DjembE Events: wie zijn wij?


Djembé Events
is een jong en dynamisch entertainmentbedrijf, opgericht in 2006. We organiseren evenementen zowel in België, Nederland als elders in Europa.

We hebben geen specifieke voorkeur voor kleine- of megaevenementen. Waar wij naar streven is een evenement bieden waar onze klanten met tevredenheid en plezier op terug kijken. Je kunt ons inhuren voor het verzorgen van een compleet evenement waarbij wij je alle organisatie uit handen nemen; denk daarbij aan theaterproducties, show in Gent/optredens in Gent, workshops in Gent, diner/catering in Gent, verhuur van djembe’s in Gent, maar wil je slechts een onderdeel hiervan dan verlenen wij daar ook graag onze medewerking aan.

Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring met het organiseren van evenementen volgens een origineel concept. Ons streven is om onze klanten terug te laten kijken op een perfect geslaagd evenement. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ons streven behaald wordt door onze enthousiaste professionals (topartiesten, salsadocenten, chef koks, Afrikaanse artiesten in Gent, Afrikaanse danseressen in Gent, buikdanseressen in Gent, sambadanseressen in Gent, limbodanseressen, vuurspuwers in Gent, cocktailshakers in Gent, cateraars, entertainers, trainers, gastheren, licht- en geluidtechnici enz. ). Djembé Events hanteert niet voor niets de slogan 'Together a nice time'.

Djembé Events: waar komt de naam vandaan?
De djembe is een Afrikaans trommel dat alleen nog maar voorkomt in west-Afrika. De djembé heeft eigen en uniek geluid; zo wil Djembé Events zich ook onderscheiden van andere organisaties.

Djembé Events kan op een creatieve manier een programma op maat samenstellen, passend binnen je budget (aantal gasten, locatie, activiteiten, budget, uitstraling, enz.).

Djembé Events: een bedrijf met een hart
Het jonge team werkt niet alleen vol enthousiasme aan een geslaagd evenement maar draagt ook onze Stichting Bayabi Foundation een warm hart toe. Je evenement ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa. 30% van de opbrengst van je evenement gaat rechtstreeks naar ons goede doel.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Djembé Events: welke organisaties gingen je voor?
Voor de organisatie van je evenement kies je voor een bedrijf dat haar sporen reeds heeft verdiend op het gebied van evenementen. Dé garantie voor kwaliteit.
Enkele van onze zakelijke klanten zijn: Philips International B.V, Postbank, ING BANK, Shell International Exploration and Production B.V, Stad Antwerpen, LMS International, Campanile Brugge, Janssen-Cilag NV/SA, Werner & Mertz Benelux sa, Tennant Europe NV, Bakkerij Daniël & Nancy- Bonheiden, Des-elektro-Moen, Tachkemoni School-Antwerpen, Total Raffinaderij Antwerpen NV.*

*Uit privacy overwegingen vermelden wij hierboven alleen bedrijven en organisaties, maar natuurlijk zijn er ook veel particulieren die gebruik hebben gemaakt van onze diensten.

Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie