansles in Avelgem, Paaldansles in Beernem, Paaldansles in Blankenberge, Paaldansles in Bredene, Paaldansles in Damme, Paaldansles in De Haan, Paaldansles in De Panne, Paaldansles in Deerlijk, Paaldansles in Dentergem, Paaldansles in Diksmuide, Paaldansles in Gistel, Paaldansles in Harelbeke, Paaldansles in Heuvelland, Paaldansles in Hooglede, Paaldansles in Houthulst, Paaldansles in Ichtegem, Paaldansles in Ieper, Paaldansles in Ingelmunster, Paaldansles in Izegem, Paaldansles in Jabbeke, Paaldansles in Knokke-Heist, Paaldansles in Koekelare, Paaldansles in Koksijde, Paaldansles in Kortemark, Paaldansles in Kortrijk, Paaldansles in Kuurne, Paaldansles in Langemark-Poelkapelle, Paaldansles in Ledegem, Paaldansles in Lendelede, Paaldansles in Lichtervelde, Paaldansles in Lo-Reninge, Paaldansles in Menen, Paaldansles in Mesen, Paaldansles in Meulebeke, Paaldansles in Middelkerke, Paaldansles in Moorslede, Paaldansles in Nieuwpoort, Paaldansles in Oostende, Paaldansles in Oostkamp, Paaldansles in Oostrozebeke, Paaldansles in Oudenburg, Paaldansles in Pittem, Paaldansles in Poperinge, Paaldansles in Roeselare, Paaldansles in Ruiselede, Paaldansles in Spiere-Helkijn, Paaldansles in Staden, Paaldansles in Tielt, Paaldansles in Torhout, Paaldansles in Veurne, Paaldansles in Vleteren, Paaldansles in Waregem, Paaldansles in Wervik, Paaldansles in Wevelgem, Paaldansles in Wielsbeke, Paaldansles in Wingene, Paaldansles in Zedelgem, Paaldansles in Zonnebeke, Paaldansles in Zuienkerke, Paaldansles in Zwevegem, Paaldansles in Aarlen, Paaldansles in Attert, Paaldansles in Aubange, Paaldansles in Bastenaken, Paaldansles in Bertogne, Paaldansles in Bertrix, Paaldansles in Bouillon, Paaldansles in Chiny, Paaldansles in Daverdisse, Paaldansles in Durbuy, Paaldansles in Érezée, Paaldansles in Étalle, Paaldansles in Fauvillers, Paaldansles in Florenville, Paaldansles in Gouvy, Paaldansles in Habay, Paaldansles in Herbeumont, Paaldansles in Hotton, Paaldansles in Houffalize, Paaldansles in La Roche-en-Ardenne, Paaldansles in Léglise, Paaldansles in Libin, Paaldansles in Libramont-Chevigny, Paaldansles in Manhay, Paaldansles in Marche-en-Famenne, Paaldansles in Martelange, Paaldansles in Meix-devant-Virton, Paaldansles in Messancy, Paaldansles in Musson, Paaldansles in Nassogne, Paaldansles in Neufchâteau, Paaldansles in Paliseul, Paaldansles in Rendeux, Paaldansles in Rouvroy, Paaldansles in Sainte-Ode, Paaldansles in Saint-Hubert, Paaldansles in Saint-Léger, Paaldansles in Tellin, Paaldansles in Tenneville, Paaldansles in Tintigny, Paaldansles in Vaux-sur-Sûre, Paaldansles in Vielsalm, Paaldansles in Virton, Paaldansles in Wellin.