merengue workshop

Ga je een vrijgezellenfeest organiseren? Djembé Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Djembé Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Merengue dans?

Met onze Merenguedans leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Merengue dans .

Onze Merengue dansworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:

In Gent:
Hotel Harmony, Kraanlei 37, 9000 Gent [www.hotel-harmony.be]
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop Merengue dans houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Djembé Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Dominicaanse Merengue workshop of voor één van onze andere workshops cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.


Beschrijving workshop Merengue dans
Eenvoudig – vrolijk – heupbewegingen

Oorsprong en achtergrond
De merengue is ontstaan op de Dominicaanse Republiek. Het is een dans in een snelle vierkwartsmaat. Merengue is een samensmelting van westerse muziek en de muziek van de locale, zwarte bevolking. In eerste instantie werd de merengue niet geaccepteerd door de heersende klasse vanwege de zogenaamde vulgaire teksten en zwarte invloeden. Rond 1875 ontstond er zelfs een ware hetze, maar de dans was al zo geliefd bij de bevolking, dat het niet gelukt is de merengue nog terug te dringen.

Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Dominicaanse Merengue dans.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Merengue muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet. Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje
We werken uitsluitend met professionele Merengue docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Merengue workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Merengue dansen met eventueel een heerlijk diner naar keuze
Het vrijgezellenfeest maak je helemaal compleet als je de workshop merengue dansen afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen afname van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend, vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Merengue workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Merengue dans workshop
Mini- Merengue dans workshop [60 minuten]
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige dans

Super- Merengue dansworkshop [90 minuten]
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografische dans

Luxe- Merenguedans workshop [120 minuten]
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een complexe choreografische dans

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Merengue dans en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs

Djembé Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Merengue workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktail shaken workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

Workshop Merengue in Brussel, Workshop Merengue in Gent, Workshop Merengue in Brugge, Workshop Merengue in Bergen, Workshop Merengue in Leuven, Workshop Merengue in Mechelen, Workshop Merengue in Aalst, Workshop Merengue in Kortrijk, Workshop Merengue in Hasselt, Workshop Merengue in Sint-Niklaas, Workshop Merengue in Oostende, Workshop Merengue in Genk, Workshop Merengue in Doornik, Workshop Merengue in Turnhout, Workshop Merengue in Geel, Workshop Merengue in Roeselare, Workshop Merengue in Moeskroen, Workshop Merengue in Lokeren, Workshop Merengue in Sint-Truiden, Workshop Merengue in Herentals, Workshop Merengue in Hoogstraten, Workshop Merengue in Lier, Workshop Merengue in Mechelen, Workshop Merengue in Mortsel, Workshop Merengue in Turnhout, Workshop Merengue in Aartselaar, Workshop Merengue in Antwerpen, Workshop Merengue in Arendonk, Workshop Merengue in Baarle-Hertog, Workshop Merengue in Balen, Workshop Merengue in Beerse, Workshop Merengue in Berlaar, Workshop Merengue in Boechout, Workshop Merengue in Bonheiden, Workshop Merengue in Boom, Workshop Merengue in Bornem, Workshop Merengue in Borsbeek, Workshop Merengue in Brasschaat, Workshop Merengue in Brecht, Workshop Merengue in Dessel, Workshop Merengue in Duffel, Workshop Merengue in Edegem, Workshop Merengue in Essen, Workshop Merengue in Geel, Workshop Merengue in Grobbendonk, Workshop Merengue in Heist-op-den-Berg, Workshop Merengue in Hemiksem, Workshop Merengue in Herentals, Workshop Merengue in Herenthout, Workshop Merengue in Herselt, Workshop Merengue in Hoogstraten, Workshop Merengue in Hove, Workshop Merengue in Hulshout, Workshop Merengue in Kalmthout, Workshop Merengue in Kapellen, Workshop Merengue in Kasterlee, Workshop Merengue in Kontich, Workshop Merengue in Laakdal, Workshop Merengue in Lier, Workshop Merengue in Lille, Workshop Merengue in Lint, Workshop Merengue in Malle, Workshop Merengue in Mechelen, Workshop Merengue in Meerhout, Workshop Merengue in Merksplas, Workshop Merengue in Mol, Workshop Merengue in Mortsel, Workshop Merengue in Niel, Workshop Merengue in Nijlen, Workshop Merengue in Olen, Workshop Merengue in Oud-Turnhout, Workshop Merengue in Putte, Workshop Merengue in Puurs, Workshop Merengue in Ranst, Workshop Merengue in Ravels, Workshop Merengue in Retie, Workshop Merengue in Rijkevorsel, Workshop Merengue in Rumst, Workshop Merengue in Schelle, Workshop Merengue in Schilde, Workshop Merengue in Schoten, Workshop Merengue in Sint-Amands, Workshop Merengue in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Merengue in Stabroek, Workshop Merengue in Turnhout, Workshop Merengue in Vorselaar, Workshop Merengue in Vosselaar, Workshop Merengue in Westerlo, Workshop Merengue in Wijnegem, Workshop Merengue in Willebroek, Workshop Merengue in Wommelgem, Workshop Merengue in Wuustwezel, Workshop Merengue in Zandhoven, Workshop Merengue in Zoersel, Workshop Merengue in Zwijndrecht, Workshop Merengue in Gent, Workshop Merengue in Brussel, Workshop Merengue in Brugge, Workshop Merengue in Leuven, Workshop Merengue in Aalst, Workshop Merengue in Kortrijk, Workshop Merengue in Hasselt, Workshop Merengue in Sint-Niklaas, Workshop Merengue in Oostende, Workshop Merengue in Genk, Workshop Merengue in Doornik, Workshop Merengue in Roeselare, Workshop Merengue in Moeskroen, Workshop Merengue in Lokeren, Workshop Merengue in Sint-Truiden, Workshop Merengue in Mariakerke, Workshop Merengue in Drongen, Workshop Merengue in Wondelgem, Workshop Merengue in Sint-Amandsberg, Workshop Merengue in Oostakker, Workshop Merengue in Ledeberg, Workshop Merengue in Gentbrugge, Workshop Merengue in Afsnee, Workshop Merengue in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Merengue in Zwijnaarde, Workshop Merengue in Wachtebeke, Workshop Merengue in Lochristi, Workshop Merengue in Destelbergen, Workshop Merengue in Melle, Workshop Merengue in Merelbeke, Workshop Merengue in Heusden, Workshop Merengue in Zevergem, Workshop Merengue in De Pinte, Workshop Merengue in Sint-Martens-Latem, Workshop Merengue in Sint-Martens-Leerne, Workshop Merengue in Deinze, Workshop Merengue in Vosselare, Workshop Merengue in Nevele, Workshop Merengue in Landegem, Workshop Merengue in Merendree, Workshop Merengue in Alken, Workshop Merengue in As, Workshop Merengue in Beringen, Workshop Merengue in Bilzen, Workshop Merengue in Bocholt, Workshop Merengue in Borgloon, Workshop Merengue in Bree, Workshop Merengue in Diepenbeek, Workshop Merengue in Dilsen-Stokkem, Workshop Merengue in Genk, Workshop Merengue in Gingelom, Workshop Merengue in Halen, Workshop Merengue in Ham, Workshop Merengue in Hamont-Achel, Workshop Merengue in Hechtel-Eksel, Workshop Merengue in Heers, Workshop Merengue in Herk-de-Stad, Workshop Merengue in Herstappe, Workshop Merengue in Heusden-Zolder, Workshop Merengue in Hoeselt, Workshop Merengue in Houthalen-Helchteren, Workshop Merengue in Kinrooi, Workshop Merengue in Kortessem, Workshop Merengue in Lanaken, Workshop Merengue in , Workshop Merengue in , Workshop Merengue in , Workshop Merengue in , Workshop Merengue in , Workshop Merengue in , Workshop Merengue in , Workshop Merengue in , Workshop Merengue in Leopoldsburg, Workshop Merengue in Lommel, Workshop Merengue in Lummen, Workshop Merengue in Maaseik, Workshop Merengue in Maasmechelen, Workshop Merengue in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Merengue in Neerpelt, Workshop Merengue in Nieuwerkerken, Workshop Merengue in Opglabbeek, Workshop Merengue in Overpelt, Workshop Merengue in Peer, Workshop Merengue in Riemst, Workshop Merengue in Sint-Truiden, Workshop Merengue in Tessenderlo, Workshop Merengue in Tongeren, Workshop Merengue in Voeren, Workshop Merengue in Wellen, Workshop Merengue in Zonhoven, Workshop Merengue in Zutendaal, Workshop Merengue in Aarschot, Workshop Merengue in Affligem, Workshop Merengue in Asse, Workshop Merengue in Beersel, Workshop Merengue in Begijnendijk, Workshop Merengue in Bekkevoort, Workshop Merengue in Bertem, Workshop Merengue in Bever, Workshop Merengue in Bierbeek, Workshop Merengue in Boortmeerbeek, Workshop Merengue in Boutersem, Workshop Merengue in Diest, Workshop Merengue in Dilbeek, Workshop Merengue in Drogenbos, Workshop Merengue in Galmaarden, Workshop Merengue in Geetbets, Workshop Merengue in Glabbeek, Workshop Merengue in Gooik, Workshop Merengue in Grimbergen, Workshop Merengue in Haacht, Workshop Merengue in Halle, Workshop Merengue in Herent, Workshop Merengue in Herne, Workshop Merengue in Hoegaarden, Workshop Merengue in Hoeilaart, Workshop Merengue in Holsbeek, Workshop Merengue in Huldenberg, Workshop Merengue in Kampenhout, Workshop Merengue in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Merengue in Keerbergen, Workshop Merengue in Kortenaken, Workshop Merengue in Kortenberg, Workshop Merengue in Kraainem, Workshop Merengue in Landen, Workshop Merengue in Lennik, Workshop Merengue in Liedekerke, Workshop Merengue in Linkebeek, Workshop Merengue in Linter, Workshop Merengue in Londerzeel, Workshop Merengue in Lubbeek, Workshop Merengue in Machelen, Workshop Merengue in Meise, Workshop Merengue in Merchtem, Workshop Merengue in Opwijk, Workshop Merengue in Oud-Heverlee, Workshop Merengue in Overijse, Workshop Merengue in Pepingen, Workshop Merengue in Roosdaal, Workshop Merengue in Rotselaar, Workshop Merengue in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Merengue in Sint-Genesius-Rode, Workshop Merengue in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Merengue in Steenokkerzeel, Workshop Merengue in Ternat, Workshop Merengue in Tervuren, Workshop Merengue in Tielt-Winge, Workshop Merengue in Tienen, Workshop Merengue in Tremelo, Workshop Merengue in Vilvoorde, Workshop Merengue in Wemmel, Workshop Merengue in Wezembeek-Oppem, Workshop Merengue in Zaventem, Workshop Merengue in Zemst, Workshop Merengue in Zoutleeuw, Workshop Merengue in Alveringem, Workshop Merengue in Anzegem, Workshop Merengue in Ardooie, Workshop Merengue in Avelgem, Workshop Merengue in Beernem, Workshop Merengue in Blankenberge, Workshop Merengue in Bredene, Workshop Merengue in Damme, Workshop Merengue in De Haan, Workshop Merengue in De Panne, Workshop Merengue in Deerlijk, Workshop Merengue in Dentergem, Workshop Merengue in Diksmuide, Workshop Merengue in Gistel, Workshop Merengue in Harelbeke, Workshop Merengue in Heuvelland, Workshop Merengue in Hooglede, Workshop Merengue in Houthulst, Workshop Merengue in Ichtegem, Workshop Merengue in Ieper, Workshop Merengue in Ingelmunster, Workshop Merengue in Izegem, Workshop Merengue in Jabbeke, Workshop Merengue in Knokke-Heist, Workshop Merengue in Koekelare, Workshop Merengue in Koksijde, Workshop Merengue in Kortemark, Workshop Merengue in Kortrijk, Workshop Merengue in Kuurne, Workshop Merengue in Langemark-Poelkapelle, Workshop Merengue in Ledegem, Workshop Merengue in Lendelede, Workshop Merengue in Lichtervelde, Workshop Merengue in Lo-Reninge, Workshop Merengue in Menen, Workshop Merengue in Mesen, Workshop Merengue in Meulebeke, Workshop Merengue in Middelkerke, Workshop Merengue in Moorslede, Workshop Merengue in Nieuwpoort, Workshop Merengue in Oostende, Workshop Merengue in Oostkamp, Workshop Merengue in Oostrozebeke, Workshop Merengue in Oudenburg, Workshop Merengue in Pittem, Workshop Merengue in Poperinge, Workshop Merengue in Roeselare, Workshop Merengue in Ruiselede, Workshop Merengue in Spiere-Helkijn, Workshop Merengue in Staden, Workshop Merengue in Tielt, Workshop Merengue in Torhout, Workshop Merengue in Veurne, Workshop Merengue in Vleteren, Workshop Merengue in Waregem, Workshop Merengue in Wervik, Workshop Merengue in Wevelgem, Workshop Merengue in Wielsbeke, Workshop Merengue in Wingene, Workshop Merengue in Zedelgem, Workshop Merengue in Zonnebeke, Workshop Merengue in Zuienkerke, Workshop Merengue in Zwevegem, Workshop Merengue in Aarlen, Workshop Merengue in Attert, Workshop Merengue in Aubange, Workshop Merengue in Bastenaken, Workshop Merengue in Bertogne, Workshop Merengue in Bertrix, Workshop Merengue in Bouillon, Workshop Merengue in Chiny, Workshop Merengue in Daverdisse, Workshop Merengue in Durbuy, Workshop Merengue in Érezée, Workshop Merengue in Étalle, Workshop Merengue in Fauvillers, Workshop Merengue in Florenville, Workshop Merengue in Gouvy, Workshop Merengue in Habay, Workshop Merengue in Herbeumont, Workshop Merengue in Hotton, Workshop Merengue in Houffalize, Workshop Merengue in La Roche-en-Ardenne, Workshop Merengue in Léglise, Workshop Merengue in Libin, Workshop Merengue in Libramont-Chevigny, Workshop Merengue in Manhay, Workshop Merengue in Marche-en-Famenne, Workshop Merengue in Martelange, Workshop Merengue in Meix-devant-Virton, Workshop Merengue in Messancy, Workshop Merengue in Musson, Workshop Merengue in Nassogne, Workshop Merengue in Neufchâteau, Workshop Merengue in Paliseul, Workshop Merengue in Rendeux, Workshop Merengue in Rouvroy, Workshop Merengue in Sainte-Ode, Workshop Merengue in Saint-Hubert, Workshop Merengue in Saint-Léger, Workshop Merengue in Tellin, Workshop Merengue in Tenneville, Workshop Merengue in Tintigny, Workshop Merengue in Vaux-sur-Sûre, Workshop Merengue in Vielsalm, Workshop Merengue in Virton, Workshop Merengue in Wellin.

Merengue workshop in Brussel, Merengue workshop in Gent, Merengue workshop in Brugge, Merengue workshop in Bergen, Merengue workshop in Leuven, Merengue workshop in Mechelen, Merengue workshop in Aalst, Merengue workshop in Kortrijk, Merengue workshop in Hasselt, Merengue workshop in Sint-Niklaas, Merengue workshop in Oostende, Merengue workshop in Genk, Merengue workshop in Doornik, Merengue workshop in Turnhout, Merengue workshop in Geel, Merengue workshop in Roeselare, Merengue workshop in Moeskroen, Merengue workshop in Lokeren, Merengue workshop in Sint-Truiden, Merengue workshop in Herentals, Merengue workshop in Hoogstraten, Merengue workshop in Lier, Merengue workshop in Mechelen, Merengue workshop in Mortsel, Merengue workshop in Turnhout, Merengue workshop in Aartselaar, Merengue workshop in Antwerpen, Merengue workshop in Arendonk, Merengue workshop in Baarle-Hertog, Merengue workshop in Balen, Merengue workshop in Beerse, Merengue workshop in Berlaar, Merengue workshop in Boechout, Merengue workshop in Bonheiden, Merengue workshop in Boom, Merengue workshop in Bornem, Merengue workshop in Borsbeek, Merengue workshop in Brasschaat, Merengue workshop in Brecht, Merengue workshop in Dessel, Merengue workshop in Duffel, Merengue workshop in Edegem, Merengue workshop in Essen, Merengue workshop in Geel, Merengue workshop in Grobbendonk, Merengue workshop in Heist-op-den-Berg, Merengue workshop in Hemiksem, Merengue workshop in Herentals, Merengue workshop in Herenthout, Merengue workshop in Herselt, Merengue workshop in Hoogstraten, Merengue workshop in Hove, Merengue workshop in Hulshout, Merengue workshop in Kalmthout, Merengue workshop in Kapellen, Merengue workshop in Kasterlee, Merengue workshop in Kontich, Merengue workshop in Laakdal, Merengue workshop in Lier, Merengue workshop in Lille, Merengue workshop in Lint, Merengue workshop in Malle, Merengue workshop in Mechelen, Merengue workshop in Meerhout, Merengue workshop in Merksplas, Merengue workshop in Mol, Merengue workshop in Mortsel, Merengue workshop in Niel, Merengue workshop in Nijlen, Merengue workshop in Olen, Merengue workshop in Oud-Turnhout, Merengue workshop in Putte, Merengue workshop in Puurs, Merengue workshop in Ranst, Merengue workshop in Ravels, Merengue workshop in Retie, Merengue workshop in Rijkevorsel, Merengue workshop in Rumst, Merengue workshop in Schelle, Merengue workshop in Schilde, Merengue workshop in Schoten, Merengue workshop in Sint-Amands, Merengue workshop in Sint-Katelijne-Waver, Merengue workshop in Stabroek, Merengue workshop in Turnhout, Merengue workshop in Vorselaar, Merengue workshop in Vosselaar, Merengue workshop in Westerlo, Merengue workshop in Wijnegem, Merengue workshop in Willebroek, Merengue workshop in Wommelgem, Merengue workshop in Wuustwezel, Merengue workshop in Zandhoven, Merengue workshop in Zoersel, Merengue workshop in Zwijndrecht, Merengue workshop in Gent, Merengue workshop in Brussel, Merengue workshop in Brugge, Merengue workshop in Leuven, Merengue workshop in Aalst, Merengue workshop in Kortrijk, Merengue workshop in Hasselt, Merengue workshop in Sint-Niklaas, Merengue workshop in Oostende, Merengue workshop in Genk, Merengue workshop in Doornik, Merengue workshop in Roeselare, Merengue workshop in Moeskroen, Merengue workshop in Lokeren, Merengue workshop in Sint-Truiden, Merengue workshop in Mariakerke, Merengue workshop in Drongen, Merengue workshop in Wondelgem, Merengue workshop in Sint-Amandsberg, Merengue workshop in Oostakker, Merengue workshop in Ledeberg, Merengue workshop in Gentbrugge, Merengue workshop in Afsnee, Merengue workshop in Sint-Denijs-Westrem, Merengue workshop in Zwijnaarde, Merengue workshop in Wachtebeke, Merengue workshop in Lochristi, Merengue workshop in Destelbergen, Merengue workshop in Melle, Merengue workshop in Merelbeke, Merengue workshop in Heusden, Merengue workshop in Zevergem, Merengue workshop in De Pinte, Merengue workshop in Sint-Martens-Latem, Merengue workshop in Sint-Martens-Leerne, Merengue workshop in Deinze, Merengue workshop in Vosselare, Merengue workshop in Nevele, Merengue workshop in Landegem, Merengue workshop in Merendree, Merengue workshop in Alken, Merengue workshop in As, Merengue workshop in Beringen, Merengue workshop in Bilzen, Merengue workshop in Bocholt, Merengue workshop in Borgloon, Merengue workshop in Bree, Merengue workshop in Diepenbeek, Merengue workshop in Dilsen-Stokkem, Merengue workshop in Genk, Merengue workshop in Gingelom, Merengue workshop in Halen, Merengue workshop in Ham, Merengue workshop in Hamont-Achel, Merengue workshop in Hechtel-Eksel, Merengue workshop in Heers, Merengue workshop in Herk-de-Stad, Merengue workshop in Herstappe, Merengue workshop in Heusden-Zolder, Merengue workshop in Hoeselt, Merengue workshop in Houthalen-Helchteren, Merengue workshop in Kinrooi, Merengue workshop in Kortessem, Merengue workshop in Lanaken, Merengue workshop in , Merengue workshop in , Merengue workshop in , Merengue workshop in , Merengue workshop in , Merengue workshop in , Merengue workshop in , Merengue workshop in , Merengue workshop in Leopoldsburg, Merengue workshop in Lommel, Merengue workshop in Lummen, Merengue workshop in Maaseik, Merengue workshop in Maasmechelen, Merengue workshop in Meeuwen-Gruitrode, Merengue workshop in Neerpelt, Merengue workshop in Nieuwerkerken, Merengue workshop in Opglabbeek, Merengue workshop in Overpelt, Merengue workshop in Peer, Merengue workshop in Riemst, Merengue workshop in Sint-Truiden, Merengue workshop in Tessenderlo, Merengue workshop in Tongeren, Merengue workshop in Voeren, Merengue workshop in Wellen, Merengue workshop in Zonhoven, Merengue workshop in Zutendaal, Merengue workshop in Aarschot, Merengue workshop in Affligem, Merengue workshop in Asse, Merengue workshop in Beersel, Merengue workshop in Begijnendijk, Merengue workshop in Bekkevoort, Merengue workshop in Bertem, Merengue workshop in Bever, Merengue workshop in Bierbeek, Merengue workshop in Boortmeerbeek, Merengue workshop in Boutersem, Merengue workshop in Diest, Merengue workshop in Dilbeek, Merengue workshop in Drogenbos, Merengue workshop in Galmaarden, Merengue workshop in Geetbets, Merengue workshop in Glabbeek, Merengue workshop in Gooik, Merengue workshop in Grimbergen, Merengue workshop in Haacht, Merengue workshop in Halle, Merengue workshop in Herent, Merengue workshop in Herne, Merengue workshop in Hoegaarden, Merengue workshop in Hoeilaart, Merengue workshop in Holsbeek, Merengue workshop in Huldenberg, Merengue workshop in Kampenhout, Merengue workshop in Kapelle-op-den-Bos, Merengue workshop in Keerbergen, Merengue workshop in Kortenaken, Merengue workshop in Kortenberg, Merengue workshop in Kraainem, Merengue workshop in Landen, Merengue workshop in Lennik, Merengue workshop in Liedekerke, Merengue workshop in Linkebeek, Merengue workshop in Linter, Merengue workshop in Londerzeel, Merengue workshop in Lubbeek, Merengue workshop in Machelen, Merengue workshop in Meise, Merengue workshop in Merchtem, Merengue workshop in Opwijk, Merengue workshop in Oud-Heverlee, Merengue workshop in Overijse, Merengue workshop in Pepingen, Merengue workshop in Roosdaal, Merengue workshop in Rotselaar, Merengue workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Merengue workshop in Sint-Genesius-Rode, Merengue workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Merengue workshop in Steenokkerzeel, Merengue workshop in Ternat, Merengue workshop in Tervuren, Merengue workshop in Tielt-Winge, Merengue workshop in Tienen, Merengue workshop in Tremelo, Merengue workshop in Vilvoorde, Merengue workshop in Wemmel, Merengue workshop in Wezembeek-Oppem, Merengue workshop in Zaventem, Merengue workshop in Zemst, Merengue workshop in Zoutleeuw, Merengue workshop in Alveringem, Merengue workshop in Anzegem, Merengue workshop in Ardooie, Merengue workshop in Avelgem, Merengue workshop in Beernem, Merengue workshop in Blankenberge, Merengue workshop in Bredene, Merengue workshop in Damme, Merengue workshop in De Haan, Merengue workshop in De Panne, Merengue workshop in Deerlijk, Merengue workshop in Dentergem, Merengue workshop in Diksmuide, Merengue workshop in Gistel, Merengue workshop in Harelbeke, Merengue workshop in Heuvelland, Merengue workshop in Hooglede, Merengue workshop in Houthulst, Merengue workshop in Ichtegem, Merengue workshop in Ieper, Merengue workshop in Ingelmunster, Merengue workshop in Izegem, Merengue workshop in Jabbeke, Merengue workshop in Knokke-Heist, Merengue workshop in Koekelare, Merengue workshop in Koksijde, Merengue workshop in Kortemark, Merengue workshop in Kortrijk, Merengue workshop in Kuurne, Merengue workshop in Langemark-Poelkapelle, Merengue workshop in Ledegem, Merengue workshop in Lendelede, Merengue workshop in Lichtervelde, Merengue workshop in Lo-Reninge, Merengue workshop in Menen, Merengue workshop in Mesen, Merengue workshop in Meulebeke, Merengue workshop in Middelkerke, Merengue workshop in Moorslede, Merengue workshop in Nieuwpoort, Merengue workshop in Oostende, Merengue workshop in Oostkamp, Merengue workshop in Oostrozebeke, Merengue workshop in Oudenburg, Merengue workshop in Pittem, Merengue workshop in Poperinge, Merengue workshop in Roeselare, Merengue workshop in Ruiselede, Merengue workshop in Spiere-Helkijn, Merengue workshop in Staden, Merengue workshop in Tielt, Merengue workshop in Torhout, Merengue workshop in Veurne, Merengue workshop in Vleteren, Merengue workshop in Waregem, Merengue workshop in Wervik, Merengue workshop in Wevelgem, Merengue workshop in Wielsbeke, Merengue workshop in Wingene, Merengue workshop in Zedelgem, Merengue workshop in Zonnebeke, Merengue workshop in Zuienkerke, Merengue workshop in Zwevegem, Merengue workshop in Aarlen, Merengue workshop in Attert, Merengue workshop in Aubange, Merengue workshop in Bastenaken, Merengue workshop in Bertogne, Merengue workshop in Bertrix, Merengue workshop in Bouillon, Merengue workshop in Chiny, Merengue workshop in Daverdisse, Merengue workshop in Durbuy, Merengue workshop in Érezée, Merengue workshop in Étalle, Merengue workshop in Fauvillers, Merengue workshop in Florenville, Merengue workshop in Gouvy, Merengue workshop in Habay, Merengue workshop in Herbeumont, Merengue workshop in Hotton, Merengue workshop in Houffalize, Merengue workshop in La Roche-en-Ardenne, Merengue workshop in Léglise, Merengue workshop in Libin, Merengue workshop in Libramont-Chevigny, Merengue workshop in Manhay, Merengue workshop in Marche-en-Famenne, Merengue workshop in Martelange, Merengue workshop in Meix-devant-Virton, Merengue workshop in Messancy, Merengue workshop in Musson, Merengue workshop in Nassogne, Merengue workshop in Neufchâteau, Merengue workshop in Paliseul, Merengue workshop in Rendeux, Merengue workshop in Rouvroy, Merengue workshop in Sainte-Ode, Merengue workshop in Saint-Hubert, Merengue workshop in Saint-Léger, Merengue workshop in Tellin, Merengue workshop in Tenneville, Merengue workshop in Tintigny, Merengue workshop in Vaux-sur-Sûre, Merengue workshop in Vielsalm, Merengue workshop in Virton, Merengue workshop in Wellin.

Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Bergen, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Sint-Niklaas, Cocktail workshop in Oostende, Cocktail workshop in Genk, Cocktail workshop in Doornik, Cocktail workshop in Turnhout, Cocktail workshop in Geel, Cocktail workshop in Roeselare, Cocktail workshop in Moeskroen, Cocktail workshop in Lokeren, Cocktail workshop in Sint-Truiden, Cocktail workshop in Herentals, Cocktail workshop in Hoogstraten, Cocktail workshop in Lier, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Mortsel, Cocktail workshop in Turnhout, Cocktail workshop in Aartselaar, Cocktail workshop in Antwerpen, Cocktail workshop in Arendonk, Cocktail workshop in Baarle-Hertog, Cocktail workshop in Balen, Cocktail workshop in Beerse, Cocktail workshop in Berlaar, Cocktail workshop in Boechout, Cocktail workshop in Bonheiden, Cocktail workshop in Boom, Cocktail workshop in Bornem, Cocktail workshop in Borsbeek, Cocktail workshop in Brasschaat, Cocktail workshop in Brecht, Cocktail workshop in Dessel, Cocktail workshop in Duffel, Cocktail workshop in Edegem, Cocktail workshop in Essen, Cocktail workshop in Geel, Cocktail workshop in Grobbendonk, Cocktail workshop in Heist-op-den-Berg, Cocktail workshop in Hemiksem, Cocktail workshop in Herentals, Cocktail workshop in Herenthout, Cocktail workshop in Herselt, Cocktail workshop in Hoogstraten, Cocktail workshop in Hove, Cocktail workshop in Hulshout, Cocktail workshop in Kalmthout, Cocktail workshop in Kapellen, Cocktail workshop in Kasterlee, Cocktail workshop in Kontich, Cocktail workshop in Laakdal, Cocktail workshop in Lier, Cocktail workshop in Lille, Cocktail workshop in Lint, Cocktail workshop in Malle, Cocktail workshop in Mechelen, Cocktail workshop in Meerhout, Cocktail workshop in Merksplas, Cocktail workshop in Mol, Cocktail workshop in Mortsel, Cocktail workshop in Niel, Cocktail workshop in Nijlen, Cocktail workshop in Olen, Cocktail workshop in Oud-Turnhout, Cocktail workshop in Putte, Cocktail workshop in Puurs, Cocktail workshop in Ranst, Cocktail workshop in Ravels, Cocktail workshop in Retie, Cocktail workshop in Rijkevorsel, Cocktail workshop in Rumst, Cocktail workshop in Schelle, Cocktail workshop in Schilde, Cocktail workshop in Schoten, Cocktail workshop in Sint-Amands, Cocktail workshop in Sint-Katelijne-Waver, Cocktail workshop in Stabroek, Cocktail workshop in Turnhout, Cocktail workshop in Vorselaar, Cocktail workshop in Vosselaar, Cocktail workshop in Westerlo, Cocktail workshop in Wijnegem, Cocktail workshop in Willebroek, Cocktail workshop in Wommelgem, Cocktail workshop in Wuustwezel, Cocktail workshop in Zandhoven, Cocktail workshop in Zoersel, Cocktail workshop in Zwijndrecht, Cocktail workshop in Gent, Cocktail workshop in Brussel, Cocktail workshop in Brugge, Cocktail workshop in Leuven, Cocktail workshop in Aalst, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Hasselt, Cocktail workshop in Sint-Niklaas, Cocktail workshop in Oostende, Cocktail workshop in Genk, Cocktail workshop in Doornik, Cocktail workshop in Roeselare, Cocktail workshop in Moeskroen, Cocktail workshop in Lokeren, Cocktail workshop in Sint-Truiden, Cocktail workshop in Mariakerke, Cocktail workshop in Drongen, Cocktail workshop in Wondelgem, Cocktail workshop in Sint-Amandsberg, Cocktail workshop in Oostakker, Cocktail workshop in Ledeberg, Cocktail workshop in Gentbrugge, Cocktail workshop in Afsnee, Cocktail workshop in Sint-Denijs-Westrem, Cocktail workshop in Zwijnaarde, Cocktail workshop in Wachtebeke, Cocktail workshop in Lochristi, Cocktail workshop in Destelbergen, Cocktail workshop in Melle, Cocktail workshop in Merelbeke, Cocktail workshop in Heusden, Cocktail workshop in Zevergem, Cocktail workshop in De Pinte, Cocktail workshop in Sint-Martens-Latem, Cocktail workshop in Sint-Martens-Leerne, Cocktail workshop in Deinze, Cocktail workshop in Vosselare, Cocktail workshop in Nevele, Cocktail workshop in Landegem, Cocktail workshop in Merendree, Cocktail workshop in Alken, Cocktail workshop in As, Cocktail workshop in Beringen, Cocktail workshop in Bilzen, Cocktail workshop in Bocholt, Cocktail workshop in Borgloon, Cocktail workshop in Bree, Cocktail workshop in Diepenbeek, Cocktail workshop in Dilsen-Stokkem, Cocktail workshop in Genk, Cocktail workshop in Gingelom, Cocktail workshop in Halen, Cocktail workshop in Ham, Cocktail workshop in Hamont-Achel, Cocktail workshop in Hechtel-Eksel, Cocktail workshop in Heers, Cocktail workshop in Herk-de-Stad, Cocktail workshop in Herstappe, Cocktail workshop in Heusden-Zolder, Cocktail workshop in Hoeselt, Cocktail workshop in Houthalen-Helchteren, Cocktail workshop in Kinrooi, Cocktail workshop in Kortessem, Cocktail workshop in Lanaken, Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in , Cocktail workshop in Leopoldsburg, Cocktail workshop in Lommel, Cocktail workshop in Lummen, Cocktail workshop in Maaseik, Cocktail workshop in Maasmechelen, Cocktail workshop in Meeuwen-Gruitrode, Cocktail workshop in Neerpelt, Cocktail workshop in Nieuwerkerken, Cocktail workshop in Opglabbeek, Cocktail workshop in Overpelt, Cocktail workshop in Peer, Cocktail workshop in Riemst, Cocktail workshop in Sint-Truiden, Cocktail workshop in Tessenderlo, Cocktail workshop in Tongeren, Cocktail workshop in Voeren, Cocktail workshop in Wellen, Cocktail workshop in Zonhoven, Cocktail workshop in Zutendaal, Cocktail workshop in Aarschot, Cocktail workshop in Affligem, Cocktail workshop in Asse, Cocktail workshop in Beersel, Cocktail workshop in Begijnendijk, Cocktail workshop in Bekkevoort, Cocktail workshop in Bertem, Cocktail workshop in Bever, Cocktail workshop in Bierbeek, Cocktail workshop in Boortmeerbeek, Cocktail workshop in Boutersem, Cocktail workshop in Diest, Cocktail workshop in Dilbeek, Cocktail workshop in Drogenbos, Cocktail workshop in Galmaarden, Cocktail workshop in Geetbets, Cocktail workshop in Glabbeek, Cocktail workshop in Gooik, Cocktail workshop in Grimbergen, Cocktail workshop in Haacht, Cocktail workshop in Halle, Cocktail workshop in Herent, Cocktail workshop in Herne, Cocktail workshop in Hoegaarden, Cocktail workshop in Hoeilaart, Cocktail workshop in Holsbeek, Cocktail workshop in Huldenberg, Cocktail workshop in Kampenhout, Cocktail workshop in Kapelle-op-den-Bos, Cocktail workshop in Keerbergen, Cocktail workshop in Kortenaken, Cocktail workshop in Kortenberg, Cocktail workshop in Kraainem, Cocktail workshop in Landen, Cocktail workshop in Lennik, Cocktail workshop in Liedekerke, Cocktail workshop in Linkebeek, Cocktail workshop in Linter, Cocktail workshop in Londerzeel, Cocktail workshop in Lubbeek, Cocktail workshop in Machelen, Cocktail workshop in Meise, Cocktail workshop in Merchtem, Cocktail workshop in Opwijk, Cocktail workshop in Oud-Heverlee, Cocktail workshop in Overijse, Cocktail workshop in Pepingen, Cocktail workshop in Roosdaal, Cocktail workshop in Rotselaar, Cocktail workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Cocktail workshop in Sint-Genesius-Rode, Cocktail workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Cocktail workshop in Steenokkerzeel, Cocktail workshop in Ternat, Cocktail workshop in Tervuren, Cocktail workshop in Tielt-Winge, Cocktail workshop in Tienen, Cocktail workshop in Tremelo, Cocktail workshop in Vilvoorde, Cocktail workshop in Wemmel, Cocktail workshop in Wezembeek-Oppem, Cocktail workshop in Zaventem, Cocktail workshop in Zemst, Cocktail workshop in Zoutleeuw, Cocktail workshop in Alveringem, Cocktail workshop in Anzegem, Cocktail workshop in Ardooie, Cocktail workshop in Avelgem, Cocktail workshop in Beernem, Cocktail workshop in Blankenberge, Cocktail workshop in Bredene, Cocktail workshop in Damme, Cocktail workshop in De Haan, Cocktail workshop in De Panne, Cocktail workshop in Deerlijk, Cocktail workshop in Dentergem, Cocktail workshop in Diksmuide, Cocktail workshop in Gistel, Cocktail workshop in Harelbeke, Cocktail workshop in Heuvelland, Cocktail workshop in Hooglede, Cocktail workshop in Houthulst, Cocktail workshop in Ichtegem, Cocktail workshop in Ieper, Cocktail workshop in Ingelmunster, Cocktail workshop in Izegem, Cocktail workshop in Jabbeke, Cocktail workshop in Knokke-Heist, Cocktail workshop in Koekelare, Cocktail workshop in Koksijde, Cocktail workshop in Kortemark, Cocktail workshop in Kortrijk, Cocktail workshop in Kuurne, Cocktail workshop in Langemark-Poelkapelle, Cocktail workshop in Ledegem, Cocktail workshop in Lendelede, Cocktail workshop in Lichtervelde, Cocktail workshop in Lo-Reninge, Cocktail workshop in Menen, Cocktail workshop in Mesen, Cocktail workshop in Meulebeke, Cocktail workshop in Middelkerke, Cocktail workshop in Moorslede, Cocktail workshop in Nieuwpoort, Cocktail workshop in Oostende, Cocktail workshop in Oostkamp, Cocktail workshop in Oostrozebeke, Cocktail workshop in Oudenburg, Cocktail workshop in Pittem, Cocktail workshop in Poperinge, Cocktail workshop in Roeselare, Cocktail workshop in Ruiselede, Cocktail workshop in Spiere-Helkijn, Cocktail workshop in Staden, Cocktail workshop in Tielt, Cocktail workshop in Torhout, Cocktail workshop in Veurne, Cocktail workshop in Vleteren, Cocktail workshop in Waregem, Cocktail workshop in Wervik, Cocktail workshop in Wevelgem, Cocktail workshop in Wielsbeke, Cocktail workshop in Wingene, Cocktail workshop in Zedelgem, Cocktail workshop in Zonnebeke, Cocktail workshop in Zuienkerke, Cocktail workshop in Zwevegem, Cocktail workshop in Aarlen, Cocktail workshop in Attert, Cocktail workshop in Aubange, Cocktail workshop in Bastenaken, Cocktail workshop in Bertogne, Cocktail workshop in Bertrix, Cocktail workshop in Bouillon, Cocktail workshop in Chiny, Cocktail workshop in Daverdisse, Cocktail workshop in Durbuy, Cocktail workshop in Érezée, Cocktail workshop in Étalle, Cocktail workshop in Fauvillers, Cocktail workshop in Florenville, Cocktail workshop in Gouvy, Cocktail workshop in Habay, Cocktail workshop in Herbeumont, Cocktail workshop in Hotton, Cocktail workshop in Houffalize, Cocktail workshop in La Roche-en-Ardenne, Cocktail workshop in Léglise, Cocktail workshop in Libin, Cocktail workshop in Libramont-Chevigny, Cocktail workshop in Manhay, Cocktail workshop in Marche-en-Famenne, Cocktail workshop in Martelange, Cocktail workshop in Meix-devant-Virton, Cocktail workshop in Messancy, Cocktail workshop in Musson, Cocktail workshop in Nassogne, Cocktail workshop in Neufchâteau, Cocktail workshop in Paliseul, Cocktail workshop in Rendeux, Cocktail workshop in Rouvroy, Cocktail workshop in Sainte-Ode, Cocktail workshop in Saint-Hubert, Cocktail workshop in Saint-Léger, Cocktail workshop in Tellin, Cocktail workshop in Tenneville, Cocktail workshop in Tintigny, Cocktail workshop in Vaux-sur-Sûre, Cocktail workshop in Vielsalm, Cocktail workshop in Virton, Cocktail workshop in Wellin.
