afrikaanse catering

Zoek je een Afrikaanse catering voor je vrijgezellenfeest, evenement, bedrijfsuitje, een verjaardag, voor school of iets anders; laat Djembé Events jou gasten een goede Afrikaanse maaltijd voor je verzorgen. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten. Heb je specifieke wensen? Voor Djembé Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Behalve Afrikaanse buffeten, verzorgen we ook Afrikaanse hapjes.

Met ons vijf jaar ervaring in de Afrikaanse keuken bieden we de mogelijkheid om jou gasten een extra beleving te bieden met ons culinaire ontdekkingsreis door Afrikaanse keukens.

Ons Afrikaanse catering wordt bergorgen in Antwerpen. Maar wil je een evenement houden op een zelfgekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België als voor Nederland. Onze prijzen zijn inclusief btw en voor locaties elders exclusief reiskosten vanaf Gent.

Wil je echt iets origineels, dan is de Afrikaanse catering van Djembé Events een goede keuze voor een spetterend culinaire reis door Afrika voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collega's. Doe het eens anders dan anders met natuurlijk zeer speciale aandacht voor je gasten! Wij helpen je graag om een geschikt Afrikaanse buffeten of Afrikaanse hapjes op maat te maken voor je evenement in de Afrikaanse sfeer.