Workshop Cocktail in Brussel, Workshop Cocktail in Gent, Workshop Cocktail in Brugge, Workshop Cocktail in Bergen, Workshop Cocktail in Leuven, Workshop Cocktail in Mechelen, Workshop Cocktail in Aalst, Workshop Cocktail in Kortrijk, Workshop Cocktail in Hasselt, Workshop Cocktail in Sint-Niklaas, Workshop Cocktail in Oostende, Workshop Cocktail in Genk, Workshop Cocktail in Doornik, Workshop Cocktail in Turnhout, Workshop Cocktail in Geel, Workshop Cocktail in Roeselare, Workshop Cocktail in Moeskroen, Workshop Cocktail in Lokeren, Workshop Cocktail in Sint-Truiden, Workshop Cocktail in Herentals, Workshop Cocktail in Hoogstraten, Workshop Cocktail in Lier, Workshop Cocktail in Mechelen, Workshop Cocktail in Mortsel, Workshop Cocktail in Turnhout, Workshop Cocktail in Aartselaar, Workshop Cocktail in Antwerpen, Workshop Cocktail in Arendonk, Workshop Cocktail in Baarle-Hertog, Workshop Cocktail in Balen, Workshop Cocktail in Beerse, Workshop Cocktail in Berlaar, Workshop Cocktail in Boechout, Workshop Cocktail in Bonheiden, Workshop Cocktail in Boom, Workshop Cocktail in Bornem, Workshop Cocktail in Borsbeek, Workshop Cocktail in Brasschaat, Workshop Cocktail in Brecht, Workshop Cocktail in Dessel, Workshop Cocktail in Duffel, Workshop Cocktail in Edegem, Workshop Cocktail in Essen, Workshop Cocktail in Geel, Workshop Cocktail in Grobbendonk, Workshop Cocktail in Heist-op-den-Berg, Workshop Cocktail in Hemiksem, Workshop Cocktail in Herentals, Workshop Cocktail in Herenthout, Workshop Cocktail in Herselt, Workshop Cocktail in Hoogstraten, Workshop Cocktail in Hove, Workshop Cocktail in Hulshout, Workshop Cocktail in Kalmthout, Workshop Cocktail in Kapellen, Workshop Cocktail in Kasterlee, Workshop Cocktail in Kontich, Workshop Cocktail in Laakdal, Workshop Cocktail in Lier, Workshop Cocktail in Lille, Workshop Cocktail in Lint, Workshop Cocktail in Malle, Workshop Cocktail in Mechelen, Workshop Cocktail in Meerhout, Workshop Cocktail in Merksplas, Workshop Cocktail in Mol, Workshop Cocktail in Mortsel, Workshop Cocktail in Niel, Workshop Cocktail in Nijlen, Workshop Cocktail in Olen, Workshop Cocktail in Oud-Turnhout, Workshop Cocktail in Putte, Workshop Cocktail in Puurs, Workshop Cocktail in Ranst, Workshop Cocktail in Ravels, Workshop Cocktail in Retie, Workshop Cocktail in Rijkevorsel, Workshop Cocktail in Rumst, Workshop Cocktail in Schelle, Workshop Cocktail in Schilde, Workshop Cocktail in Schoten, Workshop Cocktail in Sint-Amands, Workshop Cocktail in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Cocktail in Stabroek, Workshop Cocktail in Turnhout, Workshop Cocktail in Vorselaar, Workshop Cocktail in Vosselaar, Workshop Cocktail in Westerlo, Workshop Cocktail in Wijnegem, Workshop Cocktail in Willebroek, Workshop Cocktail in Wommelgem, Workshop Cocktail in Wuustwezel, Workshop Cocktail in Zandhoven, Workshop Cocktail in Zoersel, Workshop Cocktail in Zwijndrecht, Workshop Cocktail in Gent, Workshop Cocktail in Brussel, Workshop Cocktail in Brugge, Workshop Cocktail in Leuven, Workshop Cocktail in Aalst, Workshop Cocktail in Kortrijk, Workshop Cocktail in Hasselt, Workshop Cocktail in Sint-Niklaas, Workshop Cocktail in Oostende, Workshop Cocktail in Genk, Workshop Cocktail in Doornik, Workshop Cocktail in Roeselare, Workshop Cocktail in Moeskroen, Workshop Cocktail in Lokeren, Workshop Cocktail in Sint-Truiden, Workshop Cocktail in Mariakerke, Workshop Cocktail in Drongen, Workshop Cocktail in Wondelgem, Workshop Cocktail in Sint-Amandsberg, Workshop Cocktail in Oostakker, Workshop Cocktail in Ledeberg, Workshop Cocktail in Gentbrugge, Workshop Cocktail in Afsnee, Workshop Cocktail in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Cocktail in Zwijnaarde, Workshop Cocktail in Wachtebeke, Workshop Cocktail in Lochristi, Workshop Cocktail in Destelbergen, Workshop Cocktail in Melle, Workshop Cocktail in Merelbeke, Workshop Cocktail in Heusden, Workshop Cocktail in Zevergem, Workshop Cocktail in De Pinte, Workshop Cocktail in Sint-Martens-Latem, Workshop Cocktail in Sint-Martens-Leerne, Workshop Cocktail in Deinze, Workshop Cocktail in Vosselare, Workshop Cocktail in Nevele, Workshop Cocktail in Landegem, Workshop Cocktail in Merendree, Workshop Cocktail in Alken, Workshop Cocktail in As, Workshop Cocktail in Beringen, Workshop Cocktail in Bilzen, Workshop Cocktail in Bocholt, Workshop Cocktail in Borgloon, Workshop Cocktail in Bree, Workshop Cocktail in Diepenbeek, Workshop Cocktail in Dilsen-Stokkem, Workshop Cocktail in Genk, Workshop Cocktail in Gingelom, Workshop Cocktail in Halen, Workshop Cocktail in Ham, Workshop Cocktail in Hamont-Achel, Workshop Cocktail in Hechtel-Eksel, Workshop Cocktail in Heers, Workshop Cocktail in Herk-de-Stad, Workshop Cocktail in Herstappe, Workshop Cocktail in Heusden-Zolder, Workshop Cocktail in Hoeselt, Workshop Cocktail in Houthalen-Helchteren, Workshop Cocktail in Kinrooi, Workshop Cocktail in Kortessem, Workshop Cocktail in Lanaken, Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in , Workshop Cocktail in Leopoldsburg, Workshop Cocktail in Lommel, Workshop Cocktail in Lummen, Workshop Cocktail in Maaseik, Workshop Cocktail in Maasmechelen, Workshop Cocktail in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Cocktail in Neerpelt, Workshop Cocktail in Nieuwerkerken, Workshop Cocktail in Opglabbeek, Workshop Cocktail in Overpelt, Workshop Cocktail in Peer, Workshop Cocktail in Riemst, Workshop Cocktail in Sint-Truiden, Workshop Cocktail in Tessenderlo, Workshop Cocktail in Tongeren, Workshop Cocktail in Voeren, Workshop Cocktail in Wellen, Workshop Cocktail in Zonhoven, Workshop Cocktail in Zutendaal, Workshop Cocktail in Aarschot, Workshop Cocktail in Affligem, Workshop Cocktail in Asse, Workshop Cocktail in Beersel, Workshop Cocktail in Begijnendijk, Workshop Cocktail in Bekkevoort, Workshop Cocktail in Bertem, Workshop Cocktail in Bever, Workshop Cocktail in Bierbeek, Workshop Cocktail in Boortmeerbeek, Workshop Cocktail in Boutersem, Workshop Cocktail in Diest, Workshop Cocktail in Dilbeek, Workshop Cocktail in Drogenbos, Workshop Cocktail in Galmaarden, Workshop Cocktail in Geetbets, Workshop Cocktail in Glabbeek, Workshop Cocktail in Gooik, Workshop Cocktail in Grimbergen, Workshop Cocktail in Haacht, Workshop Cocktail in Halle, Workshop Cocktail in Herent, Workshop Cocktail in Herne, Workshop Cocktail in Hoegaarden, Workshop Cocktail in Hoeilaart, Workshop Cocktail in Holsbeek, Workshop Cocktail in Huldenberg, Workshop Cocktail in Kampenhout, Workshop Cocktail in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Cocktail in Keerbergen, Workshop Cocktail in Kortenaken, Workshop Cocktail in Kortenberg, Workshop Cocktail in Kraainem, Workshop Cocktail in Landen, Workshop Cocktail in Lennik, Workshop Cocktail in Liedekerke, Workshop Cocktail in Linkebeek, Workshop Cocktail in Linter, Workshop Cocktail in Londerzeel, Workshop Cocktail in Lubbeek, Workshop Cocktail in Machelen, Workshop Cocktail in Meise, Workshop Cocktail in Merchtem, Workshop Cocktail in Opwijk, Workshop Cocktail in Oud-Heverlee, Workshop Cocktail in Overijse, Workshop Cocktail in Pepingen, Workshop Cocktail in Roosdaal, Workshop Cocktail in Rotselaar, Workshop Cocktail in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Cocktail in Sint-Genesius-Rode, Workshop Cocktail in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Cocktail in Steenokkerzeel, Workshop Cocktail in Ternat, Workshop Cocktail in Tervuren, Workshop Cocktail in Tielt-Winge, Workshop Cocktail in Tienen, Workshop Cocktail in Tremelo, Workshop Cocktail in Vilvoorde, Workshop Cocktail in Wemmel, Workshop Cocktail in Wezembeek-Oppem, Workshop Cocktail in Zaventem, Workshop Cocktail in Zemst, Workshop Cocktail in Zoutleeuw, Workshop Cocktail in Alveringem, Workshop Cocktail in Anzegem, Workshop Cocktail in Ardooie, Workshop Cocktail in Avelgem, Workshop Cocktail in Beernem, Workshop Cocktail in Blankenberge, Workshop Cocktail in Bredene, Workshop Cocktail in Damme, Workshop Cocktail in De Haan, Workshop Cocktail in De Panne, Workshop Cocktail in Deerlijk, Workshop Cocktail in Dentergem, Workshop Cocktail in Diksmuide, Workshop Cocktail in Gistel, Workshop Cocktail in Harelbeke, Workshop Cocktail in Heuvelland, Workshop Cocktail in Hooglede, Workshop Cocktail in Houthulst, Workshop Cocktail in Ichtegem, Workshop Cocktail in Ieper, Workshop Cocktail in Ingelmunster, Workshop Cocktail in Izegem, Workshop Cocktail in Jabbeke, Workshop Cocktail in Knokke-Heist, Workshop Cocktail in Koekelare, Workshop Cocktail in Koksijde, Workshop Cocktail in Kortemark, Workshop Cocktail in Kortrijk, Workshop Cocktail in Kuurne, Workshop Cocktail in Langemark-Poelkapelle, Workshop Cocktail in Ledegem, Workshop Cocktail in Lendelede, Workshop Cocktail in Lichtervelde, Workshop Cocktail in Lo-Reninge, Workshop Cocktail in Menen, Workshop Cocktail in Mesen, Workshop Cocktail in Meulebeke, Workshop Cocktail in Middelkerke, Workshop Cocktail in Moorslede, Workshop Cocktail in Nieuwpoort, Workshop Cocktail in Oostende, Workshop Cocktail in Oostkamp, Workshop Cocktail in Oostrozebeke, Workshop Cocktail in Oudenburg, Workshop Cocktail in Pittem, Workshop Cocktail in Poperinge, Workshop Cocktail in Roeselare, Workshop Cocktail in Ruiselede, Workshop Cocktail in Spiere-Helkijn, Workshop Cocktail in Staden, Workshop Cocktail in Tielt, Workshop Cocktail in Torhout, Workshop Cocktail in Veurne, Workshop Cocktail in Vleteren, Workshop Cocktail in Waregem, Workshop Cocktail in Wervik, Workshop Cocktail in Wevelgem, Workshop Cocktail in Wielsbeke, Workshop Cocktail in Wingene, Workshop Cocktail in Zedelgem, Workshop Cocktail in Zonnebeke, Workshop Cocktail in Zuienkerke, Workshop Cocktail in Zwevegem, Workshop Cocktail in Aarlen, Workshop Cocktail in Attert, Workshop Cocktail in Aubange, Workshop Cocktail in Bastenaken, Workshop Cocktail in Bertogne, Workshop Cocktail in Bertrix, Workshop Cocktail in Bouillon, Workshop Cocktail in Chiny, Workshop Cocktail in Daverdisse, Workshop Cocktail in Durbuy, Workshop Cocktail in Érezée, Workshop Cocktail in Étalle, Workshop Cocktail in Fauvillers, Workshop Cocktail in Florenville, Workshop Cocktail in Gouvy, Workshop Cocktail in Habay, Workshop Cocktail in Herbeumont, Workshop Cocktail in Hotton, Workshop Cocktail in Houffalize, Workshop Cocktail in La Roche-en-Ardenne, Workshop Cocktail in Léglise, Workshop Cocktail in Libin, Workshop Cocktail in Libramont-Chevigny, Workshop Cocktail in Manhay, Workshop Cocktail in Marche-en-Famenne, Workshop Cocktail in Martelange, Workshop Cocktail in Meix-devant-Virton, Workshop Cocktail in Messancy, Workshop Cocktail in Musson, Workshop Cocktail in Nassogne, Workshop Cocktail in Neufchâteau, Workshop Cocktail in Paliseul, Workshop Cocktail in Rendeux, Workshop Cocktail in Rouvroy, Workshop Cocktail in Sainte-Ode, Workshop Cocktail in Saint-Hubert, Workshop Cocktail in Saint-Léger, Workshop Cocktail in Tellin, Workshop Cocktail in Tenneville, Workshop Cocktail in Tintigny, Workshop Cocktail in Vaux-sur-Sûre, Workshop Cocktail in Vielsalm, Workshop Cocktail in Virton, Workshop Cocktail in Wellin.